idézet:
Ezt írta dani83:
Az uccsó pedig egy főellenség,de nem az ami az Alphában is volt.Hanem sztem sokkal jobb.
Többet nem árulok el,mindenkinek kötelező kipróbálni!
[ 2004. február 17.: dani83 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Akkor nem az hála az égnek, amit órákon keresztül kell lőni, és kutya baja sem lesz. Aztán mindig egy emelettel lejjebb esünk, mert széttiporja maga alatt a burkolatot, aztán kezdődik az alsó emeleten minden elölről.
Üdv: Bepe
[ 2004. február 17.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ]
Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 02. 17. 09:32
Elküldve: 2004. 02. 17. 17:23
Király game
Bár néha idegesítő, hogy 20-an 2 oladalról rohannak felém

Elküldve: 2004. 02. 17. 18:42
Na, most kezdtem leszedni. A tegnapi Gamespot-os 3k-s sebesség után kész felüdülés a 66k.
Még van vissza elég, de aztán hent ezerrel!!!

Elküldve: 2004. 02. 17. 19:22
Pcdome-rol toltottem le a demot es telepitesnel csak egy dos ablak jon be aztan bezarul.
Dos promptban inditva annyi tortenik hogy kiirja too big to fit in memory.
Masnal van ilyen?
Masnal van ilyen?
Elküldve: 2004. 02. 17. 19:33
idézet:
Ezt írta Douglas:
Pcdome-rol toltottem le a demot es telepitesnel csak egy dos ablak jon be aztan bezarul.
Masnal van ilyen?[/quote]
Minjárt lejön és megnézem, aztán mondom.
Elküldve: 2004. 02. 17. 19:39
idézet:
Ezt írta Jar papa:
Minjárt lejön és megnézem, aztán mondom.[/quote]
Kosz.
Az a gyanum hogy serult lehet az exe.
Vagy szarul van fonn vagy en toltottom le hibasan.
Elküldve: 2004. 02. 17. 19:39
Lejött, de el kell, hogy szomorítsalak, mert nekem hibátlanul működik. Ha tudod, akkor próbáld a Hardwired-ről, én onnan kaptam le.
Elküldve: 2004. 02. 17. 21:04
idézet:
Ezt írta Jar papa:
Lejött, de el kell, hogy szomorítsalak, mert nekem hibátlanul működik. Ha tudod, akkor próbáld a Hardwired-ről, én onnan kaptam le.[/quote]
Na a hardwiredes mar nalam is jo.
Elküldve: 2004. 02. 17. 23:11
Passz...
Vagy én vagyok a béna,vagy tényleg nem lehet ebben a demóban lassítani? (bullet-time)
Mert ugye az alphában lehetett...
Vagy én vagyok a béna,vagy tényleg nem lehet ebben a demóban lassítani? (bullet-time)
Mert ugye az alphában lehetett...
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 02. 18. 00:04
idézet:
Ezt írta dani83:
Passz...
Mert ugye az alphában lehetett...[/quote]
Az nem amikor elfehérdeki a kép? Mert az autómata szerintem bizonyos gyilok utánVagy nem?
Menteni szerintem magától ment a piros izéknél... amikor kinyírtál mindenkit és továbbmész, vagy tévedek?
[ 2004. február 18.: AMD rula szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 18. 00:19
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Menteni szerintem mqgától ment a piros izéknél... amikor kinyírtál mindenkit és továbbmész, vagy tévedek?[/quote]
Tevedsz.
Elküldve: 2004. 02. 18. 12:25
idézet:
Ezt írta Douglas:
Tevedsz.[/quote]
Akkor meg nem lehet menteni a demoban![]()
Elküldve: 2004. 02. 18. 18:11
A csuda vigye el, én sem jöttem rá hogy kell menteni. Jó lenne valami, mert kezdem unni, hogy mindig a pálya elejétől küzdök.
Egyébként tetszik a játék, attól függetlenül, hogy egy eszetlen hentelés az egész. Sok az ellen, viszont kicsi a tűzerő, úgyhogy mindenki hozzon még egy fegyvert...
Egyébként tetszik a játék, attól függetlenül, hogy egy eszetlen hentelés az egész. Sok az ellen, viszont kicsi a tűzerő, úgyhogy mindenki hozzon még egy fegyvert...

Elküldve: 2004. 02. 18. 18:31
idézet:
Ezt írta Jar papa:
A csuda vigye el, én sem jöttem rá hogy kell menteni. Jó lenne valami, mert kezdem unni, hogy mindig a pálya elejétől küzdök.
Egyébként tetszik a játék, attól függetlenül, hogy egy eszetlen hentelés az egész. Sok az ellen, viszont kicsi a tűzerő, úgyhogy mindenki hozzon még egy fegyvert...[/quote]
Hat ja ami a masodik palyan van az mar nem emberi, jo lenne a mentes.
A kartyakat hasznaltam mar valaki?
Nekem pont nem jott ossze a 200 arany az elso palya utan hogy kiprobalhassam valamelyiket.
Elküldve: 2004. 02. 18. 19:26
Kártyát még nem használtam. Viszont ha nem lehet menteni, akkor mik azok a piros jelek, amire rá kell állni?
Elküldve: 2004. 02. 18. 19:29
idézet:
Ezt írta Jar papa:
Kártyát még nem használtam. Viszont ha nem lehet menteni, akkor mik azok a piros jelek, amire rá kell állni?[/quote]
Az nyitja meg a kapukat a továbblépéshez. Legalábbis az alphában.
Elküldve: 2004. 02. 18. 19:42
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Az nyitja meg a kapukat a továbblépéshez. Legalábbis az alphában.[/quote]
Demoba is.
Elküldve: 2004. 02. 18. 21:36
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Az nem amikor elfehérdeki a kép? Mert az autómata szerintem bizonyos gyilok utánVagy nem?
Menteni szerintem magától ment a piros izéknél... amikor kinyírtál mindenkit és továbbmész, vagy tévedek?
[ 2004. február 18.: AMD rula szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Igen.Ez az "elfehéredik a képernyő" effektus nem a lassítás.Ezexerint a demoban nincs benne.Az alphában benne volt...mindent le tudtál lassítani,csak te mozogtál ugyanolyan gyorsan,mint alapból mész.Nagyon baró![]()
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!