C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2003. 07. 17. 10:56
Nah angol linket találtam, én innen kb 100-al kezdtem el szedni, remélem neked is jól fog tolni...
[url="http://"ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyondergames/halflife/modifications/counterstrike/patches/win32/csv15full.exe"]CS 1.5[/url]
És itt a legújabb HL Patch:
[url="http://"http://www.supergamez.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltesproc&refid=1574"]1.1.10 vagy hasonló.[/url]
ui.: remélem működnek a linkek majd nálad is.
[ 2003. július 17.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
[url="http://"ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyondergames/halflife/modifications/counterstrike/patches/win32/csv15full.exe"]CS 1.5[/url]
És itt a legújabb HL Patch:
[url="http://"http://www.supergamez.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltesproc&refid=1574"]1.1.10 vagy hasonló.[/url]
ui.: remélem működnek a linkek majd nálad is.
[ 2003. július 17.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2003. 07. 17. 10:58
idézet:
Ezt írta Boba:
Nah angol linket találtam, én innen kb 100-al kezdtem el szedni, remélem neked is jól fog tolni...
[url="http://"ftp://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyondergames/halflife/modifications/counterstrike/patches/win32/csv15full.exe"]CS 1.5[/url][/quote]
Köszönöm, de közben nagy nehezen találtam én isRemélem jól fogok szórakozni vele, neten még nem játszottam soha
Reszkessetek
Jön öcsém is
![]()
Elküldve: 2003. 07. 17. 11:03
[url="http://"http://team.groove.hu/ftp/files/client/cstrike/csv15full.exe"]CS 1.5 full[/url]
[url="http://"http://www.counter-strike.hu/ftp/files/client/hlpatch/hl1110.exe"]HL 1.1.1.0[/url]
Ezek kellenek
[url="http://"http://www.counter-strike.hu/ftp/files/client/hlpatch/hl1110.exe"]HL 1.1.1.0[/url]
Ezek kellenek
Elküldve: 2003. 07. 17. 11:34
Na meg egy kérdés, csak oridzsi CDkulccsal lehet játszani, vagy van más megoldás is?
Elküldve: 2003. 07. 17. 11:51
olyan kulcsal tudsz felmenni a WON-os szerverekre. vannak NO-WON -os szerverek is de én félek oda menni
csíterek tömkelege. engem egyszer már amiatt lecsítereztek mert világosított monitorral játszom... hát tolja fel ő is, Ő 30colos plazma moncsin nemtudna fejbepuszilni 
amúgy mostmár a magyar szerverekről kezdek elszokni... multkor egy Chichagoi Only Dust szerveren nyomtam kb 8 órát egyhuzamban... úgy léptem be, hogy 54000-ik voltam (nem elírás.) és úgy léptem ki, hogy a jelenlegi állásban második voltam és a 3900-adik...
/más kérdés, hogy vannak azért itt olyan szervertagok magyarban akik ha oda felmennének szétvernék a népet ilyen 10/1 arányban
/
amúgy mostmár a magyar szerverekről kezdek elszokni... multkor egy Chichagoi Only Dust szerveren nyomtam kb 8 órát egyhuzamban... úgy léptem be, hogy 54000-ik voltam (nem elírás.) és úgy léptem ki, hogy a jelenlegi állásban második voltam és a 3900-adik...
Elküldve: 2003. 07. 17. 18:27
idézet:
Ezt írta Boba:
olyan kulcsal tudsz felmenni a WON-os szerverekre. vannak NO-WON -os szerverek is de én félek oda mennicsíterek tömkelege. engem egyszer már amiatt lecsítereztek mert világosított monitorral játszom... hát tolja fel ő is, Ő 30colos plazma moncsin nemtudna fejbepuszilni
amúgy mostmár a magyar szerverekről kezdek elszokni... multkor egy Chichagoi Only Dust szerveren nyomtam kb 8 órát egyhuzamban... úgy léptem be, hogy 54000-ik voltam (nem elírás.) és úgy léptem ki, hogy a jelenlegi állásban második voltam és a 3900-adik...![]()
![]()
/más kérdés, hogy vannak azért itt olyan szervertagok magyarban akik ha oda felmennének szétvernék a népet ilyen 10/1 arányban
/[/quote]
Akkor menjél német szerverre...ott vannak ám keménylegények..külföld se kivétel..csak sokkal több a szerver.nya.
