HWSW Informatikai Kerekasztal: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.)

#2421 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:18

egyébként kiváncsi lennék mennyit gyorsulna a játék ha támogatná a multi threadet.
JóSebesség

#2422 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:41

Egyébként nincs még benne MC támogatás, ezt az egyik fejlesztő írta a STALKER orosz fórumán! Na meg azt, hogy erre már nem volt idejük és majd az első patch-el fog belekerülni. :omg: Hiszem, ha látom. :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2423 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:42

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:10

Valaki megmagyarázná mi a baj a crouch-al? Mindenhol azt olvasom mennyire gagyi, pedig nem. Vagy igen? :)

Szerintem semmi, csak valamelyik gyagyásnak nem fut rendesen a gépén, nem érti a játékmenetet, még sohasem gugolt, hát valamibe bele kellett kötni. A többi meg megy utána. Én sem értem hogyan kellene másképpen megoldani. Ráadásul erre nincs szabály, ahány ember, annyi féle.  :cool:

Szerkesztette: MamaSaid 2007. 03. 19. 09:50 -kor

Mother always says, Sharing is Good

#2424 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:46

Nem tudom, engem nagyon érdekel ez a játék, régóta vártam a Hangulatra, még a gépigényt is csak elnézném neki... de ha itt is starforce-os lesz, kénytelen leszek kihagyni. Akkora szart nem teszek a gépemre, az fix. Privben egészítsétek ki a műveltségem légyszi: léteznek sf-mentesített sf-es dolgok? Szóval nem átvágjuk és fut, mert az lényegtelen, megvenném és a stalkert simán, hanem olyan, amiből tényleg kiszedték? (mert akkor bevállalom, hogy megveszem, kiteszem a polcra, és a werzióval játszom :omg:)
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#2425 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:48

Van securomos verzió is :)
De hogy itthon azt lehet-e kapni az jó kérdés.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2426 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:49

Én nem értem, mit rimánkodtok a gépigénnyel, meg úgy minden. Az én masinériámon egész szépen fut, statikus fényekkel meg simán 120fps-sel 1280-ban. Meg hogy csúnya lenne..?
Lehet mondjuk, hogy ha nem a R6 Vegassal prűbálkoztam volna mostanában, ami 800*600-ban minimum grafikával produkál 15fps-t, kb 256szín minőségben, akkor más lenne a véleményem...

Kár, hogy a muki nem mondja el rendesen, hogy mi hogy működik, kellett volna egy rendes gájd. Meg a manual se sokat segít. Nem értem, hogy miért van, hogy néha realtime, néha meg átrohan a nap az égbolton  :think:. Aztán meg ott van, hogy néha csata közben kell állandóan konzerveket zabálni. Hogy van az, hogy az emberek normális sebességgel mozognak, az idő meg rohan?

Egyébként hol van az a kutya, amelyiknek a farkát kell megszerezni? :)

#2427 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:49

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:10

Valaki megmagyarázná mi a baj a crouch-al? Mindenhol azt olvasom mennyire gagyi, pedig nem. Vagy igen? :)

Nemtudom..Talán az hogy átmenet nélküli? :think:
Passz :D

#2428 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:58

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:49

Nemtudom..Talán az hogy átmenet nélküli? :think:
Passz :D

Inkább ilyen legyen, minthogy olyan sebességgel gugoljon le, mint Terry Black aranyér vizsgálat után.
Egyébként is furcsa a környezet mozgása. A növényzet is idegesen, vibrálva mozog, mintha egy filmet néznék. Talán direkt van és így akarták, mert tetszik. :)
Valóban nagy a gépigény, de hatalmas a terület. A helikopter elég realiszikusan mozgott és a kutyák sem rosszak. Az anomáliák mozgása közeléről szemlélve annyira nem szép, de messziről viszonylag jól mutatnak. Ha az OF így nézett volna ki, akkor még mindig azzal játszanánk. :)
A Q4-nél vagy a HL2-nél nekem sokkal jobban tetszik, a kalandjáték elem sem rossz benne. Legalább tovább kitart.  :up:

#2429 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:59

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:58

Inkább ilyen legyen, minthogy olyan sebességgel gugoljon le, mint Terry Black aranyér vizsgálat után.

:nevet:

Idézet

Egyébként is furcsa a környezet mozgása. A növényzet is idegesen, vibrálva mozog, mintha egy filmet néznék.

...és ha jól megnézed 2D-sek :)

#2430 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:08

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:59

...és ha jól megnézed 2D-sek :)

Ezen én már nem akadok ki. Annak idején, amikor jöttek a T&L-es kártyák, mondták hogy itt a kánaán, nem kell olyan gyakran kártyát cserélni, meg döbbenetesen élethű lesz a környezet, stb. Azóta eltelt kb. tíz év és majd évente lehetne fejleszteni, de sokszor értetlenül állunk a dolog előtt. A konzoloké a jövő.  :mad:

#2431 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:13

Hát, vegyesek az érzéseim... Vannak benne jó részek, de még játszani kell vele, hogy rendesen meg tudjam ítélni. Eddig olyan 80% körüli értékelést kapna. A beállításokban semmi sem változott, ami nagy kár. :down: Néha a körbenézés is akadozik nálam. Fordulnék az egérrel, erre csak nagyon lassan csinálja, szerencsére csak ritkán jön elő... Fizika van is meg nincs is. Van, amit tudsz mozgatni, de sok lebetonozott tárgy van. Megfogni véletlenül sem tudsz semmit. :omg: Az anomáliákat egyelőre békén hagyom, előbb keresek valami jó védőöltözetet. :D Mellesleg hány darab csavar lehet az ürgénél? Már qrva sokat eldobáltam. :Đ
A kajálás és az időjárás szerintem is érdekes. Már nekem is kiírta 1-2x, hogy enni kéne. Először egyből a legelején. Semmi nem volt nálam, beszélt hozzám a fickó, közben hirtelen összeesek. :omg: Később is előjött, akkor ettem is 3 kenyeret, de attól függetlenül elpatkoltam... :rolleyes:  Az időjárásnál nekem is feltűnt, hogy túl sűrűn változik. :confused:

