HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#602 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 21. 16:32

...a voice from the darkness.....

Mindenesetre most működik, fel tudtam jelentkezni. Én mindenképpen megpróbálok ott lenni, és logolom majd az eseményt... :)

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#603 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:09

Kicsit most el vagyok keseredve :( Nem tudom miért de a painkiller teljesen játszhatatlan lett... Eddig is 256 mega rammal nyomtam de újonnan még az utolsó checkpointtól való visszatöltéskor is 2-3 percig szarozik :( Ha nem swappel akkor csinál 80-90 FPS-t is, szóval a proci és a vidkari nem lenne kevés neki, de a ram nagyon... win98 alatt tök simán ment, igaz, akkor is kicsit kevés volt neki a ram, viszont xp alatt katasztrófa... hogy fogok így játszani a BOOH-el? :mad:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#604 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:24

Majd hozzászoksz :D Hidd el, ezt a swappelős dolgot lehet mazochista szinten is űzni. Múltkor azureust elindítottam (végtelen számú csatlakozás + óriási torrent) és ráindítottuk DOOMERrel a PK-t....percekig csak a vinyó tekerését hallottuk :Đ Játékon belül minden pici mozulásra szaggatott és töltött ezerrel :) Egész jól elvoltunk a játékkal, amikor véletlen rátenyerelt a Power gombra miközben SS-ot akart csinálni :)

Sajnos nekem is olyan volt a játék XP + 256 mega ram kombinációjában. Minden betöltés minimum 2, de inkább 3 perc volt. Amint megszólalt a zene kb még fél percet kellett várnom.
(Amúgy ma estefelé majd kiderül, hogy XP + 768 felállásban mi a helyzet :cool: )

#605 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:31

Idézet

mikor véletlen rátenyerelt a Power gombra miközben SS-ot akart csinálni

mindig is mondtam hogy idióta dolog power gombot tenni a billentyűzetre, illetve az ilyet megvenni  :bolond:  :] :D

megcsináltam Hellt maximális lerombolt objecttel. találjátok ki mennyi lett a végeredmény :D

#606 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:52

nézd, én végigvittem a doom3-at, a far cry-t is kb a feléig elvittem úgy hogy minden fél percben tekert a vinyó egy percet, de az hogy a quick load 2-3 perc legyen, egyszerűen nevetséges.

#607 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:53

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 17:31

mindig is mondtam hogy idióta dolog power gombot tenni a billentyűzetre, illetve az ilyet megvenni  :bolond:  :] :D

Én sem akartam ilyen bill-t, de az a baj, hogy másmilyen nem volt... :(

#608 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 17:54

Idézet: HavocS - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 17:52

nézd, én végigvittem a doom3-at, a far cry-t is kb a feléig elvittem úgy hogy minden fél percben tekert a vinyó egy percet, de az hogy a quick load 2-3 perc legyen, egyszerűen nevetséges.

Üdvözöllek a Windows® XP® Operiációs Rendszer világában! :] :D

#609 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 18:15

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 17:31

megcsináltam Hellt maximális lerombolt objecttel. találjátok ki mennyi lett a végeredmény :D

az a baj, hogy ma már nemigen kapni másfajtát
szerencsére én még az egyik billemen megúsztam. a másikon pedig nagyon alacsony gombok a kurzorok fölött. így nincs útban.

a véletlen megnyomások ellen pedig a legjobb módszer, ha kikapcsolja az ember a sleep gombbal együtt. XP-ben meg lehet csinálni.

#610 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 19:29

Péntek: Az alaplapon van egy jumper amivel le lehet tiltani a billentyűzetről való power/sleep/wakeupot.

