Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2005. 07. 24. 20:26
Ennek a multijánál nem lehet állítani, hogy a szerver az dedikált legyen, vagy sem?
Elküldve: 2005. 07. 24. 20:36
...a voice from the darkness.....
BoGab, én is ugyanígy vagyok ezzel: csak egy gépem van.
De a "Start Game" alatt tudsz saját servert csinálni, ami aztán az Internet-listában is megjelenik, és mások hozzá tudnak kapcsolódni. Én is csak így csináltam servert... A lényeg, hogy ha gondolod, adj neki egy jelszót is, meg jelöld be a "Public..."-opciót..a többi egyértelmű teljesen. Aztán csak a nevét mondd meg, és azt, hogy mikor megy, és mi megpróbálunk csatlakozni... 
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 24. 20:37 -kor
Elküldve: 2005. 07. 24. 20:40
Én ma már nem játszok, és szervert se indítok, de legközelebb szívesen részt veszek egy össznépi banzájban. 
Egyébként egyetlen gépen is lehet dedikált szervert indítani, utána a program egy másik példányával lehet játszani - én így is kipróbáltam (persze értelme nem sok van
). A szervernek minimális az erőforrásigénye: kb. 128 mega rammal megelégszik, és alig használ prociidőt. A játszhatóság szerintem inkább netsebességen múlik.
Egyébként egyetlen gépen is lehet dedikált szervert indítani, utána a program egy másik példányával lehet játszani - én így is kipróbáltam (persze értelme nem sok van
Elküldve: 2005. 07. 24. 20:42
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 21:36
De a "Start Game" alatt tudsz saját servert csinálni, ami aztán az Internet-listában is megjelenik, és mások hozzá tudnak kapcsolódni. Én is csak így csináltam servert... A lényeg, hogy ha gondolod, adj neki egy jelszót is, meg jelöld be a "Public..."-opciót..a többi egyértelmű teljesen. Aztán csak a nevét mondd meg, és azt, hogy mikor megy, és mi megpróbálunk csatlakozni... 
Rendben, majd írok ide, hogy mikor aktuális
Egyébként megbeszélhetünk időpontokat, hogy mikor játszunk, esetleg felváltva is indíthatunk szervert, beírjuk ide a nevét meg a jelszót és akinek van kedve beugrik egy kis csépelésre :Đ
Szerkesztette: BoGab 2005. 07. 24. 20:44 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2005. 07. 24. 20:44
Peti, közben megleltem az Immunity-t a "DM_Cursed"-ön is - hát nagyon poén szerintem!
Emlékszel, ahol a dobbantós RocketJump-ot próbálgattuk? Na, arrafelé kell keresni...
Bár lehet, hogy PeTjA már mutatta...
BoGab, jó ötlet: végül is, ami kell az csak a név, jelszó (ha van), meg az időpont, és esetleg a játékmód (FFA, CTF, stb.)...
Peti, közben megleltem az Immunity-t a "DM_Cursed"-ön is - hát nagyon poén szerintem!
BoGab, jó ötlet: végül is, ami kell az csak a név, jelszó (ha van), meg az időpont, és esetleg a játékmód (FFA, CTF, stb.)...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 24. 20:46 -kor
Elküldve: 2005. 07. 25. 18:22
Nos, este 8-kor megint beizzítom egy kicsit a servert...
Aki akar jöhet, és lehet megint tutoriálozni meg akár csatázni is, ha már eleget ugrándoztunk. Ha nem jön senki, az sem baj: akkor elugrálgatok magamban, legalább jobban fogom ismerni a mapeket (még mindig van jó néhány, amiket egyáltalán nem láttam)... 
Servernév: SYS H.Q. (practice)
Jelszó: painkiller
Időpont: ma, 20:00
Max. játékosok száma: 8
Játékmód: FFA
Játékidő mapenként: 15 perc
Továbbiak: mittudomén, kérem kapcsojja be...
Nos, este 8-kor megint beizzítom egy kicsit a servert...
Jelszó: painkiller
Időpont: ma, 20:00
Max. játékosok száma: 8
Játékmód: FFA
Játékidő mapenként: 15 perc
Továbbiak: mittudomén, kérem kapcsojja be...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 25. 18:28 -kor
Elküldve: 2005. 07. 25. 19:15
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 19:22
Idézet
No more players allowed on this server.
szerk: semmi, én voltam a balfék, spectbe akartam bemenni, az meg persze tele volt. Most ok.
szerk2: most megint nem ok, a térképváltás óta nem jutok be.
