S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.)
Elküldve: 2007. 03. 20. 13:06
Hát én nem készítem ki az idegeimet egy játék ne feszültséget okozzon nem azért ül elé az ember, megvárom míg lesz hozzá valami örökélet vagy akármi cheat.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2007. 03. 20. 13:29
Most olvastam egy külföldi fórumon, hogy lehet végtelen számú elsősegély csomagot venni.
Megveszed, ami a kereskedőnél van, mentesz egyet, visszatöltöd, és láss csodát, újra lehet belőle venni. Egy jó bug.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2007. 03. 20. 14:01
Tiszt. urak! 
Ha behozzátok a console-t és a page up-al fel-scroll-oztok a render initialization-ig, láttok-e ilyen színű belyegyzéseket?

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A sztorihoz hozzátartozik hogy 100.xx beta drivert használok. Viszont ha ez másnál is ilyen, akkor nem kezdek driver telepítésekkel sz*rkodni!
Somebody pls. respond!
Ha behozzátok a console-t és a page up-al fel-scroll-oztok a render initialization-ig, láttok-e ilyen színű belyegyzéseket?

A sztorihoz hozzátartozik hogy 100.xx beta drivert használok. Viszont ha ez másnál is ilyen, akkor nem kezdek driver telepítésekkel sz*rkodni!
Somebody pls. respond!
Elküldve: 2007. 03. 20. 14:41
megérkezett a cd galaxisba meg is rendeltemjol
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"
Elküldve: 2007. 03. 20. 15:38
Idézet: Newfronter - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 11:09
Ez is csak azért iylen kevés, mert szaggat Vista alatt, meg van 1-2 bug. 
Amúgy 9.8
Amúgy 9.8
Szerintem is jó game. Nagyon ott van a hangulat, és játszható is ,csak kombózni kell az artifaktokkal, meg a lövedékekkel.
Eredetileg még bonyolultabb lett volna.
Szerkesztette: Lacee78 2007. 03. 20. 15:41 -kor
Elküldve: 2007. 03. 20. 16:15
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 14:01
Tiszt. urak! 
Somebody pls. respond!
Somebody pls. respond!
Én megnéztem, de semmi ilyet nem láttam. Rakj fel egy normális drivert.
Mellesleg azt vettem észre, hogy objects dynamic lighning módban a textúrák minőséget olyan 30% körülire levéve egész jól fut. Talán még jobban is, mint dx8 módban full textúrákkal.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2007. 03. 20. 16:19
ismerős pálya Necros?

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2007. 03. 20. 16:57
nemtom, 1024 high, és szüröket nem bir el a 7600
majd 1 hónap mulva erősebb vidijóval végig tolom, csúnyán nem akarom ha már ennyi ideig készült
majd 1 hónap mulva erősebb vidijóval végig tolom, csúnyán nem akarom ha már ennyi ideig készült
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2007. 03. 20. 17:03
Tegnap végre megint jatszottam vele. Kicsit csalódtam mert azt hittem azert ilyen lassu a betöltés emrt az egész játékvilágot betölti előre. Nem egészen igy van :-/ Fel is bosszantott megint, de a hangulat miatt nem nagyon tudtam abbahagyni
"I have to do this..."
Elküldve: 2007. 03. 20. 17:15
Idézet: dani83 - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 16:19
ismerős pálya Necros?

Elküldve: 2007. 03. 20. 17:42
Idézet: Necros - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 17:15
nemtom, azon a pályán ilyen volt :Đ
pár kép :

