HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#621 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 23. 13:45

Mostanában egy csomo szerverre nemtdok felmenni :(

server verification failed
Ez mi a fene?

#622 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 23. 21:56

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Mostanában egy csomo szerverre nemtdok felmenni :(

server verification failed
Ez mi a fene?
[/quote]
Nekem is volt ilyen ,a fop.páblikon de nekem r-only a cfg-m vissza állitottam simán + a festékszorom az alapon :)
Ugy müxik nekem...de pontosan nem tom mi a probléma oka..mint mondhatnánk ok-okozat..cshu-n tudják.
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#623 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 24. 01:36

idézet:
Ezt írta t3l4l:

Nekem is volt ilyen ,a fop.páblikon de nekem r-only a cfg-m vissza állitottam simán + a festékszorom az alapon :)
Ugy müxik nekem...de pontosan nem tom mi a probléma oka..mint mondhatnánk ok-okozat..cshu-n tudják.
[/quote]

Nekem hol beenged hol nem :(. Konfigomba semmi extra nincs, CPL konfig, bebindelve pár név, meghogy itt a bomba.

#624 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 25. 02:50

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:

Nekem hol beenged hol nem :(. Konfigomba semmi extra nincs, CPL konfig, bebindelve pár név, meghogy itt a bomba.
[/quote]
Lehet,akkor nálamis ez volt.. :)
De mostanába mindig be enged.na mind1..sleep lol
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#625 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 25. 23:36

/oFF
Henger: köszi a wart, jo volt, legalábbis nekem tetszett :).
Azt viszont sajnálom, hogy nem volt HLTV.

[ 2003. május 26.: Phantom Lord szerkesztette a hozzászólást ]

#626 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 16:18

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
/oFF
Henger: köszi a wart, jo volt, legalábbis nekem tetszett :).
Azt viszont sajnálom, hogy nem volt HLTV.

[ 2003. május 26.: Phantom Lord szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

:) Én nem élveztem annyira -talán mert elvertetek mint a zápor?! Bár train ctben meg voltam magammal elégedve. Mindenképpen szeretnénk majd jatszani még veletek egy nem ilyen szedett-vedett felállásban mint a mostani és nem vizsgaidőszak közepén. :) bár ez csak bla-bla nyertetek és kész. :p GG!!!

#627 Felhasználó inaktív   Drunken 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 26. 18:33

idézet:
Ezt írta t3l4l:

Ehhe...mint admin??vagy mint simán player??? :D
Mert a 2. variációval nem igazán van lehetöség erre..hacsak nem tudod az rcont- asszem. :)

Én mondjuk nem tom ,hogy kell letiltani..de ki vehetnék a játékból is.. :D :)
[/quote]

adminként kéne 2.50.52-es adminmod van rajta ha valaki tudná öruülnék ha leírná lehetőleg minnél részletesebben

UI: nem olvastam nagyon az uccsó hozzászolásokat ha már valaki leírta bocs csak nem volt időm
Drunken

#628 Felhasználó inaktív   dikki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 26. 18:47

A demo-dologra (ha még aktuális) : ha vége a mapnek, írd be hogy /stop. Mapchange előtt ildomos megtenni, különben elqródik :)

#629 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 28. 23:40

idézet:
Ezt írta dikki:
A demo-dologra (ha még aktuális) : ha vége a mapnek, írd be hogy /stop. Mapchange előtt ildomos megtenni, különben elqródik :)[/quote]
jaja...és UP.

Kép CS káros hatása??? :D

#630 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 29. 00:01

lol
:D :D :D

#631 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 29. 01:41

idézet:
...avagy PB, Paladin és CD után egy újabb próbálkozás a csiterek visszaszoritására?
Valószinűleg igen is és nem is. Nem, ugyanis ez a kis program nem a publikus játék ellenőrzésére lett kitalálva. Viszont igen, mivel jól használható warokon.

Amit lényeges tudni erről a kliens(!) oldali anti-cheat(?) programról:

1., Kb. 900kb nagyságú.

2., 4-5 screenshotot csinál percenként a képernyőről, teljesen véletlenszerű időközönként.

3., Egy normális 45 perces .avi fájl (a képeket összerakja videónak) körülbelül 600kb, ami egyszerűvé teszi a fájlcserét, nem kell a nagyméretű demókkal vacakolni.

4., Kicsivel több, mint 3mb memóriát használ.

5., Az elkészült fájlokat nem lehet szerkeszteni az új digitális védőkódolás miatt, ha mégis megpróbálják, akkor tönkremegy a program.

6., Minimális rendszerkonfigurálást igényel (csak a képernyő felbontását kell beállitani).

7., A program a következő infókat rögziti: célkereszt, a hátralévő idő.

