HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#1421 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 16. 14:43

Nofene, mi került ki egész baráti áron:

Kép

Multi még nincs, remélem, megcsinálják...

Szerkesztette: Sityi 2010. 01. 16. 14:44 -kor

#1422 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 23:14

Na, megvettem...
A grafika annyiban lett felturbózott, hogy magas felbontásokat is támogat, kapott Xbox360 kontroller támogatást, valamint a készítők megígérték, hogy belerakják a multit. Kicsit fura ilyen relatíve alacsony poligonszámú modellekkel, pályákkal és relatíve alacsony felbontású textúrákkal fullHD felbontáson játszani...

#1423 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 21:42

Mennyire idegesítő ez a steam, hogy trükközni kell, mert nem lehet több gépen használni. Különböző játékkal nem lehet egyszerre külön gépen játszani. Mert azt még megértem, hogy ugyanazzal nem lehet, de trükköznöm kell, ha egyszerre más is akar játszani egy általam steamen megvett játékkal másik gépen, akkor le kell tiltanom a steam által használt portokat kifelé, hogy azt hidje nincs net kapcsolat és offline módban lehessen játszani  :omg:

#1424 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2010. 01. 18. 21:43

Nem kötelező használni... Nekünk megfelel, és nem rinyálunk.

#1425 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 22:21

Ráadásul higyje.

Egyébként a vásárlással nem fogadtál el véletlenül egy end user licencet, ami erről (is) szólt?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1426 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 22:51

Bocsánat nem tudtam, hogy ez a steam fajvédők klubbja és nem lehet rossz szót szólni rá.

Amit leírtam létező dolog, és nem hiszem, hogy korrekt, attól mert benne van a licenszbe még nem lesz korrekt. Egyébként nem vagyok benne biztos,  hogy benne van az, hogy nem játszhatsz egyszerre két külön steam-es játékkal egy időben.

#1427 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 22:56

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 22:51

Egyébként nem vagyok benne biztos,  hogy benne van az, hogy nem játszhatsz egyszerre két külön steam-es játékkal egy időben.

Lehet, hogy nincs benne, de ez fizikailag lehetetlen.

#1428 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 22:59

Idézet: Warton - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 22:56

Lehet, hogy nincs benne, de ez fizikailag lehetetlen.

Már miért lenne lehetetlen? Nem értem. Akkor ennyi erővel nem adhatom oda a dvd filmet se a gyerekemnek hogy megnézze a szomszéd szobában, hanem akkor vegyek mégegy példányt? Na ne őrüljünk már meg teljesen.

Már az önmagában durva, hogy ezt megengedik maguknak és akkor még önjelölt védőügyvédjei is vannak.  :omg:

#1429 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 23:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 22:42

de trükköznöm kell, ha egyszerre más is akar játszani egy általam steamen megvett játékkal másik gépen, akkor le kell tiltanom a steam által használt portokat kifelé, hogy azt hidje nincs net kapcsolat és offline módban lehessen játszani  :omg:

File / Go Offline...? :think:

(amúgy higgye, hinni az alap ige, "d" semmiképp se lehet ott)
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#1430 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 23:08

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 23:04

Elhiszem, nem fogom kijavítani utólag, mert akkor hülyén venné ki magát, én felvállalom a hibámat.

#1431 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 23:11

Az ideiglenes megoldásnak jó, de következő gép bekapcsolásnál megint be akar lépni és akkor megint rohanhatok át a szomszéd szobába beírni a kódot. ami ha itthon vagyok még kivitelezhető, de nem tartózkodom mindig itthon amikor esetleg játszani akarnak.

Ha létre lehetne hozni egy új accountot és játékot átadni időlegesen akkor nem lenne semmi gond.

Szerkesztette: Mumia 2010. 01. 18. 23:11 -kor

#1432 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2010. 01. 18. 23:30

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 23:59

Már miért lenne lehetetlen? Nem értem. Akkor ennyi erővel nem adhatom oda a dvd filmet se a gyerekemnek hogy megnézze a szomszéd szobában, hanem akkor vegyek mégegy példányt? Na ne őrüljünk már meg teljesen.

Már az önmagában durva, hogy ezt megengedik maguknak és akkor még önjelölt védőügyvédjei is vannak.  :omg:

Ha veszel egy darab DVD lemezt - tegyük fel hogy frankón levan védve, tehát Copy nem játszik) például egy olyat amin egy tv sorozat van, van rajta vagy 8 rész. Te az 5diket még nem láttad, de a haverod, meg a 8-adikra kiváncsi, ilyenkor hogy tudjátok egy időben nézni ?

#1433 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 23:48

Télleg. Hülyeséget írtam. :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1434 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 23:49

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 22:59

És akkor most mit csináljunk? Nem vagyok önjelölt védője, én örülnék neki, ha nem kéne használnom ezt a hulladékot, de sajnos a két kedvenc játékom Steam exklúzív.

A fizikailag lehetetlen arra vonatkozott, hogy egyszerre/egy időben nem játszhatsz két játékkal.

#1435 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 00:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 18., hétfő - 23:59

én biztonsági okokból hasznosnak tartom h egyszerre csak egyszer lehetsz bejelentkezve, azonkívül nem tudom h oldanád meg h friends-en kétszer online vagy.

a steam pedig minden hibája ellenére a legjobb dolog ami a pc-s játékvilággal valaha történt. végre elkezdtünk haladni egy bizonyos fokú standardosítás irányába ami xbox-on is van a live rendszerrel.

#1436 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 09:03

Mumia, nézd az ő szemszögükből: ha engedélyeznének ilyesmit (több gépen egyszerre bejelentkezés) azzal elvesztenék a kontrolljukat a másolásvédelmük felett, mert ki tudja azt ellenőrizni, hogy nem az öcséd, hanem egy vadidegen játszik a te játékaiddal? Így is az accountlopás létező probléma, ezzel valamennyire segítik ezt megoldani.
De a te problémádat is maximálisan megértem, csak igazából sejtelmem sincs, hogy lehetne ezt megoldani... Az Impulse-on adott a lehetőség a játékok csereberéjére, kölcsönadására, eladására - ezt kéne valahogy a Steamnek is átvennie.

#1437 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 09:28

Idézet: Sityi - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 10:03

Az Impulse-on adott a lehetőség a játékok csereberéjére, kölcsönadására, eladására - ezt kéne valahogy a Steamnek is átvennie.

Akkor nem tudnának eladni még több játékot  :Đ
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1438 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 09:41

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 0:13

én biztonsági okokból hasznosnak tartom h egyszerre csak egyszer lehetsz bejelentkezve, azonkívül nem tudom h oldanád meg h friends-en kétszer online vagy.

Ha akarnák meg lehetne oldani, mint offline játékos, vagy sharing mode vagy bárminek lehetne nevezni. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.

Idézet

a steam pedig minden hibája ellenére a legjobb dolog ami a pc-s játékvilággal valaha történt. végre elkezdtünk haladni egy bizonyos fokú standardosítás irányába ami xbox-on is van a live rendszerrel.

Szerintem a bolt polcán levő dvd lemez éppen elég standard.

Ha valamit vissza is kapnánk a steam nyűgjeiért akkor még megérteném, pl steam-en olcsóbb lenne azonos kiadvány, de nem. Meg mivan, ha egyszer valve becsődöl? Lehet, hogy most nincs kilátásban, de megtörténhet, és akkor az összes steam-es játékod elvész mert nem tudod aktiválni majd, hiába van biztonsági mentésed róluk. Naphosszat lehetne sorolni a steam-el kapcsolatos aggályokat, előnye pedig nem tudom mi, én is csak kényszerből használom, mert bizonyos dolgok csak azon kaphatóak, nem pedig azért mert fúdejó dolognak tartom. Ami kapható rendes bolti változatban is, azt eszembe nem jutna steam-en megvenni.

Idézet: Sityi - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 9:03

Mumia, nézd az ő szemszögükből: ha engedélyeznének ilyesmit (több gépen egyszerre bejelentkezés) azzal elvesztenék a kontrolljukat a másolásvédelmük felett, mert ki tudja azt ellenőrizni, hogy nem az öcséd, hanem egy vadidegen játszik a te játékaiddal? Így is az accountlopás létező probléma, ezzel valamennyire segítik ezt megoldani.
De a te problémádat is maximálisan megértem, csak igazából sejtelmem sincs, hogy lehetne ezt megoldani... Az Impulse-on adott a lehetőség a játékok csereberéjére, kölcsönadására, eladására - ezt kéne valahogy a Steamnek is átvennie.

Ez nagyon rossz duma részükről. Nem 20 gépen kell engedélyezni a belépést, hanem mondjuk 1 ip-ről több gépen, azt azért nehéz lenne kijátszani. Ha kikerülne publicba egy account úgyis 1000 próbálkozás lenne percenként, az ilyet azonnal kizárhatnák. Account lopás meg nem lenne egyszerűbb attól, hogy engednek 2 vagy 3 párhuzamos bejelentkezést. Amiből kettő lehetne passzív is, hogy csak játszani lehessen, semmi interakció.

Idézet: gene - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 9:28

Akkor nem tudnának eladni még több játékot  :Đ

Nem hiszem, hogy lenne olyan elvetemült aki képes lenne egy játékot kétszer megvenni házon belül.

#1439 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 10:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 8:41

Ez nagyon rossz duma részükről. Nem 20 gépen kell engedélyezni a belépést, hanem mondjuk 1 ip-ről több gépen, azt azért nehéz lenne kijátszani. Ha kikerülne publicba egy account úgyis 1000 próbálkozás lenne percenként, az ilyet azonnal kizárhatnák. Account lopás meg nem lenne egyszerűbb attól, hogy engednek 2 vagy 3 párhuzamos bejelentkezést. Amiből kettő lehetne passzív is, hogy csak játszani lehessen, semmi interakció.

Ebben mondjuk van valami... Írj Gabe Newellnek, hátha...  (Az e-mail címét szinte minden developer commentary-ban elmondja) :D

Amúgy ha a Valve becsődölne, nem hinném, hogy valahogy ne próbálnák meg a játékosok accountjait és játékait megmenteni. Túl sokan lógnak már a Steam-en ahhoz, hogy csak úgy lehúzzanak mindenkit a WC-n.

#1440 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 10:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 10:41

Nem hiszem, hogy lenne olyan elvetemült aki képes lenne egy játékot kétszer megvenni házon belül.

itt az impulse rendszerével hasonlítottam össze, mert ott el lehet adni/cserélni a megvett játékot, így az össz.eladási mutató nem nő, míg steam-en örökre a tied a játék.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.