idézet:
Ezt írta Vortex07:
Na ez nagyon erdekes! Most vagy a szerzo fogalmazott rosszul, vagy a "sajat fejlesztesu motor" annnyira lesz "csak" sajat fejlesztesu mint a Q2 motorbol atalakitott HL engine![/quote]
Az en tippem: az "is" szocska veletlenul kerult be...gondolj bele: mi a fenet irtak volna egy jatekon 5 EVEIG, HA LIZINGELIK A MOTORT?
![]()
Half-Life 2!
Elküldve: 2003. 04. 23. 22:22
Elküldve: 2003. 04. 24. 01:25
idézet:
Ezt írta T2k:
Az en tippem: az "is" szocska veletlenul kerult be...gondolj bele: mi a fenet irtak volna egy jatekon 5 EVEIG, HA LIZINGELIK A MOTORT?
[/quote]
attol fugg h melyik forrasnak hihetunk:
ennek:
"A sajtóközlemény szerint a Half-Life 2 fejlesztése már 1998 végén, az első rész kiadása után megkezdődött. A titokban tartott program öt éves munka után, 2003. szeptember 30-án fog megjelenni."
vagy ennek:
"De az biztos, hogy a játékot nem sokkal a HL1 befutása után elkezdték fejleszteni, de az első példány eladása után kénytelenek voltak valami nagyot alkotni a Half Life 2 vel modta Gabe Newell a Valve alapítója. Gyorsan meg akarták jelentetni a HL2 őt, de úgy gondolták az idő csak a hasznukra lehet azzal, hogy lássák mennyire fejlődik a technológia. 2002 Szeptemberében elkészült az elképzelés, miszerint kockázatni kell a folytatás sikere érdekében. (Olyan dolgokat akartak bele ágyazni a játékba, melyek még sehol nem fordultak elő) A márciusban bemutatott demó már az alapelképzelést mutatta be."
Persze mindez csak filozofalas reszemrol,de kerdezd meg a 3D Realms-es sracokat hogy mi a fenet csinalnak annyi ideig a Duke4-l ?![]()
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2003. 04. 24. 19:24
Nezd, ezt hivjak alpha fazisnak. Alpha utan mar altalaban SEMMI uj nem kerul bele a jatekba. Szoval, ez nem mond ellent az en allitasomnak, IMHO...
Elküldve: 2003. 04. 24. 19:24
[url="http://"http://money.cnn.com/2003/04/23/commentary/game_over/column_gaming/"]Here comes Half-Life 2 @ CNNmoney[/url]

[ 2003. április 24.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2003. április 24.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 24. 19:28
Idezek a fenti CNN-cikkbol:
The game will make its public debut next month at the Electronic Entertainment Expo (E3), the trade show of the gaming industry, at the booth of graphic chip developer ATI. A non-interactive theater will show gameplay (much like id Software and Activision (ATVI: Research, Estimates) debuted "Doom III" last year).
The game will make its public debut next month at the Electronic Entertainment Expo (E3), the trade show of the gaming industry, at the booth of graphic chip developer ATI. A non-interactive theater will show gameplay (much like id Software and Activision (ATVI: Research, Estimates) debuted "Doom III" last year).
Elküldve: 2003. 04. 24. 19:59
Valahogy az első rész nem fogott meg úgy (mondjuk akkor kaptam meg párhuzamban a Deus Ex-et is, és az valahogy jobb volt), de úgy látom, hogy ezt a 2. részt mmindenképpen nem szabad kihagynom.
Csak nehogy ezt is egyszerre kapjam meg a Deus Ex 2-vel.
Mellesleg T2K én mondemes vagyok, de nem neheztelt egyátalán, hogy benyomtad azokat a képeket. Mivel nem rosszak.
u.i.:
A víz szerintem sem fut DX6-on.
Csak nehogy ezt is egyszerre kapjam meg a Deus Ex 2-vel.
Mellesleg T2K én mondemes vagyok, de nem neheztelt egyátalán, hogy benyomtad azokat a képeket. Mivel nem rosszak.
u.i.:
A víz szerintem sem fut DX6-on.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2003. 04. 24. 20:05
idézet:
Ezt írta GI:
Valahogy az első rész nem fogott meg úgy [/quote]
Én jóval Dx előtt kezdtem bele, Deus Ex egy hajszálnyival jobb, de nagyon ott van a HL is. Főleg multiban volt óriási, azóta sem volt semmi olyan jó mp-ben. Persze ezzel a véleménnyel valszeg egyedül vagyok
Asszem, hogy a sorrend a folytatásokban megfordul, de remélem, hogy csak egy hajszálnyival lesz jobb a Hl2 a Dx2-nél, mert szvsz biztos a HL2 lesz a jobb.
