Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 03. 25. 11:22
P.S.: remélem, hogy a robbanóanyag nem a szörnnyel teli épület legalsó szintjén van, ahol az a nagy teherautó is bent van, amit lehet vezetni. Mert második nekifutásra csak fönt fölszedtem a keycardot, nagykapu kinyit, aztán usgyi a lift. És így sz@rtam arra a legalsó részre... ha ott van a TNT, akkor megmarom magam.
Elküldve: 2004. 03. 25. 11:23
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Annál a résznél tartok, ahol a függőhídon mászkálva kell a katonákat, és a research szörnyszülötteket irtani. Én szépen odaosontam a függőhídakon egy gépágyúhoz, aztán kivártam. Mivel medium fokozaton megmoccanok, és meghaltam.Nem ezen kellett volna elkezdeni... Na mindegy, kivártam. Ekkor a katonák veszettül elkezdtek lövöldözni, de nem rám ám
, hanem amint odakuksiztam, láttam, hogy nagy tűzerővel lövik az M16-osokkal a szörnyeket. Na ekkor ragadtam én meg a gépágyút, és mind a szörnyeket, mind a katonákat kihenteltem. Ekkor lementem alulra, és gyorsan be a Humveeba, hogy 1 percet se legyek kint a szabadban védtelenül gyalog. Tök para amúgy. Ekkor el a másik függőhídig, és följutottam a research komplexumig, ahol a ketrecek voltak. Itt bent megszereztem kis vérontás árán a keycardot, és gyorsan le a lifttel. (Persze előtte a nagy kaput kinyitottam, hogy tovább tudjak menni.) Itt megintcsak hent, és be a Humvee-ba. Itt tovább is jutottam, de itt már qrva nehéz mediumon. A szakadék fölötti függőhídas rész tele van sznipákkal, meg M16-ossal felfegyverkezett egész hadsereggel. Most itt tartok. Fel kell robbantanom valamit, a helyet meg is találtam. Csak nincs meg a robbanóanyag.
Merre lesz, hol találom meg? Plííz hlp me!
Üdv: Bepe
[ 2004. március 25.: bepe_79 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
A térképen elvben mutatnia kell, hogy merre keresd a robbanóanyagot.
Elküldve: 2004. 03. 25. 11:26
Apropó, engem az érdekelne, hogy a legutolsó pálya legutolsó részét ki hogyan tudta megcsinálni (már aki végigvitte ugye), mert nekem volt egy taktikám, de az - sajnos - részben a mesterséges intelligencia hiányosságait használta ki 
Én amúgy nem médiumon, hanem eggyel durvább fokozatban nyomtam és volt 1-2 rész, ahol sokat szívtam de összességében azért végig lehetett vinni és nagyon élvezetes volt így mert nem volt könnyű.
Ki, milyen fokozaton tolja a játékot és hol tartotok?
Én amúgy nem médiumon, hanem eggyel durvább fokozatban nyomtam és volt 1-2 rész, ahol sokat szívtam de összességében azért végig lehetett vinni és nagyon élvezetes volt így mert nem volt könnyű.
Ki, milyen fokozaton tolja a játékot és hol tartotok?
Elküldve: 2004. 03. 25. 11:29
idézet:
Ezt írta bepe_79:
P.S.: remélem, hogy a robbanóanyag nem a szörnnyel teli épület legalsó szintjén van, ahol az a nagy teherautó is bent van, amit lehet vezetni. Mert második nekifutásra csak fönt fölszedtem a keycardot, nagykapu kinyit, aztán usgyi a lift. És így sz@rtam arra a legalsó részre... ha ott van a TNT, akkor megmarom magam.[/quote]
hmm, most, hogy mondod, mintha tényleg ott lenne![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 11:31
idézet:
Ezt írta PyRex:
Apropó, engem az érdekelne, hogy a legutolsó pálya legutolsó részét ki hogyan tudta megcsinálni (már aki végigvitte ugye), mert nekem volt egy taktikám, de az - sajnos - részben a mesterséges intelligencia hiányosságait használta ki
Ki, milyen fokozaton tolja a játékot és hol tartotok?[/quote]
Akkor az utolsó pálya nekem kismiska lesz, szememben csillog a mesterséges intelligencia hiánya.Apropó, ha már research szörny van, élő szövet a fémvásznon nem lesz benne?
