HWSW Informatikai Kerekasztal: GTA 3. + Vice City (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GTA 3. + Vice City (II.)

#941 Felhasználó inaktív   dennis 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 25. 22:21

idézet:
Ezt írta Vortex07:

garazsban :D

amugy van egy trukk hoyg ha lelokod nemtom melyik helikptert es a helyere teszed akkor megmarad. nekem nem jott be eddig.
[/quote]

Ez nekem sem jött még be, ezért érdeklődtem, hogy vki el tud-e tenni egyet.

#942 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 25. 22:49

idézet:
Ezt írta dennis:
Ez nekem sem jött még be, ezért érdeklődtem, hogy vki el tud-e tenni egyet.[/quote]

Garázs. Pl. az É-NY sarkában a városnak van egy megvehető szép magas ház, aminek a tetején van egy helikopter. Na annak az aljában az egyik garázsba befér a helcsi, csak kicsit nehézkes belavírozni. :)

#943 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 01:00

idézet:
Ezt írta Szőrös Toto:

Pizzaboy: "q"val vagy "e"vel elfordulsz balra vagy jobbra, és a tüzeléssel eldobod
Boltrablás: simán ráfogod a boltosra a stukkert, és már jön is a pénz, meg a csillagok!!! :D :D :D
Lance-el mi a problémád???? (úgy értem, hogy mi nem megy benne, már a tetőre sem jutsz fel, vagy hol a gond???)

[ 2003. június 25.: Szőrös Toto szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

THX! ;)
Lencel az abajom, hogy elkezdem követni az emeleten, és ahogy ráfordulok a sarkon mindeig belémlő egy sort, addig lő amig meg nem lövöm. Na mire becélzom meg ilyenek, elég szépen lemegy az életerőm :( Azt a végén meg is döglök, a lépcsőknél.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#944 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 09:43

Fákk! Összegyűjtöttem a saját rezidenciám garázsában egy pár autót és motort (kicsit zsúfoltan, de begértek), erre most mind eltűnt! Persze egyik sem volt egy nagy durranás, de az elv a lényeg! Azt hittem, hogy biztonságos a környék, de ezek szerint nem az! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#945 Felhasználó inaktív   Dexter^H 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 10:00

Na kezdtem egy uj játékot, mondom megcsinálom a 100% ot. Kezdésnek összeszedtem a 100 hidden package -ot, megcsináltam a pizza boy os küldetést, rendőrködtem az apaccsal, és a taxikat, meg a bloodringes küldetéseket. Ezek után mondom elkezdem csinálni a fő vonalat, hogy át tudjak menni a második szigetre hivatalosan is. Igen ám, de a 2. küldetésnél, miután kinyirom a szakácsokat, beülök a niggerrel az infernusba, mondja menjek az ammu-nation be, csak kifagy miután eltűnik a felirat. És nem tudom mitől csinálja. Már levettem a grafikát, handgot, de semmit sem ér. Mingyár kipróbálom, hogy ujonan kezdve is kifagy -e.
Valakinek valami tipp?
Wodka trinkt man pur und kalt
Das macht hundert Jahre alt!

#946 Felhasználó inaktív   Dexter^H 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 10:09

Ja ugy is kifagym ha ujat kezdek. Fogalmam sincs mitől.
Wodka trinkt man pur und kalt
Das macht hundert Jahre alt!

#947 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 10:14

idézet:
Ezt írta Valdy:

THX! ;)
Lencel az abajom, hogy elkezdem követni az emeleten, és ahogy ráfordulok a sarkon mindeig belémlő egy sort, addig lő amig meg nem lövöm. Na mire becélzom meg ilyenek, elég szépen lemegy az életerőm :( Azt a végén meg is döglök, a lépcsőknél.
[/quote]

Vásárolj be valami gyorsan tüzelő fegyvert, amihez sok lőszer van, minimum 1000. Amikor fordulsz a sarkon rögtön löjjél. Vagy használj automata shotgunt. Vagy ha összeszedted a 60 hiddent package-t akkor van olyan nagyon gyorsan tüzelő pörgö fegyver mint a Predatorban!!! :D (asszem nagypapának hívták) :cool:
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#948 Felhasználó inaktív   dennis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 11:07

idézet:
Ezt írta KergeK@csa:

Garázs. Pl. az É-NY sarkában a városnak van egy megvehető szép magas ház, aminek a tetején van egy helikopter. Na annak az aljában az egyik garázsba befér a helcsi, csak kicsit nehézkes belavírozni. :)
[/quote]

Tenk jú. Garázzsal már én is próbálkoztam, de miután felrobbantam az első próbánál, feladtam. Most majd tovább próbálkozom.

#949 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 11:14

Egyszerűbb, ha leszállsz a garázs elé és kézzel betolod.