Biztos, hogy ez végleges verzió, én inkább nevezném alfa verziónak. :D Ha normálisan működő játékot adtak volna ki, mondjuk év végén, akkor amondó vagyok, jobban jártunk volna még egy kis késéssel.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2432 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:20

Idézet: Necros - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 10:13

Hát, vegyesek az érzéseim... Vannak benne jó részek, de még játszani kell vele, hogy rendesen meg tudjam ítélni. Eddig olyan 80% körüli értékelést kapna. A beállításokban semmi sem változott, ami nagy kár. :down: Néha a körbenézés is akadozik nálam. Fordulnék az egérrel, erre csak nagyon lassan csinálja, szerencsére csak ritkán jön elő... Fizika van is meg nincs is. Van, amit tudsz mozgatni, de sok lebetonozott tárgy van. Megfogni véletlenül sem tudsz semmit. :omg: Az anomáliákat egyelőre békén hagyom, előbb keresek valami jó védőöltözetet. :D Mellesleg hány darab csavar lehet az ürgénél? Már qrva sokat eldobáltam. :Đ
A kajálás és az időjárás szerintem is érdekes. Már nekem is kiírta 1-2x, hogy enni kéne. Először egyből a legelején. Semmi nem volt nálam, beszélt hozzám a fickó, közben hirtelen összeesek. :omg: Később is előjött, akkor ettem is 3 kenyeret, de attól függetlenül elpatkoltam... :rolleyes:  Az időjárásnál nekem is feltűnt, hogy túl sűrűn változik. :confused:

Biztos, hogy ez végleges verzió, én inkább nevezném alfa verziónak. :D Ha normálisan működő játékot adtak volna ki, mondjuk év végén, akkor amondó vagyok, jobban jártunk volna még egy kis késéssel.

Miert, ha IRL egymas utan megeszel egyulto helyedben 3x 1 kg kenyeret, nem patkolsz el?  :D
Normalis kajat kell neki adni, borsos tokany, vagy kacsasult..  :)

#2433 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:25

Persze b+ kell keresni 1 ruszki tescot, aztán venni kaviárt  :omg:  :Đ

#2434 Felhasználó inaktív   _Tony_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:26

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 11:20

Miert, ha IRL egymas utan megeszel egyulto helyedben 3x 1 kg kenyeret, nem patkolsz el?  :D
Normalis kajat kell neki adni, borsos tokany, vagy kacsasult..  :)

borsostokány ala 3 fülű csernobili disznó, mi?  :Đ
Gigabyte P35-DQ6 | Intel C2Q Q9400 + Hyper 212 | 2*2Gb G.Skill PI series | Gigabyte 8800GT 512 Turbo Force + AC S1| 250Gb Maxtor +500Gb Sammsung F1 | Chieftech 500W | NEC 7173S | Cooler Master Stacker | 20.1" Belinea 102030W

#2435 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:27

Idézet: alvaro - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:46

Nem tudom, engem nagyon érdekel ez a játék, régóta vártam a Hangulatra, még a gépigényt is csak elnézném neki... de ha itt is starforce-os lesz, kénytelen leszek kihagyni. Akkora szart nem teszek a gépemre, az fix. Privben egészítsétek ki a műveltségem légyszi: léteznek sf-mentesített sf-es dolgok? Szóval nem átvágjuk és fut, mert az lényegtelen, megvenném és a stalkert simán, hanem olyan, amiből tényleg kiszedték? (mert akkor bevállalom, hogy megveszem, kiteszem a polcra, és a werzióval játszom :omg:)

Asszem Oroszországba ment a sfos, rest of world securomost kap. Gondolom nem ugyanaz az orosz és az engol kiadója.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2436 Felhasználó inaktív   enigma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:38

Sziasztok

próbálta már valaki a multis részt ? nagyon kiváncsi vagyok az hogy sikerült  :think: 
(ucsó mp bétával lőttük egymást öcsémmel lanon egész jó móka volt)

#2437 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 11:25

sajna invalid cd-key-re hivatkozva nem lehet multizni, lanon se  :(

Szerkesztette: dani83 2007. 03. 19. 11:25 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2438 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 11:27

Idézet: dani83 - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 12:25

sajna invalid cd-key-re hivatkozva nem lehet multizni, lanon se  :(

Az orosz kulcsal?

[A többit pm-ben!]

Szerkesztette: Newfronter 2007. 03. 19. 11:27 -kor

#2439 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:18

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#2440 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:47

Jó a hangulat, tábortűz mellett gitároznak a stalkerek, beszélgetnek, néha oroszul, néha angolul, a kutyák hullákat esznek, cibálják azokat... Nem egy gyerekjáték.
Elkezdett esni. Tegnap még nem esett ugyanott. Figyeli a lokális időjárást? (Persze ez csak vicc, de jó feature lenne.)
Egyébként a zuhogó esőben ha beállok egy termetesebb fa alá, akkor csendesedik, ha ismét kilépek az esőbe, megint hangosabb lesz a csapadék hangja.
Jó játék ez, csak olyan mint pl. anno a Far Cry. Nincs még olyan gép, amin zökkenésmentesen futna, full max beállításokkal.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.