Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 04. 06. 23:47
hali!
A Dam"n it" pálya is elég érdekes. Lemegyek a vízesésen, és abban a kis medencében lubickolok, egy rakat ellennel körülvéve. Kínomban azzal szórakozok, hogy belecsalogatom őket a mélyvízbe (már amelyik hagyja magát) és kéjesen végignézem, ahogy megfullad. Egyszer még az is összejött, hogy egy fegyveres szörnyi is a közelben volt, és egy nagy melák közénkállt, nem vacakolt a fegyveres, havert is kinyírta. De komolyra fordítva, merre induljak, mert az előző hozzászólásokból úgy tűnik, csak én vagyok ilyen béna, hogy nehézséget okoz kijutnom a vízesés alatti medencéből. csa
A Dam"n it" pálya is elég érdekes. Lemegyek a vízesésen, és abban a kis medencében lubickolok, egy rakat ellennel körülvéve. Kínomban azzal szórakozok, hogy belecsalogatom őket a mélyvízbe (már amelyik hagyja magát) és kéjesen végignézem, ahogy megfullad. Egyszer még az is összejött, hogy egy fegyveres szörnyi is a közelben volt, és egy nagy melák közénkállt, nem vacakolt a fegyveres, havert is kinyírta. De komolyra fordítva, merre induljak, mert az előző hozzászólásokból úgy tűnik, csak én vagyok ilyen béna, hogy nehézséget okoz kijutnom a vízesés alatti medencéből. csa
Elküldve: 2004. 04. 06. 23:53
Idézet: beegee01 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:51
hali!
szivtam en is eleget itt.
Probalj amennyire csak lehet eszrevetlen maradni, es menj a baloldalon (hattal allva a vizesesnek) a sziklafel mellett, amennyire csak lehet a sziklafal mellett. A toltenyedet ne pazarold el a leugras elott,valamint ne tokolj sokat lent a tocsaban mert a mutansok a nyakadra ulnek
Ha a nyomodba ered vaegy mutans akkor fuss ahogy csak tudsz,es figyeld hogy a patakcsoka hol kezd melyulni, a megfelelo helyen vesd bele magad.
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 07. 06:02
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 6, kedd - 21:05
Ettől függetlenül eddig mindenki arról számolt be, hogy ti4200-on még low-ban is épphogy játszható. 9500 PRO pedigelvileg erősebb kártya mint a 9600XT tehát azon very high-on tökéletesen kellene mennie. Úgyhogy itt mind2 írása érdekes, az első gépen ha valóban lassú valami nagyon el van qrva, a második meg egyszerűen nem igaz, szvsz.
Abit Siluro Gef4Ti4200-al nekem 1024-ben mediumon éppenhogy elfogadható sebességet produkál.
/XP 2100+ 1GB RAM/
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 04. 07. 08:46
Idézet: Mókus - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:38
Még szép, a Penny Arcade-os srácok nagyon pihentek.
A Radeon 9500 Pro témához: nekem is az van, 1 GB RAM és Athlon 2100+ társaságában. Minden Very Highon, driverből bekapcsolt 16x AF-gel számomra élvezhető sebességet nyújt. Persze az én elvárásaim ilyen téren elég alacsonyak: legyen meg a 10 fps, onnan már mindegy mennyi.
A Radeon 9500 Pro témához: nekem is az van, 1 GB RAM és Athlon 2100+ társaságában. Minden Very Highon, driverből bekapcsolt 16x AF-gel számomra élvezhető sebességet nyújt. Persze az én elvárásaim ilyen téren elég alacsonyak: legyen meg a 10 fps, onnan már mindegy mennyi.
Khm...
A játék egyik éredekes motívuma, hogy sz@rik a driver beállításokra AA és AF terén, sőt a konfigprogramja alapból csak 4x AF-et enged, kézzel kell beállítani az ennél magasabb értékeket...
Szóval jobb, ha tudod, hogy te most vagy kikapcsolt, vagy max. 4xAF-el nyomulsz...
Elküldve: 2004. 04. 07. 08:54
Idézet: Cifu - Dátum: 2004. április 7, szerda - 7:50
Khm...
A játék egyik éredekes motívuma, hogy sz@rik a driver beállításokra AA és AF terén, sőt a konfigprogramja alapból csak 4x AF-et enged, kézzel kell beállítani az ennél magasabb értékeket...
Szóval jobb, ha tudod, hogy te most vagy kikapcsolt, vagy max. 4xAF-el nyomulsz...
Hogyan kell beállítani? Gondolom konzol alól...
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:25
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 0:57
Én már már feladtam, azt hittem lehetetlen megcsinálni. A kis mutánsok nagyon gyorsak, egy pillanat alatt a sarkadon vannak, ha észrevesznek és 1 csapás= halál.
Én is mindig a bal parton próbálkoztam, de annyian nyűzsögnek ott, kis területen, hogy mindig kiszúrtak, főleg a fegyveres, annak nagyon jó szeme van.
Így végül a jobb oldalon mentem, azaz kúsztam végig, amíg túl nem értem a fegyveresen, utána be a mederbe és abban végig tudtam menni, aki követni próbált megdöglött.
Előtte én is azzal szórakoztam ,hogy ingereltem őket, ahogy a parton álltak, hogy masírozzanak be a vízbe, csak az volt a baj, hogy a kicsik túl gyorsak, mielőtt visszamehetnék a mélyvízbe elérnek.
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:35
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 8:29
Én már már feladtam, azt hittem lehetetlen megcsinálni. A kis mutánsok nagyon gyorsak, egy pillanat alatt a sarkadon vannak, ha észrevesznek és 1 csapás= halál.
Én is mindig a bal parton próbálkoztam, de annyian nyűzsögnek ott, kis területen, hogy mindig kiszúrtak, főleg a fegyveres, annak nagyon jó szeme van.
Így végül a jobb oldalon mentem, azaz kúsztam végig, amíg túl nem értem a fegyveresen, utána be a mederbe és abban végig tudtam menni, aki követni próbált megdöglött.
Előtte én is azzal szórakoztam ,hogy ingereltem őket, ahogy a parton álltak, hogy masírozzanak be a vízbe, csak az volt a baj, hogy a kicsik túl gyorsak, mielőtt visszamehetnék a mélyvízbe elérnek.
Hát nem tom'. Én még a Cooler map előtti egyik mapon találkoztam azzal...igen, igen: a világítótornyos pályán, ahol a szigeten a parton rengeteg olyan rakétás behemót volt, és sárkánnyal lehetett leereszkedni a hegytetőről, hogy a parton, miután a nagyokra ellőttem az összes töltényem, maradtam 1, azaz egy darab bozótvágó késsel. Rocket launcher üres, G36 detto, M14 detto... És ekkor jött felém a kis ugráló vacak, aminek egy suhintása halálos medium fokozaton... ekkor bementem a vízbe, hogy hátha megúszom valahogy, aztán legnagyobb megrökönyödésemre elkezdett hosszan úszni utánam.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:55
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:39
Hát nem tom'. Én még a Cooler map előtti egyik mapon találkoztam azzal...igen, igen: a világítótornyos pályán, ahol a szigeten a parton rengeteg olyan rakétás behemót volt, és sárkánnyal lehetett leereszkedni a hegytetőről, hogy a parton, miután a nagyokra ellőttem az összes töltényem, maradtam 1, azaz egy darab bozótvágó késsel. Rocket launcher üres, G36 detto, M14 detto...
Ott úgy látszik mindenki kifogy a lőszerből. Vissza kellett mennem az erődbe és feltúrni az egészet a széthagyott egy-két töltényes tárakért
Elküldve: 2004. 04. 07. 09:59
Idézet: Andreas - Dátum: 2004. április 7, szerda - 8:59
Ott úgy látszik mindenki kifogy a lőszerből. Vissza kellett mennem az erődbe és feltúrni az egészet a széthagyott egy-két töltényes tárakért 
Én DETTO. Visszamentem lőszerért az erődbe. Aztán a hegy belsejében is eljöttem, meg fent a szabadban két különböző útvonalon is. Úgy ismerem azt a pályát, mint a tenyeremet.
Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 07. 09:59 -kor
Elküldve: 2004. 04. 07. 10:29
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:57
Érdekes én nem... A tíz skulóval leszedtem a vízesés tetején lévő ugrómókust, aztán lent kiúsztam a partra és mint az eszelős átrohantam egy dszungel részen jópár szörnyike mellett. Aztán be a vízbe majd a helikopter roncsig elspuriztam és mindenkit megszórtam ólommal jóól.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2004. 04. 07. 10:34
Idézet: td - Dátum: 2004. április 7, szerda - 11:33
Érdekes én nem... A tíz skulóval leszedtem a vízesés tetején lévő ugrómókust, aztán lent kiúsztam a partra és mint az eszelős átrohantam egy dszungel részen jópár szörnyike mellett. Aztán be a vízbe majd a helikopter roncsig elspuriztam és mindenkit megszórtam ólommal jóól.
A felsőt simán ki lehet cselezni lövés nélkül, (más kérdés, hogy itt 10 lövést meg sem érezne) lent pedig annyian vannak, hogy rohanva 20m és meghalsz, legalábbis realisticen így volt.
Elküldve: 2004. 04. 07. 10:36
Idézet: Andreas - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:59
Én ott egyetlen lövés nélkül mentem át.
Realisticen, a behemótok megölésére az egyetlen hatékony mód, ha autóval elütöd őket, mert lövés annyi kell nekik, hogy kár pazarolni a lőszert.
Elküldve: 2004. 04. 07. 11:03
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:40
Én ott egyetlen lövés nélkül mentem át.
Realisticen, a behemótok megölésére az egyetlen hatékony mód, ha autóval elütöd őket, mert lövés annyi kell nekik, hogy kár pazarolni a lőszert.
Hát ja, de ha már sérült a humvee v. a buggy, akkor te is robbansz az autóval együtt. Vagy nem? :confused:
Elküldve: 2004. 04. 07. 11:06
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:38
A felsőt simán ki lehet cselezni lövés nélkül, (más kérdés, hogy itt 10 lövést meg sem érezne) lent pedig annyian vannak, hogy rohanva 20m és meghalsz, legalábbis realisticen így volt.
Easy-ben nyomom. Szeretem végigjátszani a játékokat.
Elküldve: 2004. 04. 07. 11:10
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 12:07
Hát ja, de ha már sérült a humvee v. a buggy, akkor te is robbansz az autóval együtt. Vagy nem? :confused:
És miért sérült? Vigyázni kell rá.
Ezt tegnap alkottam, föld körüli pályára állok a buggy-val együtt:
Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 07. 11:14 -kor
Elküldve: 2004. 04. 07. 11:46
Idézet: Cifu - Dátum: 2004. április 7, szerda - 7:50
Khm...
Hat az AA-ra nem ugy tunik, hogy szarik. AF-re mar nem emlexem.
Amugy viszont nehezen hiszem, hogy 9600-on very high-on tul jol mehet.
Huzott 9700Pro-n is elegge akad very high, 16xAF, noAA (vagy tokmind1 milyen, alig lassit) mellett.
Addig oke, hogy csomo helyen a 40-60 fps is megvan akar, de van ahol ez lemegy 15-25-re. Az meg mar erosen a nem jatszhato kategoria (mondjuk mar 25-30 kozott is olyan szar az egerkezeles, hogy amiatt mar az sem...).
Texture detail meg max mediumon hasznalhato 512 mellett...
Elküldve: 2004. 04. 07. 11:48
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:14
És miért sérült? Vigyázni kell rá. 
En a trening palyan a kerites bozotvagoval valo lebontasa kozben kerultem hasonlo magassagokba
Elküldve: 2004. 04. 07. 13:06
Idézet: vipisrac - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:50
Hat az AA-ra nem ugy tunik, hogy szarik. AF-re mar nem emlexem.
Huzott 9700Pro-n is elegge akad very high, 16xAF, noAA (vagy tokmind1 milyen, alig lassit) mellett.
Addig oke, hogy csomo helyen a 40-60 fps is megvan akar, de van ahol ez lemegy 15-25-re. Az meg mar erosen a nem jatszhato kategoria (mondjuk mar 25-30 kozott is olyan szar az egerkezeles, hogy amiatt mar az sem...).

Egyeseknek elég változóak az igényeik, már ami a játékok futási sebességét illeti. És akkor még finoman fogalmaztam.
Barton3200 Ati9800Pro@400/700 1Giga rammal az általad is használ beállításokkal csak a textura detail is max-on, ha sok tetem van a földön vagy nagy szaftolás van, meglehetősen beszaggat. Olyankor a Fraps szerint 20-25 az fps. Az meg nekem kevés.
Elküldve: 2004. 04. 07. 13:14
Én egy sp játékban mindig úgy vagyok, hogy első a max detail, csak akkor vetemedek arra, hogy lejjebb vegyem, ha átlagban lassul 20-25 fps-re. Ha néhány helyen lemegy 10-15-re az nem érdekel, ha a játék egyéb 98%-ában, megvan a 30-40 fps.
Egyébként van egy bug is programban, ami néha előjön, amitől iszonyúan belassul a játék 6-8 fps körülire. De amint visszatöltöm az előző checkpointit megint megy rendesen. És ez nem helyhez kötött, mert nem mindig lassul be adott helyeken, ahol ezzel találkoztam.
Egyébként van egy bug is programban, ami néha előjön, amitől iszonyúan belassul a játék 6-8 fps körülire. De amint visszatöltöm az előző checkpointit megint megy rendesen. És ez nem helyhez kötött, mert nem mindig lassul be adott helyeken, ahol ezzel találkoztam.
Elküldve: 2004. 04. 07. 13:46
Megcsináltam a boat-ot.
Hajóra bomba plántálás, majd a hajó legfelső szintjéról csobbantam egy jó nagyot a vízbe. Nem tom' miért, de a part felőli oldalra csobbantam, és víz alatt úsztam, a levegő majdnem kitartott a partig, mert a hajón való futás közben nem nyomtam SHIFT-et. Aztán a parton hallottam valami hangosbeszélőt...gondoltam már akkor, hogy valami érdekes fog történni.
Aztán mikor megpillantottam a fölém érő Mi-17-es vadászhelikoptert, akkor már tudtam, hogy milyen bajt éreztem a csontjaimban.
Kapott 7 v. 8 löketet az aknavetőből, aztán szépen elbúcsúzott. Csak azt nem tudom, hogy aki nem tart magánál rocket launchert, az ezt hogyan csinálta meg. Nekem elsőre sikerült. Most vagyok a Catacombs nevű map-on. Ez jó pálya?

Súgó
A téma zárva.