#611 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 21. 19:50

Az előzőekkel kapcsolatban egy OFFTOPIC és számomra elég kellemetlen anekdota jut eszembe... Egyszer véletlenül én is megnyomtam a Sleep-et, mire a rendszer lement Standby-ba. Nem foglalkoztam vele: gondoltam, úgyis visszakapcsolom egy óra múlva, mert amúgy is le akartam állítani (csak ugye rendes kikapcsolással). Ám utána nem sokkal elment a villany..s miután visszajött, én be akartam kapcsolni a gépet. Na már most, az eredmény: sípolás..jelezte, hogy nincs RAM vagy videokártya, már nem emlékszem pontosan. Utána jött a kísérletezgetés, hogy mi mehetett esetleg tönkre a váratlan áramszünet miatt: szétszedtem az egészet, kipróbáltam más hardware-eket, illetve a sajátjaim közül párat másik gépben..mindenesetre az enyém nem akart elindulni. Valami alaplapi vezérő, vagy Isten tudja, mi mehetett ki - gondoltam... De aztán a Sógor felvetette, hogy töröljem a CMOS-t, amit az ASUS TUSL2-C alaplapomon kicsit macerásabb megcselekedni, mivel nincs rá külön jumper, hanem pl. egy csavarhúzófejjel kell két forrasztást összekötni (csak mást a környékén ne, LOL). No, a lényeg, hogy ez használt..utána rendbe jöttek a dolgok... Igaz, addig meg ráment az egész délelőttöm, mert persze, hogy nem a CMOS "kisütésére" gondol az ember legelőször... ;) Azóta a Sleep-re is bevezettem, hogy kapcsoljon ki rendesen, mert amúgy sosem szoktam "mellé nyomni" (az az egy eset volt a kivétel), viszont használom azokat a gombokat... :p

Némi ON: valamelyik mostani preview-ban olvastam (talán éppen a HCG-cikkben, ha jól emlékszem), hogy a BOOH még lassabban tölt vissza. És ott nem lesz "Iron Will" meg örök és ingyenes kártyahasználat, legalábbis egy ideig... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 21. 19:52 -kor

#612 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 19:56

Idézet: HavocS - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 19:29

Péntek: Az alaplapon van egy jumper amivel le lehet tiltani a billentyűzetről való power/sleep/wakeupot.

ennél egyszerűbb Windows-ban a Control Panel/Power Options/Advanced-ben:

"When I pressed the power button..." állítsd "do nothing"-ra.

ugyanez a sleep gombra is megvan. ha nincs ott alapból, akkor egyszer sleepeltesd le a win-t és akkor megjelenik ez a beállítási lehetőség is.

#613 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 20:25

Idézet

Némi ON: valamelyik mostani preview-ban olvastam (talán éppen a HCG-cikkben, ha jól emlékszem), hogy a BOOH még lassabban tölt vissza. És ott nem lesz "Iron Will" meg örök és ingyenes kártyahasználat, legalábbis egy ideig...

épp akartam kérdezni, hogy vajon a megszerzett drágaszágainkkal mi lesz a kiegben :)

#614 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 21. 20:36

Doomer, nézd meg Fleabay egyik topicját ("Looky what I found"): a harmadik PK-demóból sikerült előhoznia a topicban szereplő első képet. Szóval valószínűleg választani kell majd: vagy BOOH vagy az eredeti PK. Így szerintem "kalap-kabát" a kártyáknak az egyikben, ill. a másikban... :D Amúgy én azt gondoltam, hogy majd a BOOH egy újabb fejezet lesz, és pl. a "Hell" után fog jönni..érdekes lett volna, bár akkor talán nem lehetett volna Trauma-BOOH, és el sem fért volna már a pentagramon...  :rolleyes:

Hehe, közben még csak most tűntek fel a szlogenjeid is... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 21. 20:38 -kor

#615 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 20:42

Idézet: vipisrac - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 19:56

ennél egyszerűbb Windows-ban a Control Panel/Power Options/Advanced-ben:

"When I pressed the power button..." állítsd "do nothing"-ra.

ugyanez a sleep gombra is megvan. ha nincs ott alapból, akkor egyszer sleepeltesd le a win-t és akkor megjelenik ez a beállítási lehetőség is.