8., Nem lehet blokkolni a képkészitési metódust (mint ahogy a PB-nél csinálták), mivel más eljárást használ.

9., Nem okoz laggproblémákat.
A programot nem csak CS-hez, és nem csak HL modokhoz lehet használni, támogatja a BF1942-t és a Q3-at is.
[/quote]

Erre kiváncsi leszek.

#632 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 29. 19:13

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:

Erre kiváncsi leszek.
[/quote]
Erre én is. :)

#633 Felhasználó inaktív   dikki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 29. 20:16

Sokszor röhögtem játék közben a public szervereken szerveződő lámaklánokon, klánt kereső lámákon. :D

De a [url="http://"http://gym.counter-strike.hu"]GyM HP[/url]-t most ajánlom olvasásra, mert ez azé' más.

dikki

#634 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 29. 22:44

Ma játszottunk az egyik Magyar elt(?) klánal a SuSh1-val.
Nem gondoltuk, hogy bármi esélyünk lenne de azért játszottunk. a Train ct oldalt számunkra is meglepö modon 10-5 re nyertük (MR 15). Majd jött a t oldal. Itt is mi vezettünk, majd elkezdtek anyázni, hogy ez a cs-scene, és mi a csak rotálunk. A legdurvább mégis az volt, mikor az egyikük war közbe átállt hozzánk, és elkezdett TK-zni :eek: :eek: :mad: :mad: . A végeredmény 21-9 lett, de amit ezek müveltek az szánalmas volt. HLTV demo van, majd feldobom valahova.
Egyedül Jasser volt a normális, aki war után bocsánatot kért.

Kép

#635 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 17:43

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Ma játszottunk az egyik Magyar elt(?) klánal a SuSh1-val.
Nem gondoltuk, hogy bármi esélyünk lenne de azért játszottunk. a Train ct oldalt számunkra is meglepö modon 10-5 re nyertük (MR 15). Majd jött a t oldal. Itt is mi vezettünk, majd elkezdtek anyázni, hogy ez a cs-scene, és mi a csak rotálunk. A legdurvább mégis az volt, mikor az egyikük war közbe átállt hozzánk, és elkezdett TK-zni :eek: :eek: :mad: :mad: . A végeredmény 21-9 lett, de amit ezek müveltek az szánalmas volt. HLTV demo van, majd feldobom valahova.
Egyedül Jasser volt a normális, aki war után bocsánatot kért.
[/quote]

Igen erröl már beszéltünk,és itt is azt mondom siralmas...cs.hu-n be kellene nyomni a linket,azt azért többen +nézik..

#636 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 31. 00:40

idézet:
Ezt írta t3l4l:

cs.hu-n be kellene nyomni a linket,azt azért többen +nézik..
[/quote]

Aztán meg mindenki minket lámázna :(. De azért holnapra feldobom valahova a demot.

[ 2003. május 31.: Phantom Lord szerkesztette a hozzászólást ]

#637 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 02. 00:36

idézet:
Ezt írta Phantom Lord:

Aztán meg mindenki minket lámázna :(. De azért holnapra feldobom valahova a demot.

[ 2003. május 31.: Phantom Lord szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

ehh sok ilyen sushi szintű klan van... de mind gyerekek. Mi bezzeg nem anyaztunk, hanem szepen lenyeltuk a gombocot. bár mi nem elit klán vagyunk :p 1ébként a demokat én is megnézném.

#638 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 02. 00:40

idézet:
Ami érdekes az az hogy a SuShi elég nagyképű, többször publicba röhögtek ha nagyobb fölénnyel vittek egy kört, vagy rusholtak ha már nyerésre álltak. Ezeket simán mi is megcsinálhattuk volna egy gyengébb ellenfél ellen (pl. 5let), de megadtuk nekik azt, hogy gyakorolhassák a taktikájukat, összeszokhassanak, és hogy ne érezzék úgy magukat mint akiket fölényeskedve aláznak. Másik hogy a WONID-k alapján satyr is játszott köztük, aki sem a CB-oldalon sem a SuShi hp-n nincs feltüntetve mint tag... [/quote]
idézet a fenti GyM klán honlapjáról.. :PPPP sushi :DDDD

#639 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 02. 12:53

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#640 Felhasználó inaktív   fiola 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 05. 20:54

nahh lenne egy kis problemam:

jatszanek neten... de a cheating death -et elinditva a counter "program szabalytalan muveletet hajtott vegre... " hibaval elszall...

regebbi verzioju csitingdefet hol lehet szerezni?? mert mindenhol csak az uj van fenn..kiprobalnam azt is...
A világűr az némi anyag és a semmi keveréke..

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.