Szerkesztette: ADAMX 001 2004. 08. 03. 01:53 -kor
Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 08. 03. 01:53
Nagyon tetszik a game, pont a felénél tartok. Csak mintha kicsit nehéz lenne: már most is volt pár rész, amit vagy 5x be kellett loadolnom, pedig easy-n játszom
Sosem voltam valami profi játékos, de ez nehéz nekem
| adamx online | my config |
Elküldve: 2004. 08. 03. 07:25
Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 2:53
Nagyon tetszik a game, pont a felénél tartok. Csak mintha kicsit nehéz lenne: már most is volt pár rész, amit vagy 5x be kellett loadolnom, pedig easy-n játszom
Sosem voltam valami profi játékos, de ez nehéz nekem 
Ha a felénél tartasz, ne aggódj lesz még nehezebb is
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Elküldve: 2004. 08. 03. 09:35
Idézet: EV6 - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 15:50
Itt nem úgy van, hogy esős- meg száraz évszak? Lehet, hogy ez pont a száraz.
A pára meg nem pára, hanem a bennszülöttek ebédet főznek. 

Idézet
Koralzátony-füzér
Az Indiai-óceánban az Egyenlítõ magasságában 800 km hosszan húzódó koralzátony-füzér 1196 szigetet számlál. A köztársaság alapterülete 90 000 km2, ebbõl a szárazföldé csupán 298 km2. A fehér homokos (finom koralltörmelék) tengerpartot sekély, kristálytiszta vízû lagúna övezi, pompázatos vízivilággal. A víz egész évben 27C körüli, a levegõ hõmérséklete is viszonylag állandó, 30C. Az állandó légmozgás mellett elõfordulhat langyos trópusi esõ, ennek köszönhetõ a szigetekre jellemzõ dús vegetáció. A korallzátonyok közül csupán 200-at népesítenek be az õslakosok. Ezen felül 87 szigeten valóságos "Paradicsom" várja a pihenésre vágyókat és a búvárkodás szerelmeseit. Ezeken a szigeteken az egyedüli építmény maga a szálloda, a hozzá tartozó éttermekkel, bárokkal, sportlétesítményekkel.
A szállodát tulajdonképpen trópusi kerttel övezett bungalók alkotják, melyek a part közelében, pálmafák alatt sorakoznak.
A szigeteket hajójáratok kötik össze; a hajózás központja Male. Nemzetközi repülõtér a Maléhoz közeli Hulule szigeten van. A fontosabb szigetek között rendszeres a hajójárat, de hajót bérelni lehet is. A szigeteken kerékpáron és gyalog közlekednek, Maléban van taxi is. A fõ turistaszezon októbertõl áprilisig tart, amikor kevés a csapadék.
Földrajz és természet
A Maldív-szigetek az Indiai-óceánon, India déli csücskétõl 500-1000 km-re délnyugatra helyezkedik el. A korallszigetek atollcsoportokat alkotnak; néhány körül mélyvizû lagúna van. A Maldív-szigetek összesen 19 atollból áll. A szigetek csak ritkán emelkednek ki 1.5 m-nél magasabbra a tengerbõl, s egyik sem nagyobb 13 km2-nél. A fõsziget Male, is összesen csak 1.5 km2.
A turistákat vonzó szigetek legtöbbjét csodálatos fehér homokpart övezi, többet közülük teljesen beborít a homokréteg.
Éghajlat
A Maldív- szigeteken trópusi az éghajlat, az éves hõmérsékletkülönbség nagyon csekély: 28 C- 31 C. A májustól szeptemberig tartó esõs idõszakban a délkeleti monszun hatására nagy mennyiségû csapadék hullik. Októbertõl áprilisig az északkeleti monszun idején az éghajlat viszonylag száraz.
A levegõ páratartalma mindenütt magas, amit egy kicsit enyhít a tenger felõl fújó állandó, gyenge szél.
Az Indiai-óceánban az Egyenlítõ magasságában 800 km hosszan húzódó koralzátony-füzér 1196 szigetet számlál. A köztársaság alapterülete 90 000 km2, ebbõl a szárazföldé csupán 298 km2. A fehér homokos (finom koralltörmelék) tengerpartot sekély, kristálytiszta vízû lagúna övezi, pompázatos vízivilággal. A víz egész évben 27C körüli, a levegõ hõmérséklete is viszonylag állandó, 30C. Az állandó légmozgás mellett elõfordulhat langyos trópusi esõ, ennek köszönhetõ a szigetekre jellemzõ dús vegetáció. A korallzátonyok közül csupán 200-at népesítenek be az õslakosok. Ezen felül 87 szigeten valóságos "Paradicsom" várja a pihenésre vágyókat és a búvárkodás szerelmeseit. Ezeken a szigeteken az egyedüli építmény maga a szálloda, a hozzá tartozó éttermekkel, bárokkal, sportlétesítményekkel.
A szállodát tulajdonképpen trópusi kerttel övezett bungalók alkotják, melyek a part közelében, pálmafák alatt sorakoznak.
A szigeteket hajójáratok kötik össze; a hajózás központja Male. Nemzetközi repülõtér a Maléhoz közeli Hulule szigeten van. A fontosabb szigetek között rendszeres a hajójárat, de hajót bérelni lehet is. A szigeteken kerékpáron és gyalog közlekednek, Maléban van taxi is. A fõ turistaszezon októbertõl áprilisig tart, amikor kevés a csapadék.
Földrajz és természet
A Maldív-szigetek az Indiai-óceánon, India déli csücskétõl 500-1000 km-re délnyugatra helyezkedik el. A korallszigetek atollcsoportokat alkotnak; néhány körül mélyvizû lagúna van. A Maldív-szigetek összesen 19 atollból áll. A szigetek csak ritkán emelkednek ki 1.5 m-nél magasabbra a tengerbõl, s egyik sem nagyobb 13 km2-nél. A fõsziget Male, is összesen csak 1.5 km2.
A turistákat vonzó szigetek legtöbbjét csodálatos fehér homokpart övezi, többet közülük teljesen beborít a homokréteg.
Éghajlat
A Maldív- szigeteken trópusi az éghajlat, az éves hõmérsékletkülönbség nagyon csekély: 28 C- 31 C. A májustól szeptemberig tartó esõs idõszakban a délkeleti monszun hatására nagy mennyiségû csapadék hullik. Októbertõl áprilisig az északkeleti monszun idején az éghajlat viszonylag száraz.
A levegõ páratartalma mindenütt magas, amit egy kicsit enyhít a tenger felõl fújó állandó, gyenge szél.
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:26
ez jó volt!
mostmár tudom hová vágyok
mostmár tudom hová vágyok
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 08. 03. 13:10
Mondtam én
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2004. 08. 03. 13:53
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 8:25
Ha a felénél tartasz, ne aggódj lesz még nehezebb is 
Melyik fegyvereket érdemes megtartani? Nekem most így van: vmi gépfegyver (nemtom melyik), shotgun, sniper, rocket.
Még valami: mi az a másodlagos tüzelési mód? Állandóan ezt hallom... jobb gombbal nekem csak fókuszál, az optionsban sem találtam... Azt írják végigjátszásban, hogy a gépfegyver másodlagos tüzelési módjával robbantsunk nekik oda... :confused:
Szerkesztette: ADAMX 001 2004. 08. 03. 14:52 -kor
Elküldve: 2004. 08. 03. 15:54
Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 14:53
Melyik fegyvereket érdemes megtartani? Nekem most így van: vmi gépfegyver (nemtom melyik), shotgun, sniper, rocket.
Még valami: mi az a másodlagos tüzelési mód? Állandóan ezt hallom... jobb gombbal nekem csak fókuszál, az optionsban sem találtam... Azt írják végigjátszásban, hogy a gépfegyver másodlagos tüzelési módjával robbantsunk nekik oda... :confused:
nekem m4a1, sniper, gránátvető, meg a zoom-os Steyr Aug féleség volt a kedvenc combom.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 08. 03. 18:25
Idézet: freeone - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 16:54
nekem m4a1, sniper, gránátvető, meg a zoom-os Steyr Aug féleség volt a kedvenc combom.
És nem tudod mi ez a másodlagos tüzelés?
Elküldve: 2004. 08. 04. 13:46
Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 17:25
És nem tudod mi ez a másodlagos tüzelés?
X billenytűvel tudod váltani.
Fegyverenként változó, ált. sorozat/célzott lövés vagy gránát ahol van.
Ikon jelzi az épp akt. beállítást a fegyvernél.
BY_RON
Elküldve: 2004. 08. 04. 21:06
Idézet: Omega - Dátum: 2004. aug. 3., kedd - 10:35

