HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#2121 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 28. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 11. 28. 13:12

Kösz a választ :up: megnézem ezeket a pályákat. Nem vagyok valami nagy CS:S-s, de inkább ez, mint az órán unatkozás a gépteremben. Sajnos a netes portok (80, 23-as kivételével) zárva vannak (a nyitott portokon is 20KB/s-ra van korlátozva a cumo), netes szerverek ezért kilőve, gondolom Steam sem muzsikálna, ezért felesleges lenne megvenni, csak a suliban heti 1-2x koca LAN miatt minden szarral telibetelepíteni a gépeket (nem is biztos, hogy következőleg is annál a gépnél ülök) sok gigával, csak hogy szabályos legyen. Elég ide a herélt verzió, meg 1-2 kisebb pálya.

Ja így megértem :) Steam nem működne ha cska ezek a portok vannak nyitva az fix.
Helyetekeb Q3-aznék az sokkal poénabb ha kevesen vagytok vagy ut99classic.

#2122 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 28. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 28. 12:35

Ja így megértem :) Steam nem működne ha cska ezek a portok vannak nyitva az fix.
Helyetekeb Q3-aznék az sokkal poénabb ha kevesen vagytok vagy ut99classic.

Tényleg, Q3-at is lehetne tolni, sőt, akkor már Q1-et vagy Q2-őt is. Próbáltuk Wolfenstein: Enemy Territory-val is, de nem aratott sikert. Következőleg viszek Urban Terrort is. Re-Volttal is meg fogjuk próbálni még egyszer, ott csak hálózati beállításokon szenvedtünk (amúgy 1400 fps-sel futott a gépen, 1920x1080-ban, minden kimaxolva).

Szerkesztette: Raynes 2012. 11. 28. 13:53 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2123 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 28. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 11. 28. 13:53

Tényleg, Q3-at is lehetne tolni, sőt, akkor már Q1-et vagy Q2-őt is. Próbáltuk Wolfenstein: Enemy Territory-val is, de nem aratott sikert. Következőleg viszek Urban Terrort is. Re-Volttal is meg fogjuk próbálni még egyszer, ott csak hálózati beállításokon szenvedtünk (amúgy 1400 fps-sel futott a gépen, 1920x1080-ban, minden kimaxolva).

Anno rég, amikor becsődölt a korábbi melóhelyünk, az utolsó heteket már mi is NFS3-mal, Colin McRae-vel és ReVolt-tal húztuk ki. :) A ReVolt sajnos hálózatban nem jó, valami nem stimmel vele, időnként szétkapcsol, nem stabil. A másik kettővel órákig toltuk a bajnokságokat három, egybenyitott szobában, szóval ment a verbális kommunikáció is. :) Az fps-ek nem jöttek be nekünk, a többség autób*zi volt, tehát olyan játékokat tettünk fel.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2124 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 28. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2012. 11. 28. 16:18

Anno rég, amikor becsődölt a korábbi melóhelyünk, az utolsó heteket már mi is NFS3-mal, Colin McRae-vel és ReVolt-tal húztuk ki. :) A ReVolt sajnos hálózatban nem jó, valami nem stimmel vele, időnként szétkapcsol, nem stabil. A másik kettővel órákig toltuk a bajnokságokat három, egybenyitott szobában, szóval ment a verbális kommunikáció is. :) Az fps-ek nem jöttek be nekünk, a többség autób*zi volt, tehát olyan játékokat tettünk fel.

Vajon miért is csődölhettetek be :D

#2125 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 11. 28. 15:31

Vajon miért is csődölhettetek be :D

Á, ez már csak azután volt, hogy megkaptuk a felmondólevelet és a közvetlen főnökünk is elsasszézott. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2126 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 21. 14:30

Már máshol kérdeztem, de hátha itt gyorsabban kapok választ:

Valaki meg tudná írni, hogy mi a 8. csomag, amit nekem egyszerűen csak "This game is not available in your region"-nek jelöl? (Alsó sor közepe, "Check out these... alatt". Van: Indie, THQ, Ubisoft, SquareEnix, Valve, 2K, Sega)

Tippre, lesznek-e az id-s játékok 75%-os leértékelésben? (Most a Doom BFG 50%-os, csak nem akarok ebbe is úgy belefutni, mint a DX:HR-nél, ahol 50%-osan megvettem az egészet, majd másnap ott virított 75%-osan.)

(Gondolom id-s pack-ot felejtsem el, mert abba bekerül a Rage, ami magyar területről nem elérhető, így az egész pack elérhetetlen lesz itt, ugye? Ezt valahogy meg lehet-e kerülni?)
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#2127 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 21. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Daihelyon - Dátum: 2012. 12. 21. 14:30

(Gondolom id-s pack-ot felejtsem el, mert abba bekerül a Rage, ami magyar területről nem elérhető, így az egész pack elérhetetlen lesz itt, ugye? Ezt valahogy meg lehet-e kerülni?)

Nem hiszem. Maximum úgy tudod megtenni, ha van egy ismerősöd a régiózáron kívül és megveszi neked ajándékként. Más lehetőség nem nagyon jut eszembe.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2128 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 23. 09:24

Már máshol kérdeztem, de hátha itt gyorsabban kapok választ:

Valaki meg tudná írni, hogy mi a 8. csomag, amit nekem egyszerűen csak "This game is not available in your region"-nek jelöl? (Alsó sor közepe, "Check out these... alatt". Van: Indie, THQ, Ubisoft, SquareEnix, Valve, 2K, Sega)

Én úgy tippelem, hogy Bethesda csomag lehet, ami az "Elder Scrolls: Skyrim" játékot is tartalmazza. Az sajnos még mindig elérhetetlen Magyarországról!

Tippre, lesznek-e az id-s játékok 75%-os leértékelésben? (Most a Doom BFG 50%-os, csak nem akarok ebbe is úgy belefutni, mint a DX:HR-nél, ahol 50%-osan megvettem az egészet, majd másnap ott virított 75%-osan.)

A most akciós, és nem akciós (mert van egy-két olyan cím is) játékok közül bármelyik lehet "napi akció" a karácsonyi időszakban. Általánosan elmondható tanács, hogy érdemes december 24-ig várni, amellett minden nap benézni a Steam-re.

Előbbit azért tartják sokan fontosnak, mert állítólag az igazi nagy kedvezmények akkor, ill. azt követően indulnak be.

Ami - lássuk be - rá is férne a "Holiday Sale"-re, mert ősszel a legtöbb játék ennél sokkal jobb akciókban volt megvásárolható. Azzal - elvileg - nem veszítesz semmit, ha vársz holnapig, aztán január 5-ig (akkor ér véget a "Holiday Sale") minden nap megnézed, hogy olcsóbb lett-e a Doom.

Halkan jegyzem meg, hogy - mivel a Steam-ről van szó -, azért garantálni nem lehet semmit. Már többször előfordult, hogy "játszottak" az árakkal. Például az őszi akció alatt adott játék először 50%-os kedvezménnyel indult, majd egy nap múlva 75%-os kedvezmény volt rajta, utána visszaállt 50-re, végül 33%-on fejezte be.

A "Heroes of Might & Magic V Collection" esetében pedig olyan fordult elő, hogy több napig 75%-os kedvezmény volt a csomagra, és az egyes címekre (tehát látható, hogy nem napi akcióról volt szó), majd valamiért átállítottá 50%-osra a kedvezményt.

Talán úgy gondolták, hogy elsőre túl nagy engedményt adtak, talán túl gyorsan fogyott, és ezért drágították... Lényegtelen. Nem tartom korrektnek ezt az üzletpolitikát, de úgysem fognak ezen változtatni.

Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy semmi nem garantálja azt, hogy az általad választott játék nem lesz a mostaninál is olcsóbb, de azt sem garantálja semmi, hogy nem lesz drágább még most, az akciós időszak alatt.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2129 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 23. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 23. 09:24

Én úgy tippelem, hogy Bethesda csomag lehet, ami az "Elder Scrolls: Skyrim" játékot is tartalmazza. Az sajnos még mindig elérhetetlen Magyarországról!

Ez sajnos nem is fog szerintem változni.

Egyébként az miért van, hogy a Dishonored DLC-jét nem tudom megvenni annak ellenére, hogy elérhető nálunk a játék Steam-en? Anno hiába kattintottam a főoldalon az "Új DLC érhető el" képre, mert nem láttam sehol sem nyomát. Ha a játékkönyvtárban nyomok a DLC feliratra, akkor pedig a főoldalt hozza be.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2130 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 25. 09:36

Csomagban megéri. :D

Kép
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#2131 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 25. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2012. 12. 25. 09:36

Csomagban megéri. :D

DLC-ket sajnos nem tartalmazza a pack.

