Az első kiegészítő lemez. Topicot nem találtam neki.
[url="http://"http://www.vietcong-game.com/uk/index.html"]Hivatalos weboldal.[/url]
[ 2004. január 30.: Casoli szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 28. 12:34
Elküldve: 2004. 01. 28. 20:58
idézet:
Ezt írta mgf:
Kell hozzá a sima Vietcong, vagy megy a nélkül is?[/quote]
Kell, de megvásárolhatod a kettőt egyben VC:Purple Haze néven.
Nem kötekedni akarok, csak úgy mondom: Fist Alpha a neve neki.
Elküldve: 2004. 01. 28. 23:34
Elküldve: 2004. 01. 28. 23:48
idézet:
Ezt írta wittman:
Normál módban csalás nálkül is végig lehet vinni.
Most vietnam módban nyomom, így már azért érdekesebb és élethű is egy jól irányzott lövés és halál, persze visszafele is!![]()
Nekem év játéka volt 2003-ban.[/quote]
Nekem az nem tetszett a dologban, hogy mindenhonnan záporoztak a töltények, minden bokorban egy kis sárga csücsült, azt találd ki, hogy honnan jő!![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 13:19
idézet:
Ezt írta Nevl:
Nekem az nem tetszett a dologban, hogy mindenhonnan záporoztak a töltények, minden bokorban egy kis sárga csücsült, azt találd ki, hogy honnan jő![/quote]
Ja,csakhogy a valóságban is valami ilyesmi volt a helyzet.
Semmi pénzért nem lettem volna amcsi baka vietnamban.Nem is csoda,hogy akkoriban minden fiatal ki akart bújni a katonaság alól.
Elküldve: 2004. 01. 29. 14:13
idézet:
Ezt írta bgabor:
Ja,csakhogy a valóságban is valami ilyesmi volt a helyzet.
Semmi pénzért nem lettem volna amcsi baka vietnamban.Nem is csoda,hogy akkoriban minden fiatal ki akart bújni a katonaság alól.[/quote]
Jaja, nagyon kemény lehetett!
Elküldve: 2004. 01. 29. 14:24
idézet:
Ezt írta Nevl:
Nekem az nem tetszett a dologban, hogy mindenhonnan záporoztak a töltények, minden bokorban egy kis sárga csücsült, azt találd ki, hogy honnan jő![/quote]
Na ezért szeretem, mert néha csak úgy kikandikálnak egy pillanatra és akkor kell jól figyelni. Na meg vietnam módban, nem állva sétálok, mert akkor K.O. van. Tehát laposkúszás és figyu ezerrel és ha jól figyelsz és hallgatózól, akkor még ki is lehet őket hallgatni és jöhet a tojás gránát.
Nagyon para így és nem MOHAA amiben hard fokozat azt jelenti, hogy két tár sem elég a náci katona ellen, még fejre is bőven kell lőni, hogy pusztoljon, de bezzeg ha téged eltalálnak...
Amúgy a Medal of Honor is a kedvencem, de jött a Vietcong és győzött nálam. Ebben egy lövés a fejre a kis congnak és feküdt (Vietnam módban is!!!) Ja neked se kell nagyon sebet kötözgetni, mert az ellenség is ponosan lő!
Úgyhogy lapos kúszás és nem csípőből tüzelni, mert itt ez fabatkát sem ér, hanem mindig célzott lövés!!!
Elküldve: 2004. 01. 29. 18:49
Elküldve: 2004. 01. 29. 22:53
idézet:
Ezt írta bgabor:
... amcsi baka vietnamban.Nem is csoda,hogy akkoriban minden fiatal ki akart bújni a katonaság alól.[/quote]
..mert manapsag is mindenki oda vagyok![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 23:46
idézet:
Ezt írta Vortex07:
..mert manapsag is mindenki oda vagyok[/quote]
Jaja!Azt mész iraq-ba, hogy megdurrantsák a segged!
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 10:47
Elküldve: 2004. 01. 30. 19:49
Elküldve: 2004. 01. 30. 19:58
Elküldve: 2004. 01. 30. 20:18
idézet:
Ezt írta joshua7:
Sztem a tavalyi év legsz*rabb játéka volt a Vietcong. Az ellent fél centiről lőttem, mindenféle hatás nélkül.Na, de amikor a karakterek összementek járó téglalapokká... Te jóságos atyaúristen!!!! Én ilyen gagyi cuccot még nem láttam!
A patch meg nem ment föl, szal nekem ennyi volt a Vietcong nevezetű förmedvény.
Ja igen!!
Meg amikor egy kb 50 cm magas sziklára nem tudtam felugrani!
1szóval gagyi!
[ 2004. január 30.: joshua7 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Azert latom te se eredetivel probaltal jatszani, ezekutan az allitasaid teljesen alaptalanok. Boba le is irta, hogy miert.![]()