HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. - Lord of Destruction - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (575 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. - Lord of Destruction

#41 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 24. 10:19

idézet:
Ezt írta Kecsöpp:
- szinekkel megkülönböztése a földön lévő cuccoknak
- Szinte minden kövezhető a megfelelő cube-os "adalékokkal"
- bevásárlóközpont :D
- nem csak rúnákra
- nem csak a "szokásos" varázslatokat használhatja 1 kari
- új ellenfelek (kb 30 féle)
- új értékrendek MINDENHOL!
[/quote]

Hát ez az egyik legnagyobb cheater mod, amit valaha láttam! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#42 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 24. 15:14

idézet:
Ezt írta Jareth:

Hát ez az egyik legnagyobb cheater mod, amit valaha láttam! :D
[/quote]

Ja kegyetlen milyen cuccokat dob, teljesen legyilkolja a játékot! Mi értelme van nyomúlni, ha minden ény eldb valami elite unique cuccot???
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#43 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 24. 15:51

idézet:
Ezt írta Nevl:
Ja kegyetlen milyen cuccokat dob, teljesen legyilkolja a játékot! Mi értelme van nyomúlni, ha minden ény eldb valami elite unique cuccot???[/quote]

Régebben én is próbálkoztam ilyennel, csak az még az inventory és a 'stash' méretét is megduplázta + 'players 32'-nek felelt meg a nehézség! Az volt csak a jó móka! :D
Tyraan - Artum Inferniti

#44 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 24. 18:43

Kövér fiúk (Hi guyz),
mondjátok mánmeg, hogy Bowazonnak milyen kísérő tanácsos(tudom, Unicum mellé sör), mert felvettem Act2-es Offensive Arabadint, de az a kis rohadék Blessed Aim-ot kapcsol be csak, és valaki említette, hogy Might-os emberke kellene. Cseréljem Combatra??? A Defensive jellegű mit ad?

Tank sén

BTW, a csaló jellegű modokról: én számos modot használtam, egyet használok is: a vad Enhanced Dropos modoknak semmi értelme, mert rettenetesen elveszik a jatékélményt. Egy ilyet próbáltam, kb. 2 napig volt fenn, mielőtt eltöröltem a létből. Majd mindenki Unique-okat, Seteket dobált, ehhh. Pont a szerencseelem/fejlődés motívumot heréli ki a játékból.

[ 2003. november 24.: Kraken szerkesztette a hozzászólást ]
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#45 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 24. 21:07

idézet:
Ezt írta Kraken:
Kövér fiúk (Hi guyz),
mondjátok mánmeg, hogy Bowazonnak milyen kísérő tanácsos(tudom, Unicum mellé sör), mert felvettem Act2-es Offensive Arabadint, de az a kis rohadék Blessed Aim-ot kapcsol be csak, és valaki említette, hogy Might-os emberke kellene. Cseréljem Combatra??? A Defensive jellegű mit ad?

Tank sén

BTW, a csaló jellegű modokról: én számos modot használtam, egyet használok is: a vad Enhanced Dropos modoknak semmi értelme, mert rettenetesen elveszik a jatékélményt. Egy ilyet próbáltam, kb. 2 napig volt fenn, mielőtt eltöröltem a létből. Majd mindenki Unique-okat, Seteket dobált, ehhh. Pont a szerencseelem/fejlődés motívumot heréli ki a játékból.

[ 2003. november 24.: Kraken szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Act 2 deffensive! Az szerintem a legjobb amának. Bár én elhagytam szerencsétlent valahol régebben.
Mostanra elértem a 42. szintet, hát elég érdekes a night. Főle így skillek hiányában. Bár egyik sráctól kaptam egy jó bow-t, de még így sem klappol teljesen a dolog.
A másik porbléma meg az, hogy egyedül vagyok, szal jó lenne, ha valamelyik emberke feltolná magát b-netre!

#46 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 25. 07:06

idézet:
Ezt írta Kraken:
Kövér fiúk (Hi guyz),

Tank sén

...
[/quote]
Én majdnem minden esetben kísérőnek a nightmare ActII-ben felbérelhető Holly Freeze aurás muksót választom (csak most nem jut eszembe, hogy deffensive, offensive vagy combat típusú). Nagyon jól jön a lassítása, a Holly Freeze aura pedig most már cold sebzést is bevisz. Emellett, ha fast vagy very fast fegyver van a kezében, akkor elég szépen szurkál. :)
A modokról:
Vannak olyan modok, amelyek a nehézséget, a szörnyeket esetleg a pályát módosítják (pl.: Descendents of the Dragon, Ancestral Recall, Ancients - The Fury Within), én ezeket nam tartom csalásnak, némelyik egész jópofa tud lenni...
A csalós modok (drop stb.) tönkreteszik a játékélményt, próbáltam én is de Krakenhez hasonlóan nálam se sokáig volt fenn. Egy kivétel van azonban; mind a mai napig használom a stash-cube modot (kövezzetek meg érte nyugodtan). Ez megnöveli a stash és a Horadric Cube méretét, de ezenkívül semmi mást nem csinál. Így nem kell mindig rohangálni a városba eladni a cuccokat és lehet folyamatosan haladni.

#47 Felhasználó inaktív   probalaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 25. 09:28

egészen pontosan:

Act II Hirelings: Desert Mercenaries
The Hirelings of Act II are available from Greiz in Lut Gholein. They specialize in Melee Attacks. If Hirelings have any special abilities, they will be listed in the recruitment window.

Skills:

Combat/Normal Difficulty: Jab/Prayer
Combat/Nightmare Difficulty: Jab/Thorns
Combat/Hell Difficulty: Jab/Prayer
Defense/Normal Difficulty: Jab/Defiance
Defense/Nightmare Difficulty: Jab/Holy Freeze
Defense/Hell Difficulty: Jab/Defiance
Offense/Normal Difficulty: Jab/Blessed Aim
Offense/Nightmare Difficulty: Jab/Might
Offense/Hell Difficulty: Jab/Blessed Aim

Allowed Equipment: Armor, Helms, Spears, Polearms, Javelins (but won't throw)
Notes: These guys are the most party friendly Hirelings because they share their Auras with all of the party, including Minions. The Aura the Hireling uses depends on the Difficulty level you were at and which type of Hireling you hired. You cannot control which of the available Auras the Hireling uses but normally they stick with one.

- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.

#48 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 25. 10:44

idézet:
Ezt írta Nevl:
Act 2 deffensive! Az szerintem a legjobb amának. Bár én elhagytam szerencsétlent valahol régebben.
Mostanra elértem a 42. szintet, hát elég érdekes a night. Főle így skillek hiányában. Bár egyik sráctól kaptam egy jó bow-t, de még így sem klappol teljesen a dolog.
[/quote]

Probald ki akkor a mightos kiserot, azzal lehet haladni is. Bneten csak azzal lattam bowamat...

Mennek jatszani, csak egyik karim 23-mas, normal act2-es, a masik 75-os, hell act1-es... :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#49 Felhasználó inaktív   Tory 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 25. 10:49

clvl63-as nekroval tennap gyaktam Mefit nighton, players 4-ben singleben.
Felálás: 1 offensíves segítő /act2/ + 7 csonti harcos.

csontikat 2x kinyírta /elszaladgáltam tetemet keresgélni/, aztán meghoot. Nem dobott csak pár raret, ma megyek dio ellen.

