Steam (by Valve)
Elküldve: 2006. 08. 11. 14:50
Hát, én már nem emléxem, de én fizettem steamen gaméért, és az egyik barátom kártyája volt. A nevében van ékezet, telcsin diktálta be az adatokat, és elsőre elfogadta, nyitotta is ki a játékot.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 08. 11. 15:04
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 15:50
Hát, én már nem emléxem, de én fizettem steamen gaméért, és az egyik barátom kártyája volt. A nevében van ékezet, telcsin diktálta be az adatokat, és elsőre elfogadta, nyitotta is ki a játékot.
Nah,de legalabb ez biztato
Amugy lehet hogy regebben Steam elfogadott ekezeteket,de hogy most mar nem, az tuti.
Az ado dologban meg sutyi^-nak volt igaza,1.2-vel szorzando az osszeg (magyarul AFA kerul ra).
Elküldve: 2006. 08. 11. 16:45
Idézet: Assaiki - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 15:26
1.: Hiaba irja ki hogy elfogad Mastercardot,elvileg csak a dombornyomasos Mastercard felel meg neki. Ma felhivtuk a bankot ahonnan a kartya van,es ott mondtak ezt,hogy elektronikus vasarlasnal csak ilyen kartyakkal lehet vasarolni.
Én még direkt meg is kérdeztem az arctól a bankban, amikor írta a szerződést, hogy -biztos, hogy ugyanúgy lehet használni ezt, mint a rendes hitelkártyát és mindenhol elfogadják a neten?
-Hát persze, biztos, hogy jó lesz!, mondta teljes őszinteséggel
Elküldve: 2006. 08. 11. 19:11
Idézet: Dr_Syrex - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 16:45
Én még direkt meg is kérdeztem az arctól a bankban, amikor írta a szerződést, hogy -biztos, hogy ugyanúgy lehet használni ezt, mint a rendes hitelkártyát és mindenhol elfogadják a neten?

Idaig nekem mukodott mindenhol a virtualis bankkartya. Igaz Steam-en nem hasznaltam, mert amikor vettem volna a CSs+DoDs kombot, akkor kiderult, hogy olcsobb itthon boltbol rendelni, mint a Steam-en venni.
Nem tudod mashol kiprobalni? Esetleg veszel egy winrar-t?
Masik lehetoseg az, hogy meg nem jelent meg a kartya a Mastercard adatbazisaban. Nem vagyok bankszakember igy nem tudom, hogy vasarlas elott nem ellenorzi-e egy adatbazisbol az elado a kartya ervenyesseget!
Elküldve: 2006. 08. 11. 21:40
Hát igen, együtt megéri itthon megvenni a kettőt, de a CS:S már megvan a HL:Collector's edition-nel, külön meg a Dod:S-ért 4800-at soknak tartom
:confused:
*már csak aért is kipróbálom valahol a Web-kártyát
*Akkor most ha valahol vásárolok neten és választani kell hártyák közül, akkor a MasterCardot jelöljem be?
*Akkor most ha valahol vásárolok neten és választani kell hártyák közül, akkor a MasterCardot jelöljem be?
Elküldve: 2006. 08. 12. 06:46
Idézet

Ertesits minket is hogy mi lett az eredmenye
Idézet
Na ez egy jo kerdes. En a helyedben irnak a supportnak,hatha van valami otletuk.
(Az en kerdeseimre meg nem valaszoltak,bar meg csak 20 ora telt el az email megirasa ota)
Elküldve: 2006. 08. 12. 18:24
Idézet: Dr_Syrex - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 21:40
Hát igen, együtt megéri itthon megvenni a kettőt, de a CS:S már megvan a HL:Collector's edition-nel, külön meg a Dod:S-ért 4800-at soknak tartom
Nekem OTP-s elektronikus szamlahoz tartozo webkartyam van. Itt Mastercardot szoktam kivalasztani es ez idaig mukodott!
Erdemes olyan dolgot megvenni, amit rendszeresen hasznalsz es egy vasarlassal megvetted a folyamatos frissitest is (Pl. WinRAR, FAR Manager, Alcohol 120/52%, DVDFab Gold/Platinum).
Szerkesztette: Miki 2006. 08. 12. 18:27 -kor
Elküldve: 2006. 08. 12. 23:43
Ha megvenném EZT, akkor lehet azt csinálni, hogy a Dod:s-ot feltelepítem magamnak és hozzáadódik az accountomhoz, a CS:s-ot pedig egy másik géphez tartozó accounthoz adom (unokatesóm gépe
), mert nekem csak a Day of Defeat kell, a CS:s meg neki és így még meg is érné.
Persze lehet, hogy ez hülyeség, de hátha tudja valaki
Elküldve: 2006. 08. 13. 09:38
Attól függ hány cdkeyt adnak mellé. Nagy eséllyel egyet és az majd aktiválja a 3 játékot.
Úgy lehet megoldani, hogy mind a két gépre felteszitek a steamet és ugyanazzal az accounttal jelentkeztek mindig be, vigyázva, hogy egyszerre csak egyikőtök legyen bejelentkezve. Macerás kicsit...
Úgy lehet megoldani, hogy mind a két gépre felteszitek a steamet és ugyanazzal az accounttal jelentkeztek mindig be, vigyázva, hogy egyszerre csak egyikőtök legyen bejelentkezve. Macerás kicsit...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2006. 08. 13. 10:24
Idézet: Dr_Syrex - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 0:43
Ha megvenném EZT, akkor lehet azt csinálni, hogy a Dod:s-ot feltelepítem magamnak és hozzáadódik az accountomhoz, a CS:s-ot pedig egy másik géphez tartozó accounthoz adom (unokatesóm gépe
), mert nekem csak a Day of Defeat kell, a CS:s meg neki és így még meg is érné.
én is ezt vettem meg, a DoDS miatt. gondoltam majd később jo lesz a css is. és igen, mikor már kicsit untam a dod-ot, utána átmentem cs-zni.
amugy 1 cdkey van, szóval a megosztás nem lehetséges.
PSN ID: geneMTS
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
Elküldve: 2006. 09. 09. 03:46
A Valve két dolgozója fogta magát, és írt és forgatott Új-Zélandon egy filmet: ez a Zombie Movie. Steamen keresztül letölthető és megtekinthető, 15 perc. Peter Jackson is besegített a Wingnut Films cégével. Azt hiszem, még nem volt.
http://storefront.steampowered.com/v2/inde...game&AppId=900&
Vigyázat, kicsit durva, nem mindenkinek ajánlott...
http://storefront.steampowered.com/v2/inde...game&AppId=900&
Vigyázat, kicsit durva, nem mindenkinek ajánlott...
Elküldve: 2006. 09. 09. 09:06
Lehet gyúrnak a Half-life filmre? :Đ
Elküldve: 2006. 09. 09. 11:14
Miért van ez a kép alapján? Az egyik hl2 deathmatch multiplayer szerverre nem tudtam felcsatlakozni, az amelyik mindennap legnagyobb létszámmal megy...
A magyar OGC szerverre persze tudtam csatlakozni, de mit jelentsen ez?
Jó ha tudjátok, hogy bronz eredetit vettem.
Csatolt képek:
Szerkesztette: bolic system 2006. 09. 09. 11:14 -kor
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2006. 09. 09. 11:19
Eddig jártál oda és most nem enged vagy most próbáltad először?
Lehet regelt felhasználókat enged csak be vagy ilyesmi, nem?
Elküldve: 2006. 09. 09. 11:21
Idézet: bolic system - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 12:14
Miért van ez a kép alapján? Az egyik hl2 deathmatch multiplayer szerverre nem tudtam felcsatlakozni, az amelyik mindennap legnagyobb létszámmal megy...
A magyar OGC szerverre persze tudtam csatlakozni, de mit jelentsen ez?
Jó ha tudjátok, hogy bronz eredetit vettem.
Logout - Login.
Ha az sem. Kilépsz Steam-ből.
Steam mappaban - Steam.dll, SteamUI.dll, ClientRegistry.blob - letöröl. Majd Steam elindít.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2006. 09. 09. 11:43
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 12:21
Logout - Login.
Steam mappaban - Steam.dll, SteamUI.dll, ClientRegistry.blob - letöröl. Majd Steam elindít.
Kipróbáltam, valóban újratöltötte ezeket. Mégis ledobta az egyik legnagyobb szerver, állítólag túl van terhelve.
Elküldve: 2006. 09. 09. 11:46
Idézet: BoGab - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 12:19
Eddig jártál oda és most nem enged vagy most próbáltad először?
Nem, már többször single player-en voltam egészen 2006 első félévig, eközben nagyon ritkán voltam a DM-en. Múlt hét óta egyre gyakrabban játszottam.
Elküldve: 2006. 11. 30. 18:27
Idézet
Prey will be available Thursday, November 30 on Steam for $49.95. Previous purchasers of the retail or downloaded editions of Prey can activate a copy on Steam at no cost by using their existing product key.
Preyt osztó rednszer csődje után a steam veszi át a játékot.
Elküldve: 2006. 11. 30. 18:33
Idézet: BoGab - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 18:27
Preyt osztó rednszer csődje után a steam veszi át a játékot.
Mi a pöcsért drágább mint boltban? :confused:
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 11. 30. 18:35
Tudja a halál...
Vedd meg boltban óccsóé és aktiváld
Vedd meg boltban óccsóé és aktiváld

Súgó
A téma zárva.