idézet:
Ezt írta Xero:
Más oprendszer??De az már barbár!Mostmár én sem tudok segíteni!Feladom!Ehez....szóljanak az okosabbak![/quote]
Háááát XP-t egyenlőre semmi pénzért nem tennék fel! :o
Mindenesetre köszi,majd próbálkozom tovább.![]()
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 10. 08. 19:28
Elküldve: 2002. 10. 08. 19:47
idézet:
Ezt írta ubi:
Kisajtó? Én ha jól emléxem, átugrottam a korláton és már jött is a movie.[/quote]
Hát majd próbálkozom...
Mindenesetre baromira feldühitett a dolog... Grrr...
Miután 4x ugyanazt csináltam, negyedszerre beugrott a csónakba...
Furcsi.
[ 2002. október 08.: iljicSke szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 09. 09:31
Azert kedves mumia orulnek ha megengedned hogy sirankozzak.
Ez kb. 2 percet vett igenybe,de az egesz cikk 12 oldalbol all.Es nem biztos hogy tartalmazza a problemamat!!!!
En segitseget kertem,es az kb neked is 2 percet vett volna igenybe hogy normalisan bepotyogd.Annyit magamtol is kitalaltam hogy valamit a vonattal kell csinalni(a valtok miatt),de hogy mit fogalmam sincs,ugyanis nem tudom vezetni.Nem lehet beszallni.
De azert koszi.
Ez kb. 2 percet vett igenybe,de az egesz cikk 12 oldalbol all.Es nem biztos hogy tartalmazza a problemamat!!!!
En segitseget kertem,es az kb neked is 2 percet vett volna igenybe hogy normalisan bepotyogd.Annyit magamtol is kitalaltam hogy valamit a vonattal kell csinalni(a valtok miatt),de hogy mit fogalmam sincs,ugyanis nem tudom vezetni.Nem lehet beszallni.
De azert koszi.
Elküldve: 2002. 10. 09. 12:11
Én még nem tartok itt, de ha jól emlékszem el kell venni valami kerékbakor a váltóról vagy a vonat elől, nemtom. Próbáld ki !
Elküldve: 2002. 10. 09. 12:41
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Hát majd próbálkozom...
Mindenesetre baromira feldühitett a dolog... Grrr...
Miután 4x ugyanazt csináltam, negyedszerre beugrott a csónakba...
Furcsi.
[ 2002. október 08.: iljicSke szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nekem úgy rémlik, hogy a korlátnál jobb klikk és jön az anim...
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!
Elküldve: 2002. 10. 09. 17:12
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Én még nem tartok itt, de ha jól emlékszem el kell venni valami kerékbakor a váltóról vagy a vonat elől, nemtom. Próbáld ki ![/quote]
Mostmár itt tarok, de nem is látok bakot a füstölő sihuhu előtt. A sniper-esek görény egy dolgok,nemde ? A puskájukat fel lehet venni valahogy ?
Elküldve: 2002. 10. 09. 17:22
Megkeresni a megoldást nem kerül több időbe mint nekem beírni. De mivel most ráérek: Nem a mozdonnyal kell foglalkozni hanem a kikötő másik végében áll két tartálykocsi na ennek a kereke elől kell kiszedni a bakot. De előtte a váltókat úgy állítgatni, hogy nekiütközzön az ajtónak aminek kell. Pontosan már nem emlékszem, de elvileg ha jóhelyre ment akkor elkezd belőle folyni valami.
Elküldve: 2002. 10. 09. 21:15
idézet:
Ezt írta Mumia:
Megkeresni a megoldást nem kerül több időbe mint nekem beírni. De mivel most ráérek: Nem a mozdonnyal kell foglalkozni hanem a kikötő másik végében áll két tartálykocsi na ennek a kereke elől kell kiszedni a bakot. De előtte a váltókat úgy állítgatni, hogy nekiütközzön az ajtónak aminek kell. Pontosan már nem emlékszem, de elvileg ha jóhelyre ment akkor elkezd belőle folyni valami.[/quote]
KCS ment ! És köszi...
Elküldve: 2002. 10. 11. 07:58
Sziasztok !
Segítsetek nekem.Extreme Freeride-ban vagyok és már csak egy küldetés hiányzik hogy befejezzem.Ez a küldetés pedig a ,LÁTHATALAN EMBERES'.Követem ,felszállok vele a metróra ,aztán leszállok vele .Elszalad egy utcáig és megáll.Elkezd üvöltözni és fogalmam sincs ,hogy mit kell itt vele csinálnom.Próbáltam már megölni(csak shotgunnal ment),autóval ellökdösni a célautóig ,de így sem kaptam meg a kocsit.Az Istennek sem mozdulna el a helyéről ,pedig a küldetés arról szól ,hogy kövessem.
