csak tudnám mit romboltam le Hell pályán a 0 objectből?
Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 11. 20. 19:33
befejeztem a lélekgyűjtést, eredmény sikerült, ahogy sikerülnie kell...
Elküldve: 2004. 11. 20. 20:17
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 19:33
Ezt még én is tudom
Elküldve: 2004. 11. 20. 20:37
...a voice from the darkness.....
Örülök, hogy sikerült valamit adnom a videóval, és nagyon köszönöm a visszajelzéseket! Sokat jelentenek, és iszonyan jólesik az ilyesmi! :o Főleg miután a kinti PK-Fórumon még mindig 0 hozzászólás van a topicomban, bár már elérte a látogatottsága az 50-et: ergo, gondolom, letöltötték, csak aztán "no comment"... LOL!
Doomer, gratulálok a lelkes küldetéshez! Mellesleg a "stake bug" a megoldás a kérdésedre: pl. véletlenül belelőttél egy karót a megdermedt óceánba, és a program növelte a lerombolt objektumok számát. Nekem valami 5 van már a "Hell"-en...
Bizony, én is gondoltam, hogy több "lelkészős" részt is fel kellett volna vennem: de sebaj, majd a legközelebbiben, vagy pedig, majd Ti felveszitek... 
Peti, írtam a PM-ben a felvételről is...
Sajnos a PK-ban a SinglePlayer-módban nem lehet "record"-olni, pedig az nagyon klassz lenne, hiszen akkor az eredeti magas FPS-értékek mellett lehetne játszani, majd azt visszajátszva elindítani a rögzítést. A TRAOD tud ilyet, és volt egy-két eset, amikor jól jött..na, a PK-ban viszont hatványozottan jól jönne! Remélem, a PCF egyszer, majd valamikor kifejleszti ezt is, és egy patch után lehetségessé válik - tudom, ez csak amolyan "daydream", de azért nagyon jól jönne...
HavocS, bizony, teljesen jogosak az észrevételeid: sajnos túl gyenge a rendszerem...
A következő: Intel Celeron-Tualatin 1000 MHz & 1350 MHz processzor, ATI Radeon 9000 Pro 64 MB 275/275 @ 280/280 "képkártya", 384 MB SDRAM @ 135 MHz, Maxtor 60 GB 7200 rpm HDD, Creative SB Audigy 1 hangkártya - azt hiszem, ezek a lényeges dolgok a videózáshoz. Szóval maga a játék szépen megy, de nagyon "le kellett butítanom" mindent, hogy kapjak egy folyamatos 30-40 FPS-értéket, ugyanis ellenkező esetben észrevettem, hogy bizonyos dolgokat egyszerűen nem is lehet megcsinálni. Amin "kiakadtam", az pl. a "gránát meglövése a karóval" című akció volt: először egyszerűen nem sikerült még tizenötödszörre sem, de kellő mértékű "butítás" után már simán ment... Meg ugyanez előjött még a gyors mozgást meg precíz ugrásokat igénylő helyeken is... Amúgy a játék 800x600-ban, akár 4X-es Aniso-szűréssel is viszonylag jól megy úgy, hogy mindent a maximumra tolok, ám amint beindítom a felvételt (a FRAPS-et használom)..na, az teljesen "betesz" neki (természetesen úgy, hogy előzőleg engedtem bőven a beállításokon)... Ez azért is érdekes, mert pl. a TRAOD-nél nincs ekkora FPS-visszaesés, ha felveszek valamit (pedig a PK-nak sokkal hatékonyabb az engine-je, szerintem)... Lehet, hogy a RAM túl kevés, meg a HDD-m is elég töredezett lehet már (túl kevés a helyem is)... Jut eszembe, ha bármilyen tipped van a tömörítéssel kapcsolatban, akkor azokkal is megdobhatsz - megköszönném (bár ebben a topicban ez erősen OFF lenne, de akkor máshol). Illetőleg legközelebb megpróbálok jobb beállításokkal felvenni: talán a 400x300-as felbontás is már megteszi a hatását, és nem kell annyit "butítanom", mint amennyire ennél a videónál tettem (sok helyen bizony "Very Low Quality"-t állítottam be)...
Nos, ideje visszatérnem a "Snowy Bridge"-re...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Örülök, hogy sikerült valamit adnom a videóval, és nagyon köszönöm a visszajelzéseket! Sokat jelentenek, és iszonyan jólesik az ilyesmi! :o Főleg miután a kinti PK-Fórumon még mindig 0 hozzászólás van a topicomban, bár már elérte a látogatottsága az 50-et: ergo, gondolom, letöltötték, csak aztán "no comment"... LOL!
Doomer, gratulálok a lelkes küldetéshez! Mellesleg a "stake bug" a megoldás a kérdésedre: pl. véletlenül belelőttél egy karót a megdermedt óceánba, és a program növelte a lerombolt objektumok számát. Nekem valami 5 van már a "Hell"-en...
