UT2004
Elküldve: 2005. 06. 06. 08:12
"Nekem is hasonló gondom van, de azért egy kicsit más...
Nekem akkor írja ki ezt(IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) a bűvös mondatot, amikor a Warfare engin-es játékokból kilépek!!!!???Pl UT2004,Splinter Cell, R6:Raven Shield...
De csak és kizárólag a játékból való kilépés után. PLS HELP ME"
Nekem akkor írja ki ezt(IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) a bűvös mondatot, amikor a Warfare engin-es játékokból kilépek!!!!???Pl UT2004,Splinter Cell, R6:Raven Shield...
De csak és kizárólag a játékból való kilépés után. PLS HELP ME"
Elküldve: 2005. 08. 08. 18:16
Sziasztok!
A bermudáson kívül tud még vki "kis hasznos" UT2004 portokat, szervereket? Főleg DM érdekelne.
Köszi
A bermudáson kívül tud még vki "kis hasznos" UT2004 portokat, szervereket? Főleg DM érdekelne.
Köszi
Elküldve: 2005. 08. 09. 14:26
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 20:38
Magyar nem sok van. Az all seeing eye-al nézelődj.
Kell hozzájuk kód? :)
Elküldve: 2005. 08. 09. 14:41
Szerintem külföldi szerverre ne menj fel biztonsági másolattal.
4k most az eredeti játék, ennyit már csak megér.
4k most az eredeti játék, ennyit már csak megér.
Elküldve: 2005. 08. 16. 16:28
Valaki nyomatja a demo-val?
Játszhatnánk együtt valamelyik szerveren
Játszhatnánk együtt valamelyik szerveren
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2006. 04. 11. 22:20
Idézet
Tölthető az UT 2004 - The SoulKeeper Special Edition
[2006. április 11. @ 17:12 - Forcecaster]
Bizonyára már sokan ismerik a The SoulKeeper című Unreal Tournament 2004-hez készült modot, melynek köszönhetően a játék teljesen átalakul, új fegyverek kapnak helyet, új történet. Most ennek a modnak a különleges változatához lehet hozzájutni, melyben megtalálhatunk új pályákat, tizenhárom percnyi videóanyagot, tovább tökéletesített grafikát, valamint a fegyverek is átmentek kisebb-nagyobb átalakításokon. A majd egy gigás mod >>itt<< várja az érdeklődőket.
[2006. április 11. @ 17:12 - Forcecaster]
Bizonyára már sokan ismerik a The SoulKeeper című Unreal Tournament 2004-hez készült modot, melynek köszönhetően a játék teljesen átalakul, új fegyverek kapnak helyet, új történet. Most ennek a modnak a különleges változatához lehet hozzájutni, melyben megtalálhatunk új pályákat, tizenhárom percnyi videóanyagot, tovább tökéletesített grafikát, valamint a fegyverek is átmentek kisebb-nagyobb átalakításokon. A majd egy gigás mod >>itt<< várja az érdeklődőket.
Akit érdekel, próbálkozzon kicsit később, eléggé leterheltek a szerverek.
Méret: 961.73MB
Amúgy nekem a Face Classic a kedvenc CTF pályám.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 05. 04. 21:55
Tud hozzá valaki valami textura packot/modot vagy valamit amifelturbózza az amúgy sem csúnya grafot?
Elküldve: 2006. 06. 17. 14:37
[ Unreal Anthology ]
Ez a hír totál elkerülte a figyelmemet, pedig 30 ződet bőven megér a cucc
Idézet
A Midway games megvette az EPIC-től az Unreal franchise alatt felnőtt játékok terjesztési jogait és egy nagy antológia formájában fogják piacra dobni. Az Unreal Anthology címet kapott gyűjteményben megtalálhatjuk az Unreal-t a Return to Na Pali kiegészítővel, az Unreal II-t, az Unreal Tournament (Game of the Year Edition) és az Unreal Tournament 2004 (Editors Choice Edition) játékokat. A megjelenést idén őszére időzítették és 30 kövér zoldhasút kérnek cserébe.
Ez a hír totál elkerülte a figyelmemet, pedig 30 ződet bőven megér a cucc
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 07. 11. 07:34
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 08. 20. 08:11
Játszott/játszik valaki ONS-RPG-t? Lenne egy pár kérdésem.
Pl. hogy lehet-e már kiválasztott képességet törölni teljes reset nélkül (attól tartok nem)?
