HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#81 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 06. 11:31

Értelmes gémek mint pl Age of empires 2 ,Sims ,Battlefield ,Tomb raider 5 az a helyzet hogyelég zsugori vagyok játék vétel terén itthon nem nagyon veszek gamet mert idegesít hogy külföldön olcsobban meg kapom és minek vegyem meg hl2-öt mikor nem teccik ráadásul max 1 éven belül ugyis feltörik a steamet és akkor lehetöség nyillik az ilyen magamfajta warezosoknak addig csak gyakoroljnak a pénzes fiuk  :p  :cool:

#82 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 06. 11:36

Idézet

...azokat a gémeket én is meg veszem amik szerintem megérdemlik

Idézet

... az a helyzet hogyelég zsugori vagyok játék vétel terén itthon nem nagyon veszek gamet

:lol:
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#83 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 11:44

Áky honnét van ennyi pénzed ahogy a gépedet elnézem nem lehetet olcso az x800 jah persze elfelejtettem te nem kurvázol nem drogozol nem iszol Loool ,vagy csak cd-ét írsz pénzért ? és tudtommal azok nem eredeti cd-ék.Teli zsebbel én is tudok nevetni  :] cáfoj meg kérlek

#84 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 11:58

Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:44

nem kurvázol nem drogozol nem iszol

:omg:  :omg:
Igen ez mind igaz, nem költöm a pénzem mindenféle baromságra. És valahogy mindig marad annyi pénzem, hogy a jövőre is tudjak gondoli. A cd írást meg felejtsd el!

#85 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 12:10

Mindenesetre szerencsés ember ,látod ez a különbség köztünk én a szüleinből élek és legalább 3 évig kéne gyüjtenem egy ilyen gépre mint ami neked van (igy most már értheted hogy miért nem vehetek hl2-őt ) és szerintem vannak még egy páran igy az országba ,ugy hogy megvárom mig feltörik a steamet  :evil2:

#86 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 13:54

Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:10

Mindenesetre szerencsés ember ,látod ez a különbség köztünk én a szüleinből élek és legalább 3 évig kéne gyüjtenem egy ilyen gépre mint ami neked van (igy most már értheted hogy miért nem vehetek hl2-őt ) és szerintem vannak még egy páran igy az országba ,ugy hogy megvárom mig feltörik a steamet  :evil2:

Hosszúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú lessssssssssssssssssssz :]
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#87 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:48

Türelmes ember vagyok  :]

#88 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 14:56

Nemhiszem hogy a Valve-t nagyon meghatná a dolog, gondolj csak a múltkori "törésre", két kattintás és máris le voltak tiltva a warezosok.

#89 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 15:01

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 15:56

Nemhiszem hogy a Valve-t nagyon meghatná a dolog, gondolj csak a múltkori "törésre", két kattintás és máris le voltak tiltva a warezosok.

A mai világban bármi lehet ,már most probálják a steamet kizárni (steam down-al) :think:
amit elmondtál az késöbb forditva is igaz lehet

#90 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 15:26

Nem lehetetlen feltörni, de 10 perc alatt tudnak vmi módosítást csinálni, amivel kezdhetnek a hackerek előről játszani. Ezt a játékot a legtöbb felhasználó megunja, sztem te is meg fogod és inkább elmegy és megveszi...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#91 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 16:00

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 16:26

Nem lehetetlen feltörni, de 10 perc alatt tudnak vmi módosítást csinálni, amivel kezdhetnek a hackerek előről játszani. Ezt a játékot a legtöbb felhasználó megunja, sztem te is meg fogod és inkább elmegy és megveszi...

Ebbe a verzióba csak egy hiba van ahhoz hogy változtatni tudjanak a steamen elöször arra kell rájönniük hogy most feltörték -e egyáltalán és ez nem kis idő  ;)  azis lehet hogy a végén a Valve unja meg bár ennek elég kicsi a valószinüsége :confused: .Tudtok más játéknál ilyen esetről ?

#92 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 16:03

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 16:26

Ebbe a verzióba csak egy hiba van ahhoz hogy változtatni tudjanak a steamen elöször arra kell rájönniük hogy most feltörték -e egyáltalán és ez nem kis idő  ;)  azis lehet hogy a végén a Valve unja meg bár ennek elég kicsi a valószinüsége :confused: .Tudtok más játéknál ilyen esetről ?