Ez viszont nagyon megérte:

Oblivion Game of the Year Deluxe 6.24 EUR
This English-only Deluxe version includes the following Downloadable Content (DLC):
Shivering Isles
Fighter's Stronghold Expansion
Knights of the Nine Quest
Spell Tome Treasures
Vile Lair
Mehrune's Razor
The Thieves Den
Wizard's Tower
Orrery
Horse Armor Pack

Saints Row: The Third - The Full Package 7.49 EUR
Items included in this bundle:
Saints Row: The Third
Saints Row: The Third Season Pass DLC Pack
Saints Row The Third - Genkibowl VII
Saints Row: The Third - Gangstas in Space
Saints Row: The Third - The Trouble with Clones DLC
Saints Row: The Third - FUNTIME! Pack
Saints Row: The Third Z Style Pack
Saints Row: The Third Explosive Combat Pack
Saints Row: The Third Shark Attack Pack
Saints Row: The Third - Money Shot Pack
Saints Row: The Third Invincible Pack
Saints Row: The Third - Penthouse Pack
Saints Row: The Third Witches & Wieners Pack
Saints Row: The Third Warrior Pack
Saints Row: The Third - Nyte Blayde Pack
Saints Row: The Third - Special Ops Vehicle Pack
Saints Row: The Third - Horror Pack

Az Oblivion árát már felemelték duplájára, de a Saints Row még mindig ennyiért vehető meg 7 órán át.

Szerkesztette: Mumia 2012. 12. 25. 11:33 -kor

#2132 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 21:06

SZERK: Nem akar ez a vásárlás összejönni.
Amit berakok a kosárba azokat eldobálja. :(

üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2013. 01. 01. 21:31 -kor

BF2 / Kép / BF3

#2133 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 21:49

Nah végre sikerült. :cool2:
Nem vágom ezt teljesen múltkor fontban mérte az árat, most dollárban adta meg és még jobban is jártam. :)
Még az euros árnál is jobb. :D

üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#2134 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 03. 18:10

Sikerült gabe newel karácsonyi pulykájához többel hozzájárulni mint szerettem volna. Ez tényleg az "ennyiért nem hagyhattam ott" effektus, talán a Train Simulatort kivéve, pedig abból is mindenen 50% engedmény volt legalább.

Assassin's Creed 2.49 EUR
Assassin's Creed II: Deluxe Edition 3.74 EUR
FarCry 2 2.49 EUR
FEAR Complete Pack 12.96 EUR
Garry's Mod 3.99 EUR
GT Legends 2.70 EUR
Mirror's Edge 2.49 EUR
Oblivion Game of the Year Deluxe 6.24 EUR
Portal 2 3.74 EUR
RailWorks 3 Cologne - Dusseldorf 14.99 EUR
Saints Row: The Third - The Full Package 7.49 EUR
Sniper Ghost Warrior Gold base + 2 DLC 1.99 EUR
Star Wars: Knights of the Old Republic II 2.49 EUR
Star Wars: KOTOR 2.24 EUR
Train Simulator 2013 - Hagen Siegen DLC 5.99 EUR
Train Simulator 2013 - USA Ultimate Collection 54.99 EUR
Train Simulator 2013 Deluxe 10.74 EUR

Összesen 141.76 EUR

Viszont vigasztal, hogy ezért a pénzért boltban ~ 3 AAA játékot lehetne kapni.

Szerkesztette: Mumia 2013. 01. 03. 18:11 -kor

#2135 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 04. 09:19

Jó dolog ez a steam es vásár, ismerősnek is vettem egy ajándék CS pakkot (7 EUR volt azt hiszem az összes CS) egy régi meglévő accountjára amit nem is használt aztán az így 2-3 játékot tartalmazó accounton hirtelen megszaporodtak a gémek :D nem csoda vannak nagyon kihagyhatatlan ajánlatok, csak meg kell mutatni az embereknke hogy nem csak 10K+ ért lehet játékokat venni.

Szerkesztette: Virus9AX 2013. 01. 04. 09:20 -kor

#2136 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 10. 21:41

Van 12 darab Dota2-m.
Ha valakinek kell, szóljon.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#2137 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 14. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Daihelyon - Dátum: 2013. 01. 10. 22:41

Van 12 darab Dota2-m.
Ha valakinek kell, szóljon.

15. Én nyertem :D

#2138 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 15. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2013. 01. 14. 18:52

15. Én nyertem :D

Már 20 :D, minek szórják ezeket :D

#2139 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 16. 10:15

Mire fel kaptok ti ennyit? Én csak fel tudom telepíteni, de nincs rajta se a játéklistámon, se giftként nem kaptam. Pedig karácsonykor vettem jópár játékot, igazán megdobhattak volna eggyel. Mondjuk nem mintha olyan sok időt akarnék játszani vele, de akkor is :)

#2140 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 16. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2013. 01. 16. 11:15

Mire fel kaptok ti ennyit? Én csak fel tudom telepíteni, de nincs rajta se a játéklistámon, se giftként nem kaptam. Pedig karácsonykor vettem jópár játékot, igazán megdobhattak volna eggyel. Mondjuk nem mintha olyan sok időt akarnék játszani vele, de akkor is :)

Nem tudom én se de ha kell 1 dobj egy privátot milyen mailcímre küldjem. Egyébként ami van neked az játékok nézésére lehet használni másra nem.

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.