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2003. 07. 17. 18:29
idézet:
Ezt írta Casoli:
Na meg egy kérdés, csak oridzsi CDkulccsal lehet játszani, vagy van más megoldás is?[/quote]
nem, a 13-hármas csoda konfigurácio még biztos, attól függ hol akarsz jácani
WON-ra igen, el kell nézned MM-be..vagy mitoménhova![]()
Elküldve: 2003. 07. 22. 11:00
szal felraktam a 4.0 cheating death-et és azóta a cs is death lett... el sem indul, fagy jobbra balra, van erre vmi megoldás?
m.j.
Elküldve: 2003. 07. 22. 22:27
idézet:
Ezt írta mayerjo:
szal felraktam a 4.0 cheating death-et és azóta a cs is death lett... el sem indul, fagy jobbra balra, van erre vmi megoldás?[/quote]
Reinstall? Nekem minden oké, a kliens és a szervere oldali verzioval is.
Elküldve: 2003. 07. 25. 14:14
rájöttem, be voltak xelve vmi vackok az optionsban s az nem teccett neki
m.j.
Elküldve: 2003. 07. 25. 19:21
Sziasztok!
A célkersztet akarom megváltoztatni, de nem sikerül
Melyik az a fájl amiben benne van a pistoly, kés, AK, stb célkersztje?
Ha tudnátok mondani oldalt ahol lehet letölteni célkersztet az is jöhet, de nem sniper kell, mert azt találtam rengeteget.
Köszönöm
A célkersztet akarom megváltoztatni, de nem sikerül
Ha tudnátok mondani oldalt ahol lehet letölteni célkersztet az is jöhet, de nem sniper kell, mert azt találtam rengeteget.
Köszönöm
Elküldve: 2003. 07. 25. 19:41
idézet:
Ezt írta Extrem76:
Sziasztok!
A célkersztet akarom megváltoztatni, de nem sikerül![]()
Köszönöm[/quote]
idézet:
Ezt írta Agyzuzo:
Egyébként nem is lehet már régóta (beta 7.1) így kicserélni az alap cross-t, csak egy külön hack-kel, az viszont cheat-nek számít.[/quote]
Elküldve: 2003. 07. 30. 22:01
Nem tudnátok nekem segiteni xp és egér ühgyben? eddig 98-on nyomtam 2.2es sensel (sniper 0.85) és win alatt max egér gyoraasággal de xp alattez szörnyű feltettem valami reg-et hogy ne gyorsuljon összevissza de nemsok különbség van
akik xpsek pls pötyögjék már be ide az egér gyorsaságukat wineset is meg a csset is pls
addig megprobálok találgatni de nem akar összejonni
akik xpsek pls pötyögjék már be ide az egér gyorsaságukat wineset is meg a csset is pls
addig megprobálok találgatni de nem akar összejonni
Drunken
Elküldve: 2003. 07. 30. 22:10
én winben max-al Csében 2-vel nyomom... amúgy sztem nálam a bénaságom miatt nem jön ki az, hogy ez jó beállítás-e vagy sem
))
amúgy Drunken, veled már sokat taliztam Silenten is... mondjuk nekem mostanában már nincs sok időm fent gémelni
De nektek további jó játékokat! Üdvözlöm Boss-t.
amúgy Drunken, veled már sokat taliztam Silenten is... mondjuk nekem mostanában már nincs sok időm fent gémelni
Elküldve: 2003. 07. 31. 02:28
idézet:
Ezt írta Boba:
én winben max-al Csében 2-vel nyomom... amúgy sztem nálam a bénaságom miatt nem jön ki az, hogy ez jó beállítás-e vagy sem))
amúgy Drunken, veled már sokat taliztam Silenten is... mondjuk nekem mostanában már nincs sok időm fent gémelniDe nektek további jó játékokat! Üdvözlöm Boss-t.[/quote]
nah én is pont ezt állítottam be magamtól és vagy bejött vagy nem szoktam de mostmár végre lelövök vlakit igaz elég gyorsnak tünik így de ha lassabbra veszem akkor meg az nem jó.. amúgy neked is jó játékot majd ha felmész én msot hagytam ép abba már aludni kéne ilyenkor![]()
Drunken
Elküldve: 2003. 07. 31. 11:20
Mostanában nem érek rá sajna
hamarosan vizsgám lesz oszt tanulni kéne... ejj régi szép idők, van régi screenshootgyüjteményem ahol látszik... péppé aláztam mindenkit
most felmennék sztem utolsó lennék.
Elküldve: 2003. 08. 03. 16:32
idézet:
Ezt írta Drunken:
Nem tudnátok nekem segiteni xp és egér ühgyben? eddig 98-on nyomtam 2.2es sensel (sniper 0.85) és win alatt max egér gyoraasággal de xp alattez szörnyű feltettem valami reg-et hogy ne gyorsuljon összevissza de nemsok különbség van![]()
addig megprobálok találgatni de nem akar összejonni[/quote]
Esetleg probáld meg igy inditani a CS-t: hl.exe -console -game cstrike -noforcemparms -noforcemaccel
Nálam XP-ben minden alapon van, a sensem 1.2, és 1.8 közt van (mikor hogy)
Elküldve: 2003. 08. 13. 01:21
"A legérdekesebb újítás a CTk rohampajzsának árnövekedése, mától $2200ba kerül. A CS1.6b további változtatásai itt tekinthetőek meg"
itt :
Changes/Additions:
Made Spectator settings persistent.
Changed defuse kit to be inactive in the CT Buy Menu on non de_ maps.
Bots now buy pistols.
Bots have a basic "understanding" of attack and defense with the Tactical Shield.
Bots now respond to "Report in" with "Taking fire, need assistance" when attacking, "Enemy down" if they just killed an enemy, "Enemy spotted" if they have seen an enemy very recently, or "Reporting in" if they haven't seen anything interesting.
Made "Normal" difficulty for Bots a little easier and consistent.
Added a few more Bot names.
Increased Tactical Shield price to $2200.
Bug Fixes:
--------------------------------------------------------------------------------
Fixed problem with clients getting "could not load gfx.wad" errors.
Fixed infinite loop due to malformed infostring.
Fixed format string crash bug in logging.
Fixed screen becoming corrupt when using alt-tab with ATI cards.
Fixed crash when using alt-tab while a sentence was playing.
Fixed bug with Spectator PIP getting stuck on screen.
Fixed Spectator GUI staying active if you viewed the help screen across a level change.
Fixed not being able to use "duck" key to hide Spectator GUI.
Fixed problem where external mods hooking into MOTD (i.e. amxmod) left the background screen up once the dialog was dismissed.
Fixed banner image not showing when connecting to HLTV proxies (with an image set).
Fixed corrupt text in scoreboard when connecting via HLTV.
Fixed bug where the round would not restart until the planted bomb goes off, even if all of the players on both teams were dead.
Fixed bug with team menu and trying to change team when you're VIP.
Fixed bug where VIP team button was never being enabled for players on team CT.
Fixed bug where you could pick-up weapons while your Tactical Shield was deployed.
Fixed bug where crouching Bot that ran out of ammo would sit there unmoving with his knife.
Fixed bug where dropping the Tactical Shield while deploying would make the player invulnerable.
.Csak. hogy ne haljunk már ki teljesen..a béta fejlesztés gözerővel folyik
itt :
Changes/Additions:
Made Spectator settings persistent.
Changed defuse kit to be inactive in the CT Buy Menu on non de_ maps.
Bots now buy pistols.
Bots have a basic "understanding" of attack and defense with the Tactical Shield.
Bots now respond to "Report in" with "Taking fire, need assistance" when attacking, "Enemy down" if they just killed an enemy, "Enemy spotted" if they have seen an enemy very recently, or "Reporting in" if they haven't seen anything interesting.
Made "Normal" difficulty for Bots a little easier and consistent.
Added a few more Bot names.
Increased Tactical Shield price to $2200.
Bug Fixes:
--------------------------------------------------------------------------------
Fixed problem with clients getting "could not load gfx.wad" errors.
Fixed infinite loop due to malformed infostring.
Fixed format string crash bug in logging.
Fixed screen becoming corrupt when using alt-tab with ATI cards.
Fixed crash when using alt-tab while a sentence was playing.
Fixed bug with Spectator PIP getting stuck on screen.
Fixed Spectator GUI staying active if you viewed the help screen across a level change.
Fixed not being able to use "duck" key to hide Spectator GUI.
Fixed problem where external mods hooking into MOTD (i.e. amxmod) left the background screen up once the dialog was dismissed.
Fixed banner image not showing when connecting to HLTV proxies (with an image set).
Fixed corrupt text in scoreboard when connecting via HLTV.
Fixed bug where the round would not restart until the planted bomb goes off, even if all of the players on both teams were dead.
Fixed bug with team menu and trying to change team when you're VIP.
Fixed bug where VIP team button was never being enabled for players on team CT.
Fixed bug where you could pick-up weapons while your Tactical Shield was deployed.
Fixed bug where crouching Bot that ran out of ammo would sit there unmoving with his knife.
Fixed bug where dropping the Tactical Shield while deploying would make the player invulnerable.
.Csak. hogy ne haljunk már ki teljesen..a béta fejlesztés gözerővel folyik

Súgó
A téma zárva.