HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#2121 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:13

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 9:35

Nem haragszol, persze, persze, édes vagy, azért nem bírod ki megint, hogy ne fröcsöghess. Az egészen szen nevetséges, ahogyan igyekszel itt látszólagos támogatást szerezni magad mögé, miután eddig színtiszta kövér ökörségeket hordtál a témába. Semmiféle tényekről nem beszélhettünk eddig, a hallgatással húzta magára a pletykaáradatot a Sony. Most is csak a csúszás maga tény.

szpesöl olvtars tenyleg egyre  disszociativabb vagy. pedig szepen el kellene ismerni, hogy "bocs sracok, tevedtem" es arcvesztes nelkul meguszhatnad. mindenki elfogadna, hogy hozott anyagokbol dolgozol, It news, analysti velekedesek, corporate channel management. nem erdemes vedened a vedhetetlent, hacsak anyagi erdeked nem fuzodik hozza...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2122 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:15

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 10:41

Egy insider elkottyantotta magát egy lehetséges RAM update-ről:

"RAM upgrade is said to be in, though I don't know if that means more ram (1 gig) or faster ram (all Rambus XRDRAM) or perhaps both.."

ha ez a platform ennyire keplekeny meg, procigondok, memoria tipusa, merete, nos akkor a novemberi rajt is kerdeses. ebben az esetben valoszinusitheto egy tavaszi, marcius rajt, mondjuk 2007 marciusaban :)

#2123 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:18

sfij, szerintem meg ne keveredj bele, mert láthatóan nem vágod, miről van szó. itt egyes urak olyat akarnak a számba adni, amelyet sosem mondtam, összemosnak eléggé élesen elkülönülő dolgokat. az éjjeli parádézásodra sem reagáltam érdemben, elcsaptam egy viccel, pedig nem volt a korrektség magas iskolája, hogy finoman fogalmazzak. egyszóval ha valamit nagyon nem kellene tenned, akkor még ezek után beszólnod.

#2124 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:19

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 11:15

30-50 játék? Az rengeteg indulásnak, 10-15 az elfogadott szám.
A játékbemutatókkal amúgy is meg kell várni az E3-at, ott szokták leleplezni a játékokat, addig csak a hardverről esik szó.

mint mondtam volt, ne becsuljetek le a columbia pictures filmtartat se...

#2125 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:21

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:15

ha ez a platform ennyire keplekeny meg, procigondok, memoria tipusa, merete, nos akkor a novemberi rajt is kerdeses. ebben az esetben valoszinusitheto egy tavaszi, marcius rajt, mondjuk 2007 marciusaban :)

Azert ez nem egy Duke Nukem Forever...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2126 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:21

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 11:22

Karacsonykor az egyszeri amcsi vevo bemegy a boltba, ott talal majd egy ures PS3-as polcot 15-20 jatekkal (ha egyaltalan kepes lesz tartani a sony magat a tegnapi igereteihez) - es egy azonnal elviheto X360-at, szaz cim feletti jatekkinalattal. Szivacs.

Samott

es emlelett bemegy a blockbustersbe, ott lat egy "ps3" nevu keplemezjatszot es 500-600 HDTV felbontasu kolcsonozheto gyo mozifilmet...

#2127 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:28

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 16:21

es emlelett bemegy a blockbustersbe, ott lat egy "ps3" nevu keplemezjatszot es 500-600 HDTV felbontasu kolcsonozheto gyo mozifilmet...

Idén karácsonykor garantáltan nem lát olyat a Blockbusterben, mert még a játékra specializált boltokban sem lesz raktárkészlet... Jövő nyártól lehet ez bármiféle tényező legjobb esetben is, mert addig a gamerek elkapkodják az összes konzolt.
LY

#2128 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:32

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:18

sfij, szerintem meg ne keveredj bele, mert láthatóan nem vágod, miről van szó. itt egyes urak olyat akarnak a számba adni, amelyet sosem mondtam, összemosnak eléggé élesen elkülönülő dolgokat.

En csak a sajat nevemben tudok nyilatkozni, es nem kivanok semmit a szadba adni, de az elmult fel evben eleg sok hireszteles latot napvilagot arrol, hogy a tavaszi megjelenes nem tarthato, mert nem lesz kesz a cucc addigra... ezen hiresztelesek idezesekor mindig megkaptam a magam lehulyezeset, es a sony hivatalos allaspontjat a tavaszi rajtrol. Annyit mondtam: majd meglatjuk. Es most is megkaptam a lehulyezest (kifejezetten hiszterikus stilusban eloadva), amikor kiderult, hogy a hiresztelesek igaznak bizonyultak: a konzol nem lesz kesz a tavaszi rajtra. Lehet maszatolni, hogy a hirekben gyakorlatilag az osszes komponenes feltunt mint befejezetlen, hatraltato ok, es vegul (a sony nyilatkozat szerint) csak a blu-ray volt az, ami meghiusitotta a rajtot... ennek viszont sok minden ellentmond. Pl. a nyarra igert vegleges devkit. Es persze a tenyen nem valtoztat: a tavaszi megjelenes tarthatatlan volt, a sony vegig csak hazudott.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2129 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:36

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:21

Ott is csak ures polcot fog latni... a filmet PS3 nelkul csak meregdraga asztali lejatszon tudna megnezni. A 2006-os uzleti evre (azaz 2007 elso negyedevet is beleertve) 6 millio konzolt igernek osszesen, mindharom fo piacra. Kerdes, hogy ennek mennyi az igazsagtartalma... es hogy belefutnak-e ok is gyartasi problemakba, mint a microsoft partnerei az X360-al.

Samott

#2130 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:43

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:41

Na igen, és még mindig nincs véglegesítve az AACC, vagy mi a neve, miután már fél éve késznek kellene lennie. Vegyük figyelembe, hogy itt konfliktus lehet nem csak a vállalatok között, hiszen ez többszereplős döntés, hanem a SCE és a Sony BMG stb. médiások között is.

hat ez szopacs. 2002 ota nem volt szegenyeknek idejuk hogy legeplejenek egy 60 oldalas dokumentumot es alairjak...

#2131 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:47

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:18

sfij, szerintem meg ne keveredj bele, mert láthatóan nem vágod, miről van szó. itt egyes urak olyat akarnak a számba adni, amelyet sosem mondtam, összemosnak eléggé élesen elkülönülő dolgokat.

kedves szpesöl olvtars. kérlek ne kényszeríts arra, hogy a HWSW-n publikált dőlt betűs cikkeiddel kelljen, hogy szemesítselek. köszönöm.

#2132 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:47

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 16:43

hat ez szopacs. 2002 ota nem volt szegenyeknek idejuk hogy legeplejenek egy 60 oldalas dokumentumot es alairjak...

Nyílván nem a legépelésre nem volt idő, hanem egyszerüen képtelenek megegyezni, nagyvállalatok, amelyek csak a saját érdekeiket nézik és védik azt körömszakadtáig.

#2133 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:56

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:47

kedves szpesöl olvtars. kérlek ne kényszeríts arra, hogy a HWSW-n publikált dőlt betűs cikkeiddel kelljen, hogy szemesítselek. köszönöm.

néha elegem van belőled. most is. kérlek, tedd azt. mutasd meg, hol írtam le benne, hogy a ps3 tavasszal megjelenik, vagy hogy nem késik.

ps.: vagy akármi mást, kíváncsi vagyok, meddig mész el az ütlegelésemben anélkül, hogy viszonoznám e kedvességet.

Szerkesztette: special 2006. 03. 16. 16:00 -kor

#2134 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:59

Ha még nem volt:

Videogame stocks rise as Sony's PS3 plans confound gloomy predictions

http://gamesindustry...e.php?aid=15376

Ha volt, akkor elnézést.

#2135 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:02

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:28

Idén karácsonykor garantáltan nem lát olyat a Blockbusterben, mert még a játékra specializált boltokban sem lesz raktárkészlet... Jövő nyártól lehet ez bármiféle tényező legjobb esetben is, mert addig a gamerek elkapkodják az összes konzolt.

vagy igen, vagy nem...

#2136 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:07

Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:56

ps.: vagy akármi mást, kíváncsi vagyok, meddig mész el az ütlegelésemben anélkül, hogy viszonoznám e kedvességet.

:offtopic:
azt hiszem, semmi ilyet nem tettem. ugy erzem kulturalt hangnemben vitatkoztam veled ittis es mashol is. mindenaron kesztetest erzel arra, hogy kiird magad a kulturemberek sorabol?

Szerkesztette: SFIJ 2006. 03. 16. 16:08 -kor

#2137 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:11

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:47

Nyílván nem a legépelésre nem volt idő, hanem egyszerüen képtelenek megegyezni, nagyvállalatok, amelyek csak a saját érdekeiket nézik és védik azt körömszakadtáig.

tudod kicsit mokas ezt pontosan annak a sonynak a kapcsan felvetni, aki uttoro volt a multiplatform DVD irok kifejleszteseben 2002-ben :Đ Amugy nem hiszem hogy a nagy kiadok annyira ellensegesek lennenek az SCAA es a secure digital path kapcsan, amely jo kozelitessel garantalja a nexgen tartalmak nem kontaktmasolhatosagat...

#2138 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:35

Csak aztan nehogy megint pofara eses legyen osszel, a PSP-t is beigertek Europanak az USA-val egyutt, aztan az "utolso pillanatban" kiderult, hogy megsem megy...  Sonynak en regota csak azt hiszem el, ami tegnap volt, szal ez a keses sem lepett meg.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2139 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:41

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 16:35

Csak aztan nehogy megint pofara eses legyen osszel, a PSP-t is beigertek Europanak az USA-val egyutt, aztan az "utolso pillanatban" kiderult, hogy megsem megy...  Sonynak en regota csak azt hiszem el, ami tegnap volt, szal ez a keses sem lepett meg.

Krinyo

semmi pofira eses nem kene hogy legyen. a problemat a piac a kereslet/kinalat elve alapjan tudja rendezni. a sonynak nincs mas dolga, minthogy az eBay-en ertekesitsen :Đ

#2140 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 16:47

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 16:41

a sonynak nincs mas dolga, minthogy az eBay-en ertekesitsen :Đ

Kutaragi szan-nak eleg rossz feedbackje van... ;)

Samott

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.