Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 12. 07. 20:35
Hello!
A You lucky bastard küldiben a végén a kikötőben hogy a p*csába kell lelőni a két ürgét a két piros toronyról...
Itt szívok vele két napja és már tele van a faxom...
Vagy le sem kell őket lőni, én vagyoka béna??
Egyáltalán hová a f*szba bújik el a csávó akit le kell(ene) lőnöm???
Köszi!!!
1ébként király a game csak nincs túl sok időm jáccani...
Én szépen beszélni magyar nyelv
A You lucky bastard küldiben a végén a kikötőben hogy a p*csába kell lelőni a két ürgét a két piros toronyról...
Köszi!!!
Én szépen beszélni magyar nyelv
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2002. 12. 08. 22:51
idézet:
Ezt írta itldj2:
Hello!
Köszi!!!
Én szépen beszélni magyar nyelv[/quote]
Hi!
Nem is nagyon kell itt gyilkolászni!
Elmész teljesen hátra(balra)és ott belelősz a torony előtt álló tartályba.........!
Aztán a másik két tartálykocsi elől meg kiveszed a fékeket aztán már adja magát!
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 12. 09. 22:06
tudom már mindenki végigcsinálta, de én itten tartok: Whore pálya ->mindenkit kinyírtam, nővel dumáltam, de hogy robbantom fel az irodát? szürke az inventoryban az explosives felirat, nem tudok rákattintani....
a másik, hogy elment minden hang, kivéve a zenéket, se beszéd, se lövés, se járművek nincs hangja, de a zene a háttérben megy......
a másik, hogy elment minden hang, kivéve a zenéket, se beszéd, se lövés, se járművek nincs hangja, de a zene a háttérben megy......
Elküldve: 2002. 12. 10. 00:44
[QUOTE]Ezt írta Ordas Farkas:
[QB]tudom már mindenki végigcsinálta, de én itten tartok: Whore pálya ->mindenkit kinyírtam, nővel dumáltam, de hogy robbantom fel az irodát? szürke az inventoryban az explosives felirat, nem tudok rákattintani....
A recepción van a kulcs!Felmész a irodába aztán asztal előtt enter!

[ 2002. december 14.: Yep szerkesztette a hozzászólást ]
[QB]tudom már mindenki végigcsinálta, de én itten tartok: Whore pálya ->mindenkit kinyírtam, nővel dumáltam, de hogy robbantom fel az irodát? szürke az inventoryban az explosives felirat, nem tudok rákattintani....
A recepción van a kulcs!Felmész a irodába aztán asztal előtt enter!

[ 2002. december 14.: Yep szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 12. 10. 11:50
enteren kívül asszem mindent nyomtam már az asztal előtt, lelőttem a lámpákat az asztal tetején állva stb 
de MIÉRT NINCS HANGJA A BESZÉLGETÉSEKNEK?

de MIÉRT NINCS HANGJA A BESZÉLGETÉSEKNEK?
Elküldve: 2002. 12. 10. 13:27
idézet:
Ezt írta Ordas Farkas:
de MIÉRT NINCS HANGJA A BESZÉLGETÉSEKNEK?[/quote]
Próbálkozz azzal a Setup menüvel, ami a legelső indításkor is fut. Pl. tiltsd le ez az EAX-ot, stb.
Elküldve: 2002. 12. 10. 15:33
idézet:
Ezt írta Ordas Farkas:
tudom már mindenki végigcsinálta, de én itten tartok:
...
[/quote]
Én is most kezdtem.
Nekem jobban tetszik mint a GTA3. Igaz hogy sok hiba van a képen, de a macskaköves úton döcögő oldtimer-ek hangulata kárpótol mindenért.
Elküldve: 2002. 12. 10. 15:47
Nemrég kezdtem el a játékot, de elakadtam, méghozzá azon a pályán ahol egy cicamicát kell hazakisérni de közben megtámadnak...namost kinyírok mindenkit(nagy nehezen), a ribi meg guggol és rikoltozik....és itt nem tudok mit csinálni! :confused:
Tud valaki ebben segíteni????
THX
THX
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!
Elküldve: 2002. 12. 10. 15:56
idézet:
Ezt írta Mumia:
Sok hiba van a képenMit akar ez jelenteni :confused:[/quote]
Pl: a legelső küldetés után mikor megérkeztünk a bár elé, a járda szélén ült egy faszi, pont ott ahova leparkoltam. A kocsi úgy állt le hogy elütöttem volna, de ehelyett a manusz mozdulatlanul maradt és bekerült a motortérbe. Alul kilógott a lába, felül a sapkája, és ott is maradt mozdulatlanul végig.
Elküldve: 2002. 12. 10. 16:20
idézet:
Ezt írta RichiQue:
...namost kinyírok mindenkit(nagy nehezen), a ribi meg guggol és rikoltozik....és itt nem tudok mit csinálni! :confused:
THX[/quote]
Ölni nem kell, csak keményen abárolni, amíg elszalad mind.
"Help-help! We're being attacked!" Vagy vmi ilyesmi, már én is rosszul voltam tőle. Kapott egyet-kettőt ő is baseball ütővel.![]()
Elküldve: 2002. 12. 10. 16:43
idézet:
Ezt írta Moe:
Ölni nem kell, csak keményen abárolni, amíg elszalad mind.
"Help-help! We're being attacked!" Vagy vmi ilyesmi, már én is rosszul voltam tőle. Kapott egyet-kettőt ő is baseball ütővel.[/quote]
..és utána hazakisérted?![]()
Namost hogyis kell???
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!
Elküldve: 2002. 12. 10. 17:15
Ja, amúgy lesz hazakísérés is. Majd meglátod.
Csak a kis sárga karika hiányzik a bal alsó sarokból. 
Visszatérve az akcióra, már nem tom pontosan. Keverem a másik küldetéssel, amikor le kell számolni egy bandával. Két helyszín tuti, h van. Az elején meg ahol kilyukadsz, miután elmész a pocsolyánál balra. Szóval lehet h utána még be kell járni a terepet további fickók után kutatva, plusz van egy pár békés polgár is.
Lényeg: Ölni nem szabad, az volt az én tapasztalatom. De ha mindenkit jól meggyepálsz és elszalad az utolsó csávó is, utána végre feláll a csajszi és megköszöni.