Szerkesztette: gazdi 2005. 07. 25. 19:24 -kor
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2005. 07. 25. 20:24
Néha kidobott, NET negotation error volt a kedvence, de volt cdkey in use meg hasonló is, mert persze testileg ott voltam
Elküldve: 2005. 07. 25. 22:11
Na most lőttünk egyet páran, igaz kicsit lekéstem a 8-órát.
Amúgy nem az én idegeimnek való ez a gyors tempó.
BoGab, kár hogy neked nem sikerült csatlakozni.
Pár dolog, ami idegesít:
- nem működik az egérgörgő a fegyverváltáshoz (se bolt-zoomhoz)
- y=z
szerk.: Sys, mindek a rövdítése a H.Q.? (télleg nemtom
). High quality? Headquarters?
Pár dolog, ami idegesít:
- y=z
Szerkesztette: peti2mtag 2005. 07. 25. 22:18 -kor
Elküldve: 2005. 07. 25. 22:22
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 23:11
Na most lőttünk egyet páran...
és én voltam a célpont (lámáztam egy keveset...)
Elküldenétek nekem a PK++-t? Mert regisztráláskor ezt kapom: "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/pkeuroc/public_html/forum/synchro.php on line 16".
Elküldve: 2005. 07. 25. 22:26
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 23:11
Na most lőttünk egyet páran, igaz kicsit lekéstem a 8-órát.
Amúgy nem az én idegeimnek való ez a gyors tempó.
BoGab, kár hogy neked nem sikerült csatlakozni.
Pár dolog, ami idegesít:
- y=z
). High quality? Headquarters?
Pár dolog, ami idegesít:
- y=z
Második
Voltam én, csak negyed 10 körül kivágott és nem volt kedvem visszamenni
Elküldve: 2005. 07. 25. 22:36
A végén lőttünk párat hárman: Peti, KeLeun, meg én..háború volt...
Tényleg gyors a játékmenet, de biztosan hozzá lehet szokni..mindenesetre az SP-nél gyorsabb és veszélyesebb. És sokkal nehezebb bárkit is hidegre tenni: pl. karókkal fragelni nem hétköznapi dolog. Az ugrálgatás nekem jól ment már az elején is, és pl. a "DM_Sacred"-et is sokat gyakoroltam, de mégis, ha lőni is kell, az azért már egészen más. Látszik, hogy Peti sokat "no scratch"-ezett...
Jó menetek voltak, én piszkosul élveztem, az a lényeg. Piszok izgalmas volt így, volt adrenalin bőven...
Köszönöm a játékot Srácok, nagy élmény volt! 
Ami engem idegesített de nagyon: valahogyan felcseréltem a harc hevében a StakeGun funkcióit. Ha valaki így jár, akkor a "T"-betű visszaállítja az eredeti állapotot...
Peti, a H. Q. a HeadQuarters rövidítése, szóval a második tipped a jó...
Tudod, PCF H.Q. (BOOH bónuszpályája) után szabadon... 
Ja, igen..ami nagyon fontos, az az, hogy aki csatlakozni akar, töltse le a PK++ nevű MP-modot, és a telepítése után kattintson a frissítésre is! Így biztosan szinkronban lesznek a mapek Mindenkinél! Gazdi, Te valószínűleg ezért nem tudtál csatlakozni, mert pl. a második map mindjárt a "DM_ExMortis" volt, ami az alap PK+BOOH-ben nincs benne... Segítségképpen ezt holnap valószínűleg feltöltöm valahová, mert a PKEuro.com-ra regisztrálni kellene...
A végén lőttünk párat hárman: Peti, KeLeun, meg én..háború volt...
Ami engem idegesített de nagyon: valahogyan felcseréltem a harc hevében a StakeGun funkcióit. Ha valaki így jár, akkor a "T"-betű visszaállítja az eredeti állapotot...
Peti, a H. Q. a HeadQuarters rövidítése, szóval a második tipped a jó...
Ja, igen..ami nagyon fontos, az az, hogy aki csatlakozni akar, töltse le a PK++ nevű MP-modot, és a telepítése után kattintson a frissítésre is! Így biztosan szinkronban lesznek a mapek Mindenkinél! Gazdi, Te valószínűleg ezért nem tudtál csatlakozni, mert pl. a második map mindjárt a "DM_ExMortis" volt, ami az alap PK+BOOH-ben nincs benne... Segítségképpen ezt holnap valószínűleg feltöltöm valahová, mert a PKEuro.com-ra regisztrálni kellene...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 25. 22:42 -kor
Elküldve: 2005. 07. 26. 09:47
Van valami ötletetek arra, hogy miért fagy multi közben a gépem? Most sikerült letöltenem a pk++-t és azóta még többször is fagy, sp-ben nem fagy. (Vagy csak nforce driver szivat?)
---
Találtam egy jó szervert: PK1@Clanzone.at
A pingje jó és normális emberek (pl. S@w's, Yourie) játszanak itt.
---
SYS és Peti este játszunk (élesben)?
---
Találtam egy jó szervert: PK1@Clanzone.at
A pingje jó és normális emberek (pl. S@w's, Yourie) játszanak itt.
---
SYS és Peti este játszunk (élesben)?
Elküldve: 2005. 07. 26. 14:41
Nálam is fagyogat, de csak ha taszkot váltok, vagy állítok a képernyőfelbontáson (és akkor se mindig). Amúgy az egész PK hemzseg a bugoktól, és ezalól az MP-rész sem kivétel. 
Nekem a ma este nem jó, de korábban ráérek... mondjuk most azonnal.
Nekem a ma este nem jó, de korábban ráérek... mondjuk most azonnal.
Elküldve: 2005. 07. 26. 15:28
Fenébe, nekem meg pont most nem jó: megyek el itthonról látogatóba. De este megint lesz majd server, ill. lehet, hogy megpróbálom azt a helyet is, amit KaLeun ajánlott: azt hiszem, már korábban csatlakoztam oda Spectator-módban... Viszont estére lehet, hogy meghívom Nickyt meg Cyody-t is, ha lesz rá alkalmam...
Közben a PK++ 1.2.64 is fent van, ezt töltsétek le és a telepítés után csináljatok egy update-et! Így szinkronba kerül minden...
Szóval este 20:00-tól ismét lesz server, ugyanúgy mint tegnap. Gyakorolhatunk és lőhetünk is, mint tegnap...
A taskváltás nálam is gondot okoz, és egyébként eddig mindig volt közben állandó uploadom is (talán 2K-ra korlátoztam addig), de ma valószínűleg azt mellőzöm addig, amíg PK-zunk, így "csutkára" lehet nyomni... 
Fenébe, nekem meg pont most nem jó: megyek el itthonról látogatóba. De este megint lesz majd server, ill. lehet, hogy megpróbálom azt a helyet is, amit KaLeun ajánlott: azt hiszem, már korábban csatlakoztam oda Spectator-módban... Viszont estére lehet, hogy meghívom Nickyt meg Cyody-t is, ha lesz rá alkalmam...
Közben a PK++ 1.2.64 is fent van, ezt töltsétek le és a telepítés után csináljatok egy update-et! Így szinkronba kerül minden...
Szóval este 20:00-tól ismét lesz server, ugyanúgy mint tegnap. Gyakorolhatunk és lőhetünk is, mint tegnap...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 26. 15:31 -kor
Elküldve: 2005. 07. 26. 18:42
Nos, némi kihagyás (TR:AoD kóstoló, ha már egymás felségterületére tévedni divatos errefelé...) után sikerült végre befejezni az első kört. "I... I don't understand...".
Nem kicsit tetszett a stáblista háttere. No meg ez: "Some demons were actually harmed during the creation of Painkiller."
Nem kicsit tetszett a stáblista háttere. No meg ez: "Some demons were actually harmed during the creation of Painkiller."
Elküldve: 2005. 07. 26. 20:36
Gazdi, gratulálok akkor!
Most Insomnián fejezted be, ugye? Ha újrakezded Nightmare-en, ne felejtsd el vinni a pontjaidat tovább: az első kérdésre YES, a másodikra meg NO.
Így a már kioldott kártyákat nem kell újra kioldanod, és a pénzed is megmarad...
Közben most visszalövöm az MP-servert egy időre: az imént elment a net, és most errefelé (Zalaegerszeg) is eléggé villámlik, így ha eltűnök, akkor elment a villany (túlfeszültség-védelem van)...
