HWSW Informatikai Kerekasztal: SimCity 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SimCity 4

#121 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 23. 12:37

mikor felrakod a játékot, ezt a cd-t rakod be másodikra

#122 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 12:38

Ars poetica a'la mocsi:
SC1-ota imadom a jatekot, kepes vagyok non-stop jatszani vele, es eddig az egyik reszben sem csalodtam. Kiveve az SC2000-esben egy kicsit lassu volt amikor jott a csunya robot UFO, meg a tornado :D
Viszont vannak kerdeseim
1. hogy lehet kocsont visszafizetni? A regiben volt erre leheotoseg, most meg kell varnom, amig a leasing lejar :(

2. Hogy a picsbe lehet strandot, meg kikotot csinalni? LAttam, hogy valakinek sikerult. Ez a mostani foldmozgato tool irtora hasznalhatatlannak tunik nekem

3. Hogy lehet megforgatni a lerakando dolgokat, konkretan most automatikusan forgatja az ut fele, de mi van akkor ha ahova rakni akarom, meg nincs ut? Ilyen forgatando akarmi a kikoto, teniszpalya, stb.stb.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#123 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 13:20

Már vagy 4 CD-t elbasztam,mert most egy srác elküldte az 1 CD hiányzó fileokat. Most elindul az install, de mikor kéri a kettes CD-t akkor megáll a telepítő és nem indul tovább. Kurvára nem tudom mi lehet a megoldás. Most töltöm a warezcenterről, majd írok hogy azzal milyen.

#124 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 13:21

1.9 Mb/secel jönnek a cuccok szóval mindjárt kiderül...

#125 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 14:14

Heuréka!!! Nos hiába írtam ki a warezcenterről letöltött verziót, ugyanazzal a gonddal találkoztam. Ha CDrwin virtual cd-jével teszteltem az ISO-t szó nélkül elindul a telepítés. Miután kiírtam ugyanúgy hibát talált. Fogtam az egész gedvát és virtuális CD-ről telepítettem és szó nélkül felment. Szal szerintem itt valami Win XP és DirectX 9 gebasz lehet, bár még más géppel nem próbáltam.

#126 Felhasználó inaktív   Aky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 15:21

Vki nem tud nekem adni olyan save-t amiben egy jó nagy város van felépítve, lehetőleg felhőkarcolókkal dúsítva! :) Vagy linket pls, mert nem nagyon találtam hozzá savet.
Előre is thx!
www.bitumen.tk  csekk it

[pfi]  ide is csekk it

Az élet a legteljesebb fps.

#127 Felhasználó inaktív   BYpsilon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 15:59

idézet:
Ezt írta Aky:
Vki nem tud nekem adni olyan save-t amiben egy jó nagy város van felépítve, lehetőleg felhőkarcolókkal dúsítva! :) Vagy linket pls, mert nem nagyon találtam hozzá savet.
Előre is thx!
[/quote]

Hát azzal elsőre neki futásra nem sokat érnél, mert a kapcsolódó városok nélkül igen hamar összedöl.

Jah és felhőkarcolókat tudtommal més senkinek nem sikerült kicsikarni a játékból, max toronyházakat. Felhőkarcolóról bizonyító erejű screenshot meg nem látott napvilágot. :)

[ 2003. január 23.: BYpsilon szerkesztette a hozzászólást ]
Asus P5QL-EM, Intel Core 2 Duo E7300, 2*1GB DDR2 800MHz TwinMOS, 64GB Corsair Nova SSD, 500GB WD SATA2, NEC 7200S DVD író, Gainward ATI Radeon HD4670 512MB, Aerocool M40 HTPC ház + Corsair VX450W táp, Benq G2200W - 22" TFT

http://www.websitete...7afa237a520a023

#128 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 17:56

idézet:
Ezt írta Looserke:
Heuréka!!! Nos hiába írtam ki a warezcenterről letöltött verziót, ugyanazzal a gonddal találkoztam. Ha CDrwin virtual cd-jével teszteltem az ISO-t szó nélkül elindul a telepítés. Miután kiírtam ugyanúgy hibát talált. Fogtam az egész gedvát és virtuális CD-ről telepítettem és szó nélkül felment. Szal szerintem itt valami Win XP és DirectX 9 gebasz lehet, bár még más géppel nem próbáltam.[/quote]

Írd ki SafeDisk 2-vel, és menni fog.

#129 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 18:20

Naén most kezdtem bele, a játékba, elég érdekes, élethű, bár érdekes, hogy a demand nagy, ha zone-olok akkor nem fejlődik.
Ja igen, mi a különbség az adóknál, van 3 oszlop, melyik mire jó?? Nekem az elsőt ha növelem nó a bevétel, a második kettőt hiába,mindíg 0-a marad!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#130 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 19:08

idézet:
Ezt írta Nevl:
Naén most kezdtem bele, a játékba, elég érdekes, élethű, bár érdekes, hogy a demand nagy, ha zone-olok akkor nem fejlődik.
Ja igen, mi a különbség az adóknál, van 3 oszlop, melyik mire jó?? Nekem az elsőt ha növelem nó a bevétel, a második kettőt hiába,mindíg 0-a marad!
[/quote]

A második kettő a gazdagabbak megadóztatása, tehát ez majd csak nagyobb városnál, lesz használható.

