Idézet: Daihelyon - Dátum: 2012. 12. 21. 14:30
Már máshol kérdeztem, de hátha itt gyorsabban kapok választ:
Valaki meg tudná írni, hogy mi a 8. csomag, amit nekem egyszerűen csak "This game is not available in your region"-nek jelöl? (Alsó sor közepe, "Check out these... alatt". Van: Indie, THQ, Ubisoft, SquareEnix, Valve, 2K, Sega)
Én úgy tippelem, hogy Bethesda csomag lehet, ami az "Elder Scrolls: Skyrim" játékot is tartalmazza. Az sajnos még mindig elérhetetlen Magyarországról!
Tippre, lesznek-e az id-s játékok 75%-os leértékelésben? (Most a Doom BFG 50%-os, csak nem akarok ebbe is úgy belefutni, mint a DX:HR-nél, ahol 50%-osan megvettem az egészet, majd másnap ott virított 75%-osan.)
(Gondolom id-s pack-ot felejtsem el, mert abba bekerül a Rage, ami magyar területről nem elérhető, így az egész pack elérhetetlen lesz itt, ugye? Ezt valahogy meg lehet-e kerülni?)
A most akciós, és nem akciós (mert van egy-két olyan cím is) játékok közül bármelyik lehet "napi akció" a karácsonyi időszakban. Általánosan elmondható tanács, hogy érdemes december 24-ig várni, amellett minden nap benézni a Steam-re.
Előbbit azért tartják sokan fontosnak, mert állítólag az igazi nagy kedvezmények akkor, ill. azt követően indulnak be.
Ami - lássuk be - rá is férne a "Holiday Sale"-re, mert ősszel a legtöbb játék ennél sokkal jobb akciókban volt megvásárolható. Azzal - elvileg - nem veszítesz semmit, ha vársz holnapig, aztán január 5-ig (akkor ér véget a "Holiday Sale") minden nap megnézed, hogy olcsóbb lett-e a Doom.
Halkan jegyzem meg, hogy - mivel a Steam-ről van szó -, azért garantálni nem lehet semmit. Már többször előfordult, hogy "játszottak" az árakkal. Például az őszi akció alatt adott játék először 50%-os kedvezménnyel indult, majd egy nap múlva 75%-os kedvezmény volt rajta, utána visszaállt 50-re, végül 33%-on fejezte be. 
A "Heroes of Might & Magic V Collection" esetében pedig olyan fordult elő, hogy több napig 75%-os kedvezmény volt a csomagra, és az egyes címekre (tehát látható, hogy nem napi akcióról volt szó), majd valamiért átállítottá 50%-osra a kedvezményt.
Talán úgy gondolták, hogy elsőre túl nagy engedményt adtak, talán túl gyorsan fogyott, és ezért drágították... Lényegtelen. Nem tartom korrektnek ezt az üzletpolitikát, de úgysem fognak ezen változtatni.
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy semmi nem garantálja azt, hogy az általad választott játék nem lesz a mostaninál is olcsóbb, de azt sem garantálja semmi, hogy nem lesz drágább még most, az akciós időszak alatt.