HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#1061 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:09

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 22:00

HT serveren (ahol mondjuk van fönt egy WC3 mod) pl. nincs AWP. Ha valaki vesz AWP-t akkor levonja az árát és kap helyette egy scoutot. Mondjuk egyesek kezében (pl. az enyémben) a scout ugyanolyan (ha nem még inkább) halálos.

Sok serveren le van foglalva egy hely adminoknak vagy VIP-knek. Ezért van hogy úgy látod hogy van még hely de mikor belépnél akkor kirúgnak.

scout...jah....az is ig3n sokat ér egy profi készben most legutóbb 10dia 6kill :( :( :(
teljesen más stílusban kell játszanom mint a gépek ellen és ez még annyira nem fekszik.
itthon is vannak source-os szerverek? megéri venni hl2-őt a source cs- miatt??? persze a hl2 is érdekelne :D

ahham, értem :D Én a Funny-t kedveltem meg eddig a legjobban :D
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#1062 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:09

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:00

Mondjuk egyesek kezében (pl. az enyémben) a scout ugyanolyan (ha nem még inkább) halálos.

Már megbocsáss, de ez így smileyk nélkül elég nagyképűen hangzik.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1063 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:15

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 22:09

lehet hogy fatality is csontra sz*patja :Đ

Gondolkodtál ma már?

#1064 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 19. 23:19

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:09

Attól függetlenül igaza van... A scoutot könnyebb kezelni ezért jobb eredményeket érnek el vele az emberkék (már ha sniper fegyvernek használják és nem futnak oda hozzád hogy zoom nélkül hasbalőjenek... :rolleyes:).

Szerintem... :shoot:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1065 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:24

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:09

Tegnap csináltam 40-17-et scout mapon. És ennél volt már jobb is. Nem nagyképűségből mondtam, tényleg fekszik nekem. Van hogy sima serveren is csak scouttal megyek. Középtávolra zoom nélkül adok headshotokat. Rákell érezni.

#1066 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:27

Ja, meg van egy mai termés is: 34-9. Tegnapelőtt meg 40-20 (fáradt voltam).

#1067 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:29

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:24

Tegnap csináltam 40-17-et scout mapon. És ennél volt már jobb is. Nem nagyképűségből mondtam, tényleg fekszik nekem. Van hogy sima serveren is csak scouttal megyek. Középtávolra zoom nélkül adok headshotokat. Rákell érezni.

Nem vitatom hogy jól megy, csak ez így leírva kicsit furcsa volt.
Na mind1, no offense :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1068 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:35

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:29

Nem vitatom hogy jól megy, csak ez így leírva kicsit furcsa volt.
Na mind1, no offense :)

Semmi baj. Ez az általános hozzáállás. Servereken is lecsítereznek (nem csak engem, mindenkit akinek jól megy). Én még sosem mondtam senkire hogy csíter. Ha valakin tényleg láttam hogy az (a tényleget úgy értsd hogy kérdés nem férhet hozzá, ugrál össze vissza a pályán és mindenkit fejbekésel) akkor az ban (már ahol admin is vagyok). Egyébként meg disconnect. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

:respect:

#1069 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:38

Ezt most nem dicsekvésképpen:

Soma

Idén minden héten én voltam a Best Sharpshooter. Tavaly meg hatból ötször.

:D

#1070 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:44

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:35

Semmi baj. Ez az általános hozzáállás. Servereken is lecsítereznek (nem csak engem, mindenkit akinek jól megy). Én még sosem mondtam senkire hogy csíter. Ha valakin tényleg láttam hogy az (a tényleget úgy értsd hogy kérdés nem férhet hozzá, ugrál össze vissza a pályán és mindenkit fejbekésel) akkor az ban (már ahol admin is vagyok). Egyébként meg disconnect. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

:respect:

Azért egy szerveren kicsit más a dolog. Ott egyértelműen látszik, hogy ki milyen szinten áll, hogy ismeri a pályát, ilyesmi. Azért ez néhány kör alatt ki szokott derülni. De itt ahol nem mindenki ismer, már más a dolog. Honnan tudhatnám én vagy bárki aki nem tudja ki vagy hogy nálad ez egy megszokott eredmény? Ha külső szemlélőként tudnád olvasni amit írtál, lehet neked is így tűnne.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1071 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:47

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:44

Azért egy szerveren kicsit más a dolog. Ott egyértelműen látszik, hogy ki milyen szinten áll, hogy ismeri a pályát, ilyesmi. Azért ez néhány kör alatt ki szokott derülni. De itt ahol nem mindenki ismer, már más a dolog. Honnan tudhatnám én vagy bárki aki nem tudja ki vagy hogy nálad ez egy megszokott eredmény? Ha külső szemlélőként tudnád olvasni amit írtál, lehet neked is így tűnne.

Ez az, hogy egy serveren tényleg látszik hogy ki milyen szinten áll, csak senki sem látja (ha érted mire gondolok). Amúgy én nem vagyok full pro. xDk publicon pl. csak K/D=1-et tudok csinálni átlagban. Na mindegy, ne beszéljünk annyit rólam mert zavarba jövök.

#1072 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 23:54

Én akkor néztem nagyot mikor valaki leszolta shootgunom, azt a 2/2-est mászkálgatok, aztán jön két csibbész pifff-pufff és repült a buksijuk :D
Az tré hogy 20km vastag falon fejbelőnek....hihetetlen......csíter?? Hogy csinálja?
Mi kell ahhoz hogy én is tudjak hangban a játékhoz szólni?? persze olyan fejhalgató és....?

Gondolkodtál ma már?

#1073 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 07:31

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 23:54

Én akkor néztem nagyot mikor valaki leszolta shootgunom, azt a 2/2-est mászkálgatok, aztán jön két csibbész pifff-pufff és repült a buksijuk :D
Az tré hogy 20km vastag falon fejbelőnek....hihetetlen......csíter?? Hogy csinálja?
Mi kell ahhoz hogy én is tudjak hangban a játékhoz szólni?? persze olyan fejhalgató és....?

Falon át lövéshez semmi nem kell. Ismerni kell a pályát és tunkolni a falat. Ha szerencséd van, és van a túloldalt valaki akkor kész. Nézni kell egy csomó frag movie-t, abból meg lehet tanulni hogy melyik pályán melyik falakat érdemes lőni.

Ahhoz hogy tudj beszélgetni a többiekkel csak egy mikrofon kell amit bedugsz a mikrofon bemenetbe és kész. Játék előtt a hangerőbeállításoknál engedélyezed a mikrofont (ahol a hangerőszabályzók is vannak) és működik is. Options-ben beállítod a Voice Communication gombját valamire és mikor nyomod akkor hallják amit mondasz. Én is igy használom a mikrofonom (amit egy sörért kaptam egy barátomtól).

#1074 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 08:13

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 6:31

Falon át lövéshez semmi nem kell. Ismerni kell a pályát és tunkolni a falat. Ha szerencséd van, és van a túloldalt valaki akkor kész. Nézni kell egy csomó frag movie-t, abból meg lehet tanulni hogy melyik pályán melyik falakat érdemes lőni.

Ahhoz hogy tudj beszélgetni a többiekkel csak egy mikrofon kell amit bedugsz a mikrofon bemenetbe és kész. Játék előtt a hangerőbeállításoknál engedélyezed a mikrofont (ahol a hangerőszabályzók is vannak) és működik is. Options-ben beállítod a Voice Communication gombját valamire és mikor nyomod akkor hallják amit mondasz. Én is igy használom a mikrofonom (amit egy sörért kaptam egy barátomtól).

ahham, beszerzek eggyet gyorsan! :D
régen valami punkbuster kellett vagy mifene...
köszi a tippet!

Gondolkodtál ma már?

#1075 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 22:04

ma volt egy 10/12-es szériám :D 15mecsi alatt :D
de néha nagyon a pofámbalőttek :(

Gondolkodtál ma már?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 01. 21. 03:15

Látom volt itt szó a Rate-ről, hát igen. Nagyon idegesítő, mikor jön valaki 7500/30/30 rate-el és nem lehet lelőni...
Azért látni 1-2 nagyon jó játékost álnéven, de sok a csíter is. Wh nagyon menő lett mostanában, szánalmasak...
Én Lamas-on nyomom. xDk annyira gagyi, nincs ff. Hogy lehet ilyen szervert üzemeltetni? Valami jó magyar szerver ip-ket tud valaki küldeni nekem?

Ja my name is .:[U.F.S]:.Diegho asszem így írom, de lehet nem, fene se tudja má...

Szerkesztette: diegho 2005. 01. 21. 03:18 -kor

#1077 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 03:56

Idézet: diegho - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 3:15

Látom volt itt szó a Rate-ről, hát igen. Nagyon idegesítő, mikor jön valaki 7500/30/30 rate-el és nem lehet lelőni...
Azért látni 1-2 nagyon jó játékost álnéven, de sok a csíter is. Wh nagyon menő lett mostanában, szánalmasak...
Én Lamas-on nyomom. xDk annyira gagyi, nincs ff. Hogy lehet ilyen szervert üzemeltetni? Valami jó magyar szerver ip-ket tud valaki küldeni nekem?

Ja my name is .:[U.F.S]:.Diegho asszem így írom, de lehet nem, fene se tudja má...

Rate szempontbol a lamas se tul jo az "sv_maxrate 9999"-el.

#1078 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 09:18

Idézet: diegho - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 2:15

Mi az,hogy nincs ff??
Hogy csítel valaki? Akkor ő mivel tud többet mint mi??
Jácottam án is a lamason, de akkoris a Funny-n volt eddig mindig a legjobb hangulat.
Az xdk-nál sose volt szabad hely nekem :(
""sv_maxrate 9999"-el. " <<<------ez mi??? :D valami rate, de milyen?
tegnap esti sorozatom 1/14 k/d, kicsit nem ment :( :(

(én SKyN3T_54)

miaz, hogy még hogy mindig azt mondják, hogy menjünk warozni vagy nem jöttök, vagy waroztunk, ez mi a turó???

Gondolkodtál ma már?

#1079 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 11:02

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 9:18

Mi az,hogy nincs ff??
Hogy csítel valaki? Akkor ő mivel tud többet mint mi??
Jácottam án is a lamason, de akkoris a Funny-n volt eddig mindig a legjobb hangulat.
Az xdk-nál sose volt szabad hely nekem :(
""sv_maxrate 9999"-el. " <<<------ez mi??? :D valami rate, de milyen?
tegnap esti sorozatom 1/14 k/d, kicsit nem ment :( :(

(én SKyN3T_54)

miaz, hogy még hogy mindig azt mondják, hogy menjünk warozni vagy nem jöttök, vagy waroztunk, ez mi a turó???

Az FF az Friendly Fire. Azaz nem lehet csapattársat lőni. Ez első hangzásra jónak tűnik, csak ha bejön egy csíter (akit ugye az ellenfél nem tud lelőni mert csíter) és nincs admin akkor az gyorsan kiüríti a servert. Én a csítekről nem tudok mit mondani mert még sosem használtam. Még kipróbálás szinten sem. Mindíg a szenvedő félként éltem meg. A WH az Wall Hack. Valami olyasmi hogy átlát a falakon és látja az emberek elhelyezkedését (ez nem tudom hogy nézhet ki).

A war az klánok között szokott lezajlani. Tehát ha alapítasz egy klánt (barátokkal pl.) akkor kihívhattok más klánokat warozni. A klántagok általában jelzik valahogy az összetartozást (pl. megegyező előtag a nevükben) és általában öt főből állnak. Lehet több is de warozni öt az öt ellen szokás. Ez úgy zajlik hogy bementek egy 10 vagy fős serverre és ott gyepáljátok egymást. Korrekt esetben warra bérelnek egy war servert (itt megjegyzem hogyha kell valakinek az írjon PÜ-t) ahol van admin is (gyk. bíró) és van HLTV is. HLTV segítségével be tudnak csatlakozni mások is de csak nézőnek.
A war egy pályán zajlik 15 körön keresztül. Ezután térfél csere (értsd: ha eddíg ct-k voltatok akkor most t-k lesztek) és újabb 15 kör. A végeredményt a győztes körök száma adja (tehát volt 30 kör, ha 16-ot nyertetek összesen akkor ti nyertetek).

#1080 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 11:31

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 11:02

...

Fater. Nem lesz valami ilyen szavazós cucc fölrakva? Votemap-ra gondolok, mert az emberek nagyon nem szeretik azt a scout pályát ahol középen a vizesárok van, és olyankor kiürül a server csomószor. (Én mondjuk szeretem).
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.