Flat Out
Elküldve: 2004. 06. 24. 08:06
Letöltöttem a 24 megás trailert, hát... Ha ilyen lesz, monitorfejet növesztek.
Elküldve: 2004. 06. 24. 08:44
Idézet: Douglas - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 22:39
Azert ez az emberkieses nem kene.
Szerintem ezért mindenhol 18-as korhatáros lesz, és 5 országban betiltják
Elküldve: 2004. 07. 06. 21:15
Jó nekik, ők már kipróbálták:
játékok.hu-n rövid értékelés.
Amit a negatívumba írtak, szerintem a pozitívumba is mehetne, bár ez izlés kérdése:
-Ugyan a játék főként arcade játékosok számára készült, ám a kocsi a túl jó fizikának köszönhetően szétroncsolt állapotban marha nehezen vezethető (ide-oda húz a sérüléstől függően) - a sérülések viszont nagyon hamar megjelennek, ha nem annyira óvatos az ember - sokszori pályaújrakezdések
-Nehezen lekörözhető ellenfelek
És ami a legfontosabb, a fizika szerintük nagyon jó, bár ezt a videókból is sejteni lehetett.
játékok.hu-n rövid értékelés.
Amit a negatívumba írtak, szerintem a pozitívumba is mehetne, bár ez izlés kérdése:
-Ugyan a játék főként arcade játékosok számára készült, ám a kocsi a túl jó fizikának köszönhetően szétroncsolt állapotban marha nehezen vezethető (ide-oda húz a sérüléstől függően) - a sérülések viszont nagyon hamar megjelennek, ha nem annyira óvatos az ember - sokszori pályaújrakezdések
-Nehezen lekörözhető ellenfelek
És ami a legfontosabb, a fizika szerintük nagyon jó, bár ezt a videókból is sejteni lehetett.
Elküldve: 2004. 08. 17. 10:03
A Hardwireden van egy új hír ami szerint a megjelenés november 5 és van egy új videó is.
Természetesen eszméletlen jó!
Természetesen eszméletlen jó!
Elküldve: 2004. 08. 17. 10:13
Idézet: -NoVa- - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 11:06
[kep]
Nyamm... Csak egyvalamit hiányolok a képről.
Nyamm... Csak egyvalamit hiányolok a képről.
a szettrancsirozott gyalogost? :Đ
AzErdos[TM]
--------------------------------
"Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one." -- Benjamin Franklin
Kedvenc szamom: 45 5F E1 04 22 CA 29 C4 93 3F 95 05 2B 79 2A B2
--------------------------------
"Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one." -- Benjamin Franklin
Kedvenc szamom: 45 5F E1 04 22 CA 29 C4 93 3F 95 05 2B 79 2A B2
Elküldve: 2004. 08. 17. 10:18
Idézet: caratyuska - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 11:11
én a szőke néger táncoslányokat :Đ
Csak neked
Én a sofőrt, de a táncoslányok is jöhetnek.
Elküldve: 2004. 08. 17. 11:06
Már látom előre mekkora sztár game lesz hálopartyn.
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!
Elküldve: 2004. 08. 17. 11:41
Remélem csinálnak neki jó kis V8-as hörgő-börgő hangot. De minőségit ám.
Pizza szállító robogó hátulján: Ha nem figyelsz valaki éhen döglik!
Elküldve: 2004. 08. 17. 11:46
Idézet: Wilson241 - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 12:32
Itt van egy pár kép is.
És itt is leszolják a játékot!
Nem értem miért, a látottak alapján szerintem kiváló lesz.
Lehet a kecseg' ikszbokszosoknak' túl szimulátor
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 08. 17. 12:14
Idézet: Wilson241 - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 12:32
Itt van egy pár kép is.
Á ilyen lofszjóskáktól nem lehet mást várni, akik a COlin6-ra izgulnak, és a Doom3-hoz végigjátszást keresnek
Elküldve: 2004. 08. 27. 11:10
Újabb képek a HSW-n.
Lesz itt minden: darts, célbadobás,távolugrás,bowling, úgy látszik a készítók fantáziája határtalan.
Nagyon remélem, hogy a játékfejlesztők nem túl nagy hangsúlyt fektetnek a játékban az agyatlan baromságokra és inkább egy iszonyatjó verseny lesz nagyszerű fizikával!
Lesz itt minden: darts, célbadobás,távolugrás,bowling, úgy látszik a készítók fantáziája határtalan.
Nagyon remélem, hogy a játékfejlesztők nem túl nagy hangsúlyt fektetnek a játékban az agyatlan baromságokra és inkább egy iszonyatjó verseny lesz nagyszerű fizikával!
Elküldve: 2004. 08. 30. 18:35
A GS oldalán bukkantam egy linkre, ami egyenesen a FlatOut oldalára mutat.
Képeken és az eddig látott videókon kívül vannak ott még 3d-s képek és három darab techdemo is, amiből kiderűl, hogy a játék a Terep2 óta nem látott
(számomra legalább is) deformálódó fizikával lesz megáldva, ahol is valószínüleg végre tényleg rendesen össze lehet törni a verdákat!
Amúgy persze közel sem tökéletes a videó alapján a fizika, de egy pergő versenyen, ahol ezer darabra fognak szakadni az autók, szerintem eléggé látványos lesz.
Képeken és az eddig látott videókon kívül vannak ott még 3d-s képek és három darab techdemo is, amiből kiderűl, hogy a játék a Terep2 óta nem látott
Amúgy persze közel sem tökéletes a videó alapján a fizika, de egy pergő versenyen, ahol ezer darabra fognak szakadni az autók, szerintem eléggé látványos lesz.
Elküldve: 2004. 08. 30. 19:12
Idézet: Wilson241 - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 19:35
ahol is valószínüleg végre tényleg rendesen össze lehet törni a verdákat!
Akkor nem láttad a Street LEgal-t, ha annál jobb törés modellt hoztak össze bugbearék, akkor le a kalappal, de ezt kötve hiszem.
Elküldve: 2004. 08. 30. 19:45
Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 18:12
Akkor nem láttad a Street LEgal-t, ha annál jobb törés modellt hoztak össze bugbearék, akkor le a kalappal, de ezt kötve hiszem.
Azt még nem próbáltam, mert amikor kijött azt hallottam róla, hogy egy félkész katasztrófa.
Elküldve: 2004. 08. 30. 20:05
Idézet: Wilson241 - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 20:45
Azt még nem próbáltam, mert amikor kijött azt hallottam róla, hogy egy félkész katasztrófa. 
Egy katasztrófa bug szempontjából, de a törésmodell és a fizikai modell a világon a legjobb, közel olyan sem csinált még más.

Súgó
A téma zárva.