KaLeun volt egy rövid ideig, de pont az idő miatt lépett ki. Azt hiszem, BoGab is próbált csatlakozni, de ugyanazt a hibát kapta, mint én Petinél. Fogalmam sincs, miért van ez: egyszer jó, egyszer meg nem, pedig nem változtattam semmin...
Gazdi, gratulálok akkor!
Közben most visszalövöm az MP-servert egy időre: az imént elment a net, és most errefelé (Zalaegerszeg) is eléggé villámlik, így ha eltűnök, akkor elment a villany (túlfeszültség-védelem van)...
Elküldve: 2005. 07. 27. 07:32
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 21:36
Gazdi, gratulálok akkor!
Most Insomnián fejezted be, ugye? Ha újrakezded Nightmare-en, ne felejtsd el vinni a pontjaidat tovább: az első kérdésre YES, a másodikra meg NO.
Így a már kioldott kártyákat nem kell újra kioldanod, és a pénzed is megmarad...
Gazdi, gratulálok akkor!
Köszönöm, köszönöm.
Megnéztem a BooH-t (nem tudtam visszafogni a kíváncsiságomat...) és sok furcsasággal találtam szembe magam. Az első azonnal a verzió volt: 1.5-re downgrade-elt a telepítés 1.64-ről. Nem gond, a foltokat fel tudom rakni újra. Ami jobban zavart: megvolt az összes Black Tarot kártyám (vagy legalábbis sok), holott a végigjátszás alatt kb a felét sikerült csak összeszedni. Persze YES-NO-val indítottam a BooH-t. Pénzem viszont nem volt. Workaround itt is van: csak azokat használom, amiket összeszedtem. No de mégis, miért kaptam meg mindet? Az első BooH-s kártyakritérium láttán csak elnézően mosolyogtam és megalkottam egy (számomra) reálisabbat: túlélni. Három nekifutásból nem jött össze, ekkor hagytam abba. Egyébként is elég kellemetlen hangulatú az első pálya.
Eh, lehet, hogy inkább a BooH topikba kellett volna küldenem... Már mindegy, legközelebb majd oda megy.
Elküldve: 2005. 07. 27. 17:54
Hmm, ezek szerint a BOOH akkor is megadja a kártyákat, ha továbbviszed a pontjaidat és a PK-ból már meglévő kártyákat...
Ezt így még sosem próbáltam, de sajnos ez egy bug (legalábbis részben mindenképpen az): azt eddig is tudtuk, hogy ha kezdünk egy teljesen új BOOH-játékot, akkor is megadja az összes PK-kártyát. Talán a következő patch javítja, bár arra még várhatunk: amíg nem jön ki az XBOX-verzió, addig szerintem nem lesz patch... A temetői ködöt hogy' érted? Esetleg egy képet tudnál prezentálni...? 
MultiPlayer... Hát, nekem sajnos azzal az ausztriai serverrel, amit KaLeun említett, nincs szerencsém, pedig jó hely lenne tényleg. Egészen addig nincs bajom, amíg csak Spectator-ben nézelődök, de abban a pillanatban, ahogy belépek, 255-ös ping meg persze packet loss, és meg sem tudok mozdulni...
Egyelőre marad a saját server ma este is, a szokott időben, bár még biztosan fogok próbálkozni...
Hmm, ezek szerint a BOOH akkor is megadja a kártyákat, ha továbbviszed a pontjaidat és a PK-ból már meglévő kártyákat...
MultiPlayer... Hát, nekem sajnos azzal az ausztriai serverrel, amit KaLeun említett, nincs szerencsém, pedig jó hely lenne tényleg. Egészen addig nincs bajom, amíg csak Spectator-ben nézelődök, de abban a pillanatban, ahogy belépek, 255-ös ping meg persze packet loss, és meg sem tudok mozdulni...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 07. 27. 17:56 -kor
Elküldve: 2005. 07. 27. 18:43
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 18:54
A temetői ködöt hogy' érted? Esetleg egy képet tudnál prezentálni...?
A temetői ködöt hogy' érted? Esetleg egy képet tudnál prezentálni...?
Persze. A képek kicsinyítettek természetesen.

Másik példa.
Harmadik példa.

Súgó
A téma zárva.