Peti, írtam a PM-ben a felvételről is...
HavocS, bizony, teljesen jogosak az észrevételeid: sajnos túl gyenge a rendszerem...
Nos, ideje visszatérnem a "Snowy Bridge"-re...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 20. 20:43 -kor
Elküldve: 2004. 11. 20. 21:01
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 21:37
Doomer, gratulálok a lelkes küldetéshez! Mellesleg a "stake bug" a megoldás a kérdésedre: pl. véletlenül belelőttél egy karót a megdermedt óceánba, és a program növelte a lerombolt objektumok számát.
hellen nem szokásom karóval lövöldözni, mert a lelkek irtásához az lassú... és nekem se rémlik hogy tettem volna ilyent...
Elküldve: 2004. 11. 20. 21:29
nyah, új avatarom van. egy PK masterhez valami ilyesmi illik, nemde?
Elküldve: 2004. 11. 20. 21:46
Idézet: vipisrac - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 23:40
az 1.3.5 patch installálása után bizonyos időközönként (1sec-10perc) kék képernyővel megfagy az egész cucc. mégcsak kékhalál hibaüzi sincs, csak sima kék képernyő.
a patch előtt nem csinálta és más gémmel sincs baj...
a megoldás?
a patch előtt nem csinálta és más gémmel sincs baj...
a megoldás?
erre nincs megoldás? mindenkinél hibátlan az 1.3.5?
vagy tényleg az SP2 okozhatja? de az gondolom sokaknál fent van...
Elküldve: 2004. 11. 20. 22:11
Idézet: vipisrac - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 22:46
erre nincs megoldás? mindenkinél hibátlan az 1.3.5?
nekem (W98) okozott minimális problémát (swamp, train station pályán), de olyt nem, amit említettél. milyen DX van fenn neked?
Elküldve: 2004. 11. 20. 22:18
Nálam 1.3.1 van fent és nincs SP2-m. Nem is lesz, az biztos. Sokat segítettem? 
Sys, mostmár neked is illene valami szép, PK-Experthez méltó avatart betenni.
Elküldve: 2004. 11. 20. 22:29
nah, teljes a profilváltás 
mostmár neked is tényleg kellene egy PK-s avatar, SYS!
Elküldve: 2004. 11. 20. 23:17
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 22:29
nah, teljes a profilváltás 
Lassan átnevezheted magad Painkillerer-re :F
Jah, holnap nem tudnád visszahozni a CD-m?
Elküldve: 2004. 11. 20. 23:20
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 0:17
Lassan átnevezheted magad Painkillerer-re :F

te meg lassan sorcicára
és mit offósz??
cded majd megkapod...megkapod...megkapod...meg...
ha ennyire sűrgős gyere érte
Elküldve: 2004. 11. 21. 00:28
Igazából nem az a CD érdekel, hanem EZ. Jólvan no, csak sok memóval is kéne próbálni ezt a játékot, mert swappelősen már ismerem 
Btw. most olvasom HL2-es topikban, hogy abban is Havok motor van. Az nem PCF fejlesztés? Vagy az full valve?
Btw. most olvasom HL2-es topikban, hogy abban is Havok motor van. Az nem PCF fejlesztés? Vagy az full valve?
Elküldve: 2004. 11. 21. 01:15
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 22:18
Nálam 1.3.1 van fent és nincs SP2-m. Nem is lesz, az biztos. Sokat segítettem? 
jah
Elküldve: 2004. 11. 21. 01:18
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 22:11
nekem (W98) okozott minimális problémát (swamp, train station pályán), de olyt nem, amit említettél. milyen DX van fenn neked?
9.0C
de hangsúlyoznám, hogy minden egyéb game hibátlan.
és ez is az volt a patch előtt. vagy az SP2 előtt. ezt már nem tudom megállapítani, mert közel volt a két cucc installja időben.
mindenesetre azóta ez - és kizárólag ez - nem megy.
de mind1. ha nem népbetegség, akkor majd kitalálok rá vmit. játék reinstall, ilyesmi.....
csak gondoltam előbb rákérdezek
Elküldve: 2004. 11. 21. 12:36
Painkiller Media Marktban 4990 pénz.
kíváncsi lennék a BOOH megjelenés után lesz-e együttes pakk vagy külön lejelnik meg?
kíváncsi lennék a BOOH megjelenés után lesz-e együttes pakk vagy külön lejelnik meg?
Elküldve: 2004. 11. 21. 14:49
Ez a videófelvevősdi akkora jó játék, hogy ihajj. Kár hogy 30 sec a limit. (Meg a gépem sem elég gyors.
)
>> Egy kis móka a rakétavetővel << (640x480 WMV, ~8MB)
>> Egy kis móka a rakétavetővel << (640x480 WMV, ~8MB)
Elküldve: 2004. 11. 21. 14:58
bizonyára nem PCF, mivel már a 3DMark2001 átvezető képernyőin is feltűnt a Havok szócska
Szerkesztette: HavocS 2004. 11. 21. 14:59 -kor
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2004. 11. 21. 15:20
Idézet: HavocS - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 14:58
bizonyára nem PCF, mivel már a 3DMark2001 átvezető képernyőin is feltűnt a Havok szócska 
Ah, köszi
Elküldve: 2004. 11. 21. 16:12
...a voice from the darkness.....
Na ne már...
Persze, hogy semmi köze a HAVOK-nak a PCF-hez meg a Valve-hez, és így tovább..azon kívül, hogy Ők kliensek, tehát pénzért megvették és felhasználták a motort a játékaikban (egyébként a Max Payne-t se hagyjuk ki, ha már a HAVOK-ról esik szó
). Tehát a HAVOK egy nagyszerű fizikai motor, amit bizonyos személyek fejlesztenek (hát, nem találtam semmilyen cégnevet a honlapjukon, vagy pedig "vakegér" vagyok), és amit a játékfejlesztők megvásárolhatnak és felhasználhatnak a játékaikban (na, elismételtem magam). Végül is, talán ennyi az egész történet... 
Peti, Doomer - hát, most abszolút nincs ötletem új avatarra, legalábbis egyelőre. Talán a BOOH majd segít ezen?
Peti, köszi a videót - már töltöm is le...
Egyébként az enyémben sajnos van egy baki: a "Military Base"-en az a titok NEM a második, hanem az első!
Hihetetlen, hogy elbénáztam a kiírásban: szinte mindig másodikként szoktam megszerezni (a rakétasilós szokott az első lenni), és biztosan ez zavart be...
Még valami..most jött egy PKEURO-hírlevél, idézem...
"
Dear members,
PKEURO, in collaboration with DreamCatcher Games, will be holding an IRC chat evening with People Can Fly, the developers of Painkiller. During this two-hour closed chat, a select group of journalists will have their chance to ask in-depth questions to People Can Fly's Adrian Chmielarz (Project Lead and Lead Game Designer) and Andrew Poznanski (Lead Level Designer). Simon Vivien (EMEA Marketing Director) and Robert Stevenson (VP Product Development and Acquisitions) both from DreamCatcher Games will also be available for questions.
Journalist attendees include GAMESTAR (Hungary), PCFORMAT (SouthAfrica), PCGAMINGWORLD (Scandinavia), LUDUS.IT and Nextgame.it from Italy, plus a number of other leading European journalists.
Though you will not be able to actively participate in the chat, you will be able to view it in its entirety.
The Event will be held on Tuesday November, 23rd at 7pm CET/1pm EST on the Quakenet IRC server - channel #Painkiller.euro. If you need an IRC client, you can download one free at www.mirc.com We hope to see you all there.
Regards
The PKEURO crew
"
Szóval lehet, hogy a jövő héten lesz valami exkluzív a GameStar oldalán? Illetőleg be lehet tekinteni a hírben említett csatira, hátha elcsípünk valami érdekeset...
Na ne már...
Peti, Doomer - hát, most abszolút nincs ötletem új avatarra, legalábbis egyelőre. Talán a BOOH majd segít ezen?
Még valami..most jött egy PKEURO-hírlevél, idézem...
"
Dear members,
PKEURO, in collaboration with DreamCatcher Games, will be holding an IRC chat evening with People Can Fly, the developers of Painkiller. During this two-hour closed chat, a select group of journalists will have their chance to ask in-depth questions to People Can Fly's Adrian Chmielarz (Project Lead and Lead Game Designer) and Andrew Poznanski (Lead Level Designer). Simon Vivien (EMEA Marketing Director) and Robert Stevenson (VP Product Development and Acquisitions) both from DreamCatcher Games will also be available for questions.
Journalist attendees include GAMESTAR (Hungary), PCFORMAT (SouthAfrica), PCGAMINGWORLD (Scandinavia), LUDUS.IT and Nextgame.it from Italy, plus a number of other leading European journalists.
Though you will not be able to actively participate in the chat, you will be able to view it in its entirety.
The Event will be held on Tuesday November, 23rd at 7pm CET/1pm EST on the Quakenet IRC server - channel #Painkiller.euro. If you need an IRC client, you can download one free at www.mirc.com We hope to see you all there.
Regards
The PKEURO crew
"
Szóval lehet, hogy a jövő héten lesz valami exkluzív a GameStar oldalán? Illetőleg be lehet tekinteni a hírben említett csatira, hátha elcsípünk valami érdekeset...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 21. 16:22 -kor
Elküldve: 2004. 11. 21. 16:20
van egy olyan érzésem hogy ez csak privát csati lesz.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

Súgó
A téma zárva.