Desperados
#101 Guest_TcAttika_*
Elküldve: 2001. 07. 03. 10:29
Hello!
Kellene nekem egy kis help. Nem tudok bejutni az erődbe, ahol Sanchez van.
Mi a taktika? Mert a jobboldalt felmászásos tetőre ugrásos nem bejövős.
Köszi a segítséget.
A.
Köszi a segítséget.
A.
#102 Guest_Inquisitor_*
Elküldve: 2001. 07. 03. 11:26
Márpedig csak úgy lehet ... nekem is csak kb. 20x-ra sikerült, majd ki téptem a hajamat!
#103 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 03. 21:30
Hello
Én a 9. Pályán tartok és a segítségeteket kérem. Amikor a túszt kiszabadítom, és leütöm, akkor odaviszem a tisztáshoz és a sárga részbe, bemegyek és leteszem. Azt írta valaki, hogy ha odaviszem, akkor vége a játéknak és győztem. Hát pedig nem. Pedig a túszt úgy raboltam el, hogy senki sem vette észre. Odavittem a sárga részbe és a game over-en kívül semmi sem történt. Kérlek titeket, segítsetek. Kösz.
------------------
Én a 9. Pályán tartok és a segítségeteket kérem. Amikor a túszt kiszabadítom, és leütöm, akkor odaviszem a tisztáshoz és a sárga részbe, bemegyek és leteszem. Azt írta valaki, hogy ha odaviszem, akkor vége a játéknak és győztem. Hát pedig nem. Pedig a túszt úgy raboltam el, hogy senki sem vette észre. Odavittem a sárga részbe és a game over-en kívül semmi sem történt. Kérlek titeket, segítsetek. Kösz.
------------------
#104 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 07. 04. 12:09
Az összes emberednek is ott kell lennie, a lovakkal, veled egyetemben..És arra vigyázni kell, hogy az elvágtató sanchez ne vegyen észre, mert akkor is vége..
#105 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 07. 04. 12:13
Nekem is lenne egy kérdésem, aszem a 23 vagy 24 pálya, amikor bemegyek az alagutba, sanchezt elkapják...
Szal kiszabaditottam magunkat a dutyiból, egészen a rácsos ajtóig lenyomtam mindenkit, de a doki se birja az ajtót kinyitni...Please help...
Szal kiszabaditottam magunkat a dutyiból, egészen a rácsos ajtóig lenyomtam mindenkit, de a doki se birja az ajtót kinyitni...Please help...
#106 Guest_Inquisitor_*
Elküldve: 2001. 07. 04. 15:20
Az ajtótól balra lévő szoba bal felső sarkában van egy "lépőkő" kapcsoló, arra kell rálépni ... visszazárni ÚJRA rálépéssel lehet!
Ez fontos, mert ahogy kilépsz az ajtón, özönleni fognak a késdobálók. A késeken méreggel
Ez fontos, mert ahogy kilépsz az ajtón, özönleni fognak a késdobálók. A késeken méreggel

#107 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 04. 19:09
az összes emberem ottvan a sárga részben a lovakkal és a tusszal egyetemben.kérlek titeket bővebben.nagyon kérlek titeket segitsetek a 9.pályán mert már vagy 30x-or próbáltam.köszi
#108 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 07. 04. 23:05
idézet:
Eredetileg TcAttika írta:
Hello!
Köszi a segítséget.
A.[/quote]
Bár irtam mailt de beírom ide is.
Ha ez az a pálya, amelyiken a legelőször jön kepbe a sanchez, akkor ez az elejen nagyon primitiv! Még a szikláról állva le lehet dobni késsel a legszélső manust, odamenni kivenni a kést. Aztán a következőt amelyik kicsit távol áll a másik kettőtől, szintén ledobni, kést kivenni. A maradék kettőből az egyiket ledobni, minél közelebbről, a másikat meg nyakonvágni, kést kivenni és lekéselni. Ennyi. Aztán a háztetőtkön nem túl sokat mutatkozni, mert a dagi sombérós a teraszon hamar észrevesz.
#109 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 09:24
idézet:
Eredetileg Birdy írta:
az összes emberem ottvan a sárga részben a lovakkal és a tusszal egyetemben.kérlek titeket bővebben.nagyon kérlek titeket segitsetek a 9.pályán mert már vagy 30x-or próbáltam.köszi[/quote]
És elvágtázik egy lovas??
