server verification failed
Ez mi a fene?
Elküldve: 2003. 05. 23. 13:45
Elküldve: 2003. 05. 23. 21:56
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Mostanában egy csomo szerverre nemtdok felmenni
server verification failed
Ez mi a fene?[/quote]
Nekem is volt ilyen ,a fop.páblikon de nekem r-only a cfg-m vissza állitottam simán + a festékszorom az alapon
Ugy müxik nekem...de pontosan nem tom mi a probléma oka..mint mondhatnánk ok-okozat..cshu-n tudják.
Elküldve: 2003. 05. 24. 01:36
idézet:
Ezt írta t3l4l:
Nekem is volt ilyen ,a fop.páblikon de nekem r-only a cfg-m vissza állitottam simán + a festékszorom az alapon
Ugy müxik nekem...de pontosan nem tom mi a probléma oka..mint mondhatnánk ok-okozat..cshu-n tudják.[/quote]
Nekem hol beenged hol nem. Konfigomba semmi extra nincs, CPL konfig, bebindelve pár név, meghogy itt a bomba.
Elküldve: 2003. 05. 25. 02:50
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Nekem hol beenged hol nem. Konfigomba semmi extra nincs, CPL konfig, bebindelve pár név, meghogy itt a bomba.[/quote]
Lehet,akkor nálamis ez volt..
De mostanába mindig be enged.na mind1..sleep lol
Elküldve: 2003. 05. 25. 23:36
Elküldve: 2003. 05. 26. 16:18
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
/oFF
Henger: köszi a wart, jo volt, legalábbis nekem tetszett.
Azt viszont sajnálom, hogy nem volt HLTV.
[ 2003. május 26.: Phantom Lord szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én nem élveztem annyira -talán mert elvertetek mint a zápor?! Bár train ctben meg voltam magammal elégedve. Mindenképpen szeretnénk majd jatszani még veletek egy nem ilyen szedett-vedett felállásban mint a mostani és nem vizsgaidőszak közepén.
bár ez csak bla-bla nyertetek és kész.
GG!!!
Elküldve: 2003. 05. 26. 18:33
idézet:
Ezt írta t3l4l:
Ehhe...mint admin??vagy mint simán player???
Mert a 2. variációval nem igazán van lehetöség erre..hacsak nem tudod az rcont- asszem.
Én mondjuk nem tom ,hogy kell letiltani..de ki vehetnék a játékból is..![]()
[/quote]
adminként kéne 2.50.52-es adminmod van rajta ha valaki tudná öruülnék ha leírná lehetőleg minnél részletesebben
UI: nem olvastam nagyon az uccsó hozzászolásokat ha már valaki leírta bocs csak nem volt időm
Elküldve: 2003. 05. 26. 18:47
Elküldve: 2003. 05. 28. 23:40
idézet:
Ezt írta dikki:
A demo-dologra (ha még aktuális) : ha vége a mapnek, írd be hogy /stop. Mapchange előtt ildomos megtenni, különben elqródik[/quote]
jaja...és UP.
CS káros hatása???
![]()
Elküldve: 2003. 05. 29. 01:41
idézet:
...avagy PB, Paladin és CD után egy újabb próbálkozás a csiterek visszaszoritására?
Valószinűleg igen is és nem is. Nem, ugyanis ez a kis program nem a publikus játék ellenőrzésére lett kitalálva. Viszont igen, mivel jól használható warokon.
Amit lényeges tudni erről a kliens(!) oldali anti-cheat(?) programról:
1., Kb. 900kb nagyságú.
2., 4-5 screenshotot csinál percenként a képernyőről, teljesen véletlenszerű időközönként.
3., Egy normális 45 perces .avi fájl (a képeket összerakja videónak) körülbelül 600kb, ami egyszerűvé teszi a fájlcserét, nem kell a nagyméretű demókkal vacakolni.
4., Kicsivel több, mint 3mb memóriát használ.
5., Az elkészült fájlokat nem lehet szerkeszteni az új digitális védőkódolás miatt, ha mégis megpróbálják, akkor tönkremegy a program.
6., Minimális rendszerkonfigurálást igényel (csak a képernyő felbontását kell beállitani).
7., A program a következő infókat rögziti: célkereszt, a hátralévő idő.
8., Nem lehet blokkolni a képkészitési metódust (mint ahogy a PB-nél csinálták), mivel más eljárást használ.
9., Nem okoz laggproblémákat.
A programot nem csak CS-hez, és nem csak HL modokhoz lehet használni, támogatja a BF1942-t és a Q3-at is.
[/quote]
Erre kiváncsi leszek.
Elküldve: 2003. 05. 29. 19:13
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Erre kiváncsi leszek.[/quote]
Erre én is.![]()
Elküldve: 2003. 05. 29. 20:16
Elküldve: 2003. 05. 29. 22:44
Elküldve: 2003. 05. 30. 17:43
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Ma játszottunk az egyik Magyar elt(?) klánal a SuSh1-val.
Nem gondoltuk, hogy bármi esélyünk lenne de azért játszottunk. a Train ct oldalt számunkra is meglepö modon 10-5 re nyertük (MR 15). Majd jött a t oldal. Itt is mi vezettünk, majd elkezdtek anyázni, hogy ez a cs-scene, és mi a csak rotálunk. A legdurvább mégis az volt, mikor az egyikük war közbe átállt hozzánk, és elkezdett TK-zni![]()
![]()
![]()
. A végeredmény 21-9 lett, de amit ezek müveltek az szánalmas volt. HLTV demo van, majd feldobom valahova.
Egyedül Jasser volt a normális, aki war után bocsánatot kért.
[/quote]
Igen erröl már beszéltünk,és itt is azt mondom siralmas...cs.hu-n be kellene nyomni a linket,azt azért többen +nézik..
Elküldve: 2003. 05. 31. 00:40
idézet:
Ezt írta t3l4l:
cs.hu-n be kellene nyomni a linket,azt azért többen +nézik..[/quote]
Aztán meg mindenki minket lámázna. De azért holnapra feldobom valahova a demot.
[ 2003. május 31.: Phantom Lord szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 02. 00:36
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Aztán meg mindenki minket lámázna. De azért holnapra feldobom valahova a demot.
[ 2003. május 31.: Phantom Lord szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
ehh sok ilyen sushi szintű klan van... de mind gyerekek. Mi bezzeg nem anyaztunk, hanem szepen lenyeltuk a gombocot. bár mi nem elit klán vagyunk1ébként a demokat én is megnézném.
Elküldve: 2003. 06. 02. 00:40
idézet:
Ami érdekes az az hogy a SuShi elég nagyképű, többször publicba röhögtek ha nagyobb fölénnyel vittek egy kört, vagy rusholtak ha már nyerésre álltak. Ezeket simán mi is megcsinálhattuk volna egy gyengébb ellenfél ellen (pl. 5let), de megadtuk nekik azt, hogy gyakorolhassák a taktikájukat, összeszokhassanak, és hogy ne érezzék úgy magukat mint akiket fölényeskedve aláznak. Másik hogy a WONID-k alapján satyr is játszott köztük, aki sem a CB-oldalon sem a SuShi hp-n nincs feltüntetve mint tag... [/quote]
idézet a fenti GyM klán honlapjáról.. :PPPP sushi :DDDD
Elküldve: 2003. 06. 02. 12:53
Elküldve: 2003. 06. 05. 20:54