HWSW Informatikai Kerekasztal: Warblade - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Warblade

#11 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 17:40

Na easy fokozaton befejeztem. Elértem valami 1.1 milliárd pontot, és level 571-ig jutottam el, amikor is meguntam a játékot. :D Pontosabban megszereztem a Warblade Champion rankot, ami az ízin elérhető maximum.
Normálon sokkal nehezebb. :eek:

#12 Felhasználó inaktív   Eli-- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 09:50

:OOO Én  már a Level 90 ig jutottam amikor kinyírtak (ízibe) aztán kipróbáltam normalba de ott mar a 4 főellenségig se jutottam    :( 

Szerkesztette: Eli-- 2006. 01. 15. 09:51 -kor

#13 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 19:32

Welcome to WarBlade! :)

Nincs túl nagy tolongás, de azért írok néhány szót a játékról. Nos a WarBlade pontosan az, aminek első ránézésre látszik, nem is kívánom túlmagyarázni. :Đ Viszont sok érdekes titokra lehet benne bukkanni, amiket különböző feltételek teljesítésével lehet unlockolni. Ezeknek a felderítésével, plusz a rang növelésével, és a minél magasabb pontszám hajszolásával egész sokáig el lehet vele szórakozni... Már ha alapvetően tetszik valakinek a game - kikapcsolja, szórakoztatja, mert egyébként nem éri meg a szenvedést. ;)

Amúgy szerintem néhány nap alatt, napi 20-30 perc játékkal már el lehet jutni egy jó alapszintre, és túltehetjük magunkat a kezdeti (elkerülhetetlen ;)) bosszankodáson. Mindenképp ajánlott easy fokozaton kezdeni, és csak akkor folytatni normálon, ha már képesek vagyunk eljutni legalább level 100-ig.

Pár infó kezdőknek

Mielőtt konkrétan a játékról beszélnék, van itt egy dolog ami fontos lehet. Azért írom le külön, mert én elég soká vettem észre ezt a menüpontot. :lama: :D

User Profiles

Már az elején érdemes profilt csinálni magunknak, mert a játék megjegyez dolgokat és egy idő után nem kell már teljesen nulláról indulni. (Pl. én New Game-et már Triple Shot + Auto Fire + 2 db Armor + 1000$ ajándékkal indítok). Nem utolsó szempont hogy korlátozott alkalommal (játékonként ötször) állást is tudunk menteni.

Bonuses

A bónuszokról, powerupokról egy rövid magyarázatot olvashatunk a Bonuses menüpont alatt, de ez tényleg csak egy áttekintő, túl sokra nem lehet vele menni. A teljesen kezdőknek azt tudom tanácsolni, hogy ismerkedjenek a mozgással, az ellenfelekkel, figyeljék meg az eldobált powerup-okat, miket érdemes felszedni és miket nem. Pl. a legbosszantóbb dolog az egész játékban, hogy bármikor downgradelődhetünk egy gyengébb fegyverre, ha éppen ránk esik.

Speed, Bullet, Time

Saját tapasztalatom szerint leginkább a bullet-mennyiséget érdemes hamar feltornászni, mert a speed egyébként is gyorsan a nehezen kezelhető tartományba növekszik, a time pedig "csak" arra jó, hogy az ideiglenes powerupok (pl . shield) hosszabb ideig érvényesítsék hatásukat - no ez azért elég fontos, szóval a későbbiekben Time is kell majd bőven. :) Viszont sok lövedékkel + autofire egységgel lehet ám kaszálni rendesen. (Lesz majd egy negyedik csík is :)).

Na innentől kezdve titkokat is fogok írni, amiket >> .... << közé teszek, szóval mostantól folyamatos

------=== !!! SPOILER VESZÉLY !!! ===------

Ja, egyébként az összes tipp le van írva a játékban, ha hajlandó vagy 1000$-t költeni darabjáért (Game Secret). Sajnos teljesen random adja be, ezért olyanokkal is fáraszt amit, már rég ismersz, vagy unlockoltál. Ha szabályosan, menet közben oldasz ki egyet, akkor arról értesítést kapsz. (Én most itt nem szó szerint idézem őket.)

>> Skulls << (secret (azt hiszem))

Legalább egy-két koponyát már az elején érdemes begyűjteni, annak ellenére, hogy valamit "leszív", mert ezután megnő annak az esélye, hogy az ellenfelek hasznos cuccokat és pénzt hajigáljanak el. A koponyák gyűjtögetésének lesz még szerepe...

folyt.köv...

#14 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 20:01

Pár tipp nem (teljesen) kezdőknek :)

Akik már viszonylag könnyedén eljutnak, mondjuk a 25. pályáig, azok nyugodtan belevághatnak ezeknek a titkoknak a kioldásába, mert a továbbiakban nagy szükség lesz némelyikre, főleg az utolsóra.

>> Super Triple << (secret)

Az előbb már volt szó a koponyákról: gyűjts össze három különböző színű koponyát (kék, piros, zöld), hogy megkapd a "Super Triple Shot" fegyvert, meg egy nagycsomó egységet a Speed, Bullet és Time csíkodhoz.

>> Super Extra << (secret)

Gyűjtsd össze a betűket ebben a sorrendben (E-X-T-R-A), ismétlések nélkül (vagyis ha már egy betű megvan, azt ne szedd fel újra), hogy maximumra növeld az életeid számát (4 ship + 2 armor). Ilyenkor a Memory Station-ön szerzett betűk nem számítanak, sőt tilos ilyenkor onnét gyűjteni.

Ranks

A nagyobb genyákból hullanak ilyen színes golyók, ezek a rank marker-ek. Segítségükkel lépsz újabb és újabb rendfokozatba, miután összegyűjtöttél belőlük hat különböző színűt. A "rangkórságnak" önmagában túl sok szerepe egyelőre nincs (jól mutat a high scores listán), de később azért lesz jelentősége. ;) Ha bentragadsz a hipertérben, az ufók is ilyeneket dobálnak el, de a leghasznosabb ám egyben legveszélyesebb forrásuk az Alien Mothersip-ek vagy "Hurry Up!-ship"-ek, amik akkor jönnek elő, ha túl sokat totojázol egy pályán. Én csak répahajónak hívom őket, mert sárgarépára emlékeztet a homing rocket amit hajigálnak. :Đ Azért ez a leghasznosabb forrás, mert ezekből nem véletlenszerűen jönnek a színek, hanem mindig csak olyat adnak, amivel még nem rendelkezel.

>> Super Auto Fire << (secret) :respect:

Szedd össze a rank markereket szivárványszín sorrendben (piros -> narancs -> citrom -> zöld -> kék -> ibolya), ismétlések nélkül, és megkapod az egyik legtutibb kiegészítőt, a Super Auto Fire unitot. Ez mindig nálad marad (amíg meg nem halsz persze), és nagyobb az ismétlési rátája, mint a hagyományos autofire-nek. Fontos, hogy mikor ezt felszeded a bullett-mennyiséged már jó magas legyen (~50% feletti), mert nagyon hamar kiköpi az összes golyót, ha hozzáérsz a tűzgombhoz. Később egy másik secretet unlockolva ez a kiegészítő is megvásárolható lesz (potom $30000-ért :D)

Kezdésnek asszem ennyi elég lesz... ;)

Game On! :)

#15 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 21:10

Így állok éppen (biztos sokakat érdekel :Đ)
Kép

#16 Felhasználó inaktív   fehersrac 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 05. 10:11

Sztok!

Ki tud  segíteni. Nem engedi feltölteni az eredményt a NET-re. Error, meg próbáljam később???

#17 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 19:31

Nekem azért nem sikerült, mert nem vettem meg a játékot eredetiben. Kép
(Persze meg se próbáltam közzétenni, szóval ez lehet hogy mégsem akadály. :D)

#18 Felhasználó inaktív   Skyhunter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:04

Üdv!

