idézet:
Ezt írta Vortex07:
garazsban
amugy van egy trukk hoyg ha lelokod nemtom melyik helikptert es a helyere teszed akkor megmarad. nekem nem jott be eddig.[/quote]
Ez nekem sem jött még be, ezért érdeklődtem, hogy vki el tud-e tenni egyet.
GTA 3. + Vice City (II.)
Elküldve: 2003. 06. 25. 22:21
Elküldve: 2003. 06. 25. 22:49
idézet:
Ezt írta dennis:
Ez nekem sem jött még be, ezért érdeklődtem, hogy vki el tud-e tenni egyet.[/quote]
Garázs. Pl. az É-NY sarkában a városnak van egy megvehető szép magas ház, aminek a tetején van egy helikopter. Na annak az aljában az egyik garázsba befér a helcsi, csak kicsit nehézkes belavírozni.![]()
Elküldve: 2003. 06. 26. 01:00
idézet:
Ezt írta Szőrös Toto:
Pizzaboy: "q"val vagy "e"vel elfordulsz balra vagy jobbra, és a tüzeléssel eldobod
Boltrablás: simán ráfogod a boltosra a stukkert, és már jön is a pénz, meg a csillagok!!!![]()
![]()
Lance-el mi a problémád???? (úgy értem, hogy mi nem megy benne, már a tetőre sem jutsz fel, vagy hol a gond???)
[ 2003. június 25.: Szőrös Toto szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
THX!![]()
Lencel az abajom, hogy elkezdem követni az emeleten, és ahogy ráfordulok a sarkon mindeig belémlő egy sort, addig lő amig meg nem lövöm. Na mire becélzom meg ilyenek, elég szépen lemegy az életerőmAzt a végén meg is döglök, a lépcsőknél.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2003. 06. 26. 09:43
Fákk! Összegyűjtöttem a saját rezidenciám garázsában egy pár autót és motort (kicsit zsúfoltan, de begértek), erre most mind eltűnt! Persze egyik sem volt egy nagy durranás, de az elv a lényeg! Azt hittem, hogy biztonságos a környék, de ezek szerint nem az!

Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 06. 26. 10:00
Na kezdtem egy uj játékot, mondom megcsinálom a 100% ot. Kezdésnek összeszedtem a 100 hidden package -ot, megcsináltam a pizza boy os küldetést, rendőrködtem az apaccsal, és a taxikat, meg a bloodringes küldetéseket. Ezek után mondom elkezdem csinálni a fő vonalat, hogy át tudjak menni a második szigetre hivatalosan is. Igen ám, de a 2. küldetésnél, miután kinyirom a szakácsokat, beülök a niggerrel az infernusba, mondja menjek az ammu-nation be, csak kifagy miután eltűnik a felirat. És nem tudom mitől csinálja. Már levettem a grafikát, handgot, de semmit sem ér. Mingyár kipróbálom, hogy ujonan kezdve is kifagy -e.
Valakinek valami tipp?
Valakinek valami tipp?
Wodka trinkt man pur und kalt
Das macht hundert Jahre alt!
Elküldve: 2003. 06. 26. 10:09
Ja ugy is kifagym ha ujat kezdek. Fogalmam sincs mitől.
Wodka trinkt man pur und kalt
Elküldve: 2003. 06. 26. 10:14
idézet:
Ezt írta Valdy:
THX!![]()
Lencel az abajom, hogy elkezdem követni az emeleten, és ahogy ráfordulok a sarkon mindeig belémlő egy sort, addig lő amig meg nem lövöm. Na mire becélzom meg ilyenek, elég szépen lemegy az életerőmAzt a végén meg is döglök, a lépcsőknél.[/quote]
Vásárolj be valami gyorsan tüzelő fegyvert, amihez sok lőszer van, minimum 1000. Amikor fordulsz a sarkon rögtön löjjél. Vagy használj automata shotgunt. Vagy ha összeszedted a 60 hiddent package-t akkor van olyan nagyon gyorsan tüzelő pörgö fegyver mint a Predatorban!!!(asszem nagypapának hívták)
![]()
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA | Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A
CPU-Z
CPU-Z
Elküldve: 2003. 06. 26. 11:07
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
Garázs. Pl. az É-NY sarkában a városnak van egy megvehető szép magas ház, aminek a tetején van egy helikopter. Na annak az aljában az egyik garázsba befér a helcsi, csak kicsit nehézkes belavírozni.[/quote]
Tenk jú. Garázzsal már én is próbálkoztam, de miután felrobbantam az első próbánál, feladtam. Most majd tovább próbálkozom.
Elküldve: 2003. 06. 26. 12:27
idézet:
Ezt írta Szőrös Toto:
Vásárolj be valami gyorsan tüzelő fegyvert, amihez sok lőszer van, minimum 1000. Amikor fordulsz a sarkon rögtön löjjél. Vagy használj automata shotgunt. Vagy ha összeszedted a 60 hiddent package-t akkor van olyan nagyon gyorsan tüzelő pörgö fegyver mint a Predatorban!!!(asszem nagypapának hívták)
[/quote]
Itt Minigun a neve. Ezt mondtam én is, azzal daráltam le a csókát. Meg mindenki mást is.![]()
Elküldve: 2003. 06. 26. 13:24
idézet:
Ezt írta Dexter^H:
Na kezdtem egy uj játékot, mondom megcsinálom a 100% ot. Kezdésnek összeszedtem a 100 hidden package -ot, megcsináltam a pizza boy os küldetést, rendőrködtem az apaccsal, és a taxikat, meg a bloodringes küldetéseket. Ezek után mondom elkezdem csinálni a fő vonalat, hogy át tudjak menni a második szigetre hivatalosan is. Igen ám, de a 2. küldetésnél, miután kinyirom a szakácsokat, beülök a niggerrel az infernusba, mondja menjek az ammu-nation be, csak kifagy miután eltűnik a felirat. És nem tudom mitől csinálja. Már levettem a grafikát, handgot, de semmit sem ér. Mingyár kipróbálom, hogy ujonan kezdve is kifagy -e.
Valakinek valami tipp?[/quote]
Próbáld meg másik cd-vel lehet hogy a tiéd hibás.
Amúgy mi a taxis küldetés lényege?
Elküldve: 2003. 06. 26. 14:12
idézet:
Ezt írta yenkee00:
Amúgy mi a taxis küldetés lényege?[/quote]
Ha arra gondolsz, hogy mi lesz, ha megcsinálsz 100 taxis fuvart, akkor ez: a 100. fuvar után minden taxi típusú járgány a duda megnyomására menet közben egy qrva nagyot fog ugrani. Semmire se való, de mókás.
Ha arra, hogy a taxiállomás küldetéseit megcsinálva mi lesz: pénzt fog hozni a taxiállomás, meg lesz egy fincsi kis taxi mindíg ott... olyasmi jellegű gépre számíts, mint a GTA3-ban a Borgnine Taxi volt. Gyors, erős, stabil.![]()
Elküldve: 2003. 06. 26. 15:36
idézet:
Ezt írta yenkee00:
Amúgy mi a taxis küldetés lényege?[/quote]
Semmi. kapsz érte pénzt, és 100 utast el kell furikáznod!!!
De nem egyszerre ráérsz csak kell a végéhez!
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA | Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A
CPU-Z
CPU-Z
Elküldve: 2003. 06. 26. 18:23
idézet:
Ezt írta Targa:
Ha arra gondolsz, hogy mi lesz, ha megcsinálsz 100 taxis fuvart, akkor ez: a 100. fuvar után minden taxi típusú járgány a duda megnyomására menet közben egy qrva nagyot fog ugrani. Semmire se való, de mókás.
Ha arra, hogy a taxiállomás küldetéseit megcsinálva mi lesz: pénzt fog hozni a taxiállomás, meg lesz egy fincsi kis taxi mindíg ott... olyasmi jellegű gépre számíts, mint a GTA3-ban a Borgnine Taxi volt. Gyors, erős, stabil.[/quote]
Csak azért kérdem mert a taxiállomáson megcsináltam a küldetéseket és én már akkor tudtam ugratni amikor először ültem taxiba. :confused:
Különben a GTA3-ban 100taxizás után kaptál egy új taxit.![]()
![]()
Elküldve: 2003. 06. 26. 18:38
idézet:
Ezt írta yenkee00:
Honnan tudom hogy hány %-osan állok a játékban?? :confused:[/quote]
Játékben nyomsz egy Esc. -et és ott a STATS.
Elküldve: 2003. 06. 26. 19:56
idézet:
Ezt írta Taranis:
Játékben nyomsz egy Esc. -et és ott a STATS.[/quote]
Hogy lehet elérni 100%-ot nekem 58 van minden épület összes küldetését megcsináltam.(+ az összes fő küldetést)![]()
Elküldve: 2003. 06. 26. 22:08
Ezt a képet Roter ^.^ küldte.
Hello
A másikat bezárták ezért ide irok.
Köszi a gyors választ, ahogy kihajtottam a garázsból egyből belebotlottam egy ilyen autóba. Pedig elötte de sokat kerestem.
Üdv
szabi

Hello
A másikat bezárták ezért ide irok.
Köszi a gyors választ, ahogy kihajtottam a garázsból egyből belebotlottam egy ilyen autóba. Pedig elötte de sokat kerestem.
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /

1103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2003. 06. 26. 22:08
idézet:
Ezt írta yenkee00:
Csak azért kérdem mert a taxiállomáson megcsináltam a küldetéseket és én már akkor tudtam ugratni amikor először ültem taxiba. :confused:
Különben a GTA3-ban 100taxizás után kaptál egy új taxit.![]()
[/quote]
Az volt a Borgnine Taxi.
Elküldve: 2003. 06. 26. 22:12
idézet:
Ezt írta yenkee00:
Hogy lehet elérni 100%-ot nekem 58 van minden épület összes küldetését megcsináltam.(+ az összes fő küldetést)[/quote]
Mentő, rendőr, tűzoltó, pizza, brown thunder, 100taxi, unique jump, rampage, versenyek, 4mission a stadionban, stb... van mit csinálni...