idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Én joyyal csináltam. Úgy már elég jól irányítható...[/quote]
Heyho,
én abban az esetben sosem használok joy-t, ha a játék nem támogatja rendesen. Jelen esetben pl. baromira nem tudom semmire használni a csűrést, illetve a kollektort... így viszont már zavar, hogy az irányítás felét precízen joyon tudom csinálni, a másik fele meg a gombokkal megy.
Ígyhát nálam marad a darabos billentyűs helizés, motorozás...
Az a NASCAR-os kocsi nagyon durca... Elég jól el lehet tünni vele a zsaruk elől. A börtönszabadítós pályát most csináltam meg vele. A zsaruk csak néztek...
Üdv.
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 05. 15. 23:41
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2003. 05. 16. 05:17
idézet:
Ezt írta Mumia:
PS: Van egy olyan érzésem, hogy a PS2-es kisdosokhoz igazították a nehézséget. ...
[/quote]
ugyanez a szitu, vhogy szerintem is túl könnyű![]()
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...
Elküldve: 2003. 05. 16. 06:20
Hali
A csonakháznál van valami misszio vagy csak mentés pont?
És hol lehet esperanto (vagy valami hasonlo) nevü autot találni? Már csak ez kéne a nascar-hoz
Jah és sztriptízbárban akkor mennyi időt is kell eltölteni?
CorsairS
Szerk: Amugy azt is méri a progi hogy autoval mennyit mentél két keréken
[ 2003. május 16.: CorsairS szerkesztette a hozzászólást ]
A csonakháznál van valami misszio vagy csak mentés pont?
És hol lehet esperanto (vagy valami hasonlo) nevü autot találni? Már csak ez kéne a nascar-hoz

Jah és sztriptízbárban akkor mennyi időt is kell eltölteni?
CorsairS
Szerk: Amugy azt is méri a progi hogy autoval mennyit mentél két keréken

[ 2003. május 16.: CorsairS szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 16. 08:30
idézet:
Ezt írta MajaG:
A nigger mama ellenfelenel csinalok kuldetest.Valami Voodoo cart vagy mit kell keresni.A nyil a map-n (csak a menuben levon) a golfpalyahoz mutat, de nincs ott semmi, otletek?
ui.: A repulos SOKKAL konnyebb,mint a helis.(elsore sikerult)[/quote]
Na rajottem mit kell berakni bombaval a niggerek raktarat, de hogy lehet kijonni? A kapu zarva, mission failed..![]()
Elküldve: 2003. 05. 16. 08:38
idézet:
Ezt írta MajaG:
Na rajottem mit kell berakni bombaval a niggerek raktarat, de hogy lehet kijonni? A kapu zarva, mission failed..[/quote]
valahol oldalt van egy lépcső ahol el lehet menekülni
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2003. 05. 16. 09:08
AAArrrrrggggg
A driver Malibus kuldetes egy hihetetlen nagy szopas!!!
A rohadt geci zsaruk miatt...
Pedig mar majdnem sikerult...
Es ilyen szar enginnel nem is lehet megcsinalni.
Amig elottem van nem gond,mert o is kapja az aldast(forgalmat),de amint mogottem vagy joval elottem van mar nincs forgalomproblemaja.egyszeruen nincs kocsi az uton.
es a zsaruk miert csak engem uldoznek?
ezt csak hihetetlen mazlibol lehet megcsinalni...
Amig elottem van nem gond,mert o is kapja az aldast(forgalmat),de amint mogottem vagy joval elottem van mar nincs forgalomproblemaja.egyszeruen nincs kocsi az uton.
ezt csak hihetetlen mazlibol lehet megcsinalni...
Elküldve: 2003. 05. 16. 09:34
idézet:
Ezt írta CitroM:
AAArrrrrggggg
ezt csak hihetetlen mazlibol lehet megcsinalni...[/quote]
Szerintem nem a zsaruk miatt, de szopás, én is ott akadtam el![]()
Elküldve: 2003. 05. 16. 10:27
idézet:
Ezt írta CorsairS:
És hol lehet esperanto (vagy valami hasonlo) nevü autot találni? Már csak ez kéne a nascar-hoz[/quote]
Heyho,
Ha még az Esperanto-t keresed - egyébként ilyen az utcákon is futkározik, de kocsi ügyben mindíg a nagyobb parkolókba megyek -, akkor bőven nem a Nascar-ért folyik a harc. Először fel kell tölteni a bemutatótermet mindenféle spec. kocsival. Összesen 4 autót kapsz a bemutatóterembe:
- valami nagyon pici hipergyors
- egy tuningolt Sabre (jó hangja van)
- Párizs-Dakar-os autó
- NASCAR kocsi
Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan

Elküldve: 2003. 05. 16. 10:42
Sziasztok! Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy az audio options-nél azt írja hogy "no audio hardware"??? Pedig minden oké a géppel, és tegnap még működött!! Ma bekapcsolom és semmi hangja nincs. Viszont az elején a Rockstar logo alatt van zene.... Fene se érti ezt. Valami directx gond lehet.
Plííz segítsetek, mert hang nélkül inkább uninstall lesz a fenébe, pedig legalább a felénél vagyok már.
(((
Előre is köszi
red
Plííz segítsetek, mert hang nélkül inkább uninstall lesz a fenébe, pedig legalább a felénél vagyok már.

Előre is köszi
red
Elküldve: 2003. 05. 16. 15:09
idézet:
Ezt írta redbiro:
Plííz segítsetek, mert hang nélkül inkább uninstall lesz a fenébe, pedig legalább a felénél vagyok már.((([/quote]
Uninstall előtt meg a mentéseidet helyezd biztonságba, így nem kell újrakezdened az egész játékot!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 05. 16. 16:08
idézet:
Ezt írta Jareth:
Uninstall előtt meg a mentéseidet helyezd biztonságba, így nem kell újrakezdened az egész játékot![/quote]
Directx reinstallal megoldódott közben. Köszönöm a jótanácsot, de HÜLYE azért nem vagyok!!!!![]()
red
Elküldve: 2003. 05. 16. 16:45
idézet:
Ezt írta Jareth:
Uninstall előtt meg a mentéseidet helyezd biztonságba, így nem kell újrakezdened az egész játékot![/quote]
A mentéseket a dokumentumok könyvtárban tárolja így még az ük-unokád is ott találjaNekem még a GTA3 mentései ott figyelnek pedig már az idejét sem tudom mikor töröltem a programot.
Elküldve: 2003. 05. 16. 18:07
Sziasztok!
A vege kreditet valaki nem mentette le? A szinkronhangok erdekelnenek, mert csak egy parat tudtam megjegyezni (Ray Liotta, Dennis Hopper) ami azert nem rossz egy jatekban!
Egyebkent a Malibu Driveres kuldestest en esoben csinaltam meg, ugy talan (???) ovatosabban vezetett, en viszont nem...
A vege kreditet valaki nem mentette le? A szinkronhangok erdekelnenek, mert csak egy parat tudtam megjegyezni (Ray Liotta, Dennis Hopper) ami azert nem rossz egy jatekban!
Egyebkent a Malibu Driveres kuldestest en esoben csinaltam meg, ugy talan (???) ovatosabban vezetett, en viszont nem...
Elküldve: 2003. 05. 16. 18:38
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nem olyan nehéz csak akkor van gond ha valami fakabát megpördít, amúgy nyerhető.[/quote]
Köszi, gratulálok 97. minősítésedhez![]()
Elküldve: 2003. 05. 16. 22:36
idézet:
Ezt írta CitroM:
AAArrrrrggggg
[/quote]
Én a harmadik próbálkozás után úgy csináltam meg, hogy mikor indultunk, egyből kiszáltam a kocsiból, kilőttem a hátsó kereiket a másik autónak, vissza a kocsimba, és így már nem volt olyan nehéz
[ 2003. május 17.: Windy szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 16. 22:38
idézet:
Ezt írta LightBringer:
Mennyit mentél kb. a hátsón? Gondolom ott sokkal többet kér ahhoz, hogy "érdemes" legyen lemérni... Mivel ugye első keréken már pár métert is nagy szám utazni...Jobb ötletem erre nincsen. Én is véletlen vettem észre, hogy méri, amikor kicsit többet mentem a hátsó keréken próbaképp... (a nyugati szigeten a duplasávos útra vezető utcából, a rendőrségtől indulva egészen a festő közeléig) Elötte csak úgy lámpától startnál "jaszkariztam"...
Üdv.
[ 2003. május 15.: LightBringer szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
hogyan allsz fel egy kerekre?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci