HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#1001 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 12. 14:46

Mindíg elfelejtek valamit...

Anticheatet felejtsd el, nem kell SZVSZ. Én egy éves pályafutásom alatt kettő tuti csíterrel találkoztam. Elég sokat játszom (kb. napi két óra) úgyhogy ez mérvadó szám.

#1002 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 16:49

Kösz, műxik az sv_lan 0. De bejöttek valami hollandok, és karattyoltak mindenfélét :). Legközelebb passwordot is írok.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1003 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 18:39

Biztos volt 1000x, de semmi kedvem keresgélni, bízom egy jóindulatu CS-sben.
Vettem egy ATI kártyát, amihez adtak egy CSCZ-t. Nem találom a CD Key-t.
A 2 lemezen van valami szám, de az nem annyi karakter, amennyinek kellene lennie. :(
Honnan lesz nekem CD Key?
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#1004 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 18:44

Valakinek nincs kedve valami kis pályán egymást lőni? Tudom a cs nem errő szól főleg, de gyakorlásnak nem rossz :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1005 Felhasználó inaktív   gnome 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 14. 13:25

vaakuum: Annyit kell tenned, hogy beszerzel egy eredeti Half-Life CD-t, letoltod a 349 megas CS-t tartalmazo Steam installert, account csinalasnal pedig megadod a HL CD-n talalhato kulcsot.

Nem kell semmifele patch, meg a regi WON rendszernel hasznaltunk ilyen exe fajlokat a kliens frissitesekhez.

Ha erdekel a CS:Source, akkor erdemes megvenned a napokban megjeleno Half-Life 2-t, ugyanis abban a legujabb csodajatek mellett megtalalhato ingyenesen a Source, es a bovitett csomagban a regi VALVe jatekok is.

Bovebb informaciot a boltban kaphato HL2 csomagokrol itt talalhatsz. Megeri mindenkeppen!

#1006 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 11:23

Köszönöm a segítséget, mindjárt végzek egy gazdasági kalkulációt......
Ja, nekem a gépem egy 2000-es amd, 9200-es radeonnal. Nemtom, ez elég lehet-e a HL2 alapú source-nak, vagy azzal még inkább várjak? :confused:
Ami még felmerült bennem, hogy a source valszeg szelektálja a játékosnemzedéket, mert lesz, aki átpártol rá, lesz, aki meg a régin játszik. Source szerverek vannak olyanok is, amiket nemcsak klánok hoztak létre, hanem pl a Steam sajátja? Vagy egyenlőre érdemesebb az 1.6-al fogócskázni, mert annak van nagyobb "huzatja"?
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#1007 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 11:29

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. nov. 13., szombat - 19:44

Valakinek nincs kedve valami kis pályán egymást lőni? Tudom a cs nem errő szól főleg, de gyakorlásnak nem rossz :)

A régi időkből én emlékszem egy paintballos pályára, ami egyetlen terem volt némi paravánokkal meg emelvényekkel. A csapatok a két végéből indultak, de sem túsz, sem robbantás, csak egymás maradéktalan levadászása :D
Elég pörgős volt, nemtom, létezik-e még, vagy van-e vmi hasonló. (nekem tetszett)

#1008 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 12:00

Idézet: vaakuum - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 11:29

A régi időkből én emlékszem egy paintballos pályára, ami egyetlen terem volt némi paravánokkal meg emelvényekkel. A csapatok a két végéből indultak, de sem túsz, sem robbantás, csak egymás maradéktalan levadászása :D
Elég pörgős volt, nemtom, létezik-e még, vagy van-e vmi hasonló. (nekem tetszett)

Nem hangzik rosszul  :D
Bár nálam most az iceworld a favorit.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1009 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 15:26

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 13:00

Nem hangzik rosszul  :D
Bár nálam most az iceworld a favorit.

Bizony, ott ment a hentelés ezerrel :D
Asszem másfél percnél nemigen voltak hosszabb meccsek...... :rolleyes:

#1010 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 19:53

Idézet: vaakuum - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 11:29

Rengeteg ilyen van manapság is. Én nem kedvelem mert megfájdul tőle a fejem. SZVSZ a sima mod nélküli 12-14 fős szervereak a legkobbak. Ha meg csak tunkolni meg hülyülni akarok akkor WC3 (pl. HT szerver).

#1011 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 21:44

Idézet: vaakuum - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 10:23

Köszönöm a segítséget, mindjárt végzek egy gazdasági kalkulációt......
Ja, nekem a gépem egy 2000-es amd, 9200-es radeonnal. Nemtom, ez elég lehet-e a HL2 alapú source-nak, vagy azzal még inkább várjak? :confused:
Ami még felmerült bennem, hogy a source valszeg szelektálja a játékosnemzedéket, mert lesz, aki átpártol rá, lesz, aki meg a régin játszik. Source szerverek vannak olyanok is, amiket nemcsak klánok hoztak létre, hanem pl a Steam sajátja? Vagy egyenlőre érdemesebb az 1.6-al fogócskázni, mert annak van nagyobb "huzatja"?

sajna az nagyon halovány source,hl2höz :( még jobb konfig is, 1enlöre a konfigoknak kell felnőni a gammához, nameg készitőknek kevésbé gépzabálóvá optimalizálni :)

de amugy nem értem, 1.6ba ki lehetett kapcsolni az árnyékokat ami iszonyat módon levette az fpst, meg az időjárást, ami aztecen zabálta az fpst. sourceba ilyen optimalizálás nincs,vagy nem tudok róla 1enlöre :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1012 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 23:00

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 21:44

sajna az nagyon halovány source,hl2höz :( még jobb konfig is, 1enlöre a konfigoknak kell felnőni a gammához, nameg készitőknek kevésbé gépzabálóvá optimalizálni :)

de amugy nem értem, 1.6ba ki lehetett kapcsolni az árnyékokat ami iszonyat módon levette az fpst, meg az időjárást, ami aztecen zabálta az fpst. sourceba ilyen optimalizálás nincs,vagy nem tudok róla 1enlöre :(

Van, ki-be lehet kapcsolni mindent konzolból. Egyébként meg a CSS-hez nem kell akkora gép. Az én három éves gépemen medium grafikával átlag 50fps.

Szerkesztette: Foley 2004. 11. 15. 23:00 -kor

#1013 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 09:05

Idézet: Foley - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 22:00

Van, ki-be lehet kapcsolni mindent konzolból. Egyébként meg a CSS-hez nem kell akkora gép. Az én három éves gépemen medium grafikával átlag 50fps.

20 playeres szerveren? erősen kétlem..... nem aza nérvadó hogy 1edül egy mapon mennyi az fps :rolleyes:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1014 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 10:56

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 9:05

20 playeres szerveren? erősen kétlem..... nem aza nérvadó hogy 1edül egy mapon mennyi az fps :rolleyes:

Az átlag 50 fps-t rendesen játék közben értettem (neten, 16 fős szerveren). Azt viszont nem írtam hogy én minden játékot 800x600-ban játszom.

Szerkesztette: Foley 2004. 11. 16. 11:26 -kor

#1015 Felhasználó inaktív   gnome 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 17:05

A Source engine egy erdekes tema, ugyanis nehany konfiguracion hihetetlen rossz, masokon pedig irrealisan jo eredmenyeket produkal. Egyik ismerosom egy 1800celeron, 256ddr, fx5600 gepen fix 100 fpssel jatszik, egy masik pedig 2200amd, 256ddr, fx5700-on nem tudja 60 fole piszkalni a framerate-et.

Az eddigi altalanos tapasztalat az, hogy ha a HL2 kisebb akadasokkal fut a gepeden, akkor tokeletesen fog menni a CS:S is. Namost olyat is hallottam mar, hogy ez forditva tortent.

Meg kell varni nehany patchet, amik kijavitjak ezeket a gondokat, de ettol fuggetlenul mar most is erdemes megvenni a jatekot mert kegyetlenul brutalisan jora sikeredett !!  :up:  :eek: :cool:

#1016 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 17:11

Idézet: gnome - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 18:05

A Source engine egy erdekes tema, ugyanis nehany konfiguracion hihetetlen rossz, masokon pedig irrealisan jo eredmenyeket produkal. Egyik ismerosom egy 1800celeron, 256ddr, fx5600 gepen fix 100 fpssel jatszik, egy masik pedig 2200amd, 256ddr, fx5700-on nem tudja 60 fole piszkalni a framerate-et.

Az eddigi altalanos tapasztalat az, hogy ha a HL2 kisebb akadasokkal fut a gepeden, akkor tokeletesen fog menni a CS:S is. Namost olyat is hallottam mar, hogy ez forditva tortent.

Meg kell varni nehany patchet, amik kijavitjak ezeket a gondokat, de ettol fuggetlenul mar most is erdemes megvenni a jatekot mert kegyetlenul brutalisan jora sikeredett !!  :up:  :eek:   :cool:

A második játékos nem xp-n refresh rate fixálás nélkül játszik?
Mert akkor nem is megy 60 fölé ill ha confba nincs beírva.. bár source-ot nem ismerem!

Üdv

#1017 Felhasználó inaktív   gnome 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 17:16

Arra a kerdesedre pedig, hogy melyik verzio az elterjedtebb, egyertelmuen az a valaszom, hogy 1-2 evig nem fogjak versenyeken hasznalni a Source-t. Ha igazan erdekel mind2 jatek es nem sajnalod a penzt, akkor rendeld meg Steam-en a Silver Edition-t, mert abban mindegyik benne van.

Egy eleg felresikerult dontes miatt a nagyobb versenyeken (CPL, WCG) Condition Zero-t hasznalnak, aminek a "szebb" skineken kivul semmi elonye nincs a sima CS1.6-tal szemben, csak gusztustalan marketing-fogas hogy a profi jatekosoknak ezt is meg kell venniuk. Sajnos a magyar CS nincs olyan szinten, hogy ez egy atlagos vagy akar kiemelkedo szintu jatekost erintene.

Annyi a javaslatom, hogy egyelore jatssz az 1.6-tal, mert az az aktualis, de mindenkeppen hatalmas elonyt tehetsz szert a kesobbiekben, ha mar most elkezdesz ismerkedni az uj rendszerrel.

#1018 Felhasználó inaktív   gnome 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 17:17

Idézet: Xero - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 18:11

A második játékos nem xp-n refresh rate fixálás nélkül játszik?
Mert akkor nem is megy 60 fölé ill ha confba nincs beírva.. bár source-ot nem ismerem!

Üdv

Igen, kicsit teves a megfogalmazas. Nem 60-on kiakad, hanem ugral ossze-vissza 20-70 kozott. Minden letezo megoldast kiprobalt, de jelentos javulast nem ert el sehogy.

#1019 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 07:08

Köszönöm az ötletet. Ezek szerint érdemes lenne a mikulást némi futárszolgálatra felkérni :rolleyes:
Igazából a támogatottságnál arra gondoltam, hogy melyik verziónak vannak úgy szerverei, hogy ha leülök a rendelkezésre álló 1-1.5-2 órácskámban játszani, ne azzal teljen, (mint az 1.3-nál volt anno sokszor) hogy fél órába került bejutni egy szerverre, mert olyan forgalom volt. Azok a régi szép idők :smoker:

#1020 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 08:57

bocs a :lama: kérdésért, de cs:s-ben a botok hova lettek? console-bol nem jönnek be..
thnx elöre, s bocsa flame-ért! :respect:
all bitches

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »