megoldodott. Vesztenem kellett egy életet és akkor már nyitva állt a kapu...
Serious Sam 2 & Serious Engine 2
Elküldve: 2006. 07. 30. 11:50
Eladó ASUS A8N SLI Delux - A64 3500+ VeniceE6 - 2x1GB Samsung PC3200- watercool heatkiller rev2.0 - gyártott blokk northbridge-re
Elküldve: 2006. 08. 01. 19:35
Te Max. Most komolyan. Tudsz angolul. És ennek ellenére alap akciójátékokat meg autóversenyeket is magyarítasz. Minek?
:Đ
Elküldve: 2006. 08. 01. 20:26
Tudok de azért olyan szinten nem hogy mindnet megértsek. Nameg szeretem ha a játék ammivel játszok, magyar. 
Persze csak oylan embereke honosítását pakolom fel akikről tudom h igényes munkát szoktak végezni
Persze csak oylan embereke honosítását pakolom fel akikről tudom h igényes munkát szoktak végezni
Elküldve: 2006. 08. 01. 21:13
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 20:26
Tudok de azért olyan szinten nem hogy mindnet megértsek. Nameg szeretem ha a játék ammivel játszok, magyar. 
Hogy én is beleug@ssak - Mert egyébként a Komoly Samu-ban k.rva sokat kell olvasni. :Đ :Đ :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Súgó
A téma zárva.