HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#661 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 04. 14:09

Én spec. teszteltem router nélkül is, úgy se volt jobb. Nem mintha számítana a router nélküliség, mert a Draytek Vigor 2910, ami a modemre van most dugva, ennek a többszörösét is átereszti, az egy izombrutál router. :smoker:
De mintha nem itt kéne erről beszélgetni. :think:
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#662 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 04. 14:15

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 14:09

De mintha nem itt kéne erről beszélgetni. :think:

Egyetértek.

#663 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 01. 04. 21:56

Azt hittem, azért másidkáig van az akció mert, pénteken újabb akciót tesznek be, de ezek szerint csak valószínűleg jövőhéten pénteken fognak.

#664 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 20:00

Asszameg, addig szöszöltem, amíg kivették a tízeurós akcióból a cs:s-t, meg a tf2-t. :omg:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#665 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 20:05

tf2 cdgalaxisban 1990 forint, amúgy.- :)
JóSebesség

#666 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 20:20

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 20:05

tf2 cdgalaxisban 1990 forint, amúgy.- :)

Tényleg köszi  :respect:

Akkor viszont veszem is megfele, ez most úgyis ajándékba lesz, úgyhogy királyság lesz a dobozos.  :cool:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#667 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 22:17

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 21:20

Tényleg köszi  :respect:

Akkor viszont veszem is megfele, ez most úgyis ajándékba lesz, úgyhogy királyság lesz a dobozos.  :cool:

Akkor jobb is dobozolva. Ajándékba sajnos (egyelőre még) nem is lehet rendesen, időzítve a Steamen meglepetésnek játékot venni, mivel a "gift purchasing" az azonnali érvényű. Azaz a vásárlás pillanatában már megy is az e-mail a kedvezményezettnek, ill. a Steam kliense elkezdi cseszegetni, hogy van ingyér játéka. Ez picit kellemetlen, ha az ember úgy akarja megvenni a játékot, hogy a címzett születésnapja előtt pl. 5 nappal, amikor még akció is van a termékre.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!

#668 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 22:23

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 22:17

Akkor jobb is dobozolva. Ajándékba sajnos (egyelőre még) nem is lehet rendesen, időzítve a Steamen meglepetésnek játékot venni, mivel a "gift purchasing" az azonnali érvényű. Azaz a vásárlás pillanatában már megy is az e-mail a kedvezményezettnek, ill. a Steam kliense elkezdi cseszegetni, hogy van ingyér játéka. Ez picit kellemetlen, ha az ember úgy akarja megvenni a játékot, hogy a címzett születésnapja előtt pl. 5 nappal, amikor még akció is van a termékre.

Jaja. Aztán a sztímbe ugyis be lehet regelni a cd kulccsal.  :cool:

Idézet

#669 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 22:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 23:23

Jaja. Aztán a sztímbe ugyis be lehet regelni a cd kulccsal.  :cool:

Ill. a fentiek esetében be is kell. ;)

#670 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 22:37

Idézet: spidey - Dátum: 2009. jan. 3., szombat - 20:50

Egyébként bazmeg Valve... Beyond Good and Evil 4.99 euro, gondolom, megveszem, erre:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

No Comment...

Azóta (egész pontosan tegnap óta) helyreállt az eurós szerver is, tehát ha még aktuális, akkor meg tudod venni 5€-ért.

#671 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 00:25

Na mégegy off. Úgynézki semmi gond, jön a motyó 2MB/seccel. Bocsi  :Đ

Kedvenc idézetem játékból, bár steamen nincs sajna: "It works! I can't believe it"

Idézet

#672 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 10:02

Hát szerencsére nekem eddig mindig jött max sávszélességgel vagy közel max.
Érdekes hogy 2 ismerősömmel egyszerre kezdtük letölteni a L4D-et.
Nekem a 8megás nett mellett jött 750-830K/s között,az egyik ismerősömnek szintén 8 megás net melett ne jött csak 360-570K/s között, a másik ismerősnek ha jól tudom 1,5 vagy 2 megás nett mellett jött vagy 8-30K/s között.
Elég érdekes volt.