#50 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 25. 21:08

na b.net en hwsw/hwsw n varok mindenki t akinek van kedve jatszani.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#51 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 09:26

tegnap betoltuk Nevl al Bhaalt normal on.O 43 as bowa en meg 33 as barbi baba.Hat mit mondjak, nem volt egyszeru, bar egyikunk se nyeglett meg, csak sokaig tartott, meg az elfogyasztott piak menyisegetol enyhen spicces lett a barbim :).Iszonyat eros lett, regen egymagam lazan betoltam ilyen szintu karival.
Senkinek nincs kedve estenkent b.net en jatszani?Sokkal szinesebbe tehetnenk a jatekot ha mas karik is lennenek a party ba.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#52 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 12:59

idézet:
Ezt írta Evil.:
Senkinek nincs kedve estenkent b.net en jatszani?Sokkal szinesebbe tehetnenk a jatekot ha mas karik is lennenek a party ba.[/quote]

Van egy 23-mas necrom normal act2-ben, es van egy 76-os hell act1-ben. Egyik sem jo hozzatok. :)

#53 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 13:08

idézet:
Ezt írta leslie:

Van egy 23-mas necrom normal act2-ben, es van egy 76-os hell act1-ben. Egyik sem jo hozzatok. :)
[/quote]

A necróval szívesen segítünk, semmi perc alatt eljuttatunk act 5-be!
Rák találtam egy rare necro pálcát és eladtam! :(

#54 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 14:34

idézet:
Ezt írta Nevl:
A necróval szívesen segítünk, semmi perc alatt eljuttatunk act 5-be!
Rák találtam egy rare necro pálcát és eladtam! :(
[/quote]

Sokra nem mennek vele, de 1-2 nap alatt mukodne a dolog. :)
Najo. Este 8-9 korul kezdek, beirom ide a jatek nevet, es jelszot. :)
Fej kellene, de nagyon... Palcabol csak olyan, ami ugy kezdodik, h +2 necro skills, es rare. :)

#55 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 15:19

idézet:
Ezt írta leslie:

...
Fej kellene, de nagyon... Palcabol csak olyan, ami ugy kezdodik, h +2 necro skills, es rare. :)
[/quote]
Sajnos, ha lenne ijened, akkor is csak nézegethenéd, mivel kb. 40-es szint kellene hozzá. ;)

#56 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 15:37

idézet:
Ezt írta leslie:

[/quote]

ne csinald mar, sec pec alatt felhuzunk, megiscsak jobb tobben jatszani, mind egyedul boklaszni.
Megaztan az atkok is jol jonnek neha az ellenen.

#57 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 16:07

idézet:
Ezt írta Evil.:
tegnap betoltuk Nevl al Bhaalt normal on.O 43 as bowa en meg 33 as barbi baba.Hat mit mondjak, nem volt egyszeru, bar egyikunk se nyeglett meg, csak sokaig tartott, meg az elfogyasztott piak menyisegetol enyhen spicces lett a barbim :).Iszonyat eros lett, regen egymagam lazan betoltam ilyen szintu karival.
Senkinek nincs kedve estenkent b.net en jatszani?Sokkal szinesebbe tehetnenk a jatekot ha mas karik is lennenek a party ba.
[/quote]

Jah nem volt rossz az a baal-kill az egyetlen probléma, hogy még a GA sem talál mindig! Az meg milyen már??? Azt hittem hülyét kapok, amikor 10-ből, 5 GA-talált be! Ennyiszer normális támadással is el tudom találni!

#58 Felhasználó inaktív   Macok 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 26. 16:32

Hali
Szivesen csatlakozok hozzátok Diablózni.
Sajna csak éjfél után (56k).
Ha esetleg fent lesztek üznenjetek és szevesen gémelek veletek.
(/w *nokedli5)
DiabloII Rulezzzzz

#59 Felhasználó inaktív   Macok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 16:34

Van még értelme a hybrid amazonnak mert most én egy ijennel próbálkozok.
Gonolkoztam inkább csinálok 1 másikat és csak a bow-ot fejlesztem.Csak már 56ik szintű és nem akaok másikat kezdeni.
DiabloII Rulezzzzz

#60 Felhasználó inaktív   Macok 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 26. 16:44

Hallom kijött az új maphack.
Mennyire biztonságos ez?
Tudja ellenőrizni a Bnet?
DiabloII Rulezzzzz

Téma megosztása:

• (575 Oldal)