HWSW Informatikai Kerekasztal: Far Cry (X-Isle) (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Far Cry (X-Isle) (II.)

#921 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 23. 13:28

Idézet: mcpagony - Dátum: 2004. április 23, péntek - 11:56

Csáo!  Már korábban írtam és még mindig váram a választ, de senki nem segít!!! A következő problémám lenne: sem a játék, sem a demók nem akarnak elindulni! Klikkelek az ikonon és nem történik semmi! Már mindent megpróbáltam de semmi! A gép: P4 2 Ghz, 1024MB ram Radeon 7500 mobility 32Mb  4.4catalyst. Ne mondjátok hogy gagyi a kártyám, mert egy 32Mb-os geforce 2-vel 256Rammal is elindul! DX9, XP prof van fent service pack nincs! Valaki segítsen már!!!

Szia!

Én a támogatott videókártyák között nem láttam  az r7000-et és az r7500-ast. Ha jól emléxem, a readme.txt és a readme.rtf file-ban is a legkisebb támogatott kártya az r8500. Ettől függetlenül valóban elindul gyengébb kártyán: én is saját szememmel láttam egy nV Gef2 Ti-n és r9000-esen futni (mondjuk olyan is volt...). Ez nem jelenti azt, hogy a te kártyád gagyi, meg nem is mondja senki, de nincs a támogatott kártyák közt.

Üdv: Bepe

#922 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 13:49

Megnézte már vki a demo2 ben mi a magnó neve?
Ha nem itt 1-2 kép!!
:) :D

bocsi ez kimaradt:
kép1

farcry magnó neve...

üdv.:

carr :respect:

Szerkesztette: carr 2004. 04. 23. 13:54 -kor

#923 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 16:58

Hmm, én csak qrva nagy setétséget látok :)

#924 Felhasználó inaktív   DummyBoy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 17:48

Hehe :)

Viccesek ezek a rajzoló fiúk :) Mint a Splinterben :)
"Live Fast! Die Young!"

#925 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 18:24

Végigjátszottam én is.  :) Nekem többszöri próbálkozásra sem sikerült a belülről az első ajtót kipöckölni  székkel. Ahogy záródott össze, előbb-utóbb mindig eltornázta onnan. Egyszer pedig sikerült olyan jól megoldanom a dolgot, hogy a behemót állat (mivel átfér mind a két ajtón) átjött a két összezáródóson...én usgyi föl a ketreccel védett fegyverraktárba...és legnagyobb megrökönyödésemre mögöttem befordul a sarkon, és bejött utánam a főraktárba. Na ott aztán végem is lett, mint a botnak.  :) De aztán csak végigvittem. A végén a dokit elég jól bevédi az a rengeteg rocket launcheres bácsi, az sem volt egy könnyű rész ám.

Üdv: Bepe

#926 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 18:31

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 23, péntek - 19:24

A végén a dokit elég jól bevédi az a rengeteg rocket launcheres bácsi, az sem volt egy könnyű rész ám.

pár gránát, és fexik az összes, nekem valahogy nem okozott nehézséget. igazából csak akkor jöttem rá, hogy már az emlegetett "sok rakétás bácsi"-nál tartok, miután gránáttal kifüstöltem őket :D mikor mentem oda, hallottam őket beszélni, ugyhogy a rifle-ből kaptak párat maguk közé. axem 4-5 gránát után már csend lett :D
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#927 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 19:34

Én azt a részt így csináltam meg:

Mikor az ajtó kinyilt gyorsan fedezékbe húzódtam. Hallottam, ahogy egy rocket launheres muti közeledik felfeél a lépcsőn majd megált. Kicsit mocorogtam, hogy zajt csapjak, mire úja megindult. Mikor észrevettem gyorsan a fedezékből shotgunnal lelőttem. Nem kellett bele egy tár se. Ezután egy pillanatra hagytam, hogy a lent lévők is felfigyeljenek rám, majd visszavonultam a fedezékbe. Pár perc múlva, szépen libasorban érkeztek a rocket launcheresek én pedig szépen sorban leszedtem őket a shotgunnal. Ezután már csak az ugrálós szörnyik voltak hátra. Azokat a legegyszerűbben mesterlövészpuskával intéztem el. Azthiszem négyen voltak. A legvégén az emberek már nem okoztak különösebb gondot. Azok nem voltak olyan rémisztőek  :D

Szerkesztette: Zennorious 2004. 04. 23. 19:37 -kor

#928 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 19:39

Idézet: Zennorious - Dátum: 2004. április 23, péntek - 18:34

Én azt a részt így csináltam meg:

Mikor az ajtó kinyilt gyorsan fedezékbe húzódtam. Hallottam, ahogy egy rocket launheres muti közeledik felfeél a lépcsőn majd megált. Kicsit mocorogtam, hogy zajt csapjak, mire úja megindult. Mikor észrevettem gyorsan a fedezékből shotgunnal lelőttem. Nem kellett bele egy tár se. Ezután egy pillanatra hagytam, hogy a lent lévők is felfigyeljenek rám, majd visszavonultam a fedezékbe. Pár perc múlva, szépen libasorban érkeztek a rocket launcheresek én pedig szépen sorban leszedtem őket a shotgunnal. Ezután már csak az ugrálós szörnyik voltak hátra. Azokat a legegyszerűbben mesterlövészpuskával intéztem el. Azthiszem négyen voltak. A legvégén az emberek már nem okoztak különösebb gondot. Azok nem voltak olyan rémisztőek  :D

Meg hátul a forrongó kráterek mögött van még egy rocket launcheres debil á..at, akkor jön ki, amikor odaérsz és kinyitod a kaput.

#929 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 19:42

Igen-igen. Azt elfelejtettem mondani. Fura nekem 2-en vagy 3-an is voltak. De azokat már nem shotgunnal nyírtam ki, hanem azzal a géppusival, aminek a távcső nézete négyzet alakú, mély hangja van és 40 töltény fér bele. Sajnos nem tudom a nevét.

#930 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 07:21

Van valami minimális esély, hogy elindul a konfigomon?
Nem 1280x960 ra gondoltam  :D

És esetleg ugyanezen konfig Radeon 9600pro val?

#931 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 08:17

Én egy AMD Athlon Tthunderbird 1200MHz, 256 133MHz SDRAM, Geforce2 MX400 64MB géppel vittem végig és egyáltalán nem akadt. Igaz minimális volt a grafikai beállítás.

#932 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 08:36

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 6:21

Van valami minimális esély, hogy elindul a konfigomon?
Nem 1280x960 ra gondoltam  :D

És esetleg ugyanezen konfig Radeon 9600pro val?

Nekem is TUSL2-C van. Nálam egy Tua 1.3GHz + 512MB RAM + Radeon 9500Pron-n végig produkált olyan 10-15-20 FPS-t.

#933 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 15:33

Qrva anyjat a helikopteres fickonak az oreg hajonal :mad:
Beleeresztettem 12 granatot az OICW-bol, plusz ket raketat, mire ő 3 egyenes sorozattal kicsinalt...

Nem értem mire jó az ha egy főellenseg attól lesz fő hogy sokat kell bele pumpálni, teljesen elveszi a játék eddigi elfogadható valósághűségét és undorral dobom a sarokba  :reklamacio:

#934 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 15:35

Idézet: Nec - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 14:33

Qrva anyjat a helikopteres fickonak az oreg hajonal   :mad:
Beleeresztettem 12 granatot az OICW-bol, plusz ket raketat, mire ő 3 egyenes sorozattal kicsinalt...

Nem értem mire jó az ha egy főellenseg attól lesz fő hogy sokat kell bele pumpálni, teljesen elveszi a játék eddigi elfogadható valósághűségét és undorral dobom a sarokba  :reklamacio:

Akkor mit fox mondani a Dam és a Volcano pályán?  :)

Ahol most vagy, próbáld úgy, hogy elbújsz egy fa mögé, kikandikálsz, és vagy 6-7-et adsz a helikopterbe a rocket launcherből.

Szerkesztette: bepe_79 2004. 04. 25. 15:36 -kor

#935 Felhasználó inaktív   Zen_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:18

A parton van egy kis gömb alakú bokor. Én ott bújtam el.

#936 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 08:35

amugy "challenging" szint, nem tom szamit e valamit :(
azona nem volt lelki erom leulni ele (inkabb Painkillerben vezettem le a duhom :D )
na de majd ma este

#937 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 08:51

Idézet: Nec - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 14:33

Qrva anyjat a helikopteres fickonak az oreg hajonal :mad:

az is megoldás, h a robbanás után visszaszaladsz a hídra és az ablakokon keresztül, fedezékből szeded le.

#938 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 11:04

Kicsit más jellegű kérdés: lennénk ketten, kollégával, akik szívesen játszunk a FarCry-al. De ha már ketten vagyunk, hálózat is van, gépek is vannak rá, gondoltuk valahogy "együtt" kellene, nem otthon "szörnyet irtani" :)
Szóval mit tudtok arról, lehet valahogy együtt, cooperatív módban játszani ezt? (Ketten egy pályán, sok ellenséggel) :think:

Vagy "sima" multi pályán vannak botok :think: Akikkel/akik ellen játszható :think: (Sajna erről a részéről nem ismerem a játékot :( ).

Előre is köszi! :up:
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#939 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 11:42

Nah megjött a gamma...

Csak én nem egészen így gondoltam...csalódás x1000.
Kaptam ugyan hozzá mindent -magyar kézikönyv, poszter...-, meg 4! cd egy DVD tokban papírcsomagba bugyolálva...  :mad:
Ha már egy játék DVD-s akko' mér' nem lehet, hogy azt is kapjam meg...??  :eek:
Francba! :reklamacio:  :reklamacio:  :(

#940 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 14:17

Idézet: carr - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 10:42

Nah megjött a gamma...

Csak én nem egészen így gondoltam...csalódás x1000.
Kaptam ugyan hozzá mindent -magyar kézikönyv, poszter...-, meg 4! cd egy DVD tokban papírcsomagba bugyolálva...  :mad:
Ha már egy játék DVD-s akko' mér' nem lehet, hogy azt is kapjam meg...??  :eek:
Francba! :reklamacio:  :reklamacio:  :(

Far Cry: CD a DVD tokban - második felvonás

A hét elején publikált olvasói levél megtette a hatását, a Far Cry hazai forgalmazásáért felelős Automex azonnal reagált a problémára, íme a válaszuk:

A Caliban által leírt eset valóban megtörtént. A játékot mind CD, mind DVD formában forgalmazzuk. Úgy eshetett meg, hogy tévedésből nem a megfelelő dobozba kerültek egyes példányok. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, tudomásunk szerint egyedi esetről van szó. Azt gondolom, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és úgy tűnik, ez az állás a játékok csomagolására is igaz. Az említett helyen már kicseréltük a kérdéses példányokat. Bízom benne, hogy mindenki hozzájut az áhított verzióhoz. Jó játékot! :)

Szerdahelyi Andor
marketing manager
Automex Multimedia
HUNGARY

forrás: hcgamer.hu

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47