![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 11:33
idézet:
Ezt írta PyRex:
hmm, most, hogy mondod, mintha tényleg ott lenne[/quote]
Ne qrj föl, tényleg ott van? Mondd, hogy nem!![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 11:50
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Ne qrj föl, tényleg ott van? Mondd, hogy nem![/quote]
Nem emlékszem, de mondom: a térképen alul mindig jelzi, hogy merre kell menned. Először a robbanóanyag fele mutat a zöld nyíl és ha már fölszedted, akkor átvált arra, amerre menned kell, hogy robbants![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 14:46
Pyrex!
Ha már végigvitted, akkor talán tudsz segíteni. Elakadtam az egyik pályán, most nem jut eszembe a neve, de leírom röviden hogy néz ki. Egy garázsból indulok, ahol egy roncs teherautó áll, a szabadra kiérve egy tavat látok aminek a közepén egy ojjektum van és egy teherautó éppen odatart egy tákolt hídon. Namost én végigkommandózom a pálya járható részeit, mindenkit lenyomok, de a pálya egy részére nem tudok eljutni, vezetne oda egy híd, de az le van szakadva. Előtte áll egy teherautó de azzal nem lehet átugratni a túloldalra, túl lomha. Mi a megoldás? Idegesítő, mert hiába járom be a pálya 90%-át egyszer sem ment.
Előre is köszi!
Üdv: Dan
Ha már végigvitted, akkor talán tudsz segíteni. Elakadtam az egyik pályán, most nem jut eszembe a neve, de leírom röviden hogy néz ki. Egy garázsból indulok, ahol egy roncs teherautó áll, a szabadra kiérve egy tavat látok aminek a közepén egy ojjektum van és egy teherautó éppen odatart egy tákolt hídon. Namost én végigkommandózom a pálya járható részeit, mindenkit lenyomok, de a pálya egy részére nem tudok eljutni, vezetne oda egy híd, de az le van szakadva. Előtte áll egy teherautó de azzal nem lehet átugratni a túloldalra, túl lomha. Mi a megoldás? Idegesítő, mert hiába járom be a pálya 90%-át egyszer sem ment.
Előre is köszi!
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 03. 25. 15:00
idézet:
Ezt írta td:
Pyrex!
Előre is köszi!
Üdv: Dan[/quote]
Ja igen, a leszakadt hídGondolom Te is beleestél a Big Truck-kal a tóba
Nos, mássza fel az ojjektumra és találsz egy kábelt, ami átível a folyó fölött a túlpartra (ahova a híd is vezetne), a kábelen van egy ilyen izé, amivel át tudsz "csúszni" a túlpartra.
Elküldve: 2004. 03. 25. 15:35
idézet:
Ezt írta PyRex:
Ja igen, a leszakadt hídGondolom Te is beleestél a Big Truck-kal a tóba
Nos, mássza fel az ojjektumra és találsz egy kábelt, ami átível a folyó fölött a túlpartra (ahova a híd is vezetne), a kábelen van egy ilyen izé, amivel át tudsz "csúszni" a túlpartra.[/quote]
Köszi! Igen ugrattam többször is még el is mentem a pálya másikvégéig, hogy onnan gyorsítsak a big jumphoz!
Egyébként bazi frusztráló volt már, el is kezdtem a Knights of the Temple-t nyomni, az se rossz.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 03. 25. 15:41
idézet:
Ezt írta td:
Köszi! Igen ugrattam többször is még el is mentem a pálya másikvégéig, hogy onnan gyorsítsak a big jumphoz!