#93 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 16:19

Idézet

Ebbe a verzióba csak egy hiba van ahhoz hogy változtatni tudjanak a steamen elöször arra kell rájönniük hogy most feltörték -e egyáltalán és ez nem kis idő

Kis naív :Đ
CS: S-ből már volt működő, amivel a Steamre is be lehetett menni, élt vagy 3 napig :Đ
Tuti van egy kis team, akinek az a dolga, hogy napi 24 órában ellenőrzi a szervereket, nekik fel fog tűnni, de ha nem is napi 24 órában, akkor is feltűnik, ha csak időnként nézik meg :Đ
Egyébként meg bőven elég ha megtalálják azokat a helyeket, ahol a delikvensek kibeszélik az adott verzióka ;)

Idézet

azis lehet hogy a végén a Valve unja meg

Persze, piroska meg a nagymami után felfalja a farkast meg a sünt is :Đ

#94 Felhasználó inaktív   Blizzard 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 16:35

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 17:19

Kis naív :Đ
CS: S-ből már volt működő, amivel a Steamre is be lehetett menni, élt vagy 3 napig :Đ
Tuti van egy kis team, akinek az a dolga, hogy napi 24 órában ellenőrzi a szervereket, nekik fel fog tűnni, de ha nem is napi 24 órában, akkor is feltűnik, ha csak időnként nézik meg :Đ
Egyébként meg bőven elég ha megtalálják azokat a helyeket, ahol a delikvensek kibeszélik az adott verzióka ;)

Persze, piroska meg a nagymami után felfalja a farkast meg a sünt is :Đ

Mondasz valamit  :respect:

#95 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 17:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:22

Hali, éppen most loptam el blizzard gépét, nem tudjátok hol lehetne jó áron túladni rajta? Olyan szemétség, hogy a lopott cuccokat nem lehet rendesen eladni. Ez egy akkora hiba a törvényben, itt korlátoz engem. És még biztos sokan vannak így.

#96 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 17:11

Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 12:31

Értelmes gémek mint pl Age of empires 2 ,Sims ,Battlefield ,Tomb raider 5 az a helyzet hogyelég zsugori vagyok játék vétel terén itthon nem nagyon veszek gamet mert idegesít hogy külföldön olcsobban meg kapom és minek vegyem meg hl2-öt mikor nem teccik ráadásul max 1 éven belül ugyis feltörik a steamet és akkor lehetöség nyillik az ilyen magamfajta warezosoknak addig csak gyakoroljnak a pénzes fiuk  :p  :cool:

:omg:

#97 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 17:14

Idézet

Hamarosan újabb finomságokkal bővül a Half-Life 2: heteken belül érkezik egy vaskos HL2 Deathmatch frissítés, benne három új fegyverrrel (Slam, Stunstick, és a jó öreg Crowbar), és egy darab új pályával (a korábban kiírt DM pálytervező verseny győzteseit egyelőre nem mellékelik - kár). Ezzel párhuzamosan egy CS: Source foltozást is kapunk, benne kisebb hibajavításokkal.

(576 Online, hogy magyarul legyen)
Pl. ezért is jó a Steam...

Idézet

A másik izgalmas bővítés a Source motort célozza meg: az eredetileg beígért, de aztán boltokba került változatból mégis kihagyott HDR (high dynamic range lightning) ficsör mászik be az enginebe - a HDR vizuális erejét egy új, ingyenesen letölthető single player pálya (The Lost Coast - a Highway 17 epizód egyik szekciójának újragondolása) demonstrálja majd, de erre sajna még várnunk kell egy darabig, a Valve a "következő hónapokra" igéri az új szcenáriót.
  ;)

Szerkesztette: spidey 2005. 02. 06. 17:15 -kor

#98 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 17:17

Jó a Steam, mi?

Haverom megvette EREDETIBEN a HL2-őt, de csak akkor derűlt ki, hogy sz@rt se ért vele, amikor felinstallálta és meglátta, hogy kell hozzá internet.

Ennyit a Steamről..

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 02. 06. 17:18 -kor

JóSebesség

#99 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 17:46

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 18:17

Jó a Steam, mi?

Haverom megvette EREDETIBEN a HL2-őt, de csak akkor derűlt ki, hogy sz@rt se ért vele, amikor felinstallálta és meglátta, hogy kell hozzá internet.

Ennyit a Steamről..

Haverod elolvashatta volna a dobozt. Mondjuk az hülyeség, hogy a single részhez is  KÖTELEZÖ  az Internet...   :rolleyes:

Szerkesztette: spidey 2005. 02. 06. 17:49 -kor

#100 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 17:48

Kötelező, másképpen nem tudod elindítani..  :rolleyes:
JóSebesség

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első