HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#761 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 27. 10:28

Nem te vagy az egyetlen, akinek gondjai támadtak a forgószéllel (Doomer, Vipisrác), de mint korábban írtam, szerintem elegendő ha tisztes távolban maradsz tőle, és akkor nem lesz semmi baj. ;)

>> Nesztök tornádó! << :Đ

Hogy ne legyen olyan unalmas, ezúttal a L'art pour l'art Társulat slágerlistájáról választottam hozzá zenét (Bon bon Dzsoni és a Túrószmissz: Fületlen Fiú). Fogyasszátok! :D

szerk.: Azt utólag vettem észre, hogy ez "csak" Nightmare, de már nem volt kedvem újat csinálni, meg amúgy sincs jelentősége.

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 01. 27. 10:36 -kor

#762 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 14:12

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 10:28

Nem te vagy az egyetlen, akinek gondjai támadtak a forgószéllel (Doomer, Vipisrác), de mint korábban írtam, szerintem elegendő ha tisztes távolban maradsz tőle, és akkor nem lesz semmi baj. ;)

>> Nesztök tornádó! << :Đ

Hogy ne legyen olyan unalmas, ezúttal a L'art pour l'art Társulat slágerlistájáról választottam hozzá zenét (Bon bon Dzsoni és a Túrószmissz: Fületlen Fiú). Fogyasszátok! :D

szerk.: Azt utólag vettem észre, hogy ez "csak" Nightmare, de már nem volt kedvem újat csinálni, meg amúgy sincs jelentősége.

Nah, ez már igen! Gratula! De tényleg, le a kalappal! Engem már rég felszippantott volna a forgószél :Đ

A zene meg borzalmas :p :D

#763 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 14:14

1.61 CPL Patch -->338mb :eek:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#764 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 14:20

Idézet

Within the largest Painkiller update released, players can look forward to the new CPL dueling maps from Ritual Entertainment, over a half dozen specialty maps and numerous CPL-ready network features. They will also enjoy access to two additional multiplayer modes, Capture the Flag and Last Man Standing, as well as carnage-creating power of the exclusive weaponry offered in Painkiller’s Expansion, “Battle Out of Hell.”

The update also includes Battle Out of Hell’s graphic enhancements, the reworked networking core and a number of fixes for outstanding issues. Utilizing the impressive Havok 2.0 physics engine, Painkiller continues to achieve new heights of physics-based game play while version 1.61 of the proprietary PAIN Engine pumps out an unbelievably high polygon count, and awesome visual effects like heat and haze distortion, per-pixel spectacular mapping, support for NVIDIA’s Shader Model 3.0.

Some of the additions:

- NEW: Multiplayer maps: Battle Out of Hell maps included.
- NEW: Multiplayer maps: Ritual CPL Dueling maps included.
- NEW: Multiplayer map: DM_Exmortis included.
- NEW: Multiplayer modes: Capture the Flag and Last Man Standing included.
- NEW: Multiplayer weapons: SMG and Boltgun/Heater included.
- NEW: Custom lscripts.pak (painkiller.exe -lscripts filename.pak).
- NEW: 1.5+ networking core included.
- NEW: 1.5+ graphics engine updated (includes Shader Model 3.0 support).
- NEW: Enhanced server maintenance and configuration tool.
- NEW: Cfg.StartupWeapon (1-7), 0 - start weapon disabled.
- NEW: CPL console lockout option on dedicated servers.

"The update also includes Battle Out of Hell’s graphic enhancements, the reworked networking core and a number of fixes for outstanding issues."

itt a lényeg amiért érdemes leszedni :) úgyis átléptem már a keretemet, ebbe a hónapba már belefér :Đ

#765 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 14:28

Már vártam ezt a foltozást :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#766 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 14:31

Idézet

support for NVIDIA’s Shader Model 3.0.

:cool:  :D

#767 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 28. 20:45

...a voice from the darkness.....

Természetesen már ma hajnalban leszedtem a patchet, ez nem is lehet kérdés... :p Csakhogy kipróbálni még nem tudtam: mivel ugye a játék még mindig nem jelent meg Magyarországon (emeletes röhej), így egy nagyon kicsit (gondolom pár nap, mármint nem a megjelenésig) még várni kell...

Amúgy nem tudom Doomer, de én nem vagyok valami elégedett a listával: sokunknak feltűnt, hogy szinte csak a MP-en fejlesztettek. Jó, a SP-lista impresszív, de mennyivel rövidebb mint az MP..s ha ezzel a verzióval is instabil lesz pl. a "Lab"...  :reklamacio: Amúgy a méret is érdekes: kb. 340 MB - hihetetlen, egy fél CD már. Mivel ugye az összes előző patch javításait is tartalmazza, plusz van benne néhány új MP-pálya is, amik megint csak dobnak a méreten... Remélem, azért nem szállnak le az SP-ről a továbbiakban..nehogy már csak az MP-t fejlesszék...

