Flat Out
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:04
rossz hírem van gyerekek
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:05
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 13:04
rossz hírem van gyerekek 
Hogy érted?
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:07
elindítom a flatout.exe-t,bejön egy loading képernyő....aztán se kép se hang...csak olyan mintha töltene...de a loading képernyő az megmarad....
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:14
na még szaraxok egy kicsit
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:24
Hát ez nállam valamiért nagyon nem akar menni
Azthittem idegesebb leszek,de nem
Max,írj véleményeket,hátha begurulok
Azthittem idegesebb leszek,de nem
Max,írj véleményeket,hátha begurulok
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:35
ba+
nem indul.
nagyszerű. ezt a gamet is csak 2 hét múlva fogom látni
nem indul.
nagyszerű. ezt a gamet is csak 2 hét múlva fogom látni
JóSebesség
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:43
ha kiveszem a mekkhajtóból a cd-t akkor kéri, hogy tegyem be az egyest.ha beteszem, akor meg nem csinál semmit....csak tölt cmt a cd-ről,de nem lép előre semmit.
hmmmmm....
hmmmmm....
Elküldve: 2004. 11. 07. 13:49
Naszoval a game kuuuuuuuurv@ jó
Amit eddig láttam belőle:
Az elején szokás szerint létre kell hozni 1 profilt, aztán választani hogy nővel, vagy férfivel óhajtatok lenni.
A menübe a következő dolgokat találjuk:
- Single player:
* Start career: Ha erre léptek ki kell választanotok milyen autóval lesztek. Szám szerint 5-tel lehet nyomulni. Tovább nem jutottam
* Quick race. Szintén autóválasztás, utánna felajánl 2 dolgot a játék. Bronze/Bonus. A bronze a sima körbe-körbe verseny, a másiknál pedig a high Jump, Long jump, Demolition Dash (roncsderbi
) Super mud (fektetett nyolcas alaku pályán kell versenyezni) Darts
, Bowling, super mud mayhem, super roundabout, Clown, bullseye, Demolition sandpit, crasshalley run lehetőségek közül válogathatunk.
* Time trial: No comment
-Multiplayer:
* Hotseat
* Network play
Ezeket még nem próbáltam.
Ezekután a szokásos
-Options
-Credtis
-Quit opciót fedezhetünk fel a főmenübe.
Sajna még eddig nem sok mindent próbáltam, csak a roncsderbi-t, de az nagyon terror
Amit eddig láttam belőle:
Az elején szokás szerint létre kell hozni 1 profilt, aztán választani hogy nővel, vagy férfivel óhajtatok lenni.
A menübe a következő dolgokat találjuk:
- Single player:
* Start career: Ha erre léptek ki kell választanotok milyen autóval lesztek. Szám szerint 5-tel lehet nyomulni. Tovább nem jutottam
* Quick race. Szintén autóválasztás, utánna felajánl 2 dolgot a játék. Bronze/Bonus. A bronze a sima körbe-körbe verseny, a másiknál pedig a high Jump, Long jump, Demolition Dash (roncsderbi
* Time trial: No comment
-Multiplayer:
* Hotseat
* Network play
Ezeket még nem próbáltam.
Ezekután a szokásos
-Options
-Credtis
-Quit opciót fedezhetünk fel a főmenübe.
Sajna még eddig nem sok mindent próbáltam, csak a roncsderbi-t, de az nagyon terror
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 07. 13:50 -kor
Elküldve: 2004. 11. 07. 14:28
Hoppp hopp..most vettem észre... Lehet bent tuningolni is a kocsit..
Elküldve: 2004. 11. 07. 14:29
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 14:28
Hoppp hopp..most vettem észre... Lehet bent tuningolni is a kocsit.. 
Elküldve: 2004. 11. 07. 14:39
Na sejtem,miért nem megy... orvosoljuk a problémát
Elküldve: 2004. 11. 07. 14:53
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 13:29
Késsz 1 leromlott garázsból kell vásárolni az alkatrészeket..
Elküldve: 2004. 11. 07. 15:00
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 13:39
Na sejtem,miért nem megy... orvosoljuk a problémát 
Remlem igazam lesz..
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 11. 07. 15:01 -kor
Elküldve: 2004. 11. 07. 15:06
Na, nekem is megjött a játék 
Ami így elsőre feltűnt, hogy az autók sokkal lomhábbak, mint ami a demóban volt (a jobbakat nyilván később adagolja a játék). Viszont így elveszik az a lendülete az egésznek, ami a demóban annyira tetszett...
Ami így elsőre feltűnt, hogy az autók sokkal lomhábbak, mint ami a demóban volt (a jobbakat nyilván később adagolja a játék). Viszont így elveszik az a lendülete az egésznek, ami a demóban annyira tetszett...
Szerkesztette: GAI 2004. 11. 07. 15:06 -kor
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2004. 11. 07. 15:07
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 14:00
Remlem igazam lesz..
és neked is összejön igy.. 
Pillanatok múlva kiderül
Elküldve: 2004. 11. 07. 15:23
Idézet: GAI - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 14:06
Na, nekem is megjött a játék 
Viszont annyi pénzt benne csinálni mint az állat,
Minden Bonus map-on akárhányszor mehetsz...
Elküldve: 2004. 11. 07. 15:26
és mégis mennyire lehet tuningolni az autókat? mihez hasonlítanád slr nfsu vagy esetleg garage to glory?

Súgó
A téma zárva.