#950 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 12:27

idézet:
Ezt írta Szőrös Toto:

Vásárolj be valami gyorsan tüzelő fegyvert, amihez sok lőszer van, minimum 1000. Amikor fordulsz a sarkon rögtön löjjél. Vagy használj automata shotgunt. Vagy ha összeszedted a 60 hiddent package-t akkor van olyan nagyon gyorsan tüzelő pörgö fegyver mint a Predatorban!!! :D (asszem nagypapának hívták) :cool:
[/quote]

Itt Minigun a neve. Ezt mondtam én is, azzal daráltam le a csókát. Meg mindenki mást is. :)

#951 Felhasználó inaktív   Agressor22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 13:24

idézet:
Ezt írta Dexter^H:
Na kezdtem egy uj játékot, mondom megcsinálom a 100% ot. Kezdésnek összeszedtem a 100 hidden package -ot, megcsináltam a pizza boy os küldetést, rendőrködtem az apaccsal, és a taxikat, meg a bloodringes küldetéseket. Ezek után mondom elkezdem csinálni a fő vonalat, hogy át tudjak menni a második szigetre hivatalosan is. Igen ám, de a 2. küldetésnél, miután kinyirom a szakácsokat, beülök a niggerrel az infernusba, mondja menjek az ammu-nation be, csak kifagy miután eltűnik a felirat. És nem tudom mitől csinálja. Már levettem a grafikát, handgot, de semmit sem ér. Mingyár kipróbálom, hogy ujonan kezdve is kifagy -e.
Valakinek valami tipp?
[/quote]

Próbáld meg másik cd-vel lehet hogy a tiéd hibás.
Amúgy mi a taxis küldetés lényege?

#952 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 14:12

idézet:
Ezt írta yenkee00:

[/quote]

Ha arra gondolsz, hogy mi lesz, ha megcsinálsz 100 taxis fuvart, akkor ez: a 100. fuvar után minden taxi típusú járgány a duda megnyomására menet közben egy qrva nagyot fog ugrani. Semmire se való, de mókás. :)

Ha arra, hogy a taxiállomás küldetéseit megcsinálva mi lesz: pénzt fog hozni a taxiállomás, meg lesz egy fincsi kis taxi mindíg ott... olyasmi jellegű gépre számíts, mint a GTA3-ban a Borgnine Taxi volt. Gyors, erős, stabil. :)

#953 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 15:36

idézet:
Ezt írta yenkee00:

[/quote]

Semmi. kapsz érte pénzt, és 100 utast el kell furikáznod!!!
De nem egyszerre ráérsz csak kell a végéhez!
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#954 Felhasználó inaktív   Agressor22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 18:23

idézet:
Ezt írta Targa:

Ha arra gondolsz, hogy mi lesz, ha megcsinálsz 100 taxis fuvart, akkor ez: a 100. fuvar után minden taxi típusú járgány a duda megnyomására menet közben egy qrva nagyot fog ugrani. Semmire se való, de mókás. :)

Ha arra, hogy a taxiállomás küldetéseit megcsinálva mi lesz: pénzt fog hozni a taxiállomás, meg lesz egy fincsi kis taxi mindíg ott... olyasmi jellegű gépre számíts, mint a GTA3-ban a Borgnine Taxi volt. Gyors, erős, stabil. :)
[/quote]

Csak azért kérdem mert a taxiállomáson megcsináltam a küldetéseket és én már akkor tudtam ugratni amikor először ültem taxiba. :confused:
Különben a GTA3-ban 100taxizás után kaptál egy új taxit. :) :cool:

#955 Felhasználó inaktív   Agressor22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 18:25

Honnan tudom hogy hány %-osan állok a játékban?? :confused:

#956 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 18:38

idézet:
Ezt írta yenkee00:
Honnan tudom hogy hány %-osan állok a játékban?? :confused:[/quote]

Játékben nyomsz egy Esc. -et és ott a STATS.

#957 Felhasználó inaktív   Agressor22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 19:56

idézet:
Ezt írta Taranis:

Játékben nyomsz egy Esc. -et és ott a STATS.
[/quote]

Hogy lehet elérni 100%-ot nekem 58 van minden épület összes küldetését megcsináltam.(+ az összes fő küldetést) :(

#958 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 22:08

Ezt a képet Roter ^.^ küldte.
Kép

Hello

A másikat bezárták ezért ide irok.
Köszi a gyors választ, ahogy kihajtottam a garázsból egyből belebotlottam egy ilyen autóba. Pedig elötte de sokat kerestem.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#959 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 22:08

idézet:
Ezt írta yenkee00:

Csak azért kérdem mert a taxiállomáson megcsináltam a küldetéseket és én már akkor tudtam ugratni amikor először ültem taxiba. :confused:
Különben a GTA3-ban 100taxizás után kaptál egy új taxit. :) :cool:
[/quote]

Az volt a Borgnine Taxi.

#960 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 26. 22:12

idézet:
Ezt írta yenkee00:

Hogy lehet elérni 100%-ot nekem 58 van minden épület összes küldetését megcsináltam.(+ az összes fő küldetést) :(
[/quote]

Mentő, rendőr, tűzoltó, pizza, brown thunder, 100taxi, unique jump, rampage, versenyek, 4mission a stadionban, stb... van mit csinálni...

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó