HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#981 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 13. 22:15

Eh, lemaradtam az 5 eurós Defense Gridről. Ma járt le a 75% off, este akartam megvenni, de hétkor visszatért a 20 eurós sávba, annyit viszont nem akarok adni érte. Marad a Plants vs. Zombies :)

#982 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 05. 14. 06:53

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

50% off 5 napig.

#983 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 11:24

Valaki aki megvette és már kipróbálta a Killig Floort azt nyilatkozhatna :)
Itt 1-2 kép keretében vagy esetleg külön topciot is lehet nyitni neki.

Én speciel előrendeltem de nem voltam steam közelében lassan már 1 hete szal nem tudtam megnézni viszont érdekelne milyen lett.

#984 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 11:46

Vajon mi lesz a mai akció ?  :idea:

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 05. 15. 11:47 -kor

#985 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 11:55

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 12:46

Vajon mi lesz a mai akció ?  :idea:

Remélem mikor bemegyek a CBA-ba hazafelé akkor az lesz hogy 2 sört kapsz 1 áráért :Đ

#986 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 15:00

:D

#987 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 16:24

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 12:24

Valaki aki megvette és már kipróbálta a Killig Floort azt nyilatkozhatna :)
Itt 1-2 kép keretében vagy esetleg külön topciot is lehet nyitni neki.

Én speciel előrendeltem de nem voltam steam közelében lassan már 1 hete szal nem tudtam megnézni viszont érdekelne milyen lett.

én most próbáltam ki, játszottam vele 0.4 órát. egy pályát töltöttem be és nem is toltam végig mert annyira szörnyen szar. annyira örülök h nem vettem meg... huh

a grafika hihetetlenül ocsmány és részlettelen. a modell animációk is szörnyűek, hála a régi és elavult engine-nek.

a játékmenetről nem tudok részletesen nyilatkozni mert nem mélyültem el benne. a pályákon a szörnyek hullámokban érkeznek, hasonlóan mint a l4d survival mode-jában. a hullámok között egy visszaszámlálón kijelzett idő áll rendelkezésre, hogy elmenjünk a kereskedőhöz, ahol vehetünk fegyvereket, ammo-t és hasonló dolgokat. a kereskedőhöz egy pályán repkedő piros nyíl vezet oda egyébként.

a zombik megütnek, rádugranak, valamelyiknek fegyvere is van (pl. láncfűrész). itt jön a képbe az az effekt ami akkor kerül a képernyőre amikor sebződsz. nagyon zavaró, nagyon ronda és semmit nem látsz tőle.

2 dolog tetszett. a szebb lövéseknél belassul a játék és slow motion-ben nézheted meg ahogy darabokra szakad a szörny. továbbá a fegyvereken vannak iron sight-ok (amit a l4d-ből nagyon hiányolok), viszont célkereszt NINCS.

számomra érthetetlen, hogy hogy lett ilyen sikeres a játék. első helyen van a steam top seller listáján és 10000-es játékosszámmal peak-elt a megjelenés után. úgy vették meg az emberek h a trailer-en kívül (amin szvsz látszott h szar játék lesz) semmilyen videó nem állt rendelkezésre.

a karakterek hangjainak brit akcentusa van, abból is az idegesítő fajta (szerintem). nem tudom honnan horgászták elő az embereket, de én gyakran játszok britekkel és egyiknek sincs ilyen idegesítő akcentusa. ja és h ezt fokozzuk a hangjuk is szar a színészeknek.  ;)

nagyjából ennyi. kegyetlenül sazr játék, szerintem.

#988 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 16:33

Na fasza most már 2 oldal érveit is hallottam  :Đ
Másik ismim meg kegyetlenül jónak tartja :)

#989 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 16:34

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 12:55

Remélem mikor bemegyek a CBA-ba hazafelé akkor az lesz hogy 2 sört kapsz 1 áráért :Đ

Picsss nem akcióztak.... :reklamacio:  :mad:
De volt citromos Gösser :D  ;)  :respect:

#990 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 16:37

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 17:33

Na fasza most már 2 oldal érveit is hallottam  :Đ
Másik ismim meg kegyetlenül jónak tartja :)

hogy a faszba lehet ezt szeretni? gondoltam rá h megveszem akkor is ha nem tetszik annyira hogy játszhassak azokkal akikkel általában szoktam, de ez olyan szinten fos h biztos nem költök pénzt rá. nagyon remélem h nem fog tetszeni annak az illetőnek se akinek az acc.-ján próbáltam. nagyon király lesz ha l4d helyett ezt a szart kezdik el játszani nélkülem.  :bolond:

#991 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 19:05

Kép

Call of Duty: World at War 50 % off

#992 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 19:08

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 17:24

én most próbáltam ki, játszottam vele 0.4 órát. egy pályát töltöttem be és nem is toltam végig mert annyira szörnyen szar. annyira örülök h nem vettem meg... huh

a grafika hihetetlenül ocsmány és részlettelen. a modell animációk is szörnyűek, hála a régi és elavult engine-nek.

a játékmenetről nem tudok részletesen nyilatkozni mert nem mélyültem el benne. a pályákon a szörnyek hullámokban érkeznek, hasonlóan mint a l4d survival mode-jában. a hullámok között egy visszaszámlálón kijelzett idő áll rendelkezésre, hogy elmenjünk a kereskedőhöz, ahol vehetünk fegyvereket, ammo-t és hasonló dolgokat. a kereskedőhöz egy pályán repkedő piros nyíl vezet oda egyébként.

a zombik megütnek, rádugranak, valamelyiknek fegyvere is van (pl. láncfűrész). itt jön a képbe az az effekt ami akkor kerül a képernyőre amikor sebződsz. nagyon zavaró, nagyon ronda és semmit nem látsz tőle.

2 dolog tetszett. a szebb lövéseknél belassul a játék és slow motion-ben nézheted meg ahogy darabokra szakad a szörny. továbbá a fegyvereken vannak iron sight-ok (amit a l4d-ből nagyon hiányolok), viszont célkereszt NINCS.

számomra érthetetlen, hogy hogy lett ilyen sikeres a játék. első helyen van a steam top seller listáján és 10000-es játékosszámmal peak-elt a megjelenés után. úgy vették meg az emberek h a trailer-en kívül (amin szvsz látszott h szar játék lesz) semmilyen videó nem állt rendelkezésre.

a karakterek hangjainak brit akcentusa van, abból is az idegesítő fajta (szerintem). nem tudom honnan horgászták elő az embereket, de én gyakran játszok britekkel és egyiknek sincs ilyen idegesítő akcentusa. ja és h ezt fokozzuk a hangjuk is szar a színészeknek.  ;)

nagyjából ennyi. kegyetlenül sazr játék, szerintem.

:D Na majd N.M.I beszámolója is érdekes lesz. :D

#993 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 06:32

Kép

Megint próbálkozott egy...

#994 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 06:24

Kép

Ingyenes TF2 hétvége lesz a gőzőn. Valamint már frissíti a TF2-t .

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 05. 22. 06:25 -kor

#995 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:21

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 19:08

:D Na majd N.M.I beszámolója is érdekes lesz. :D
Hat en mar nagyon ki akarom probalni mert nehany nappal a megjelenese elott jottem el nyaralni. Azota minden nap ezzel almodom :pokeas2:
Azt hittem Virus is megvette de tole nem lattam velemenyt. Remelem jo lesz, nekem az L4D nem jott be szoval vagy ez vagy semmi.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#996 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 18:50

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2009. máj. 22., péntek - 7:24

Kép

Ingyenes TF2 hétvége lesz a gőzőn. Valamint már frissíti a TF2-t .

+ 10 euróért most akár véglegesítheti is az ember  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#997 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 17:24

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. máj. 22., péntek - 12:21

Hat en mar nagyon ki akarom probalni mert nehany nappal a megjelenese elott jottem el nyaralni. Azota minden nap ezzel almodom :pokeas2:
Azt hittem Virus is megvette de tole nem lattam velemenyt. Remelem jo lesz, nekem az L4D nem jott be szoval vagy ez vagy semmi.

Hát, én meg a chieftec tápom megfirkanása miatt nem voltam napokig. Amúgy én is úgy tudtam, hogy megvette, legalábbis abból amit írt itt arra következtettem.

Szerkesztette: GoodSpeed 2009. 05. 26. 18:12 -kor

#998 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 17:40

mindjárt bepisilek izgalmamban, hogy ebből mi lesz most  :eek:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#999 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 17:46

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. máj. 22., péntek - 12:21

Rádzser tath!!!

Igen megvettem.

Pár szóban.
Grafika:
Nem valami hipermodern, viszont érdekes hogy egyes elemi(effektek, egyes helyeken tényleg elég brutálisan jól néznek ki) jobbak mint a L4D de lényegébe csúnyácskább tőle (de nem sokkal), viszont cserébe gépigény elhanyagolható egy mai átlag rendszeren.
Habár nehéz összehasonlítani a 2-őt mivel más az atmoszféra illetve ebbe több különböző témájú pálya van.
Játék:
Tényleg nem esünk hasra tőle de azért nem is vészes, leginkább a L4d Survival módjára hasonlít annyi különbséggel hogy itt több hullámba vannak osztva amik csak akkor jönnek ha az előzőt kiiktattuk. 2 hullám között van egy kis pihi idő amikor nyitva vannak a botlok és fel lehet fegyverkezni. Elsődleges és másodlagos fegyvercsoportra vannak bontva a vásárolható fegyók illetve gránát, pajzs és késfélék). A trükk csak az benne hogy 15 egységnyi cuccot tarthatsz magadnál egyszerre így nem vásárolhatsz mindenfélét össze illetve egyes fegyvereknek más egységértékük van.
Csapatjátéknak nagyon jól el lehet szórakozni vele sztem. Sőt azt is megkockáztatom hogy jobb csapatjáték terén mint a L4D, főleg a kasztok miatt.

Negatívum:
- csak az első kis pisztolyon van lámpa (én legalábbis máson nem láttam és sok a sötét pályarész)
- kicsit gyenge graf (bőven élvezhető)
- kevés fegyver (sztem több és változatosabb fegyók kellenének bele)
- kevés pálya (habár már most is fellelhető sok custom mapp)

Még nem játszottam vele sokat, én is pont elutaztam megjelenésekor utána meg 1-2 vizsga meg most főleg L4D-et és CSS-t nyomtuk csapattal illetve Tf2. De nyáron jobban kitapasztalom sztem. A perkes rendszerről még fogalmam sincs mire jó és hogy fejlődik az ember szal még sok minden van amit nem láttam a játék jó oldaláról.

Így előre összességébe olyan 10/6 vagy max 10/7 et adnék első ránézésre.
Majd este dobok pár shootot is fel.

Szerkesztette: Virus9AX 2009. 05. 26. 17:52 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 18:12

Idézet: MarKinG - Dátum: 2009. máj. 26., kedd - 18:40

mindjárt bepisilek izgalmamban, hogy ebből mi lesz most  :eek:

Látom, lesed minden postomat :D

Téma megosztása:

• (110 Oldal)