#673 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 10:57

http://store.steampowered.com/sub/964/

e hétvégi.

#674 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 11:36

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 11:57

Az alábbi a Terror From the Deepnél van. :D

Idézet

SYSTEM REQUIREMENTS
(...)
You must have a mouse attached to the computer. (We mean the input device; please do not glue or staple helpless little animals to the keyboard.)

Mondjuk az is elég érdekesen jött ki, hogy korabeli HW igényeket tüntetnek fel (386/33MHz-s CPU, 4 MB RAM, stb.), viszont Windows XP kell hozzá. Megnéznék egy XP-t egy ilyen PC-n. :cool: 

#675 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 11:41

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 12:36

Az alábbi a Terror From the Deepnél van. :D

Mondjuk az is elég érdekesen jött ki, hogy korabeli HW igényeket tüntetnek fel (386/33MHz-s CPU, 4 MB RAM, stb.), viszont Windows XP kell hozzá. Megnéznék egy XP-t egy ilyen PC-n. :cool: 

Ja, ha fizetnének érte sem kellene :D

#676 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 22:15

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 23:37

Azóta (egész pontosan tegnap óta) helyreállt az eurós szerver is, tehát ha még aktuális, akkor meg tudod venni 5€-ért.

Mégegyszer? :think: 
A második a számla maga, amit már levontak. Szerencse, hogy nem nagyobb összegről volt szó.

#677 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 13:35

Hát iFluid-ot nem ajánlom senkinek :(
Grafika messze nem olyan szép "élőben" mint videókon tűnt, ráadásul elég szép gépigénye is van emellé. De ez a kisebbik gond, a nagyobbik az az, hogy befejezetlen az egész, olyan beta verzió érzése van az embernek. Egyrészt nagyon sok logikátlanság van benne, az ember sokszor észre se veszi, hogy mit kéne csinálna, mert fel se tünik neki, hogy x irányba is el lehet menni, vagy hogy ott csinálni is kéne valamit. Elvileg vannak segítő szövegek a játékban, de gyakorlatban sokszor hiányoznak olyan helyről ahova kéne, másrészt nagyon rébuszokba tud beszélni (kezdetektől kezdve). Ennél viszont sokkal rosszabbak a bugok, tele van velük a játék. Tipikusan olyan dolgok, hogy beszorulsz valahova, ahonnan nem tudsz kijönni (s sehol se írja, hogy meg tudod ölni magad "r" gombbal, véletlenül jöttem csak rá, pedig mutat bill kiosztást, de ott szó se esik róla), illetve, hogy respawn helyek időnként az asztal szintje alatt vannak, s így respawnkor rögtön leesik az ember a semmibe és meghal. Ez az első 1-2 perces pályákon még csak elmegy, de a vége fele mikor már 10+ perces pályák vannak, elég idegesítő mikor a legvégén kénytelen az ember ilyesmik miatt újrakezdeni. Ráadásul elég régóta kint van a játék és a fejlesztő részéről hajlandóságot se látni, hogy javítaná ezeket a hibákat...
Szóval kár érte nagyon, szerintem nagy ötlet volt, de a megvalósítás nagyon sok kívánnivalót hagy maga után (azt már csak zárójelbe, hogy kicsit ötlettelennek is éreztem a pályákat, ennél sokkal többet ki lehetne hozni az alaphelyzetből szerintem).
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#678 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 20:27

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 13:35

Hát iFluid-ot nem ajánlom senkinek :(
Én ettől azért eltérő véleményen vagyok, az alábbiakban enyhíteném a súlyos lepontozást.

Grafika messze nem olyan szép "élőben" mint videókon tűnt, ráadásul elég szép gépigénye is van emellé.
Szerintem meg teljesen jó a grafikája, hozza a videók hangulatát, bár az értelmetlenül sok kirajzolt tárgy miatt tényleg irreálisan magas a gépigénye. A zenéje viszont sokszor nagyon idegesítő, azt jobb lekapcsolni, vagy legalábbis lehalkítani.

