...a voice from the darkness.....
Természetesen már ma hajnalban leszedtem a patchet, ez nem is lehet kérdés...

Csakhogy kipróbálni még nem tudtam: mivel ugye a játék még mindig nem jelent meg Magyarországon (emeletes röhej), így egy nagyon kicsit (gondolom pár nap, mármint nem a megjelenésig) még várni kell...
Amúgy nem tudom Doomer, de én nem vagyok valami elégedett a listával: sokunknak feltűnt, hogy szinte csak a MP-en fejlesztettek. Jó, a SP-lista impresszív, de mennyivel rövidebb mint az MP..s ha ezzel a verzióval is instabil lesz pl. a "Lab"...

Amúgy a méret is érdekes: kb. 340 MB - hihetetlen, egy fél CD már. Mivel ugye az összes előző patch javításait is tartalmazza, plusz van benne néhány új MP-pálya is, amik megint csak dobnak a méreten... Remélem, azért nem szállnak le az SP-ről a továbbiakban..nehogy már csak az MP-t fejlesszék...
Peti, köszi a videókat és az újabbat is! Meg a felhatalmazást.

Azt hiszem, a TRC-n is megosztom őket, ott legalább biztosan le fogják reagálni. Egyelőre hozzánk még nem töltöm fel őket, de mivel nekem is megvannak már, és el lesznek archiválva, így nem lesz probléma később feltöltenem őket, ha úgy adódik. Különben én sem bízom az ingyenes szolgáltatókban... Visszanéztem a régebbi Necro-affért, és tényleg: bizony, voltak csontik, még a videóban is feltűnnek, de szerencsétlenek nem képesek lépést tartani Daniellel...
Kicsit OFFTOPIC, de ma jött meg az Abit Radeon 9550-es kártyám (THX Garmacor): szóval fejest ugrok én is a DX9 gyönyöreibe. Doomer, Te mikor fogsz fejleszteni e téren? Beidézted, hogy "graphic enhancements", de legyen is már meg hozzá a kártya, mert irgum-burgum...
Az előző bekezdéshez kapcsolódóan: benchmarkoljunk a PK-val! Csak töltsünk be egy állást, és hozzuk elő a "0"-gombbal a konzol-ablakot! Aztán két helyszínt választhatunk ki: "benchmark c5l1" ("City On Water") és "benchmark c5l2" ("Docks") - látványnak sem utolsó lefuttatni őket, főleg a "Docks"-ot!
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 28. 20:50 -kor