Mennyi adrenalin kell a 'Globe of Invulnerabilty' felhasználásához?
Mire érdemes gyúrni, ha gyorsabban akarok szinet lépni? (Így 50 felett már nagyon lassan megy, nekem meg nincs időm 24/7-ben játszani.
)
Meg ilyenek, ha még eszembe jut.
Pl. hogy lehet-e már kiválasztott képességet törölni teljes reset nélkül (attól tartok nem)?
Mennyi adrenalin kell a 'Globe of Invulnerabilty' felhasználásához?
Mire érdemes gyúrni, ha gyorsabban akarok szinet lépni? (Így 50 felett már nagyon lassan megy, nekem meg nincs időm 24/7-ben játszani.
Meg ilyenek, ha még eszembe jut.
Elküldve: 2006. 08. 21. 13:15
Ha már Peti kérdésére nem válaszolt senki, akkor én is kérdeznék. 
Onslaughtban minden pálya 2 változatban szerepel. A "nemnormális" verzióhoz oda van írva zárójelben, hogy "bonus vehicles"; ez mit jelent, és hol vannak ezek a bónusz járgányok, mert én nem találtam semmit
3369-es verzió.
Onslaughtban minden pálya 2 változatban szerepel. A "nemnormális" verzióhoz oda van írva zárójelben, hogy "bonus vehicles"; ez mit jelent, és hol vannak ezek a bónusz járgányok, mert én nem találtam semmit
3369-es verzió.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 08. 21. 17:53
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 9:11
Játszott/játszik valaki ONS-RPG-t?
Nem-e?? Sejtettem.
No mindegy, én a Reaper's Bane szerveren szoktam nyomulni.
Cadaver, furcsa amit írsz mert ott kéne lenni a bónuszjárgányoknak. Pl. ez itt a Cicada, ami az ONS-Torlan pályán van a Raptor helyett:
Csatolt képek:
Elküldve: 2006. 08. 21. 18:35
A hiba: a bonus vehicles nélküli pályát tölti be. Ha játszom valamelyik mapon, majd kilépek a menübe, automatikusan a legutóbb játszott pályát jelöli ki, ha bónusz járgányos onslaught pályát töltök be, akkor kilépés után a fölötte lévő pályát jelöli ki (ami ugyanaz bonus vehiclek nélkül). Ha a bónusz járgányok nélküli változatot töltöm be, akkor kilépés után az a map marad kijelölve. Fura...
Most a miértre kellene választ kapni.
Most a miértre kellene választ kapni.
Szerkesztette: Cadaver 2006. 08. 21. 18:37 -kor
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 09. 18. 21:57
Hy
Nem tudok rájönni, hogy csinálják a botok, mikor a tank üres és beszállok mindig én irányítom és enyém a fő ágyú de van olyan helyzet mikor a gépuskát szeretném kezelni, ugyanez a terepjáróra is igaz, az anyósülésnél lévő ágyút és a hátsó nagy ágyút sem tudom választani mikor nem ül senki a gépben.
Ezt a botok simán tudják.
Odamennek és nem a pilóta helyére ülnek, hanem a fegyverekhez.
Hogyan kell ezt?
Előre is köszi.
Üdv
szabi
Nem tudok rájönni, hogy csinálják a botok, mikor a tank üres és beszállok mindig én irányítom és enyém a fő ágyú de van olyan helyzet mikor a gépuskát szeretném kezelni, ugyanez a terepjáróra is igaz, az anyósülésnél lévő ágyút és a hátsó nagy ágyút sem tudom választani mikor nem ül senki a gépben.
Ezt a botok simán tudják.
Odamennek és nem a pilóta helyére ülnek, hanem a fegyverekhez.
Hogyan kell ezt?
Előre is köszi.
Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs
BF2 /
/ BF31103hrs / 1042hrs / 66hrs
Elküldve: 2006. 09. 19. 07:22
Ha jól emlékszek, akkor az 1-2-3... gombok közül kell valamelyiket megnyomni és akkor átülsz a kívánt helyre.
Ha tévedtem, akkor sorry.
Elküldve: 2006. 09. 19. 09:03
Azonnal megnézem.
SZERK: Igazad volt. Müködik! Köszi.
Üdv
szabi
SZERK: Igazad volt. Müködik! Köszi.
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2006. 09. 19. 09:23 -kor
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 /
/ BF3