Ugyanis ha elhozod az ipsét a karótól, utána kábé fél perc mulva nagy nyüzsi támad és elvágtat egy lovas..Annak nem szabad észrevennie..Szerintem csak az lehet a baj, hogy nem állsz jó helyen és meglát.
Inq: köszi...estve megnézem)
#110 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 09:28
milyen ipsét?amugy meg nekem nem vágtat el semilyen lovas.mit csináljak?mármint ahhoz hogy elvágtasson egy lovas?
------------------
------------------
#111 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 13:22
Szoval amikor a foglyot kiszabaditom és leütöm akkor felkapom és elindulok arra a tisztásra.beviszem a túszt a sárga részbe és lerakom.Még mit kell ezenkívül csinálni?ja amugy még a fogyolynak is vittem egy lovat ugyhogy nem értem mi lehet a baj.kérlek segitsetek.Köszi
#112 Guest_Gandalf_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 15:01
Az összes ló ott van????
Semmit se kellett csinálni, én majdnem meg is szoptam, mert bevittem a fickót, és nagy sürgés lett, alig értem oda a hátul lévö embereimmel...
Ne tedd le, hanem várakozz, lehet hogy nem kell letenni...már nem emléxem...
Semmit se kellett csinálni, én majdnem meg is szoptam, mert bevittem a fickót, és nagy sürgés lett, alig értem oda a hátul lévö embereimmel...
Ne tedd le, hanem várakozz, lehet hogy nem kell letenni...már nem emléxem...
#113 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 15:07
5 lónak kell ott lenni?mert csak 5 lófelszerelést találtam.Na ott vagyok a tússzal és az összes emberemmel 5 lóval a sárga részben.de egy szerűen nem történik semmi a mission failed-en kívül.Nem tudnád megnézni mit kell ott csinálni?Biztos van ott valami elmentett állásod ott a pálya legvégénél.
#114 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 16:10
Most már az összes ló ott van az összes emberemmel.odaviszem a túszt a sárga részbe és a dagi csávó mármint az őr befut abba a részbe ahol a lovak vannak és game over.Töltsd már viszza azt a részt mert én nem tudom hogy kell átrvinni azt a pályát.köszi.na csá
#115 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 18:18
na jo lenne a irnátok valami segitseget a 9.pályára
#116 Guest_Crusader_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 18:36
Holnap meg lesz a game. Már alig várom
))
Ha addig is itt tartasz majd segítek
)
Minden jót.

Ha addig is itt tartasz majd segítek

Minden jót.
#117 Guest_Birdy_*
Elküldve: 2001. 07. 05. 21:39
ne szórakozzatok már velem.Há irjatok már valamit hogy kell azt a pályát átvinni.valaki kérlek irjon valamit hogy kell átvinni a 9. pályát
#118 Guest_Crusader_*
Elküldve: 2001. 07. 08. 20:42
Meeeg van a játék.
Már tul vagyok az első pályán. Ha a 9.-et is megcsináltam megírom.
))
Ez nagyoooon jóóóó
Már tul vagyok az első pályán. Ha a 9.-et is megcsináltam megírom.

Ez nagyoooon jóóóó
#119 Guest_Tom_*
Elküldve: 2001. 07. 08. 21:24
Na!!
Most vagy én vagyok hülye, és a piros csukjás manus nem az el diablo vagy kicsit bug-os a program. Rám szakadt a nagy szabadság, hát gondoltam egyet és nekiálltam megint végigjátszani a desperadost. Mondani sem kell már sokkal gyorsabban ment. Ismét eljutottam a 24. pályához és fölfedeztem egy érdekes dolgot. Ahol a sanchezt őrzik, ott áll ugye 3 fazon háttal és szemben az el diablo (legalábbis én annak hiszem, remélem nem tévedek!!). Amikor lemegyek a lépcsőn, hogy kiszabadítsam a sanchezt, el diablo el kiszalad a piros függönyön, és ha sokat gatyázok, akkor az egyik háttal álló, a késes hapsi ledobja a sanchezt. Megálltam fölül a cooperrel, kés dobáshoz előkészít, F5. Gyalogolok lefelé, el diablo elszalad, a késest ledobom, tűz vissza föl mert a maradék kettő lő rám. Azok utánam, a kanyarba mind a kettőt elintéztem stukkerral. Mint aki jól végezte dolgát, leballagok sanchez komához, üdvözölni. Ekkor látom ám, hogy a piros függöny szét van húzva és a csukjás pasas ott áll pont a két fél függöny között!!!! Mi a p*csa?!?!?! Gyorsan kést kiveszem a pasibol, dobáshoz készítem, de bárhogy próbálom sosem lesz zöld a hegye, nem engedi ledobni. Sanchez és a kő elő, na azzal jól fejbehúztam. Érdekes, de nem voltak a feje körül csillagok. Cooperrel odarohanok, de fölvenni sem lehet az ipsét, hát beledurrantottam a maradék 2 töltényemet. Erre a túloldalon állók elkeztek szaladni és leőtték a cooper. Hát ezt jól elkúrtam, gondoltam magamban. Gyorsan visszatöltöttem azt amikor a cooper még a lépcsőn áll. Aztán még soxor megpróbáltam de a csukjás mindig elszaladt. Végül vagy 15 próbálkozás után a pali megint megállt az ajtóban. Megint fejbedobtam kővel, de most a sanchezzel mentem oda, és azzal el tudtam hozni. Cooperral meg nekiáltam késelni. Egy nyisszantásra 1000 élete ment el, vagy 7-8-at suhintottam, mire kinyiffant. Aztán mentem tovább, persze a szikla nem dőlt be, és a lépcső sem szakadt le. A rácsokat az átjárókon frankón kikerültem. Az utolsó pálya ugyanúgy jött, mintha a 24. normálisan ment volna.
Találkozott már valaki ilyennel?? Csináltam néhány screenshot-ot. Az egyiken az látható, amikor a cooperrel a már hulla diablot cipelem. Elég furcsa módon viszi. Ugy néz ki, mintha állva szállítaná. Ki érti?
[Ezt a hozzászólást Tom szerkesztette (2001. Július 08.).]
Most vagy én vagyok hülye, és a piros csukjás manus nem az el diablo vagy kicsit bug-os a program. Rám szakadt a nagy szabadság, hát gondoltam egyet és nekiálltam megint végigjátszani a desperadost. Mondani sem kell már sokkal gyorsabban ment. Ismét eljutottam a 24. pályához és fölfedeztem egy érdekes dolgot. Ahol a sanchezt őrzik, ott áll ugye 3 fazon háttal és szemben az el diablo (legalábbis én annak hiszem, remélem nem tévedek!!). Amikor lemegyek a lépcsőn, hogy kiszabadítsam a sanchezt, el diablo el kiszalad a piros függönyön, és ha sokat gatyázok, akkor az egyik háttal álló, a késes hapsi ledobja a sanchezt. Megálltam fölül a cooperrel, kés dobáshoz előkészít, F5. Gyalogolok lefelé, el diablo elszalad, a késest ledobom, tűz vissza föl mert a maradék kettő lő rám. Azok utánam, a kanyarba mind a kettőt elintéztem stukkerral. Mint aki jól végezte dolgát, leballagok sanchez komához, üdvözölni. Ekkor látom ám, hogy a piros függöny szét van húzva és a csukjás pasas ott áll pont a két fél függöny között!!!! Mi a p*csa?!?!?! Gyorsan kést kiveszem a pasibol, dobáshoz készítem, de bárhogy próbálom sosem lesz zöld a hegye, nem engedi ledobni. Sanchez és a kő elő, na azzal jól fejbehúztam. Érdekes, de nem voltak a feje körül csillagok. Cooperrel odarohanok, de fölvenni sem lehet az ipsét, hát beledurrantottam a maradék 2 töltényemet. Erre a túloldalon állók elkeztek szaladni és leőtték a cooper. Hát ezt jól elkúrtam, gondoltam magamban. Gyorsan visszatöltöttem azt amikor a cooper még a lépcsőn áll. Aztán még soxor megpróbáltam de a csukjás mindig elszaladt. Végül vagy 15 próbálkozás után a pali megint megállt az ajtóban. Megint fejbedobtam kővel, de most a sanchezzel mentem oda, és azzal el tudtam hozni. Cooperral meg nekiáltam késelni. Egy nyisszantásra 1000 élete ment el, vagy 7-8-at suhintottam, mire kinyiffant. Aztán mentem tovább, persze a szikla nem dőlt be, és a lépcső sem szakadt le. A rácsokat az átjárókon frankón kikerültem. Az utolsó pálya ugyanúgy jött, mintha a 24. normálisan ment volna.
Találkozott már valaki ilyennel?? Csináltam néhány screenshot-ot. Az egyiken az látható, amikor a cooperrel a már hulla diablot cipelem. Elég furcsa módon viszi. Ugy néz ki, mintha állva szállítaná. Ki érti?
[Ezt a hozzászólást Tom szerkesztette (2001. Július 08.).]