Far Cry (X-Isle) (II.)
Elküldve: 2004. 04. 15. 17:06
Hali!
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
(config:P4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
koszi!
ja ha megoldodik akkor holnap mehetne a multi!
udv
Mac
u.i.:mi a console parancs a keptulajdonsagoknak? (fps, polinomszam, stb..)
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
koszi!
ja ha megoldodik akkor holnap mehetne a multi!
udv
Mac
u.i.:mi a console parancs a keptulajdonsagoknak? (fps, polinomszam, stb..)
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 16. 12:28
Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. április 14, szerda - 22:40
Töröltem a képeket.
koszi
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 04. 16. 14:03
Hali!
Azt tudom, hogy a játékban szereplő fegyverek a valóságban is léteznek. De a távcső is létező cucc? Persze azt tudom, hogy van ilyen elektronikus, zoomos, távolságjelzős binokulár. De, hogy az előlényeket is jelezze abban már kételkedem.
Azt tudom, hogy a játékban szereplő fegyverek a valóságban is léteznek. De a távcső is létező cucc? Persze azt tudom, hogy van ilyen elektronikus, zoomos, távolságjelzős binokulár. De, hogy az előlényeket is jelezze abban már kételkedem.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2004. 04. 16. 15:49
Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 16, péntek - 15:03
Hali!
Arra láttam valami pöcsöt (modot), hogy (legalábbis a mini-map-en) ne jelezze őket.
Egyébként nincs ilyen. Ha lenne, SZVSZ katonákra sem lenne szükség, csak pár automata géppuskára, mint az Aliensben
Ja, katonákról jut eszembe. Nemrég volt egy cikk az Indexen az USA kísérleti szervorendszeréről, amit a lábra kell szerelni, és 40-50 kilót elvisz. Vagyis a katona teljes menetfelszerelésben szinte nem is érzi a súlyt.
2020-ban, amikor a játék történik, már biztos lesz ilyen. Kár, hogy nem tették bele... képzeljétek el, hordozható Minigun és hasonló okosságok
Elküldve: 2004. 04. 16. 15:59
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. április 16, péntek - 16:49
Arra láttam valami pöcsöt (modot), hogy (legalábbis a mini-map-en) ne jelezze őket.
Egyébként nincs ilyen. Ha lenne, SZVSZ katonákra sem lenne szükség, csak pár automata géppuskára, mint az Aliensben
Ha odafigyelsz a szövegre, akkor amikor megtalálod a távcsövet, mondja, hogy krieger, minden emberére nyomkövetőt tett, arra már nem emlékszem, hogy miért.
Elküldve: 2004. 04. 16. 19:30
Hali
még mindig nem sikerült felraknom a patch-et!
valaki tudna segíteni?
probléma:
mi lehet a gond?
a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is!
aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..
koszi!
üdv
Mac
még mindig nem sikerült felraknom a patch-et!
valaki tudna segíteni?
probléma:
mi lehet a gond?
a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is!
aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..
koszi!
üdv
Mac
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 16. 19:52
1. kevés a RAM, mint Engar már írta, csak nem figyeltél.
2. a többit nem értettem. Mit pipáltál be??? :confused:
2. a többit nem értettem. Mit pipáltál be??? :confused:
Elküldve: 2004. 04. 16. 20:23
Segítsetek már légyszi!
Egyszerűen nem tudok 'god' módot használni...
-devmode paranccsal indítom a játékot, de a Backspace-re nem csinál semmit és a \god_mode_count=1 sor sem segít.
Mi a helyes változat?
-devmode paranccsal indítom a játékot, de a Backspace-re nem csinál semmit és a \god_mode_count=1 sor sem segít.
Mi a helyes változat?
Semper Fi
Elküldve: 2004. 04. 16. 20:59
hát igen, a kipipálós résznél én is csodálkoztam...
---------------
üdv
Mac
üdv
Mac
Elküldve: 2004. 04. 17. 06:40
Idézet: joshua7 - Dátum: 2004. április 16, péntek - 21:23
Segítsetek már légyszi!
Mi a helyes változat?
Mi a helyes változat?
DevMode.lua fájl végéhez csapd hozzá ezt:
function ToggleGod()
if (not god) then
god=1;
else
god=1-god;
end
if (god==1) then
System:LogToConsole("God-Mode ON");
else
System:LogToConsole("God-Mode OFF");
end
end
Input:BindCommandToKey("#ToggleGod()","backspace",1);
Elküldve: 2004. 04. 17. 09:04
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. április 16, péntek - 16:49
1; miért ne láthatná a hőképet? az alapján bőven lehet élőlény.
2; miért ne érzékelhetné a mozgást? az alapján is lehet célpont
3; miért ne LÁTHATNA a távcső? az alakzatfelismerés ma már igencsak létező dolog...
ha ezt a hármat kombinálod, bőven lehet olyan távcsöved, ami felismeri a távolban az embereket. és ugye a játékban is kell egy bizonyos minimumfaktor amennyire az adott ember látszik, hogy felismerje.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 04. 17. 10:29
Idézet: tnelis - Dátum: 2004. április 17, szombat - 11:18
Sejetem hogy futni az eletemert, de merre? 
az első szörnnyel ne foglalkozz, rohanj és ugorj le a vizesésnél.
utána maradj a vizben, és csak menj előre a folyó mentén.
ha elértél a torkolatig, ott lesz egy monszta egy emelkedőn.
henteld le minél kevesebb lőszerrel, és menj tovább, megtalálod a lelőtt helikoptert.
a gépágyúihoz csalogatva a nagyobb szörnyek is lőszerveszteség nélkül kinyirhatók...
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok
Elküldve: 2004. 04. 17. 17:05
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Far Cry mennyire használja a procit? Arra gondolok, hogy mennyit gyorsulna, ha fejleszteném.
Jelenleg egy AthlonXP 1800+ duruzsol a gépemben egy Radeon 9800Pro társaságában.
Ha a procit lecserélem egy 2800-3000+ környéki Bartonra, az mennyit dobna a frame rate-en?
Ahogy néztem 3dmark03-as bencheket, abban minimális a változás (fenti konfigom pl 5400 pontot hoz).
Van valakinek tapasztalata ez ügyben Far Cry-jal?
Tudja valaki, hogy a Far Cry mennyire használja a procit? Arra gondolok, hogy mennyit gyorsulna, ha fejleszteném.
Jelenleg egy AthlonXP 1800+ duruzsol a gépemben egy Radeon 9800Pro társaságában.
Ha a procit lecserélem egy 2800-3000+ környéki Bartonra, az mennyit dobna a frame rate-en?
Ahogy néztem 3dmark03-as bencheket, abban minimális a változás (fenti konfigom pl 5400 pontot hoz).
Van valakinek tapasztalata ez ügyben Far Cry-jal?
Elküldve: 2004. 04. 17. 17:06
Idézet
Ezt írta Andreas:
function ToggleGod()
if (not god) then
god=1;
else
god=1-god;
end
if (god==1) then
else
end
end
function ToggleGod()
if (not god) then
god=1;
else
god=1-god;
end
if (god==1) then
else
end
end
Köszi! Kipróbálom!
Semper Fi
Elküldve: 2004. 04. 17. 22:08
Sziasztok !
Segitségeteket kérném GURUK!
gépem a következő Abit nf7s 3200 barton 512 DDR Ati RADEON 8500 as kari
a probléma meg az lenne hogy a FAR CRY nem megy rendesen FULL ba
es nem ugy ertem hogy a grafika szaggatna hanem nem jelenik meg minden
a képernyőn ertem ez alatt azt hogy Pl.átlátok a falon hiányoznak darabok a testekböl .
DirectX9.. fent van a dvd röl, 4.3 CATALIST driver-el nem értem mi lehet ezért
Kérlek titeket SEGITSETEK!
Elölre is Köszönettel Lorenzo!!!
Segitségeteket kérném GURUK!
gépem a következő Abit nf7s 3200 barton 512 DDR Ati RADEON 8500 as kari
a probléma meg az lenne hogy a FAR CRY nem megy rendesen FULL ba
es nem ugy ertem hogy a grafika szaggatna hanem nem jelenik meg minden
a képernyőn ertem ez alatt azt hogy Pl.átlátok a falon hiányoznak darabok a testekböl .
DirectX9.. fent van a dvd röl, 4.3 CATALIST driver-el nem értem mi lehet ezért
Kérlek titeket SEGITSETEK!
Elölre is Köszönettel Lorenzo!!!
Elküldve: 2004. 04. 17. 22:33
Emberek ha megvan valakinek a Far Cry és nagyon tunongos a gépe és mikor játszik és közben befagy ne ilyedjen meg csak vegyen vissza BIOS-ban egy jó fél voltot,de ezt csak olyanoknak kell akiknek télleg nagyon kegyetlen,ezzel nem felvágok, de tapasztalatból beszélek nem bírja a játék a nagy feszültséget.
Szerkesztette: Chrystopher 2004. 04. 17. 22:34 -kor
and on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2004. 04. 18. 05:43
Idézet: Chrystopher - Dátum: 2004. április 17, szombat - 23:33
Emberek ha megvan valakinek a Far Cry és nagyon tunongos a gépe és mikor játszik és közben befagy ne ilyedjen meg csak vegyen vissza BIOS-ban egy jó fél voltot,de ezt csak olyanoknak kell akiknek télleg nagyon kegyetlen,ezzel nem felvágok, de tapasztalatból beszélek nem bírja a játék a nagy feszültséget.
MI ?
Jo fel voltot ? Elegge durva megoldas lenne, szerintem eleg sok cpu nem szeretne elindulni jo fel volttal kevesebbel
Szamolj, egy mostani P4-nek kell egy nagyjabol 1.5 volt. Ciki lenne tole elvenni azt a felet is.
De, lehet, hogy en tevedek, es akkor sorry
Elküldve: 2004. 04. 18. 10:15
Tuning gondolom 1.5V feletti.
Bar teny hogy erdekes ez a "nem birja a nagy feszultseget"
Itt elegge fel van huzva minden, de meg soha nem fagyott le a szo szerinti ertelemben, csak 1x-2x kilepett de ez termeszetes
- ha visszaveszem a feszultseget akkor surubben lepeget ki es nem csak ez a program.
Bar teny hogy erdekes ez a "nem birja a nagy feszultseget"
Itt elegge fel van huzva minden, de meg soha nem fagyott le a szo szerinti ertelemben, csak 1x-2x kilepett de ez termeszetes
Szerkesztette: Engar 2004. 04. 18. 10:27 -kor

Súgó
A téma zárva.