Peti, köszi a videókat és az újabbat is! Meg a felhatalmazást.  :respect: Azt hiszem, a TRC-n is megosztom őket, ott legalább biztosan le fogják reagálni. Egyelőre hozzánk még nem töltöm fel őket, de mivel nekem is megvannak már, és el lesznek archiválva, így nem lesz probléma később feltöltenem őket, ha úgy adódik. Különben én sem bízom az ingyenes szolgáltatókban... Visszanéztem a régebbi Necro-affért, és tényleg: bizony, voltak csontik, még a videóban is feltűnnek, de szerencsétlenek nem képesek lépést tartani Daniellel... :p

Kicsit OFFTOPIC, de ma jött meg az Abit Radeon 9550-es kártyám (THX Garmacor): szóval fejest ugrok én is a DX9 gyönyöreibe. Doomer, Te mikor fogsz fejleszteni e téren? Beidézted, hogy "graphic enhancements", de legyen is már meg hozzá a kártya, mert irgum-burgum... :D

Az előző bekezdéshez kapcsolódóan: benchmarkoljunk a PK-val! Csak töltsünk be egy állást, és hozzuk elő a "0"-gombbal a konzol-ablakot! Aztán két helyszínt választhatunk ki: "benchmark c5l1" ("City On Water") és "benchmark c5l2" ("Docks") - látványnak sem utolsó lefuttatni őket, főleg a "Docks"-ot! ;)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 28. 20:50 -kor

#768 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 20:54

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 20:45

Az előző bekezdéshez kapcsolódóan: benchmarkoljunk a PK-val! Csak töltsünk be egy állást, és hozzuk elő a "0"-gombbal a konzol-ablakot! Aztán két helyszínt választhatunk ki: "benchmark c5l1" ("City On Water") és "benchmark c5l2" ("Docks") - látványnak sem utolsó lefuttatni őket, főleg a "Docks"-ot! ;)

Benchmarhoz kell a patch? Mert még nem szedtem le :)

#769 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 21:04

Velencében 70.32 pontot kaptam. Ez most jó? Amúgy nagyon szép volt...visszatérve egy régebbi kis 'vitára' szerintem naplemente :)

Áááá, a Docks nagyon jó :D Felrobbantják az összes ellenséget :cool:
Jah, 49.39 pont ott.

Szerkesztette: Péntek 2005. 01. 28. 21:13 -kor

#770 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 23:53

én elsődlegesen ezt láttam meg:

Idézet

a number of fixes

vagyis a hibák kijavítását. miután még mindig alap videobeállításokon játszom, annyira nincs szükségem a grafik enhancsmentszre :) persze jó lenne...

#771 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 22:11

egy kis csemegéznivaló :Đ

az elsőre rém büszke vagyok. negyedórán belül van az 5 csillag :)

Kép

#772 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 31. 22:24

Lehetsz is, de szerintem a második sem rossz öt csillagnak. A "Ruins"-hoz eszembe jutott, hogy egy Triple Haste meg egy Speed milyen eredményes lenne ott: ugye az idő is lelassulna, meg ráadásul olyankor a köveket is nagyon tudja dobálni az ember, tehát bizonyára sokkal hamarabb meg lehetne szerezni az összes ammót... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 31. 22:25 -kor

#773 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 01. 14:17

Nézte ma már valaki a hivatalos PK-Fórumot? Meg van hackelve, szóval csak óvatosan...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 01. 14:17 -kor

#774 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 18:19

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 14:17

Nézte ma már valaki a hivatalos PK-Fórumot? Meg van hackelve, szóval csak óvatosan...  :rolleyes:

én már csak 404-et láttam :) mi volt?

#775 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 20:15

Doomer, csináltam róla egy képet, kattints ide hozzá.  :) Végül is, "elég pofás", nem igaz...?  :omg: Reméljük, hogy mihamarabb visszajön, most már egy üzenet van kint, nem 404...

Á, eszembe jutott még valami. Ha letöltitek a CD Galaxis legfrissebb árlistáját, akkor már a PK-BOOH és a Black Edition ("Gold"-ként) is szerepel benne, de továbbra is csak "JÖN" van írva mindkettőhöz. Végül is, azért nincs elfelejtve a dolog... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 01. 20:17 -kor

#776 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 21:51

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 20:15

Doomer, csináltam róla egy képet, kattints ide hozzá.  :) Végül is, "elég pofás", nem igaz...?  :omg: Reméljük, hogy mihamarabb visszajön, most már egy üzenet van kint, nem 404...

utálom az ilyen meglepetéseket :/

remélhetőleg megelégedett annyival hogy kitette mindezt főoldalra...

#777 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 07. 15:22

Közben már vissza is hozták a Fórumot: most ide kattintva érhetjük el... Meg találtam még valamit: PainKiller SoundTrack... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 07. 15:43 -kor

#778 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 18:04

Szerintem jó lett a fórum kinézete: végre nem folyik ki a szemem, és a hozzászólásokat is el lehet különíteni a féloldalas, képekkel teletűzdelt aláírásoktól.

Viszont hová lett a cselendzses topik? :confused:

#779 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:48

Kép

coming soon... :D

#780 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 07. 23:01

Nagyon szép Peti, lesz mit nézni rajta!  :respect: Nagyon kíváncsian várom, tényleg. Én a magam részéről utálom a "Snowy Bridge" csúszós részét, de nagyon..mind a mai napig félek tőle, és a gyenge pontom, ha úgy tetszik (mindig használok kártyát ott, legalább egyszer)...  :eek: :D

A challenge-topic lesüllyedt, reflektálások nélkül... :( Sebaj, a következő videót is megosztjuk ha kell, csak szólnak egyszer valamit...  :think:

Egyébként a Black Edition február 11-re van kiírva US-területre...

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.