Finix, nem is mondtad hogy teis szerepelsz a játékban :o

:Đ

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2007. 03. 20. 18:18
Dani ugylátom sosincs időd enni.
Amugy egészen jól skálázható.
Ezen a konfigon:
ASRock K7S41
AMD Sempron 2400+@1730Mhz (ez most max 63 fokos húzhatok még rajta? Feszt még nem emletem)
512Mb DDr400@413Mhz
MSI GEF4Ti4200Se 4XAGP 128Mb DDR (ez alap, majd megnézem hogy számít-e ha húzok rajta)
800x600 medium beállítással no AA no AF.
Itt ott érezhetően meglassul meg sokat töltöget de ez betudható a minimális memóriának.
Igazából amit már az instalnál is pirossal jelölt az az 1200Mb nyi Virtuális memória.
Szerinrem írtó jó hangulata van.
Lehet érdemes volt várni, meg majd érdemes várni egy patchre is.
1 két hiba amit felfedeztem:
-Igazából ez nem tom hogy hiba-e de ahol egyszer már kinyírtam mindenkit ott a következő betötés után megint leszenk.
-az első megszerezhető gépkarabéj nincs a helyén hanem a modell hasában van.
-a tábortűznél amikor előszedi a gitárt az is össze vissza van(szétöredezve
De lehet hogy ezek anomáliák és nem is hibák. :Đ
Amugy egészen jól skálázható.
Ezen a konfigon:
ASRock K7S41
AMD Sempron 2400+@1730Mhz (ez most max 63 fokos húzhatok még rajta? Feszt még nem emletem)
512Mb DDr400@413Mhz
MSI GEF4Ti4200Se 4XAGP 128Mb DDR (ez alap, majd megnézem hogy számít-e ha húzok rajta)
800x600 medium beállítással no AA no AF.
Itt ott érezhetően meglassul meg sokat töltöget de ez betudható a minimális memóriának.
Igazából amit már az instalnál is pirossal jelölt az az 1200Mb nyi Virtuális memória.
Szerinrem írtó jó hangulata van.
Lehet érdemes volt várni, meg majd érdemes várni egy patchre is.
1 két hiba amit felfedeztem:
-Igazából ez nem tom hogy hiba-e de ahol egyszer már kinyírtam mindenkit ott a következő betötés után megint leszenk.
-az első megszerezhető gépkarabéj nincs a helyén hanem a modell hasában van.
-a tábortűznél amikor előszedi a gitárt az is össze vissza van(szétöredezve
De lehet hogy ezek anomáliák és nem is hibák. :Đ
Elküldve: 2007. 03. 20. 18:54
Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 16:57
nemtom, 1024 high, és szüröket nem bir el a 7600
Szvsz akkor se szép, de mind1.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2007. 03. 20. 18:55
Kéne egy kis help.
Még nagyon az elején vagyok és a bácsi a föld alatti bunkerbe adott egy küldetést emihez el is mentem és ott találtam egy táskát amiből kivettem egy pisztolyt meg töltényt de a térképen még mindig ott van a jele. Ha meg visszamegyek a faszihoz akkor azt mondja, hogy mennyek innen amíg nem csinálom meg az előző küldetést.
Még nagyon az elején vagyok és a bácsi a föld alatti bunkerbe adott egy küldetést emihez el is mentem és ott találtam egy táskát amiből kivettem egy pisztolyt meg töltényt de a térképen még mindig ott van a jele. Ha meg visszamegyek a faszihoz akkor azt mondja, hogy mennyek innen amíg nem csinálom meg az előző küldetést.
Elküldve: 2007. 03. 20. 18:59
Idézet: Necros - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 16:15
Én megnéztem, de semmi ilyet nem láttam. Rakj fel egy normális drivert.
Nekem a 84.25 volt fenn (csak ezzel működik normálisan a TV-kimenet filmnézéskor...
), de azzal az eget nem jelenítette meg normálisan, utána felraktam megint a legújabbat és most minden működik.
THX Necros!
Az a poén hogy max. textúrákkal játszok, full dynamic lightning-al és nyílt területen is megvan a 25-45 fps a 7800gt-men(bár glow effektet nem láttam, de szemmel láthatóan nagyon durva a bump mapping).
És első indításkor a játék maxra lőtte be magát.
Bepróbálom a hivatalos drivert, de ha sokkal lassab lesz visszarakom a guru3d-set.
Na még 1x kösz!
Elküldve: 2007. 03. 20. 19:02
nyomd meg a tab-ot és akkor kiírja mit kell csinálnod, vagy ha ígsem jó a térképen keresd a nyilat az mindig mutatja mit kell ott csinálni
Elküldve: 2007. 03. 20. 19:02
nyomd meg a tab-ot és akkor kiírja mit kell csinálnod, vagy ha ígsem jó a térképen keresd a nyilat az mindig mutatja merre kell menned

Súgó
A téma zárva.