Welcome to WarBlade!
Nincs túl nagy tolongás, de azért írok néhány szót a játékról. Nos a WarBlade pontosan az, aminek első ránézésre látszik, nem is kívánom túlmagyarázni. :Đ Viszont sok érdekes titokra lehet benne bukkanni, amiket különböző feltételek teljesítésével lehet unlockolni. Ezeknek a felderítésével, plusz a rang növelésével, és a minél magasabb pontszám hajszolásával egész sokáig el lehet vele szórakozni... Már ha alapvetően tetszik valakinek a game - kikapcsolja, szórakoztatja, mert egyébként nem éri meg a szenvedést.
Amúgy szerintem néhány nap alatt, napi 20-30 perc játékkal már el lehet jutni egy jó alapszintre, és túltehetjük magunkat a kezdeti (elkerülhetetlen

) bosszankodáson. Mindenképp ajánlott easy fokozaton kezdeni, és csak akkor folytatni normálon, ha már képesek vagyunk eljutni legalább level 100-ig.
Pár infó kezdőknek
Mielőtt konkrétan a játékról beszélnék, van itt egy dolog ami fontos lehet. Azért írom le külön, mert én elég soká vettem észre ezt a menüpontot.
User Profiles
Már az elején érdemes profilt csinálni magunknak, mert a játék megjegyez dolgokat és egy idő után nem kell már teljesen nulláról indulni. (Pl. én New Game-et már Triple Shot + Auto Fire + 2 db Armor + 1000$ ajándékkal indítok). Nem utolsó szempont hogy korlátozott alkalommal (játékonként ötször) állást is tudunk menteni.
Bonuses
A bónuszokról, powerupokról egy rövid magyarázatot olvashatunk a Bonuses menüpont alatt, de ez tényleg csak egy áttekintő, túl sokra nem lehet vele menni. A teljesen kezdőknek azt tudom tanácsolni, hogy ismerkedjenek a mozgással, az ellenfelekkel, figyeljék meg az eldobált powerup-okat, miket érdemes felszedni és miket nem. Pl. a legbosszantóbb dolog az egész játékban, hogy bármikor downgradelődhetünk egy gyengébb fegyverre, ha éppen ránk esik.
Speed, Bullet, Time
Saját tapasztalatom szerint leginkább a bullet-mennyiséget érdemes hamar feltornászni, mert a speed egyébként is gyorsan a nehezen kezelhető tartományba növekszik, a time pedig "csak" arra jó, hogy az ideiglenes powerupok (pl . shield) hosszabb ideig érvényesítsék hatásukat - no ez azért elég fontos, szóval a későbbiekben Time is kell majd bőven.

Viszont sok lövedékkel + autofire egységgel lehet ám kaszálni rendesen. (Lesz majd egy negyedik csík is

).
Na innentől kezdve titkokat is fogok írni, amiket
>> .... << közé teszek, szóval mostantól folyamatos
------=== !!! SPOILER VESZÉLY !!! ===------ :Đ
Ja, egyébként az összes tipp le van írva a játékban, ha hajlandó vagy 1000$-t költeni darabjáért (Game Secret). Sajnos teljesen random adja be, ezért olyanokkal is fáraszt amit, már rég ismersz, vagy unlockoltál. Ha szabályosan, menet közben oldasz ki egyet, akkor arról értesítést kapsz. (Én most itt nem szó szerint idézem őket.)
>> Skulls << (secret (azt hiszem))
Legalább egy-két koponyát már az elején érdemes begyűjteni, annak ellenére, hogy valamit "leszív", mert ezután megnő annak az esélye, hogy az ellenfelek hasznos cuccokat és pénzt hajigáljanak el. A koponyák gyűjtögetésének lesz még szerepe...
folyt.köv...