Kérlek segítsetek nekem ,mert már megbolondulok az üvöltözésétől!!! Előre is köszi: ...Chris..
ui.:Ha ez a kérdés esetleg előttem is szerepelt már akkor bocsika ,de olyan hosszú már ez a topic ,hogy nem volt időm elolvasni.Aki tudja a választ akár mailben is elküldheti az ezittegy@freemail.hu -ra
Segítsetek nekem.Extreme Freeride-ban vagyok és már csak egy küldetés hiányzik hogy befejezzem.Ez a küldetés pedig a ,LÁTHATALAN EMBERES'.Követem ,felszállok vele a metróra ,aztán leszállok vele .Elszalad egy utcáig és megáll.Elkezd üvöltözni és fogalmam sincs ,hogy mit kell itt vele csinálnom.Próbáltam már megölni(csak shotgunnal ment),autóval ellökdösni a célautóig ,de így sem kaptam meg a kocsit.Az Istennek sem mozdulna el a helyéről ,pedig a küldetés arról szól ,hogy kövessem.
Kérlek segítsetek nekem ,mert már megbolondulok az üvöltözésétől!!! Előre is köszi: ...Chris..
ui.:Ha ez a kérdés esetleg előttem is szerepelt már akkor bocsika ,de olyan hosszú már ez a topic ,hogy nem volt időm elolvasni.Aki tudja a választ akár mailben is elküldheti az ezittegy@freemail.hu -ra
Elküldve: 2002. 10. 11. 10:37
Sajnos peched vad: ez egy BUG. Valamelyik (sajna nemtom melyik) küldetést ez előtt nem szabad megcsinálni, mert akkor ezt reagálja rá az ürge (valamiért azt hiszi, hogy megütötted/meglőtted, és akkor elbuktad a küldetést)
Elküldve: 2002. 10. 11. 16:04
Valaki küldene nekem egy save-t a You Lucky Bastard - Harbour után ? A sniperesekkel nem bírok !!!
Elküldve: 2002. 10. 11. 16:28
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Valaki küldene nekem egy save-t a You Lucky Bastard - Harbour után ? A sniperesekkel nem bírok !!![/quote]
Colt-al le tudod őket szedni olyan messziről ahová még el sem látnak (állandóan mellélőnek te viszont simán leszedheted őket) Vagy nem is kell velük bíbelődni, van ott rengeteg teherautó, azokkal kell keresztülmenni a nyílt terepen, gyorsabb is és még le sem bírnak lőni a sniperesek.
Elküldve: 2002. 10. 11. 19:23
A [url="http://"http://www.extra.hu/mafffia"]www.extra.hu/mafffia[/url] címre feltettem az összes savegame-met, zippelve és wincommanderrel széttördelve (kb 8 mega)
Akinek kell közüle valami, töltse le, és mazsolázza ki belőle, hogy melyik az.
(bár a játék nem túl nehéz, és szerintem megéri nem savegame-kkel átrohanni rajta...)
Akinek kell közüle valami, töltse le, és mazsolázza ki belőle, hogy melyik az.
(bár a játék nem túl nehéz, és szerintem megéri nem savegame-kkel átrohanni rajta...)
Elküldve: 2002. 10. 12. 15:21
idézet:
Ezt írta Mumia:
Colt-al le tudod őket szedni olyan messziről ahová még el sem látnak (állandóan mellélőnek te viszont simán leszedheted őket) Vagy nem is kell velük bíbelődni, van ott rengeteg teherautó, azokkal kell keresztülmenni a nyílt terepen, gyorsabb is és még le sem bírnak lőni a sniperesek.[/quote]
OK, ezt fogom tenni.
Elküldve: 2002. 10. 13. 11:07
Hi!
Valaki légyszi ossza meg velem, hogy honnan lehet "megszerezni".Végigolvastam az egészet, és egy működő linket sem találtam.
Valaki légyszi ossza meg velem, hogy honnan lehet "megszerezni".Végigolvastam az egészet, és egy működő linket sem találtam.
Elküldve: 2002. 10. 14. 21:51
Újra itt vagyok, hogy foglakoztassam a Család többi tagját is! Feltettem a WinXP Prof HUN integrated SP1 -et, azóta, ha a városban kell kocsikáznom a játék ELKÉPZELHETETLEN módon swap-pel !!! NTFS fáljrendszeren van a cucc, én erre gyanakszom. Minden driver a legfrissebb egyébként.
Más. Amikor a konkurens család vezetőjét letessékeljük a félig kész hídról a mélybe ott van az elágazás a sztoriban, ugye ?
Más. Amikor a konkurens család vezetőjét letessékeljük a félig kész hídról a mélybe ott van az elágazás a sztoriban, ugye ?
Elküldve: 2002. 10. 15. 14:36
na bakker megint elakadtam. az van most hogy a Főnök a szivar szálltmányt akarja lekapcsolni. elveszem a teherautó sofőrtől a papirjait, bemegyek a kikötőbe, a faszi lecsekkolja a doksikat, láccólag minden rendben, de amikor továbbmennék a járgánnyal, akkor aszongya hogy lebuktam. mit kell csinálni?
Elküldve: 2002. 10. 15. 15:24
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Más. Amikor a konkurens család vezetőjét letessékeljük a félig kész hídról a mélybe ott van az elágazás a sztoriban, ugye ?[/quote]
A storiban nincs elágazás, csak a küldetésen belül van 1 kis elágazás. Ugyanis vagy űzöd a hídig ahol kimúl. Vagy befordul a repülőtérre, ahol lelövöd a repülőjét...kimúl.

Súgó
A téma zárva.