Egyébként bazi frusztráló volt már, el is kezdtem a Knights of the Temple-t nyomni, az se rossz.
Üdv: Dan[/quote]
Én tök véletlenül jöttem rá![]()
Elküldve: 2004. 03. 25. 15:46
idézet:
Ezt írta Asdam:
Ahá mengézem ezt a hang dolgot reméelm hogy OK lesz a Hardware nélkül és mégegszer mindekinek a disznó KOMOLYAN ÉS TÉNYLEG beszált a Humvee be![]()
Más : Egy hajón avgyok az utlosó rádiózavaró antennát felrobbanoptm és jön valami Crow nevű ember egy Helikopterrel nos szarrá lövöm de szószerint mindennel a P90 essel az M14 essel azzal a távcsövessel is (nem az awp vel) még a rakétával is de nem döglik meg és én meg állandóan valami ötlet ?
Ez a Save Games tényleg jó dolog mert a CheckPointos baromság az idegörlő pláne itt a hajósnál de nem Cheatelünk , Becsület hehe![]()
![]()
[/quote]
hello!
en is itt tartok es nem tudom leszedni!! neked sikerult mar?
irto idegesito, mar vagy 600x meghaltam.
csovi
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.
Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue
Elküldve: 2004. 03. 25. 15:59
idézet:
Ezt írta iHi:
hello!
csovi[/quote]
Pedig le lehet szedni. Én azt csináltam, hogy a parton vannak pálmafák és mindig úgy mozdultam, hogy az egyik fa a heli és közöttem legyen. Elég sokat bele kell ereszteni, de a faszi nem fog kinyúvadni, hanem inkább a helikoptert lőjétek, mert előbb-utóbb elkezd füstölni és akkor elrepül (majd lezuhan)
Elküldve: 2004. 03. 25. 16:49
Hát én nagyon leakadtam a gameval egy helyen! Most fejből nem tudom, hogy mi a neve a helynek, de annyira emléxem, hogy egy mutáns lény holografikus képe forog egy asszem 3 szintes terem közepén és azt írja ki, hogy valamit árasszak el vízzel és úgy tudok egy szinttel feljebb jutni! Csakhogy én már mindent bekapcsoltam éa semmi...
Előre is kösz a segítséget!
Előre is kösz a segítséget!
old: AMD Athlon XP 2500+(Barton), Sapphire ATI Radeon 9600XT 128Mb, Coolink U2VS, ABIT NF7-S, , LG DVD-ROM, 40*12*48 Sony CD-RW, 512Mb DDR-
RAM, Genius 56k modem, LG F700B, Feel-V!
RAM, Genius 56k modem, LG F700B, Feel-V!
Elküldve: 2004. 03. 25. 17:05
idézet:
Ezt írta iHi:
hello!
csovi[/quote]
Igen sikerült én a hajóról lőttem le Crowt nem lehet itt még megölni szóval a helikoptert kell lőni én a gránátvetővel (nem a rakétával) lőttem a helikioptert és ezzel nagy nehezen sikerült
bye
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/
TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio
WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.
Elküldve: 2004. 03. 25. 17:13
VAN EGY NAGY GONDOM:
Szeretnék multizni és azt olvastam, hogy MEG SE kíséreljem az UBI saját szerverein, mert CD key hiányában úgysem fog sikerülni. Ez eddig rendben is lenne, mert találtam egy oldalon egy FarCryMP.exe-t, amit bemásolva a játék könyvtárába, majd elindítva és megnyomva a PRINT SCREEN gombot, kiad egy szerverlistát amik elvileg publik szerverek, de nem kérnek CD KEY-t. IGEN ÁM, DE AKÁRMELYIKRE CSATLAKOZOM, BETÖLTÉS UTÁN KIVÁG EGY "Disconnect from server - KICKED!" hibaüzenettel. Haver bent volt a szerveren amire én is akartam csatlakozni és állítólag látta, hogy PyRex connected, majd: PyRex is a cheater, kicked. (vagy valami hasonlót
) Na most ez mitől van? Ő ugyanazt a (deviance) változatot használja és őt beengedi, engem nem. Nem állítottam át semmit, nem telepítettem rá semmit, stb. Mitől lehet?
