HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#911 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 22. 14:01

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 11:42

Igen, ez a rész nem is volt olyan durva. Csak néhányszor murdeltem meg. :) Én pl. a Riveren rengeteget szivtam. :( Igaz páncél nélkül kb 50%-os élettel ültem a gumicsónakba.

Vulcano palyan szivtam eleget mig rajottem h hogy kell. A masik az a resz volt amikor a vizeses tetejerol kell leugrani es lent elkerulni a mutikat.....na az ott lent eleg szar volt....

Szerkesztette: Vortex07 2004. 04. 22. 14:02 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#912 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 14:10

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 13:01

...a vizeses tetejerol kell leugrani es lent elkerulni a mutikat.....na az ott lent eleg szar volt....

Én puszta kézzel fogom a mutikat megfolytani.
De sajna csak a targoncás résznél küzdök még mindig, ahol valami csajt kell megvédeni a milllió ellentől.

#913 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 14:40

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 15:01

A masik az a resz volt amikor a vizeses tetejerol kell leugrani es lent elkerulni a mutikat.....na az ott lent eleg szar volt....

Jajj ne is említsd! :D  :mad:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#914 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 22:30

:mad: Na az nekem elsőre megvolt. A vízesésnél csobbantam, és elsőre élve eljutottam a helikopterroncsig. Ott a két gépágyúval adtam nekik rendesen. Az a DAM pálya volt, meg is csináltam. Ez a mostani viszont...hogy a büdös qr.. é... f!+/%+!%-ba lehet megcsinálni a Volcano map elelyét? Egyszerre vagy 30 kommandós szabadul rám, miután a g*** ajtó bezárul mögöttem  :mad: és utána hátulról dobálják alám a gránátokat folyamatosan, közelről 2 oldalról G36-osokkal lőnek mellényes és sisakos kommandósok, egy rohadék pedig mindeközben hátulról aknavetővel lődöz rám.  :mad: Hát fákk, már mást nem tok' mondani.  :mad:

#915 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 00:29

A kis szobában fel kell tankolni, aztán elő kell kapni a rakétavetőt, mert a thermo üveglappal sétáló urak csak ebből értenek :) Ja és nem akarlak elkeseríteni, de a következő szoba még durvább lesz. A székes trükk viszont tényleg beválik a kráterben játszódó résznél.

#916 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 07:32

Amikor ledobnak egy szál géppityuval 10 tölténnyel a k*rva sok monsta közé az tényleg durva. Ahogy lopakodtam szívinfarktus kerülgetett!!  :spirit:

#917 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 07:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 23, péntek - 0:30

:mad: Na az nekem elsőre megvolt. A vízesésnél csobbantam, és elsőre élve eljutottam a helikopterroncsig. Ott a két gépágyúval adtam nekik rendesen. Az a DAM pálya volt, meg is csináltam. Ez a mostani viszont...hogy a büdös qr.. é... f!+/%+!%-ba lehet megcsinálni a Volcano map elelyét? Egyszerre vagy 30 kommandós szabadul rám, miután a g*** ajtó bezárul mögöttem  :mad: és utána hátulról dobálják alám a gránátokat folyamatosan, közelről 2 oldalról G36-osokkal lőnek mellényes és sisakos kommandósok, egy rohadék pedig mindeközben hátulról aknavetővel lődöz rám.  :mad: Hát fákk, már mást nem tok' mondani.  :mad:

igen,mint ahogy azt a kollega is irta, durrants batran kozejuk a fegyvered granatvetojevel, arra koncentralj, hogy a raketavetos fazont minel hamarabb csinald ki, mert eleg sok kellemetlenseget tud okozni :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#918 Felhasználó inaktív   Engar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 10:30

Ezek azok a szakaszok ahol vissza kell venni a felbontast 800*600ba hogy elvezheto is maradjon :)

#919 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 10:38

Van az a rész még az elején, amikor először találkozol a rádión segítő ipsével és felvesz a csónakjába. Na itt a víz fölött a trepnin vannak kandeláberek vezetékkel összekötve. Aki nem próbálta az oszlopokat kidönteni a dombon álló mortarral, az feltétlenül tegye meg, elképesző látvány, ahogy kidőlnek és a dróton keresztül magukkal rántják a többit. :OOO
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#920 Felhasználó inaktív   mcpagony 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 23. 12:56

Csáo!  Már korábban írtam és még mindig váram a választ, de senki nem segít!!! A következő problémám lenne: sem a játék, sem a demók nem akarnak elindulni! Klikkelek az ikonon és nem történik semmi! Már mindent megpróbáltam de semmi! A gép: P4 2 Ghz, 1024MB ram Radeon 7500 mobility 32Mb  4.4catalyst. Ne mondjátok hogy gagyi a kártyám, mert egy 32Mb-os geforce 2-vel 256Rammal is elindul! DX9, XP prof van fent service pack nincs! Valaki segítsen már!!!

#921 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 13:28

Idézet: mcpagony - Dátum: 2004. április 23, péntek - 11:56

Csáo!  Már korábban írtam és még mindig váram a választ, de senki nem segít!!! A következő problémám lenne: sem a játék, sem a demók nem akarnak elindulni! Klikkelek az ikonon és nem történik semmi! Már mindent megpróbáltam de semmi! A gép: P4 2 Ghz, 1024MB ram Radeon 7500 mobility 32Mb  4.4catalyst. Ne mondjátok hogy gagyi a kártyám, mert egy 32Mb-os geforce 2-vel 256Rammal is elindul! DX9, XP prof van fent service pack nincs! Valaki segítsen már!!!

Szia!

Én a támogatott videókártyák között nem láttam  az r7000-et és az r7500-ast. Ha jól emléxem, a readme.txt és a readme.rtf file-ban is a legkisebb támogatott kártya az r8500. Ettől függetlenül valóban elindul gyengébb kártyán: én is saját szememmel láttam egy nV Gef2 Ti-n és r9000-esen futni (mondjuk olyan is volt...). Ez nem jelenti azt, hogy a te kártyád gagyi, meg nem is mondja senki, de nincs a támogatott kártyák közt.

Üdv: Bepe

#922 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 13:49

Megnézte már vki a demo2 ben mi a magnó neve?
Ha nem itt 1-2 kép!!
:) :D

bocsi ez kimaradt:
kép1

farcry magnó neve...

üdv.:

carr :respect:

Szerkesztette: carr 2004. 04. 23. 13:54 -kor

#923 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 16:58

Hmm, én csak qrva nagy setétséget látok :)

#924 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 17:48

Hehe :)

Viccesek ezek a rajzoló fiúk :) Mint a Splinterben :)
"Live Fast! Die Young!"

#925 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 18:24

Végigjátszottam én is.  :) Nekem többszöri próbálkozásra sem sikerült a belülről az első ajtót kipöckölni  székkel. Ahogy záródott össze, előbb-utóbb mindig eltornázta onnan. Egyszer pedig sikerült olyan jól megoldanom a dolgot, hogy a behemót állat (mivel átfér mind a két ajtón) átjött a két összezáródóson...én usgyi föl a ketreccel védett fegyverraktárba...és legnagyobb megrökönyödésemre mögöttem befordul a sarkon, és bejött utánam a főraktárba. Na ott aztán végem is lett, mint a botnak.  :) De aztán csak végigvittem. A végén a dokit elég jól bevédi az a rengeteg rocket launcheres bácsi, az sem volt egy könnyű rész ám.

Üdv: Bepe

#926 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 18:31

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 23, péntek - 19:24

A végén a dokit elég jól bevédi az a rengeteg rocket launcheres bácsi, az sem volt egy könnyű rész ám.

pár gránát, és fexik az összes, nekem valahogy nem okozott nehézséget. igazából csak akkor jöttem rá, hogy már az emlegetett "sok rakétás bácsi"-nál tartok, miután gránáttal kifüstöltem őket :D mikor mentem oda, hallottam őket beszélni, ugyhogy a rifle-ből kaptak párat maguk közé. axem 4-5 gránát után már csend lett :D
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#927 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 19:34

Én azt a részt így csináltam meg:

Mikor az ajtó kinyilt gyorsan fedezékbe húzódtam. Hallottam, ahogy egy rocket launheres muti közeledik felfeél a lépcsőn majd megált. Kicsit mocorogtam, hogy zajt csapjak, mire úja megindult. Mikor észrevettem gyorsan a fedezékből shotgunnal lelőttem. Nem kellett bele egy tár se. Ezután egy pillanatra hagytam, hogy a lent lévők is felfigyeljenek rám, majd visszavonultam a fedezékbe. Pár perc múlva, szépen libasorban érkeztek a rocket launcheresek én pedig szépen sorban leszedtem őket a shotgunnal. Ezután már csak az ugrálós szörnyik voltak hátra. Azokat a legegyszerűbben mesterlövészpuskával intéztem el. Azthiszem négyen voltak. A legvégén az emberek már nem okoztak különösebb gondot. Azok nem voltak olyan rémisztőek  :D

Szerkesztette: Zennorious 2004. 04. 23. 19:37 -kor

#928 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 19:39

Idézet: Zennorious - Dátum: 2004. április 23, péntek - 18:34

Én azt a részt így csináltam meg:

Mikor az ajtó kinyilt gyorsan fedezékbe húzódtam. Hallottam, ahogy egy rocket launheres muti közeledik felfeél a lépcsőn majd megált. Kicsit mocorogtam, hogy zajt csapjak, mire úja megindult. Mikor észrevettem gyorsan a fedezékből shotgunnal lelőttem. Nem kellett bele egy tár se. Ezután egy pillanatra hagytam, hogy a lent lévők is felfigyeljenek rám, majd visszavonultam a fedezékbe. Pár perc múlva, szépen libasorban érkeztek a rocket launcheresek én pedig szépen sorban leszedtem őket a shotgunnal. Ezután már csak az ugrálós szörnyik voltak hátra. Azokat a legegyszerűbben mesterlövészpuskával intéztem el. Azthiszem négyen voltak. A legvégén az emberek már nem okoztak különösebb gondot. Azok nem voltak olyan rémisztőek  :D

Meg hátul a forrongó kráterek mögött van még egy rocket launcheres debil á..at, akkor jön ki, amikor odaérsz és kinyitod a kaput.

#929 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 19:42

Igen-igen. Azt elfelejtettem mondani. Fura nekem 2-en vagy 3-an is voltak. De azokat már nem shotgunnal nyírtam ki, hanem azzal a géppusival, aminek a távcső nézete négyzet alakú, mély hangja van és 40 töltény fér bele. Sajnos nem tudom a nevét.

#930 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 07:21

Van valami minimális esély, hogy elindul a konfigomon?
Nem 1280x960 ra gondoltam  :D

És esetleg ugyanezen konfig Radeon 9600pro val?

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.