Visszatérve az akcióra, már nem tom pontosan. Keverem a másik küldetéssel, amikor le kell számolni egy bandával. Két helyszín tuti, h van. Az elején meg ahol kilyukadsz, miután elmész a pocsolyánál balra. Szóval lehet h utána még be kell járni a terepet további fickók után kutatva, plusz van egy pár békés polgár is.
Lényeg: Ölni nem szabad, az volt az én tapasztalatom. De ha mindenkit jól meggyepálsz és elszalad az utolsó csávó is, utána végre feláll a csajszi és megköszöni.
Elküldve: 2002. 12. 10. 20:55
Ordas Farkas: a setupban kapcsold be a "software mixing only"-t. És készülj fel rá, hogy ez iszonyúan visszafogja a gépedet...
Szóval akadozni fog. Esetleg keríts egy másik drivert a hangkártyádhoz: a mostani nem támogatja a prárhuzamosan, több forrásból való lejátszást. (próbáld ki: indíts el mondjuk egy mediaplayert meg egy winampot, a kettőnek egyszerre kell(ene) szólnia)
Ami Sarah-t illeti: nem szabad megölni a punkokat, csak el kell kergetni őket a csaj közeléből. És nem szabad trainert használni, mert MUSZÁJ megsérülnöd, különben nincs miért sajnálkoznia a csajnak, hogy " te szegény, várj, majd bekötözöm..."

Ami Sarah-t illeti: nem szabad megölni a punkokat, csak el kell kergetni őket a csaj közeléből. És nem szabad trainert használni, mert MUSZÁJ megsérülnöd, különben nincs miért sajnálkoznia a csajnak, hogy " te szegény, várj, majd bekötözöm..."
Elküldve: 2002. 12. 11. 08:40
Thx Moe, Closed...

Elküldve: 2002. 12. 11. 09:35
Tegnap megvolt a fairplay verseny, és RAJT-CÉL GYŐZELMET ARATTAM! WOW!
Rögtön az elején kikerültem a tolakodást, az első két rutinos csókát egymásra löktem a célegyenes végén, csodásan kisodródtak és lemaradtak, utána már csak annyi volt hogy tartsam az előnyt.
Azt el kell ismerni hogy kb 150000-ik próbálkozás volt
Rögtön az elején kikerültem a tolakodást, az első két rutinos csókát egymásra löktem a célegyenes végén, csodásan kisodródtak és lemaradtak, utána már csak annyi volt hogy tartsam az előnyt.
Azt el kell ismerni hogy kb 150000-ik próbálkozás volt

Elküldve: 2002. 12. 11. 10:28
idézet:
Ezt írta Ombuccmann:
az első két rutinos csókát egymásra löktem a célegyenes végén[/quote]
Hmm, fair play!![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2002. 12. 11. 11:45
az a helyzet, hogy live 5.1 a hangkártya, és tud egyszerre 2 forrást kezelni..... most próbáltam.... viszont a setupban is minden hülyeséget beállítottam már, meg variáltam, hogy milyen hangszóró rendszer van rádugva, de az istennek nem akar visszajönni....

Elküldve: 2002. 12. 11. 14:48
Kéne egy kis segítség!
A helyzet az, h amint elindul a játék, kidob a windowsba. Kicsit még lehet autózni és kész..
Tapasztalt valaki hasonlót?
Nagyon szeretnék már játszani a játékkal.
tnx
A helyzet az, h amint elindul a játék, kidob a windowsba. Kicsit még lehet autózni és kész..
Tapasztalt valaki hasonlót?
Nagyon szeretnék már játszani a játékkal.
tnx
Elküldve: 2002. 12. 11. 17:48
valószínű, h a hang miatt dob ki.
terratec dmx 6fire lt-vel használja valaki.
csak software mixing only mód-ban?
terratec dmx 6fire lt-vel használja valaki.
csak software mixing only mód-ban?