Olyan dolgokat ígérnek benne, amikre én még évekig nem számítottam.
[ 2003. április 24.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 24. 20:12
Én sajna multizni nem sokat járok. A szomszéddal vagyok összekötve és sajna úgy az FPS-ek annyira nem élvezhetőek.
Mondjuk a Ghost Reconban 2 mesterlövész 1-1-ben 5 órás idegtépése bomba jó volt.
Gondolj bele, 1 pályán 5 óráig csak figyeltünk és néztünk. A végén csak egy gombnyomás volt.
Mondjuk a Ghost Reconban 2 mesterlövész 1-1-ben 5 órás idegtépése bomba jó volt.
Gondolj bele, 1 pályán 5 óráig csak figyeltünk és néztünk. A végén csak egy gombnyomás volt.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
Elküldve: 2003. 04. 24. 20:26
idézet:
Ezt írta GI:
Én sajna multizni nem sokat járok. [/quote]
Mi is csak 1:1 nyomtuk, 1 alkalom volt, amikor sikerült nagy nehezen 4 gépet összehozni, hát isten volt. Az tetszett a legjobban, amikor már órák óta nyomtuk a dm-et egy pályán, nem volt egy m2 hely ahol ne lett volna robbanás vagy vérnyom![]()
Elküldve: 2003. 04. 24. 20:45
JA hát 4 gép.... A PC boltban, ahol melózok ott kb pont annyi szokott állandóan lenni. És azért néha kvékezünk. 
4 sajna kvékre,ut-re elég, de pl bátlefildezni, meg wolfozni kevés.
Az igazi Multiparti 8-tol kezdődik, vagyis 2 négyes csapat.
NA ne romboljuk tovább T2K topikját.
Úgy is eléggé haragos rám mostanában valami miatt.
4 sajna kvékre,ut-re elég, de pl bátlefildezni, meg wolfozni kevés.
Az igazi Multiparti 8-tol kezdődik, vagyis 2 négyes csapat.
NA ne romboljuk tovább T2K topikját.
Elküldve: 2003. 04. 24. 20:48
idézet:
Ezt írta Mumia:
Akkor ennyit az NV-only dumáról[/quote]
Nagyon helyes.
idézet:
Ezt írta Mumia:
Főleg multiban volt óriási, azóta sem volt semmi olyan jó mp-ben. Persze ezzel a véleménnyel valszeg egyedül vagyok[/quote]
Tévedsz.Amikor LANpartin éppen nem AvP-zünk, akkor HL-ezünk, általában öten. Minden mást hamar meguntunk, de ez valahogy maradt (régebben UT-ztünk, urambocsád' Quake-eztünk
).
Elküldve: 2003. 04. 25. 19:30
Nah mivel már nagyonvárom a HL2t manapság mindenütt pajszereket látok
Szoval magam alá kaptam egy photoshoppot és alkottam:
In Flames We Trust
Elküldve: 2003. 04. 26. 13:07
idézet:
Ezt írta Mumia:
http://www.hardwired...r/HQcgw-361.jpg[/quote]
Hát azt nem hinném, hogy ez 'ingame' screenshot!![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 04. 26. 14:03
Intronak meg nem gyér? a házikón látszik a low poly dolog. Meg intróban sztem nem 4 oldalú lenne a lámpaoszlop...
[ 2003. április 26.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. április 26.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2003. 04. 29. 22:44
Egy preview! 
[url="http://"http://www.ferrago.co.uk/story/1461"]Half-Life 2 (PC) @ ferrago.co.uk[/url]
Nopersze, semmi uj...
[url="http://"http://www.ferrago.co.uk/story/1461"]Half-Life 2 (PC) @ ferrago.co.uk[/url]
Nopersze, semmi uj...
Elküldve: 2003. 04. 30. 12:11
idézet:
Ezt írta Mumia:
Szerintem ingame, csak a szar scan miatt tűnik furának.[/quote]
Szerintem pont a "szar scan" adja meg a kép különleges fílingjét. SZVSZ.
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2003. 04. 30. 13:19
idézet:
Ezt írta Mumia:
Szerintem ingame, csak a szar scan miatt tűnik furának.[/quote]
Hát ha ez 'ingame', akkor le a kalappal! A HL 1-nek is fantasztikus volt a hangulata, de a második rész (úgy tűnik) mindent lepipál majd!
Tyraan - Artum Inferniti

Súgó
A téma zárva.