C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2004. 05. 19. 16:10
CS 1.5 utan minden verzio CSAK a Steamen legalis, hasznalni ott se nehez, frissiteni kell es megy (ketto kattintas)..
Elküldve: 2004. 05. 19. 16:19
Idézet: FLeK0 - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:10
CS 1.5 utan minden verzio CSAK a Steamen legalis, hasznalni ott se nehez, frissiteni kell es megy (ketto kattintas)..
ahham, értem.
tényleg nem akarok kötözködini, de még ráadássul a frissítéssel vannak nekem itten problémáim.
mégpedig ahogyan fentebb is leírtam egy tűzfal bizony. ami mögül itt benn a munkahelyemen nem tudok kapcsolatba lépni a STEAM-es szerverrel.
mert gondoltam először arra is hogy idebennt felfrissítek mindent a legujabbakra a STEAMen, aztan ezt lemásolom mindenkinek és mar otthon mindenkinek csak a sajat key-et kell beütni. ez az elgondolás is illegális lenne?
mert esetleg meg tudnám oldani hogy elviszem a gépemet egy haveromhoz akinél van közvetlen szélessávú net és ott megoldjuk a frissítést.
elnézést hogy ilyen sokat kötözködöm de sajnos mastol nem tudok segítséget kérni...
Nem állhatunk meg, ez denevérország....
Elküldve: 2004. 05. 19. 16:28
A Steam/SteamApps/counter-strike.gcf (+platform + hlengine) filet kell kiirni CD-re, es bemasolni a masik gepen, ezzel nyugodtan elkerulheto a letoltese minden gepen.
Elküldve: 2004. 05. 19. 16:32
Felteszed a Steamet. Ezt mindenki megteheti otthon is. Ott van az a 400MB-os Steam installer, ami a cs.hu-n van, ott figyelmeztet is, hogy van egy sima installer, ami kemény 600kb, lehet az is kelleni fog, nekem kellett is. Nélküle nem telálta a servert. Ezek után elindítod, nekem fenn volt a HL, opfor meg minden, ezt ő jelezte is (marha jó érzés, amikor valami 2x van fenn
).
Aztán installálod a cst, ami után beléptél a steamre, mire ő nagy vidáman megkeresi majd az összes frissítés, letölti felteszi ennyi.
Aztán installálod a cst, ami után beléptél a steamre, mire ő nagy vidáman megkeresi majd az összes frissítés, letölti felteszi ennyi.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 05. 19. 16:33
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:19
elnézést hogy ilyen sokat kötözködöm de sajnos mastol nem tudok segítséget kérni...
Ezért van ez a fórum
Elküldve: 2004. 05. 19. 17:55
Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:19
ahham, értem.
tényleg nem akarok kötözködini, de még ráadássul a frissítéssel vannak nekem itten problémáim.
mégpedig ahogyan fentebb is leírtam egy tűzfal bizony. ami mögül itt benn a munkahelyemen nem tudok kapcsolatba lépni a STEAM-es szerverrel.
mert gondoltam először arra is hogy idebennt felfrissítek mindent a legujabbakra a STEAMen, aztan ezt lemásolom mindenkinek és mar otthon mindenkinek csak a sajat key-et kell beütni. ez az elgondolás is illegális lenne?
mert esetleg meg tudnám oldani hogy elviszem a gépemet egy haveromhoz akinél van közvetlen szélessávú net és ott megoldjuk a frissítést.
steam upd. elinditod kilépsz - Exit /logoff nélkül/
aztán mondjuk a többi gépen lehet egy kis regjáték de az nem tul bonyi.vagy azt hiszem nem is kell.
Amugy van ruszki cs 1.6 amihez nem kell net Botok közül én meg a B-botot javallanám
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2004. 05. 19. 19:02
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:32
Felteszed a Steamet. Ezt mindenki megteheti otthon is. Ott van az a 400MB-os Steam installer, ami a cs.hu-n van, ott figyelmeztet is, hogy van egy sima installer, ami kemény 600kb, lehet az is kelleni fog, nekem kellett is. Nélküle nem telálta a servert. Ezek után elindítod, nekem fenn volt a HL, opfor meg minden, ezt ő jelezte is (marha jó érzés, amikor valami 2x van fenn
).
nah szoval haladas eddig a pontig....
addig is
Nem állhatunk meg, ez denevérország....
Elküldve: 2004. 05. 20. 11:07
Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet hozájutni eredeti cs-hez a hl generation3-on kívül??
| Idézet |
| All the world's a stage, And all the men and women merely players: |
Elküldve: 2004. 05. 20. 11:27
Idézet: beger - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 10:07
Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet hozájutni eredeti cs-hez a hl generation3-on kívül??
Veszel egy HL-t, és leszeded a steames CS-t. nekem Generation Pack van, abban 1.0-s CS van.
A Steames CS eredeti
Elküldve: 2004. 05. 20. 12:25
| Idézet |
| All the world's a stage, And all the men and women merely players: |
Elküldve: 2004. 05. 31. 11:11
Nemrég volt egy kis gondom a gépemmel (elfüstölt), és újra kellett telepítenem mindent. Tegnap gondoltam, jó lenne már cs-zni egy picit, úgyhogy fel is raktam a HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et is (a 700kb-os verziót). Ezután szépen felpakolgattam a gamelist-ben lévő game-kat (CS, DoD, TFC, DC, OF, HL). Mostmár minden game-re azt írja, hogy "Amount acquired: 100%, Offline mode: Ready".
