idézet:
Ezt írta RedCat:
Sziasztok!
RedCat[/quote]
Nem,
Én 1 hibát tapasztaltam, az átlátszó fák nem egymásra nem átlátszóak, csak az egyéb tárgyakra, vagyis ha 2 fa van egymás mögött, az első leveli között nem látszik a hátsó. Remélem érthető mit akarok mondani.
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 05. 10. 22:31
Elküldve: 2003. 05. 10. 22:36
idézet:
Ezt írta Mumia:
Ajjaj, van egy rossz hírem: Később lesz rosszabb is, távirányítós repülők. Ez még nekem se nagyon megy.[/quote]
Meg jo, hogy ittgon van tesom gepe is!![]()
Elküldve: 2003. 05. 10. 22:42
idézet:
Ezt írta RedCat:
Sziasztok!
Ti nem tapasztaltok textúra hibákat, kimaradásokat? Nekem már a GTA3-ban is volt olyan pl. hogy a kereszteződésekben csak egy nagy kék koca volt. A vice cityben meg egyszerűen kimaradnak textúrák. Pl. száguldok a hídon, erre nekiütközöm egy láthatatlan falnak. Megnézem, 1-2x visszafurdulok és jé ott az útelzárás.
Tapasztaltok valami hasonlót? Esetleg valami megoldás?
Konfig: r9700 xp2100+ 512 ddr ram
Köszi
RedCat[/quote]
dettó nálam is, de mondjuk én most TNT2 vantával nyomom![]()
Az út néha olyan lesz mintha vízben mennék, és nem 1x találkoztam már láthatatlan akadállyal én ispersze utána láthatóvá vált
![]()
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez
Elküldve: 2003. 05. 10. 23:06
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
Az út néha olyan lesz mintha vízben mennék, és nem 1x találkoztam már láthatatlan akadállyal én ispersze utána láthatóvá vált
[/quote]
Remek. AKkor már csak egy olyan embert kellene találni aki a megoldást is tudja...![]()
Elküldve: 2003. 05. 10. 23:34
idézet:
Ezt írta Roter ^.^:
[/quote]
Hihetetlen hogy senkinek sincs (vagy nagyon kevés embernek) ilyen gondja. Neked a régi gta3 is csinálja? Nekem ott az útkereszteződések a bugosak.
RedCat
Elküldve: 2003. 05. 11. 01:20
idézet:
Ezt írta RedCat:
Hihetetlen hogy senkinek sincs (vagy nagyon kevés embernek) ilyen gondja. Neked a régi gta3 is csinálja? Nekem ott az útkereszteződések a bugosak.
RedCat[/quote]
TNT-vel nem néztem meg most, de régebben nem csinálta, akkor Ati 8500 volt.
kedvencek
A7N8X VDD mod
A7N8X VDD mod
Elküldve: 2003. 05. 11. 02:23
idézet:
Ezt írta RedCat:
Remek. AKkor már csak egy olyan embert kellene találni aki a megoldást is tudja...[/quote]
Nyugalom.![]()
Lassan lesz ra idom - eGy-ket ora es johet a jatek.
Konfig alul, csak en CAT3.3-as fejlesztoi driverrel nyomom.
Elküldve: 2003. 05. 11. 06:19
Ez a helikopáteres rész nagyon durva.(távirányítos) A gondok ott kezdődnek hogy iányítani se tom , mert ha az előrenyilat nyomom, csak felfele emelkedik. (persze lehet hogy én vagyok a láma,
mongyuk az egész billentyűzetet végigzongoráztam....
de nem jutottam előre, szo szerint
) Csak 5 percet szenvedtem vele (mer felrobbant
) de asszem ezzel én yol elleszek

Viszont az a rész mikor 1 helikopterből kellett lövöldözni,a rosszbácsikat
és fel kellet jutni a tetőre 1 táskáér, az a rész sztem nagyon könnyű volt .
[ 2003. május 11.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]

