HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#641 Felhasználó inaktív   beegee01 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 06. 23:47

hali!
A Dam"n it" pálya is elég érdekes. Lemegyek a vízesésen, és abban a kis medencében lubickolok, egy rakat ellennel körülvéve. Kínomban azzal szórakozok, hogy belecsalogatom őket a mélyvízbe (már  amelyik hagyja magát) és kéjesen végignézem, ahogy megfullad. Egyszer még az is összejött, hogy egy fegyveres szörnyi is a közelben volt, és egy nagy melák közénkállt, nem vacakolt a fegyveres, havert is kinyírta. De komolyra fordítva, merre induljak, mert az előző hozzászólásokból úgy tűnik, csak én vagyok ilyen béna, hogy nehézséget okoz kijutnom a vízesés alatti medencéből. csa

#642 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 23:53

Idézet: beegee01 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:51

hali!
A Dam"n it" pálya is elég érdekes. Lemegyek a vízesésen, és abban a kis medencében lubickolok, egy rakat ellennel körülvéve. Kínomban azzal szórakozok, hogy belecsalogatom őket a mélyvízbe (már  amelyik hagyja magát) és kéjesen végignézem, ahogy megfullad. Egyszer még az is összejött, hogy egy fegyveres szörnyi is a közelben volt, és egy nagy melák közénkállt, nem vacakolt a fegyveres, havert is kinyírta. De komolyra fordítva, merre induljak, mert az előző hozzászólásokból úgy tűnik, csak én vagyok ilyen béna, hogy nehézséget okoz kijutnom a vízesés alatti medencéből. csa

szivtam en is eleget itt.

Probalj amennyire csak lehet eszrevetlen maradni, es menj a baloldalon (hattal allva a vizesesnek) a sziklafel mellett, amennyire csak lehet a sziklafal mellett. A toltenyedet ne pazarold el a leugras elott,valamint ne tokolj sokat lent a tocsaban mert a mutansok a nyakadra ulnek :)
Ha a nyomodba ered vaegy mutans akkor fuss ahogy csak tudsz,es figyeld hogy a patakcsoka hol kezd melyulni, a megfelelo helyen vesd bele magad.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#643 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 06:02

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 6, kedd - 21:05

Ettől függetlenül eddig mindenki arról számolt be, hogy ti4200-on még low-ban is épphogy játszható. 9500 PRO pedigelvileg erősebb kártya mint a 9600XT tehát azon very high-on tökéletesen kellene mennie. Úgyhogy itt mind2 írása érdekes, az első gépen ha valóban lassú valami nagyon el van qrva, a második meg egyszerűen nem igaz, szvsz.

Abit Siluro Gef4Ti4200-al nekem 1024-ben mediumon éppenhogy elfogadható sebességet produkál.
/XP 2100+ 1GB RAM/
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#644 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:46

Idézet: Mókus - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:38

Még szép, a Penny Arcade-os srácok nagyon pihentek. :lol:

A Radeon 9500 Pro témához: nekem is az van, 1 GB RAM és Athlon 2100+ társaságában. Minden Very Highon, driverből bekapcsolt 16x AF-gel számomra élvezhető sebességet nyújt. Persze az én elvárásaim ilyen téren elég alacsonyak: legyen meg a 10 fps, onnan már mindegy mennyi.  :smoker:

Khm...
A játék egyik éredekes motívuma, hogy sz@rik a driver beállításokra AA és AF terén, sőt a konfigprogramja alapból csak 4x AF-et enged, kézzel kell beállítani az ennél magasabb értékeket...
Szóval jobb, ha tudod, hogy te most vagy kikapcsolt, vagy max. 4xAF-el nyomulsz... :D

#645 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 07. 08:54

Idézet: Cifu - Dátum: 2004. április 7, szerda - 7:50

Khm...
A játék egyik éredekes motívuma, hogy sz@rik a driver beállításokra AA és AF terén, sőt a konfigprogramja alapból csak 4x AF-et enged, kézzel kell beállítani az ennél magasabb értékeket...
Szóval jobb, ha tudod, hogy te most vagy kikapcsolt, vagy max. 4xAF-el nyomulsz... :D

Hogyan kell beállítani? Gondolom konzol alól...

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#646 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:25

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 0:57

Én már már feladtam, azt hittem lehetetlen megcsinálni. A kis mutánsok nagyon gyorsak, egy pillanat alatt a sarkadon vannak, ha észrevesznek és 1 csapás= halál.

Én is mindig a bal parton próbálkoztam, de annyian nyűzsögnek ott, kis területen, hogy mindig kiszúrtak, főleg a fegyveres, annak nagyon jó szeme van.

Így végül a jobb oldalon mentem, azaz kúsztam végig, amíg túl nem értem a fegyveresen, utána be a mederbe és abban végig tudtam menni, aki követni próbált megdöglött.

Előtte én is azzal szórakoztam ,hogy ingereltem őket, ahogy a parton álltak, hogy masírozzanak be  a vízbe, csak az volt a baj, hogy a kicsik túl gyorsak, mielőtt visszamehetnék a mélyvízbe elérnek.

#647 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 8:29

Én már már feladtam, azt hittem lehetetlen megcsinálni. A kis mutánsok nagyon gyorsak, egy pillanat alatt a sarkadon vannak, ha észrevesznek és 1 csapás= halál.

Én is mindig a bal parton próbálkoztam, de annyian nyűzsögnek ott, kis területen, hogy mindig kiszúrtak, főleg a fegyveres, annak nagyon jó szeme van.

Így végül a jobb oldalon mentem, azaz kúsztam végig, amíg túl nem értem a fegyveresen, utána be a mederbe és abban végig tudtam menni, aki követni próbált megdöglött.

Előtte én is azzal szórakoztam ,hogy ingereltem őket, ahogy a parton álltak, hogy masírozzanak be  a vízbe, csak az volt a baj, hogy a kicsik túl gyorsak, mielőtt visszamehetnék a mélyvízbe elérnek.

Hát nem tom'. Én még a Cooler map előtti egyik mapon találkoztam azzal...igen, igen: a világítótornyos pályán, ahol a szigeten a parton rengeteg olyan rakétás behemót volt, és sárkánnyal lehetett leereszkedni a hegytetőről, hogy a parton, miután a nagyokra ellőttem az összes töltényem, maradtam 1, azaz egy darab bozótvágó késsel. Rocket launcher üres, G36 detto, M14 detto... És ekkor jött felém a kis ugráló vacak, aminek egy suhintása halálos medium fokozaton... ekkor bementem a vízbe, hogy hátha megúszom valahogy, aztán legnagyobb megrökönyödésemre elkezdett hosszan úszni utánam.  :eek: Ekkor lemerültem, és amíg volt levegő, addig gőzerővel úsztam egy másik partrész felé, és ahogy ott fölbukkantam, uzsgyi árkon-bokron át.  :)

Üdv: Bepe

#648 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:39

Hát nem tom'. Én még a Cooler map előtti egyik mapon találkoztam azzal...igen, igen: a világítótornyos pályán, ahol a szigeten a parton rengeteg olyan rakétás behemót volt, és sárkánnyal lehetett leereszkedni a hegytetőről, hogy a parton, miután a nagyokra ellőttem az összes töltényem, maradtam 1, azaz egy darab bozótvágó késsel. Rocket launcher üres, G36 detto, M14 detto...

Ott úgy látszik mindenki kifogy a lőszerből. Vissza kellett mennem az erődbe és feltúrni az egészet a széthagyott egy-két töltényes tárakért :)

#649 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 09:59

Idézet: Andreas - Dátum: 2004. április 7, szerda - 8:59

Ott úgy látszik mindenki kifogy a lőszerből. Vissza kellett mennem az erődbe és feltúrni az egészet a széthagyott egy-két töltényes tárakért :)

Én DETTO. Visszamentem lőszerért az erődbe. Aztán a hegy belsejében is eljöttem, meg fent a szabadban két különböző útvonalon is. Úgy ismerem azt a pályát, mint a tenyeremet.

Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 07. 09:59 -kor

#650 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:29

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:57

Érdekes én nem... A tíz skulóval leszedtem a vízesés tetején lévő ugrómókust, aztán lent kiúsztam a partra és mint az eszelős átrohantam egy dszungel részen jópár szörnyike mellett. Aztán be a vízbe majd a helikopter roncsig elspuriztam és mindenkit megszórtam ólommal jóól.  :smoker:

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#651 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:34

Idézet: td - Dátum: 2004. április 7, szerda - 11:33

Érdekes én nem... A tíz skulóval leszedtem a vízesés tetején lévő ugrómókust, aztán lent kiúsztam a partra és mint az eszelős átrohantam egy dszungel részen jópár szörnyike mellett. Aztán be a vízbe majd a helikopter roncsig elspuriztam és mindenkit megszórtam ólommal jóól.  :smoker:

A felsőt simán ki lehet cselezni lövés nélkül, (más kérdés, hogy itt 10 lövést meg sem érezne) lent pedig annyian vannak, hogy rohanva 20m és meghalsz, legalábbis realisticen így volt.

#652 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:36

Idézet: Andreas - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:59

Én ott egyetlen lövés nélkül mentem át.

Realisticen, a behemótok megölésére az egyetlen hatékony mód, ha autóval elütöd őket, mert lövés annyi kell nekik, hogy kár pazarolni a lőszert.

#653 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 11:03

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:40

Én ott egyetlen lövés nélkül mentem át.

Realisticen, a behemótok megölésére az egyetlen hatékony mód, ha autóval elütöd őket, mert lövés annyi kell nekik, hogy kár pazarolni a lőszert.