Ehh, csirke ez a grafika, a FarCry szebb
Elküldve: 2004. 08. 05. 20:44
Idézet: Omega - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 8:16
Már igencsak a vége fele vagyok a játéknak... tudjátok, milyen óriási hiányosságot fedeztem fel? A játék helyszíne egy trópusi szigetvilág, ahol egész küldetés alatt nem esik az eső! 
S ez a game milyen hosszu? (csak mert parhuzamosan tolom a doom3-mal)
Elküldve: 2004. 08. 05. 20:59
Idézet: MajaG - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 21:44
20 pálya.
Elküldve: 2004. 08. 05. 21:29
Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 21:59
20 pálya.
Thx, bar a doom joval konnyebbnek tunik.
Elküldve: 2004. 08. 05. 21:31
Idézet: Andreas - Dátum: 2004. aug. 4., szerda - 22:06
Ehh, csirke ez a grafika, a FarCry szebb 
Elküldve: 2004. 08. 05. 21:32
Idézet: MajaG - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 21:44
Nem tudom, még nem értem végig
Elküldve: 2004. 08. 05. 21:56
Idézet: MajaG - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 22:29
Thx, bar a doom joval konnyebbnek tunik.
Hát még, ha realisticen nyomod
Elküldve: 2004. 08. 05. 22:05
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 22:56
Hát még, ha realisticen nyomod 
Kozepesen tolom mindekettot.
Elküldve: 2004. 08. 05. 22:28
Én még easy-n is elszenvedek vele 
De lehet, hogy ez lesz az első játék, amit végigviszek, eddig szinte mindet meguntam vagy elakadtam.
Itt van végigjátszás hozzá.
De lehet, hogy ez lesz az első játék, amit végigviszek, eddig szinte mindet meguntam vagy elakadtam.
Szerkesztette: ADAMX 001 2004. 08. 05. 22:29 -kor
Elküldve: 2004. 08. 05. 23:42
Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. aug. 5., csütörtök - 23:28
Én még easy-n is elszenvedek vele 
Thx, de nem hiszem, hogy 1-2 tippen kivul kene hozza vegigjatszas, ehhez eleg nagyon minimalis angol tudas, meg van hozza magyarositas is. Mondjuk ez nalam valamiert nem megy.

Súgó
A téma zárva.