HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#821 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 28. 17:40

Jé tényleg. Kipróbáltam céges vpn-en. Németországban van a szerver így német az ip-m is és a csomagba belekerült a dark messiah is.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#822 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 03. 28. 22:05

Amúgy az a vicc, hogy még 50 %-os leárazással is €-ban a Far Cry 2 drágább mint itthon magyar felírattal a webáruházban.

#823 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 22:05

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 18:40

Jé tényleg. Kipróbáltam céges vpn-en. Németországban van a szerver így német az ip-m is és a csomagba belekerült a dark messiah is.

No és meg is vetted úgy ? :)

#824 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 11:29

Hmm... azon ismerősök, akik megvették a csomagot, azt állítják, hogy belekerült nekik a Dark Messiah is. Ezt a Steam Community lapjuk is megerősíti. Francba is, lehet, hogy kipróbálom. Bár így drágább, mint NMI ajánlata (mivel a többi game totál nem érdekel), de ennyi még azért belefér.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#825 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 12:09

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. márc. 28., szombat - 22:05

No és meg is vetted úgy ? :)

Nem, csak infóként írtam Root-nak :D
Ezek a cuccok engem nem érdekelnek. Anno a Dark Messiah-t elkezdtem, de abbahagytam a Pókkanyonnál mivel írtózom a nagy pókoktól (szarér kell minden ilyen rpg játékba pókokat tenni  :reklamacio: )
Kép

Xfire profil

LordRolee

#826 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 12:16

Arx Fatalisban voltak még óriási, szafti pókok. Mikor meghaltak, átfordultak a hátukra és megrezegtették a lábukat meg a potrohukat. Nyamm!! :Đ Meg egy egész barlangot kitolto féreg. Meg a torpéket megdézsmáló Cerberus :D Tetszene ;)  :Đ

Velem is hasonló a helyzet. A Beyond Good and Evil megvan eredetiben (igaz nem Steames de legalább nem kell toltogetni ha installni akarom meg net sem kell hozzá), a Far Cry -al meg a Dark Messiah-val ugyanez a helyzet. A Sturmovik meg nagyon nem tud érdekelni :rolleyes:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#827 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 12:21

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 13:09

Ezek a cuccok engem nem érdekelnek. Anno a Dark Messiah-t elkezdtem, de abbahagytam a Pókkanyonnál mivel írtózom a nagy pókoktól (szarér kell minden ilyen rpg játékba pókokat tenni  :reklamacio: )

#828 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 12:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 13:16

Arx Fatalisban voltak még óriási, szafti pókok. Mikor meghaltak, átfordultak a hátukra és megrezegtették a lábukat meg a potrohukat. Nyamm!! :Đ Meg egy egész barlangot kitolto féreg. Meg a torpéket megdézsmáló Cerberus :D Tetszene ;)  :Đ

Velem is hasonló a helyzet. A Beyond Good and Evil megvan eredetiben (igaz nem Steames de legalább nem kell toltogetni ha installni akarom meg net sem kell hozzá), a Far Cry -al meg a Dark Messiah-val ugyanez a helyzet. A Sturmovik meg nagyon nem tud érdekelni :rolleyes:

Lost Planetben vannak még undormányok :D

#829 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 16:20

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 12:09

Egyetlen probléma van csak a proxys vásárlással, hogy nem működik. Ugyanis ilyenkor azonnal kiderül, hogy Ungarnból indul(na) a banki tranzakció és elküldenek melegebb éghajlatra. Tapasztalat. :D
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!

