Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 07. 03. 17:29
nos 2odik fokozaton kedztem el miértne alapon, hell pályán vagyok, ultimate mennyiségbe jönnek a szellemek, néha átvált demon módba és akkor küzdhetek luciferrel de az életereje szürke nem piros ergo nem tudom sebezni...aztan visszavált megint hentelem a szellemeket és ujra demon mode...lassan 30 percevaok a palyan eleteröm épphogy van és nemtommicsinaljak :\
vki help.
vki help.
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 07. 03. 20:26
talán írtam már, hogy a megoldás visszaolvasás 
na leírom azért: 66 szellemet kell legyakni és akkor vált démonmódba, ezt azért észrevehetted volna.
Amúgy amikor sziklák repülnek fel, akkor azokat lődd és eldobja a kardját, onnantól nyert ügyed van... vagy mégse? majd nézd meg az outrot
na leírom azért: 66 szellemet kell legyakni és akkor vált démonmódba, ezt azért észrevehetted volna.
Amúgy amikor sziklák repülnek fel, akkor azokat lődd és eldobja a kardját, onnantól nyert ügyed van... vagy mégse? majd nézd meg az outrot
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 07. 03. 23:33
Idézet: humanedge - Dátum: 2004. jún. 30., szerda - 9:44
Hi all! A Rune résznél lévő kalapáccsal csapkodó szörnyet hogyan kell megölni. És mi a leggyorsabb módszer, mert csak 2 perc alatti teljesítésnél kapom meg az új tarot kártyát. Előre is thx mindenkinek, aki segít.
Én is ezt kérdeztem kicsivel előrébb !
A kalapácsát lődd ! Nekem a minigun és a shotgun vált be, kártyát is megkaptam.
Elküldve: 2004. 07. 05. 10:49
Háj elakadtam a játékban a katakombáknál itt egy szörnyel küzdök ,de nem tudom megölni,hogyan kell(3 pálya a katakombáknál)
redsas
Elküldve: 2004. 07. 05. 12:10
Idézet: redsas - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 11:49
Háj elakadtam a játékban a katakombáknál itt egy szörnyel küzdök ,de nem tudom megölni,hogyan kell(3 pálya a katakombáknál)
Nézz fel, lődd szét és vezesd bele
Ha nem tiszta lapozz vissza pár oldalt
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 07. 05. 13:34
majd a velencei meg az erdei pályák kártyájának megszerzése lesz mókás. gondolom nektek is sikerült
Elküldve: 2004. 07. 11. 02:21
Kis UP
Tudjátok,az alpha-verzióban faszán lehetett lassítani (bullet-time)
A véglegesben mért nem lehet?Vagy csak én nem tudom hogyan kell?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 07. 11. 09:51
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 3:21
Kis UP
Meg van egy kártya, amit vihetsz magaddal pályákra, ami 50nél aktiválja a deamon morph mode-t, legalábbis úgy rémlik így hívják
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2004. 07. 11. 10:44
Köszi
De az alphában akkor bullett-time-ozhattam,amikor akartam.
A véglegesben meg csak ha összegyűjtök 66 lelket?
Érdekes....
De az alphában akkor bullett-time-ozhattam,amikor akartam.
A véglegesben meg csak ha összegyűjtök 66 lelket?
Érdekes....
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 07. 11. 10:58
Összegyűjtöttem 66lelket,sőt még többet is,de bullett-time sehol
Elküldve: 2004. 07. 11. 15:17
hmm ugye leglális verziód van (gondom hivatásos teszter vagy ha alphád is volt
) szóval írány a szupport 
66lélek után minden szürke lesz és akit ölni kell az piros, itt eza BT
66lélek után minden szürke lesz és akit ölni kell az piros, itt eza BT
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 07. 11. 15:26
Tudom mire gondoltok,az össze is jön ez az effekt.
De én arra gondolok ami az alphában is volt effekt.Mint a Max Payne-ben.Lassítás.
De én arra gondolok ami az alphában is volt effekt.Mint a Max Payne-ben.Lassítás.
Elküldve: 2004. 07. 11. 15:45
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 16:26
Tudom mire gondoltok,az össze is jön ez az effekt.
az akkor van ha kevés az fps, painkiller így műxik
Elküldve: 2004. 07. 11. 15:59
Elküldve: 2004. 07. 11. 16:59
Na közben sikerült.Szedtem le elmentést (trauma-fokozat) így van még +2 pálya is,ami amúgy nicsen ha könnyű fokozatonjátszol.És így végre sikerült lassítanom is
Elküldve: 2004. 07. 11. 17:45
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 17:59
Na közben sikerült.Szedtem le elmentést (trauma-fokozat) így van még +2 pálya is,ami amúgy nicsen ha könnyű fokozatonjátszol.És így végre sikerült lassítanom is ![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 07. 11. 17:55
Idézet
elmentést (trauma-fokozat) így van még +2 pálya is,ami amúgy nicsen ha könnyű fokozatonjátszol.
most nem azért de a traumát is kb annyira volt nehéz végigvinni mintha insomniat jáccanék. szvsz ess neki hamar és láthatod a játék végének videoját
Elküldve: 2004. 07. 17. 09:08
Őt hogy kell kiírtani?
Lövöm mint az állat, de csak nem akar +dögleni.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Lövöm mint az állat, de csak nem akar +dögleni.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Súgó
A téma zárva.