Idézet: special - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 15:18
sfij, szerintem meg ne keveredj bele, mert láthatóan nem vágod, miről van szó. itt egyes urak olyat akarnak a számba adni, amelyet sosem mondtam, összemosnak eléggé élesen elkülönülő dolgokat.
En csak a sajat nevemben tudok nyilatkozni, es nem kivanok semmit a szadba adni, de az elmult fel evben eleg sok hireszteles latot napvilagot arrol, hogy a tavaszi megjelenes nem tarthato, mert nem lesz kesz a cucc addigra... ezen hiresztelesek idezesekor mindig megkaptam a magam lehulyezeset, es a sony hivatalos allaspontjat a tavaszi rajtrol. Annyit mondtam: majd meglatjuk. Es most is megkaptam a lehulyezest (kifejezetten hiszterikus stilusban eloadva), amikor kiderult, hogy a hiresztelesek igaznak bizonyultak: a konzol nem lesz kesz a tavaszi rajtra. Lehet maszatolni, hogy a hirekben gyakorlatilag az osszes komponenes feltunt mint befejezetlen, hatraltato ok, es vegul (a sony nyilatkozat szerint) csak a blu-ray volt az, ami meghiusitotta a rajtot... ennek viszont sok minden ellentmond. Pl. a nyarra igert vegleges devkit. Es persze a tenyen nem valtoztat: a tavaszi megjelenes tarthatatlan volt, a sony vegig csak hazudott.
Samott