#830 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 18:49

Vajön holnaptól is újabb akciók kezdődnek valamelyik cég termékeire ? Amúgy kissé gazdasági válság illata van nem ? :)

#831 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 22:40

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 16:20

Egyetlen probléma van csak a proxys vásárlással, hogy nem működik. Ugyanis ilyenkor azonnal kiderül, hogy Ungarnból indul(na) a banki tranzakció és elküldenek melegebb éghajlatra. Tapasztalat. :D

Paypal-al is? Ott elvileg semmilyen adatod nem tud meg a "célszemély" csak a paypal nickedet vagy még azt sem.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#832 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 22:57

Meg az országot, meg a nevedet meg teljes lakcímedet.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#833 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 18:28

Company of Heroes-t leupdatelte már valakinek a gőz ?

#834 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 18:31

Megvettem, tényleg benne volt a Dark Messiah is. :)

A fenti kérdésre válaszolva: nem használok Paypalt, de szerintem azzal sem menne, különben rövid életű lenne a kapcsolat a Paypal és a Steam között. Ráadásul sok más szolgáltatónál is van régió figyelés, így minden bizonnyal a Paypalnál (eBaynél) sem akarnak potenciális ügyfelet veszíteni azzal, hogy a felhasználó földrajzi helyét elrejtik.

#835 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:38

Nos egyébként elkezdett updatelni, manuálisan a játék gyorsítótár épségének ellenőrzéseként.

#836 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 15:49

Kép

Eheti 5€

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 04. 03. 15:49 -kor

#837 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 20:41

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2009. márc. 30., hétfő - 18:31

Megvettem, tényleg benne volt a Dark Messiah is. :)

Hát ez valami nagyon megakirály game. A Steam Community mérése szerint eddig 16,4 órát játszottam vele, de még mindig nem értem a végére. Szóval játékidő az van benne. A játékélményről pedig annyit, hogy ezt a 16,4 órát kb. két nap alatt hoztam össze. :D Már jó ideje nem volt játék, ami ennyire bejött volna.
Azért az Arcane Studiost akkor is kitaláltam volna, ha nem a logójukkal indul a játék. Egyszerűen érezni az Arx Fatalist az egészben. No meg egy jókora Thief hangulat is társul. A HL2 is valahol megmutatkozik az idétlen fizikai puzzle-okkal, meg a főhős sidekickjével (Leanna, nem a démon), aki stílusra és értelemre abszolút Alyx Vance. (Kinézetre nem.)
Azért amikor Xanát ki lehetett űzni a főhős fejéből, meg Leannát megetetni a pókokkal, azért csináltam egy-egy mentést. Kíváncsi vagyok, hogy változik meg a játék más-más döntéssel. (Na jó, egy picit puskáztam a Wikipediáról, de azért az endsequence-et ott sem spoilerezték le.)

Na jó, nem offolok tovább.

#838 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 20:47

Én mondtam, hogy nagyon baró  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#839 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 20:55

Mondtam én is hogy nagyon jó :D Na de azért az Arx Fatalisszal nem ér fel :Đ
Xanát egyik végigjátszás alkalmával sem volt szívem exorcizálni, sokkal jobb élmény ha végig velem marad :) Az még kulonosképpen tetszik hogy bármelyik karakter életképes (íjász, harcos, mágus) akárcsak az elozo játékukban, így elég kellemes újból végigvinni a játékot. Legutoljára íjászt csináltam Sareth-bol (pedig utálom oket minden akció-RPG-ben), de régen szórakoztam olyan jól.

#840 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 21:06

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 21:55

Mondtam én is hogy nagyon jó :D Na de azért az Arx Fatalisszal nem ér fel :Đ
Xanát egyik végigjátszás alkalmával sem volt szívem exorcizálni, sokkal jobb élmény ha végig velem marad :) Az még kulonosképpen tetszik hogy bármelyik karakter életképes (íjász, harcos, mágus) akárcsak az elozo játékukban, így elég kellemes újból végigvinni a játékot. Legutoljára íjászt csináltam Sareth-bol (pedig utálom oket minden akció-RPG-ben), de régen szórakoztam olyan jól.

Mivel a legtöbb ellenfelet egyszerűen lerugtam valahonnan, mindegy volt milyen kasztú a karakter :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.