Köszi köszi a helpet, én nagyon jól megvagyok a gombokkal, nem szoktam őket véletlen megnyomni :) Illetéktelen felhasználóknak meg majd a kezére csapok, ha a bill-emen mernek matatni :D :D

Na, hogy legyen egy kis on is, elkezdtem Insomnián, aztán jól le is cseszett DOOMER, szal Nightmare-n újrakezdtem :) Meglátjuk meddig jutok :Đ

#616 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 20:49

pontosabban a 5 stars challengenek vágott neki barátunk :D

Hááát...

Welcome to Hell! :evil2:

BOOH: hát ez szopacs... bár logikus. pl képzeljük el első pálya tarotkövetelményét iron willel... :D

#617 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 20:58

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. máj. 24., hétfő - 11:47

No majdnem befejeztem a játékot, most keztem el a Hell-t. De még igy befejezés előtt néhány vélemény a játékról:

Nekem egy kissé csalódás. Elég bugos (gyakran kilépett játék közben), néha olyant csinált, hogy volt lőszerem (mindkét fajta), de hiába nyomogattam az egeret sem primary sem altenative fegyver nem sült el!  :eek: Az ellen meg már a pofámban. :mad:
A Heaven's Got A Hitman alcimet nyugodtan lehetne Mission Impossible alcimre is változtatni. :)
Nem csak a rengeteg ellen miatt, hisz ezt végül is meg lehetett oldani (közepes fokban játszottam)a nagy tereken lehet oldalzani, néha meg egy szük sikátorba becsalogatás volt a jó módszer. Szerencsére lőszerek bőven voltak elhelyezve a pályákon, de azért sokszor neki kellett futni egy-egy nyüzsi résznek.
No de azok a feltételek amiket a kártyák megszerzésére szabtak!  :down: :eek: Összesen 4-t sikerült megszereznem. A főellen megszabott időkorlát teljesitése lehetetlen. Direkt kipróbáltam isten módban is, igy sem sikerült időn belül teljesiteni.
Másik: néha a holy items-et olyan helyre tudták rakni, hogy azt szintén lehetetlen megszerezni. pl. az Old Monastery pályán az egyik item a kápolna tetején a másik meg egy falrom tetején van. Majd egy órát próbálkoztam a megszerzéssel (igaz nem volt jelentősége, de nem hagyott nyugodni a dolog) és nem lehetett. Nem tudom mit képzeltek a programirók, de aki azokat onnan megszerzi, annak én  :kma: -ok! :D

ez jó, visszaolvastam miket írtak itt nemrég :D

#618 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 21. 22:06

LOL Doomer, a dátum sem rossz (nemrég?!): május vége - pont akkoriban álltam neki a "5 Stars Challenge"-nek, persze csakis, miután már a Trauma is megvolt... :D Emlékszem, pont a szülinapomon (30-án) szenvedtem a Guardiannel (és június 8-a körül kellett megszakítanom az "Abandoned Factory" miatt)... :D

Hohó, Pénteknek egy nagy kalappal! Hogy mit? Hááát... Biztos nem fogja zsebre tenni, s főleg nem Nightmare-ben... :D Komolyra fordítva, sok szerencsét és kitartást kívánok!  :up:

Tényleg Doomer, mennyi lett a lerombolt objektumok száma a "Hell"-en? Gondolom, ki lehetne számolni, de most nem tudom fejből, hogy mennyi karót ad egy AmmoPack. Mert gondolom, a "stake bug"-gal csináltad...

#619 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 22:16

Most vagyok a templomban, megöltem az a nagy dögöt és az össze kis dögöt...már senki sem volt azon a részen, amikor véletlen túl közelről lőttem szét egy hordót...áááááááá persze, hogy meghaltam :Đ

#620 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 22:17

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 22:06

Hohó, Pénteknek egy nagy kalappal! Hogy mit? Hááát... Biztos nem fogja zsebre tenni, s főleg nem Nightmare-ben... :D Komolyra fordítva, sok szerencsét és kitartást kívánok!  :up:

Köszönöm, kelleni fog :D  :)

#621 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 21. 23:00

Én nightmaren egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a prisont. Persze ha próbálkoznék lehet hogy menne de egyszerűen képtelen vagyok 3 perceket várni két betöltés között.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.