Hát ja, de ha már sérült a humvee v. a buggy, akkor te is robbansz az autóval együtt. Vagy nem?  :confused:

#654 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 07. 11:06

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 9:38

A felsőt simán ki lehet cselezni lövés nélkül, (más kérdés, hogy itt 10 lövést meg sem érezne) lent pedig annyian vannak, hogy rohanva 20m és meghalsz, legalábbis realisticen így volt.

Easy-ben nyomom. Szeretem végigjátszani a játékokat.

Kép

#655 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 11:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 12:07

Hát ja, de ha már sérült a humvee v. a buggy, akkor te is robbansz az autóval együtt. Vagy nem?  :confused:

És miért sérült? Vigyázni kell rá. :p

Ezt tegnap alkottam, föld körüli pályára állok a buggy-val együtt:

Kép

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 07. 11:14 -kor

#656 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 11:46

Idézet: Cifu - Dátum: 2004. április 7, szerda - 7:50

Khm...

Hat az AA-ra nem ugy tunik, hogy szarik. AF-re mar nem emlexem.

Amugy viszont nehezen hiszem, hogy 9600-on very high-on tul jol mehet.
Huzott 9700Pro-n is elegge akad very high, 16xAF, noAA (vagy tokmind1 milyen, alig lassit) mellett.
Addig oke, hogy csomo helyen a 40-60 fps is megvan akar, de van ahol ez lemegy 15-25-re. Az meg mar erosen a nem jatszhato kategoria (mondjuk mar 25-30 kozott is olyan szar az egerkezeles, hogy amiatt mar az sem...).

Texture detail meg max mediumon hasznalhato 512 mellett...  :(  :(  :(

#657 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 11:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:14

És miért sérült? Vigyázni kell rá. :p

Ezt tegnap alkottam, föld körüli pályára állok a buggy-val együtt:

En a trening palyan a kerites bozotvagoval valo lebontasa kozben kerultem hasonlo magassagokba  :D

#658 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 13:06

Idézet: vipisrac - Dátum: 2004. április 7, szerda - 10:50

Hat az AA-ra nem ugy tunik, hogy szarik. AF-re mar nem emlexem.

Amugy viszont nehezen hiszem, hogy 9600-on very high-on tul jol mehet.
Huzott 9700Pro-n is elegge akad very high, 16xAF, noAA (vagy tokmind1 milyen, alig lassit) mellett.
Addig oke, hogy csomo helyen a 40-60 fps is megvan akar, de van ahol ez lemegy 15-25-re. Az meg mar erosen a nem jatszhato kategoria (mondjuk mar 25-30 kozott is olyan szar az egerkezeles, hogy amiatt mar az sem...).

Texture detail meg max mediumon hasznalhato 512 mellett...  :(  :(  :(

Egyeseknek elég változóak az igényeik, már ami a játékok futási sebességét illeti.  És akkor még finoman fogalmaztam. :smoker:

Barton3200 Ati9800Pro@400/700 1Giga rammal az általad is használ beállításokkal csak a textura detail is max-on, ha sok tetem van a földön vagy nagy szaftolás van, meglehetősen beszaggat. Olyankor a Fraps szerint 20-25 az fps. Az meg nekem kevés.

#659 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 13:14

Én egy sp játékban mindig úgy vagyok, hogy első a max detail, csak akkor vetemedek arra, hogy lejjebb vegyem, ha átlagban lassul 20-25 fps-re. Ha néhány helyen lemegy 10-15-re az nem érdekel, ha a játék egyéb 98%-ában, megvan a 30-40 fps.

Egyébként van egy bug is programban, ami néha előjön, amitől iszonyúan belassul a játék 6-8 fps körülire. De amint visszatöltöm az előző checkpointit megint megy rendesen. És ez nem helyhez kötött, mert nem mindig lassul be adott helyeken, ahol ezzel találkoztam.

#660 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 13:46

Megcsináltam a boat-ot.  :) Hajóra bomba plántálás, majd a hajó legfelső szintjéról csobbantam egy jó nagyot a vízbe. Nem tom' miért, de a part felőli oldalra csobbantam, és víz alatt úsztam, a levegő majdnem kitartott a partig, mert a hajón való futás közben nem nyomtam SHIFT-et. Aztán a parton hallottam valami hangosbeszélőt...gondoltam már akkor, hogy valami érdekes fog történni.  ;) Aztán mikor megpillantottam a fölém érő Mi-17-es vadászhelikoptert, akkor már tudtam, hogy milyen bajt éreztem a csontjaimban.  :D Kapott 7 v. 8 löketet az aknavetőből, aztán szépen elbúcsúzott. Csak azt nem tudom, hogy aki nem tart magánál rocket launchert, az ezt hogyan csinálta meg. Nekem elsőre sikerült. Most vagyok a Catacombs nevű map-on. Ez jó pálya?

Üdv: Bepe

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.