De ez a kisebbik gond, a nagyobbik az az, hogy befejezetlen az egész, olyan beta verzió érzése van az embernek. Egyrészt nagyon sok logikátlanság van benne, az ember sokszor észre se veszi, hogy mit kéne csinálna, mert fel se tünik neki, hogy x irányba is el lehet menni, vagy hogy ott csinálni is kéne valamit. Elvileg vannak segítő szövegek a játékban, de gyakorlatban sokszor hiányoznak olyan helyről ahova kéne, másrészt nagyon rébuszokba tud beszélni (kezdetektől kezdve).
Hát akkor én vagy zseni vagyok, vagy tudja a fene, de nekem pont annyi kellett, amennyi hintet ezek a kérdőjelek adtak. Mondjuk sokat számít a pályák elején levő kamerapásztázás, meg úgy általában a "kizoomolt" gondolkodás.

Ennél viszont sokkal rosszabbak a bugok, tele van velük a játék. Tipikusan olyan dolgok, hogy beszorulsz valahova, ahonnan nem tudsz kijönni (s sehol se írja, hogy meg tudod ölni magad "r" gombbal, véletlenül jöttem csak rá, pedig mutat bill kiosztást, de ott szó se esik róla), illetve, hogy respawn helyek időnként az asztal szintje alatt vannak, s így respawnkor rögtön leesik az ember a semmibe és meghal. Ez az első 1-2 perces pályákon még csak elmegy, de a vége fele mikor már 10+ perces pályák vannak, elég idegesítő mikor a legvégén kénytelen az ember ilyesmik miatt újrakezdeni.
Ezzel sajnos teljesen egyetértek, tényleg bugos. De azért eddig összesen 2 pályán akadtam be, pedig a 14.-nél tartok, tehát azért annyira nem kell felfújni a dolgot. Rosszul elhelyezett respawnnal szerencsére még nem találkoztam.

Ráadásul elég régóta kint van a játék és a fejlesztő részéről hajlandóságot se látni, hogy javítaná ezeket a hibákat...
Pedig már egyszer patchelték, valószínűleg dolgoznak a következő adagon. Sajnos a legutóbbi patchnél a játék szépen törölte a játékos profilját is egyben (tehát az összes eddig elért eredményét), így volt nem kicsi anyázás a fórumokon.

Szóval kár érte nagyon, szerintem nagy ötlet volt, de a megvalósítás nagyon sok kívánnivalót hagy maga után (azt már csak zárójelbe, hogy kicsit ötlettelennek is éreztem a pályákat, ennél sokkal többet ki lehetne hozni az alaphelyzetből szerintem).

Én pont azt szeretem benne, hogy viszonylag realisztikus a környezet, nagyjából tényleg elképzelhetőek ezek a "pályák" a valóságban is, többnyire féken tartották a szürreál dolgokat. Pl. nézd meg a Wonderful End of the World-öt, ha igazán elborult pályájú, hasonló játékot akarsz látni. (De annak legalább király a zenéje. :))

Szerk: Mivel már van rendes indie/budget topic, szerintem ne a Steam témájában vesézzük ki a továbbiakban a dolgot.

Szerkesztette: Root_Kiskacsa 2009. 01. 13. 20:29 -kor

#679 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 20:53

Hja, rengeteg rosszat olvasni róla a fórumban is. Karácsonykor lement az ára pár fontra de így még azt is sajnáltam rá. Pedig a demo nagyon bejott, otletes a játék és kellemes a grafika. Furcsa érzés az óriási tárgyak kozott szlalonozni :) Nagyon sajnálom hogy elszúrták ezt a részét.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#680 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 19:43

Buy Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas 2

Save 50% when you buy before January 20th.
http://store.steampo....com/app/15120/

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.