Viszont van egy óriási gondom: bármely játékot indítom el, a főmenüt nem látom, csak ha mozgatom az egeret, akkor hallom, hogy ott vannak a menüpontok. Megnéztem az errorlog-okat, és minden játéknál ez van benne:
Nézegettem külföldi fórumokon, és másoknál is előfordult ez a problem, de megoldást nem igazán találtam sehol.
Van valakinek ötlete, hogy mit kéne tenni?
(A steam-et már tulajdonképpen kétszer is újratelepítettem, szal ez nem megoldás)
Viszont van egy óriási gondom: bármely játékot indítom el, a főmenüt nem látom, csak ha mozgatom az egeret, akkor hallom, hogy ott vannak a menüpontok. Megnéztem az errorlog-okat, és minden játéknál ez van benne:
Idézet
Error:Failed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res
Function trace:
CGameUI::Start
CGameUI::Initialize
CBaseUI::Start
CBaseUI::Initialize
Host_Init
CFileSystem_Steam::Mount()
Function trace:
CGameUI::Start
CGameUI::Initialize
CBaseUI::Start
CBaseUI::Initialize
Host_Init
CFileSystem_Steam::Mount()
Nézegettem külföldi fórumokon, és másoknál is előfordult ez a problem, de megoldást nem igazán találtam sehol.
(A steam-et már tulajdonképpen kétszer is újratelepítettem, szal ez nem megoldás)
Elküldve: 2004. 06. 01. 22:21
ezt a felraktam a steamet a 700kbye-tos verziot dolgort nem értem...
steam az geczisok megát huz le ha felrakod
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 06. 06. 18:45
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Counter-Strike 1.6 (Steam) -nak van olyan verziója ami fut Linux alatt is? Ha igen, akkor honnan lehetne letölteni? Mert végleg meg szeretnék szabadulni a windowstól.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Counter-Strike 1.6 (Steam) -nak van olyan verziója ami fut Linux alatt is? Ha igen, akkor honnan lehetne letölteni? Mert végleg meg szeretnék szabadulni a windowstól.
üdv.: Zsömbi
Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium
Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium
Elküldve: 2004. 06. 06. 18:51
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 21:21
ezt a felraktam a steamet a 700kbye-tos verziot dolgort nem értem...
A steamnek 2 verziója van. Az egyikben benne van a HL, HL-opfor, CS, meg a többi, ez 400MB, de van egy 700k-s install, amit felteszel, elindítod és mindent leszed neked. Én leszedtem a 400MB-ost, de nem ment, feltettem a 600k-st és láss csodát megy minden. A CS.hu-n is írták.
Elküldve: 2004. 06. 06. 18:54
Idézet: Suicide - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 10:11
Nemrég volt egy kis gondom a gépemmel (elfüstölt), és újra kellett telepítenem mindent. Tegnap gondoltam, jó lenne már cs-zni egy picit, úgyhogy fel is raktam a HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et is (a 700kb-os verziót). Ezután szépen felpakolgattam a gamelist-ben lévő game-kat (CS, DoD, TFC, DC, OF, HL). Mostmár minden game-re azt írja, hogy "Amount acquired: 100%, Offline mode: Ready".
Az első részt (HL, CS1.5 és a többi installt) kihagyhatod. Szedd le a 400as Steamet sztem és próbálkozz azzal.
De nekem ez inkább driver hibának tűnik. ATI, NV? DX? Codec pack van fenn?
Elküldve: 2004. 06. 07. 08:06
^^
ha pl letörlöd steambe a hl-t mer pl nem akarsz vele jáccani és ne foglaljon helyet, köv inditásnál steam auto elkezdi huzni :DDDDD
amugy meg 1.6 egyre xarabb,bár kezdem mexokni ezt a 2 secig nem tucc löni awpvel fegyverváltás után-t.
ha pl letörlöd steambe a hl-t mer pl nem akarsz vele jáccani és ne foglaljon helyet, köv inditásnál steam auto elkezdi huzni :DDDDD
amugy meg 1.6 egyre xarabb,bár kezdem mexokni ezt a 2 secig nem tucc löni awpvel fegyverváltás után-t.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 06. 07. 09:11
Idézet
HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et
Ebből arra következtetek, hogy külön CD-ről tette fel a HL-t, ami a 400MBos install mellett fölösleges.
Ha a Steamből törlöd ki a HL-t, még jó, hogy elkezdi húzni.
Elküldve: 2004. 06. 07. 11:10
Steamhez nemkell HL-t felrakni kulon se CS-t, felejtsetek is el oket.
Felrakod a Steamet es az letolt mindent ami kell (alapesetben CS+HL).
(persze lehet olyan steaminstall szedni amiben bennevan ez a 2 alapbol)
Felrakod a Steamet es az letolt mindent ami kell (alapesetben CS+HL).
(persze lehet olyan steaminstall szedni amiben bennevan ez a 2 alapbol)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2004. 06. 07. 11:11
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 7:06
Mivel miden mod-hoz kell a HL igy nemcsoda
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606
Elküldve: 2004. 06. 26. 15:03
Ki tudna nekem segíteni az All Seeing Eye beállításában?
Valami gondja ven, mivel nem lát szervereket. Beállítottam mindent (CS 1.5,Central Europa/Hungary), eddig működött de most nem látja a szervereket, mitől lehet?
Felraktam újra, de ugyanez a gond...
Valami gondja ven, mivel nem lát szervereket. Beállítottam mindent (CS 1.5,Central Europa/Hungary), eddig működött de most nem látja a szervereket, mitől lehet?
Felraktam újra, de ugyanez a gond...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

Súgó
A téma zárva.