A teljes verziót nyomom,csak nem értek egy-két dolgot...Level 115-nél a shop-ban kiírta hogy "game save F2" ,de ahogy rányomtam,elkezdte elölről és az összes rangom,pontom elveszett. :mad:  Valamint már többször eljutottam level 100-110 környékére "Admiral" rangban,de a user-ben a legjobb pontok/meteorstorm stb mellett mindig az áll,hogy best rank "ensign"....miért van ez???? pls help

#19 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 08:38

Ahogy emlékszem, a mentést minden egyes alkalommal (legfeljebb ötször) felajánlja a shopban , nem csak a 115-dik pálya után. F1 = mentés, F2 = mentés és kilépés (vagy fordítva :D), írja is valahol alul. Viszont a statisztikádban a pontjaid/eredményeid csak akkor jelennek meg, ha befejezed az aktuális játékot – meghalsz vagy kilépsz a "retire from game" opcióval. A másik jelenséggel sem találkoztam még... biztos, hogy jól kezeled a profilodat (belépés/kilépés/jelszó meg minden)? :think: Esetleg valamit félreértettem, ne haragudj de kissé nehéz kiigazodni az írásodon.

Amúgy köszi a téma felhozását, asszem előveszem én is megint. :)

#20 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 09. 10:28

Hehe jó kis lövöldözős cuccnak néz ki asszem kipróbálom majd. :) esetleg pm ben jöhet instrukció peti2mtag ;)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#21 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 13:54

Idézet: td - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 11:28

Hehe jó kis lövöldözős cuccnak néz ki asszem kipróbálom majd. :) esetleg pm ben jöhet instrukció peti2mtag ;)

Üdv: Dan

Dobok majd egy linket a fulról amint felért tárhelyre :D
na kész is élvezzétek :D KATY

Szerkesztette: Virus9AX 2008. 01. 09. 14:28 -kor

#22 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 15:10

Idézet: td - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 10:28

Persze, szívesen segítek, de inkább itt a topikban (hacsak nem ragaszkodsz a pm-hez), másnak is jól jöhet az infó. :) De előbb nekem is be kell melegítenem, mert majd' két éve nem játszottam. :D

#23 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 16:58

Itt a legutóbbi statom... már csak alig 25000 pálya hiányzik, hogy meglegyen a 6. pajzsom. :Đ Amúgy természetesen nem kell 25000 pályát játszani: ha a rank markereket fordított szivárványszín sorrendben (ibolya -> kék -> zöld -> citrom -> narancs -> piros) szeded össze, 500-zal növekszik a játszott pályák száma.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1199894284.png

#24 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 17:26

Ez melyik változata a gémnek?

#25 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 18:12

Höhh... ebből csak egy van. :D

szerk.: Ja én az 1.2G-vel játszottam, de az 1.2Y.6-tal is pont ilyen.

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 01. 09. 18:14 -kor

#26 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 18:29

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 19:12

Höhh... ebből csak egy van. :D

szerk.: Ja én az 1.2G-vel játszottam, de az 1.2Y.6-tal is pont ilyen.

Próbáld ki az újjabat is ott van a linkemen fentebb.

#27 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 19:25

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 18:29

Próbáld ki az újjabat is ott van a linkemen fentebb.

Az 1.2Y.6 a legújabb, és Te is ezt linkelted. :think:

#28 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 19:31

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 20:25

Az 1.2Y.6 a legújabb, és Te is ezt linkelted. :think:

Ja erre gondoltam. Csak azért mondtam mert te a 1.2G irtad.

#29 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 19:35

Ja értem. :) Szóval már frissítettem 1.2Y6-ra, de amikor még aktívan játszottam, 1.2G-m volt. A játék minden elemében teljesen ugyanolyan mint a korábbi verziók (szerencsére), csak bugfixek, újabb zenék, és egyéb apróságok vannak az újabb release-ekben.

szerk.: És persze emiatt teljes a profilkompatibilitás oda-vissza.

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 01. 09. 19:37 -kor

#30 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 20:03

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 20:35

Ja értem. :) Szóval már frissítettem 1.2Y6-ra, de amikor még aktívan játszottam, 1.2G-m volt. A játék minden elemében teljesen ugyanolyan mint a korábbi verziók (szerencsére), csak bugfixek, újabb zenék, és egyéb apróságok vannak az újabb release-ekben.

szerk.: És persze emiatt teljes a profilkompatibilitás oda-vissza.

huh nekem volt olyan nap anno amikor leültem vele játszani 23 kor és kb reggel 6 ig fel sem álltam :D

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó