C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2005. 09. 07. 20:04
Telepítsed. Bajod nem lehet belőle..
Biztos valami Steam bug. Nekem is volt ilyen. Felraktam. Kikapcsoltam, majd vissza, és ment..
Biztos valami Steam bug. Nekem is volt ilyen. Felraktam. Kikapcsoltam, majd vissza, és ment..
and on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2005. 09. 07. 20:09
Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 19:04
Telepítsed. Bajod nem lehet belőle..
De 2,5 Giga????
Átírták az egészet? Még a CS:S sincs 2,5 Gb
Csatolt képek:
Szerkesztette: Szacsoka 2005. 09. 07. 20:11 -kor
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]
Elküldve: 2005. 09. 09. 17:20
Namost szerintem pár dolgot itt köd borít
1.6-os CS-hez only ez kell:
Steam Installer
Namost ha ezt felteszed, akkor elvileg be kell regizned a steam accodat, amit meg is kérdez az install.
Ha ezt megtetted, utána tudsz letölteni játékokat.
Megnyitod a steam-et, Play Game, majd ott My Games-nél install Counter-Strike.
Nem kell hozzá sem sima HL, sem 1.5-ös CS, semmi...
A másik... a dedicated server. Ez meg nem más, mint egy HL alapú Counter-Strike szerver, amit ha installálsz és elindítassz, akkor beállítástól függően tudnak a szerverhez mások kapcsolódni - ergó kreálsz egy szervert.
-C0pp3rM!n3-
1.6-os CS-hez only ez kell:
Steam Installer
Namost ha ezt felteszed, akkor elvileg be kell regizned a steam accodat, amit meg is kérdez az install.
Ha ezt megtetted, utána tudsz letölteni játékokat.
Megnyitod a steam-et, Play Game, majd ott My Games-nél install Counter-Strike.
Nem kell hozzá sem sima HL, sem 1.5-ös CS, semmi...
A másik... a dedicated server. Ez meg nem más, mint egy HL alapú Counter-Strike szerver, amit ha installálsz és elindítassz, akkor beállítástól függően tudnak a szerverhez mások kapcsolódni - ergó kreálsz egy szervert.
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2005. 09. 11. 19:38
Köd homályosítása 
Megvettem a sima 4 cd-s hl-t anno. Szóval, akkor a steam nem is kellene? Csak felteszem a CS-t és lehet keresni szervert?
Megvettem a sima 4 cd-s hl-t anno. Szóval, akkor a steam nem is kellene? Csak felteszem a CS-t és lehet keresni szervert?
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]
Elküldve: 2005. 09. 11. 20:53
Idézet: Szacsoka - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:38
Köd homályosítása 
Ez eggyel elötted lévő hsz-ben Coppermine pontosan leirta mit kell csinálni. azaz letöltöd amit belinkelt, és azzal majd le tudod tölteni a steamről az 1.6-os CS-t is.
persze nem elég steam acc. ott még regisztrálnod kell a HL kódját a steam acc.-odhoz.
PSN ID: geneMTS
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
Elküldve: 2005. 09. 12. 01:35
Az a sima 4 CD-s HL egész véletlen nem Hal-Life 2? Csak azért mondom, mert a Half-Life (1) az 1 CD-s. CS1.6-hoz HL1 cd-key szükséges vagy úgy is fogalmazhatok, hogy a HL1 cd-key kompatibilis a CS1.6-tal és az ez előtti verziókkal.
A HL2 és a CS:S az más tészta.
Elküldve: 2005. 09. 12. 07:55
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 0:35
Az a sima 4 CD-s HL egész véletlen nem Hal-Life 2? Csak azért mondom, mert a Half-Life (1) az 1 CD-s. CS1.6-hoz HL1 cd-key szükséges vagy úgy is fogalmazhatok, hogy a HL1 cd-key kompatibilis a CS1.6-tal és az ez előtti verziókkal.
Nem....HL+Hl 2 kiegészítője és a CS.....Valami Generation pack
Elküldve: 2005. 09. 12. 12:36
Idézet: Szacsoka - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 8:55
Nem....HL+Hl 2 kiegészítője és a CS.....Valami Generation pack
Abbol semmit nem kell installalnod (azokon 2003 osze elott hasznalt verziok vannak, mar nem jo semmire), kizarolag a Steamre van szukseged, csinalsz benne egy accountot, es a browse games menuben lent levo gombra nyomva beregisztralod a hl csomaghoz kapott cdkulcsodat, es a play gamesbol toltheted/indithatod a legfrissebb valtozatokat a hl1-es valve jatekokbol.
Szerkesztette: FLeK0 2005. 09. 12. 12:37 -kor
Elküldve: 2005. 09. 13. 06:49
Azt mondja a Steam, hogy Duplicate izé vagyis, hogy már be lett regelve a cd-key.
Feltételezem nem lehet megtudni a régit, hogy töröljem. Nos, akkor kinek is kellene írnom, hogy elküldjem a cd-k fotóival kiegészített panaszom? Lehet, hogy én regeltem be korábban, de a mail-cím, amire történt, az már süllyesztőben végezte
Elküldve: 2005. 09. 13. 09:56
namost ezért érdemes felírni a beregizett emailt + jelszót, h későbbiekben ebből ne legyen gond.
Ha meg egy új CD kulcsot próbálsz beregizni és ezt írja, akkor azt a CD kulcsot elfelejtheted - vki megelőzött és beregizte
Namost ebből nekem az jött le, hogy van 2 HL kulcsod
beregizett / nem általad használt kulcsot általában a legtöbb helyen kicserélik. Legrosszabb esetben VALVE-nál panaszkodhatsz, de ez szerintem több hetes / hónapos procedúra lenne náluk (cáfoljatok meg).
-C0pp3rM!n3-
Ha meg egy új CD kulcsot próbálsz beregizni és ezt írja, akkor azt a CD kulcsot elfelejtheted - vki megelőzött és beregizte
Namost ebből nekem az jött le, hogy van 2 HL kulcsod
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2005. 10. 04. 18:15
Egyes szerverekre belépés után kb 15-20 mp, vagy csapatba való belépéskor Connection Problem-mel elszáll a CS...
Tud erre valaki valamilyen ésszerű magyarázatot?
Tűzfal nincs, csak a WindowsXP-é, az rendben be van állítva, vírus, Spyware nincs a gépen.
Internetelérés 2Mb-ADSL.
Tűzfal nincs, csak a WindowsXP-é, az rendben be van állítva, vírus, Spyware nincs a gépen.
Internetelérés 2Mb-ADSL.
Nem állhatunk meg, ez denevérország....
Elküldve: 2005. 10. 11. 16:10
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 19:15
Egyes szerverekre belépés után kb 15-20 mp, vagy csapatba való belépéskor Connection Problem-mel elszáll a CS...
Internetelérés 2Mb-ADSL.
Internetelérés 2Mb-ADSL.
Külföldi vagy hazai szervereken?
PSN ID: geneMTS
Elküldve: 2005. 10. 11. 17:23
hazai szerveren, de mar megoldodni latszik, köszönöm. azonban ujabb probléma adódott.. irányításbeli..
ha sétálok, (bal shift billetyűvel) és közben ugrok, akkor a karakter is ugrik ez rendben is van. azonban gugolásból (bal ctrl) nem tud ugrani. ez eddig tökéletesen működött, azonban mostmár abszolút nem hajlandó. töröltem a configot, irtam ujat, de semmi... mi lehet a baj?
(baromi idegesítő, hogy nagyobb tárgyakra nem tudok felugrani..
)
ha sétálok, (bal shift billetyűvel) és közben ugrok, akkor a karakter is ugrik ez rendben is van. azonban gugolásból (bal ctrl) nem tud ugrani. ez eddig tökéletesen működött, azonban mostmár abszolút nem hajlandó. töröltem a configot, irtam ujat, de semmi... mi lehet a baj?
Elküldve: 2005. 10. 12. 18:34
Srácok!
Az elmúlt pár hónapban tökéletesen ment nekem a CS, CZ.
Steam néha frissülgetett, mindig okéztam, vártam majd játszottam.
Most viszont MINDEN SZERVERNÉL a következő hibaüzenettel száll el:
"Error: USER ID TICKET. Error to connect STEAM VERIFICATION server..."
Na most ma még játszottam vele délután, majd most este frissítettem és azóta szépen lekerekített ablakai vannak a steam-nek és csicsásabb is stb. DE NEM TUDOK JÁTSZANI!
Van valakinek ötlete?
Előre is köszi: sazoo
Na most ma még játszottam vele délután, majd most este frissítettem és azóta szépen lekerekített ablakai vannak a steam-nek és csicsásabb is stb. DE NEM TUDOK JÁTSZANI!
Van valakinek ötlete?
Elküldve: 2005. 10. 13. 11:28
Idézet: sazoo - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 19:34
Srácok!
Van valakinek ötlete?
Van valakinek ötlete?
loginolj ki meg be az accountoddal.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 10. 17. 20:02
Hi
Lenne egy gondom, vagyis nem nekem hanem haveromnak. Kb 8 hónapja mondta hogy ki akarja próbálni a cst botok ellen otthon, mit tegyen. Mondtam neki hogy vegye meg a Half-Life 1 et, rakja fel a steamet és a hl1 kódjával tud cszni is, mint ahogy én is teszem. Akkor csinált egy accountot, de mivel betárcsázós nete volt ezért nem játszott neten, csak botok ellen. Most van értelmesebb nete. Pár napja szólt hogy szeretne neten cszni, mit csináljon? Adtam neki linket ahonnan leszedheti a steamet, beregelt, de csak a Codename Gordon, és még valami van a play games-jében, sehol sincs cs. Most az lehet a gond hogy másik accountot csinált? Vagy mivel az EA forgalmazza már ezért csak a CS: anthologyval lehet cszni? mert azért szerintem elég durva lenne hogy a már megvett hl al nem lehet cszni, mikor eddig azzal simán ment.
Lenne egy gondom, vagyis nem nekem hanem haveromnak. Kb 8 hónapja mondta hogy ki akarja próbálni a cst botok ellen otthon, mit tegyen. Mondtam neki hogy vegye meg a Half-Life 1 et, rakja fel a steamet és a hl1 kódjával tud cszni is, mint ahogy én is teszem. Akkor csinált egy accountot, de mivel betárcsázós nete volt ezért nem játszott neten, csak botok ellen. Most van értelmesebb nete. Pár napja szólt hogy szeretne neten cszni, mit csináljon? Adtam neki linket ahonnan leszedheti a steamet, beregelt, de csak a Codename Gordon, és még valami van a play games-jében, sehol sincs cs. Most az lehet a gond hogy másik accountot csinált? Vagy mivel az EA forgalmazza már ezért csak a CS: anthologyval lehet cszni? mert azért szerintem elég durva lenne hogy a már megvett hl al nem lehet cszni, mikor eddig azzal simán ment.
Elküldve: 2005. 10. 17. 21:00
én úgy tudom, hogy a mostani 1.6-ot STEAM-en már csak CS:CZ-val tudja játszani. nekem még sima HL1em van,de már jóár éve vettem, nekem még engedi az 1.6-ot.
mikor vette a hl-t?
mikor vette a hl-t?
Elküldve: 2005. 10. 17. 22:18
Kb 8 hónapja vette, ugyanabban a Best Seller kiadásban van meg neki is, mint nekem . A Steam 3 kijövetele után 1-2 nappal próbált meg cszni vele.
Szerkesztette: Lance 2005. 10. 17. 22:20 -kor
Elküldve: 2005. 11. 24. 11:30
HI!
Tud vki irni linkeket, amirol 1.6-hoz ill condition zero-hoz lehet letolteni weapon skin-eket?
A csnation kilove.
Tud vki irni linkeket, amirol 1.6-hoz ill condition zero-hoz lehet letolteni weapon skin-eket?
A csnation kilove.
Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke
Elküldve: 2005. 11. 28. 21:59
Hi
Láttam pár cheaterekről készült videót, amiben a videón is át lehet látni a falon, és igy lehet tudni hogy az illető egész idő alatt a wh nélkül nem látható ellenség fejére céloz. Van olyan progi ami már egy felvett videót úgy játszik le hogy a modellek átlátszanak a falon (ha van ilyen akkor valaki elmondhatná hogy mi a neve), vagy ezeket a felvételeket ugy csinálják hogy a felvevő is csal? Gondolom az előbbi megállapításom a jó. ( bocs a hülye kérdésért, de még sosem láttam wh-t, sem más cheatet működni szal fingom sincs.)
Láttam pár cheaterekről készült videót, amiben a videón is át lehet látni a falon, és igy lehet tudni hogy az illető egész idő alatt a wh nélkül nem látható ellenség fejére céloz. Van olyan progi ami már egy felvett videót úgy játszik le hogy a modellek átlátszanak a falon (ha van ilyen akkor valaki elmondhatná hogy mi a neve), vagy ezeket a felvételeket ugy csinálják hogy a felvevő is csal? Gondolom az előbbi megállapításom a jó. ( bocs a hülye kérdésért, de még sosem láttam wh-t, sem más cheatet működni szal fingom sincs.)

Súgó
A téma zárva.