#131 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 19:38

Nem tudom, elég nehéz, csináltam egy jasszos kis várost, építettem egy tűzoltóságot, egy rendőrséget, de mást nem tudtam, mert már így is max 500 pénz volt a nyereségem.
Az RCI index, meg elég érdekes, azt mondja, hogy a low residental-ra nagy az igény, na építek egy kicsit, erre nem népesül be az istennek sem.
Ja és az RCI index utolsó 4-5 oszlopa mit jelent, az első az a mezőgazdasági, azt tudom, de a többi mi?

#132 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 21:31

idézet:
Ezt írta Nevl:
Nem tudom, elég nehéz, csináltam egy jasszos kis várost, építettem egy tűzoltóságot, egy rendőrséget, de mást nem tudtam, mert már így is max 500 pénz volt a nyereségem.
Az RCI index, meg elég érdekes, azt mondja, hogy a low residental-ra nagy az igény, na építek egy kicsit, erre nem népesül be az istennek sem.
Ja és az RCI index utolsó 4-5 oszlopa mit jelent, az első az a mezőgazdasági, azt tudom, de a többi mi?
[/quote]

koszos ipar, kozepes ipar es a high-tech
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#133 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 23. 22:15

én meguntam egy városnál, hogy két nap folyamatos üzem után sem fejlődik, és kicsit csaltam.. :) önerőből már tele volt építve a terep, volt elég pénzem, és 18000 lakosom, de 30millióból felturbóztam; 0% adó, mindenhol korház, rendőrség, tűzoltóság, autópálya, metrók, de a lakosság csak 25000-re ment fel, és egy felhőkarcoló sincs a láthatáron. /persze leszámítva az empire state building-et.. :)/

#134 Felhasználó inaktív   SutteR 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 23. 23:13

idézet:
Ezt írta FCs:
én meguntam egy városnál, hogy két nap folyamatos üzem után sem fejlődik, és kicsit csaltam.. :) önerőből már tele volt építve a terep, volt elég pénzem, és 18000 lakosom, de 30millióból felturbóztam; 0% adó, mindenhol korház, rendőrség, tűzoltóság, autópálya, metrók, de a lakosság csak 25000-re ment fel, és egy felhőkarcoló sincs a láthatáron. /persze leszámítva az empire state building-et.. :)/[/quote]

És hogy csináltál magadnak 30 milliót? Mert én is kezdem unni, és én nem jutottam tovább a "weaknesspay"-nél, amiből ugyebár viszonylag nehéz 30 misit összekotorni...
_-_-_SutteR_-_-_

#135 Felhasználó inaktív   BYpsilon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 24. 08:16

Kép

elnezest a nagy kepert
ez az en kis 200e-s lakosu varoskam, az elso amit sc4-ben csinaltam, van par kapcsolodo varos hozza a regioban
Asus P5QL-EM, Intel Core 2 Duo E7300, 2*1GB DDR2 800MHz TwinMOS, 64GB Corsair Nova SSD, 500GB WD SATA2, NEC 7200S DVD író, Gainward ATI Radeon HD4670 512MB, Aerocool M40 HTPC ház + Corsair VX450W táp, Benq G2200W - 22" TFT

#136 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 24. 09:56

Szia!
Meg mindig nem kuldted el amit igertel! :(

idézet:
Ezt írta BYpsilon:
Kép

elnezest a nagy kepert
ez az en kis 200e-s lakosu varoskam, az elso amit sc4-ben csinaltam, van par kapcsolodo varos hozza a regioban
[/quote]
Kene egy fekvorendor... egyenruhas? Beton! te ALLAT!

#137 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 24. 13:06

idézet:
Ezt írta Sutter:

És hogy csináltál magadnak 30 milliót? Mert én is kezdem unni, és én nem jutottam tovább a "weaknesspay"-nél, amiből ugyebár viszonylag nehéz 30 misit összekotorni...
[/quote]

igazából két milliárdot csináltam, de ennyi elég volt.. :)

[ 2003. január 24.: FCs szerkesztette a hozzászólást ]

#138 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 24. 13:09

elküldtem neked mail-ben a cheat-et

#139 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 24. 13:20

Nem tudom, elég érdekesen van megoldva a fejlődés, az RCI indexek kicsit hamisak, amúgy minden rendben. Az előző városomban volt 1 db tűzoltóállomás, azt kigyulladt az egyetlen erőművem, felrobban, és mivel nem volt pénzem újáépíteni, ezért buktam a várost! Na mind1.
Most elkezdtem egy újat, ez megyeget, főleg a mezőgazdaságra koncentrálok, azt meglátjuk.
Ja a fenti képen, hogyan csinálta meg, hogy egyátalán nincs ipar?

#140 Felhasználó inaktív   BYpsilon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 24. 15:01

idézet:
Ezt írta Nevl:

Ja a fenti képen, hogyan csinálta meg, hogy egyátalán nincs ipar?
[/quote]

A fenti képen is van ipar de csak high-tech, manufactura és viszonylag kevés, kb 8-9e főnyi. Az elején nekem is volt iparom és szénemrőművem, de amikor az okatatás színvonala, a major rating es a lakosság vagyonossága elért egy szintet lehetet éíteni naperőművet, továbbá eltöröltem az ipari zónát. Felemeltem a low wealth industry adóját 12%-ra, így légszennyezést produkáló dirty industry és mezőgazdaság nem jön a városba. A szennyező ipar egy szomszédos városba van lerakva oda járnak át dolgozni. A munkahelyek többsége a commercial zóban van, tobb mint 80e.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.