Szeretnék multizni és azt olvastam, hogy MEG SE kíséreljem az UBI saját szerverein, mert CD key hiányában úgysem fog sikerülni. Ez eddig rendben is lenne, mert találtam egy oldalon egy FarCryMP.exe-t, amit bemásolva a játék könyvtárába, majd elindítva és megnyomva a PRINT SCREEN gombot, kiad egy szerverlistát amik elvileg publik szerverek, de nem kérnek CD KEY-t. IGEN ÁM, DE AKÁRMELYIKRE CSATLAKOZOM, BETÖLTÉS UTÁN KIVÁG EGY "Disconnect from server - KICKED!" hibaüzenettel. Haver bent volt a szerveren amire én is akartam csatlakozni és állítólag látta, hogy PyRex connected, majd: PyRex is a cheater, kicked. (vagy valami hasonlót
Elküldve: 2004. 03. 25. 17:32
idézet:
Ezt írta PyRex:
VAN EGY NAGY GONDOM:
Szeretnék multizni és azt olvastam, hogy MEG SE kíséreljem az UBI saját szerverein, mert CD key hiányában úgysem fog sikerülni. Ez eddig rendben is lenne, mert találtam egy oldalon egy FarCryMP.exe-t, amit bemásolva a játék könyvtárába, majd elindítva és megnyomva a PRINT SCREEN gombot, kiad egy szerverlistát amik elvileg publik szerverek, de nem kérnek CD KEY-t. IGEN ÁM, DE AKÁRMELYIKRE CSATLAKOZOM, BETÖLTÉS UTÁN KIVÁG EGY "Disconnect from server - KICKED!" hibaüzenettel. Haver bent volt a szerveren amire én is akartam csatlakozni és állítólag látta, hogy PyRex connected, majd: PyRex is a cheater, kicked. (vagy valami hasonlót![]()
) Na most ez mitől van? Ő ugyanazt a (deviance) változatot használja és őt beengedi, engem nem. Nem állítottam át semmit, nem telepítettem rá semmit, stb. Mitől lehet?[/quote]
koszi, probaltam de meg nem sikerult. amugy sok van meg innen hatra?
Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.
Elküldve: 2004. 03. 25. 19:22
idézet:
Ezt írta PyRex:
VAN EGY NAGY GONDOM:
Szeretnék multizni és azt olvastam, hogy MEG SE kíséreljem az UBI saját szerverein, mert CD key hiányában úgysem fog sikerülni. Ez eddig rendben is lenne, mert találtam egy oldalon egy FarCryMP.exe-t, amit bemásolva a játék könyvtárába, majd elindítva és megnyomva a PRINT SCREEN gombot, kiad egy szerverlistát amik elvileg publik szerverek, de nem kérnek CD KEY-t. IGEN ÁM, DE AKÁRMELYIKRE CSATLAKOZOM, BETÖLTÉS UTÁN KIVÁG EGY "Disconnect from server - KICKED!" hibaüzenettel. Haver bent volt a szerveren amire én is akartam csatlakozni és állítólag látta, hogy PyRex connected, majd: PyRex is a cheater, kicked. (vagy valami hasonlót![]()
) Na most ez mitől van? Ő ugyanazt a (deviance) változatot használja és őt beengedi, engem nem. Nem állítottam át semmit, nem telepítettem rá semmit, stb. Mitől lehet?[/quote]
Hát még ki is irta! Az a gond, hogy egy nagy csitter vagy!![]()

Súgó
A téma zárva.