Viszont az a rész mikor 1 helikopterből kellett lövöldözni,a rosszbácsikat

[ 2003. május 11.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 11. 06:48
idézet:
Ezt írta RedCat:
Sziasztok!
Ti nem tapasztaltok textúra hibákat, kimaradásokat? Nekem már a GTA3-ban is volt olyan pl. hogy a kereszteződésekben csak egy nagy kék koca volt. A vice cityben meg egyszerűen kimaradnak textúrák. Pl. száguldok a hídon, erre nekiütközöm egy láthatatlan falnak. Megnézem, 1-2x visszafurdulok és jé ott az útelzárás.
Tapasztaltok valami hasonlót? Esetleg valami megoldás?
Konfig: r9700 xp2100+ 512 ddr ram
Köszi
RedCat[/quote]
Én ilyenen dolgokat még eddig sehol nem tapasztaltam a játékba :confused:
Elküldve: 2003. 05. 11. 07:51
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
Ez a helikopáteres rész nagyon durva.(távirányítos) A gondok ott kezdődnek hogy iányítani se tom , mert ha az előrenyilat nyomom, csak felfele emelkedik. (persze lehet hogy én vagyok a láma,mongyuk az egész billentyűzetet végigzongoráztam....
de nem jutottam előre, szo szerint
) Csak 5 percet szenvedtem vele (mer felrobbant
) de asszem ezzel én yol elleszek
![]()
Viszont az a rész mikor 1 helikopterből kellett lövöldözni,a rosszbácsikatés fel kellet jutni a tetőre 1 táskáér, az a rész sztem nagyon könnyű volt .
[ 2003. május 11.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Num 9,6-tal tudsz elore hatra menni. q;e-vel porogni.
Elküldve: 2003. 05. 11. 08:08
idézet:
Ezt írta T2k:
Nyugalom.![]()
Lassan lesz ra idom - eGy-ket ora es johet a jatek.
Konfig alul, csak en CAT3.3-as fejlesztoi driverrel nyomom.[/quote]
Thx. Kíváncsi lezsek a feljeményekre. Bár szerintem ez nem hardverhiba, hanem inkább valamilyen szoftveres összeakadás. Legalábbis már mindent kicseréltem a gépben a cpu-n kívül. Eddig leteszteltem 3 vgat, 2 alaplapot, új ramokat és új tápot. De az erednény úgyanaz a gta3-ban és a vice cityben is.
RedCat
Elküldve: 2003. 05. 11. 08:10
idézet:
Ezt írta MajaG:
Num 9,6-tal tudsz elore hatra menni. q;e-vel porogni.[/quote]
thx![]()
Elküldve: 2003. 05. 11. 09:10
Fogadja őszinte gratuláciom aki ezt a helikopteres szart végigcsinállta
Mer hogy én nemtom azis biztos

Elküldve: 2003. 05. 11. 09:36
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
Fogadja őszinte gratuláciom aki ezt a helikopteres szart végigcsinálltaMer hogy én nemtom azis biztos
![]()
[/quote]
En is hagytam azt a missziot, masik uton mentem tovabb.
MAS.Amikor megszerzitek az obolben levo nagy hazat a niggerrel.Asszem V lesz a tamaszpont neve.Szoval ott az elso kuldetesben ad 5 percet, bemegyek valami plazaba, de ott mit kell csinalni???
Elküldve: 2003. 05. 11. 09:53
Ez lett volna az a játék amiért hajlandó lettem volna hardvert bővíteni, de úgy látszik nincs rá szükség.
A majd két éves gépemen (Celeron800, Geforce 2 MX (32 MB), 512 MB RAM) jobban fut mint a sima gta3.
Ezért gratula a fejlesztőknek!

Elküldve: 2003. 05. 11. 09:55
idézet:
Ezt írta MajaG:
MAS.Amikor megszerzitek az obolben levo nagy hazat a niggerrel.Asszem V lesz a tamaszpont neve.Szoval ott az elso kuldetesben ad 5 percet, bemegyek valami plazaba, de ott mit kell csinalni???[/quote]
a helikopteres nekem is talonban van de mostmar muszaj megcsinalni mert mashol sem jutok tovabb.
a hazadban az elso kuldi az, hogy a bevasarlokozpontosok nem akarnak fizetni es szet kell verni az osszes kirakatot
utana tejelnek![]()
A nagykerről:
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...
Elküldve: 2003. 05. 11. 09:59
idézet:
Ezt írta MajaG:
MAS.Amikor megszerzitek az obolben levo nagy hazat a niggerrel.Asszem V lesz a tamaszpont neve.Szoval ott az elso kuldetesben ad 5 percet, bemegyek valami plazaba, de ott mit kell csinalni???[/quote]
Jah már énis kínomba a telefonos küldetéseket csinálom![]()
![]()