HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#681 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:09

Kép
JóSebesség

#682 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:17

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 14:09

Kép

Jó a kép ;)

Egyébként mi az a warn level 20% a neved alatt?

Szerk : már megint rossz voltál ? :D

Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 09. 16. 13:17 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#683 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:19

Már megint??? Mindig :Đ

According to the latest issue of PSM who has been in talks with Rockstar North, the next GTA game is going to look really good, thanks to a all new game engine especially developed for the for PS3.

Rockstar North is creating a specialized game engine for PS3 that will bring GTA 4 to life to a degree that the PS2 games could only hint at. Specifically, they're going to be using the high data transfer bandwidth of the Cell CPU, RSX GPU, and Blu-ray Disc to use several streams of game info simultaneously. The game's city- unfortunately yet to be even hinted at- will still be free roaming and seamless, but broken down into smaller, more detailed areas at the engine level, into which the game designers are going to be able to pour more textures, more object variety, and tons of details (such as discarded soda cans with their own physics), just for starters. The goal is a city that's less repetitive and where everything - and everyone- looks and acts more like they would in the real world on every level.

Source: PSM
JóSebesség

#684 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:21

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 14:17

Jó a kép ;)

Egyébként mi az a warn level 20% a neved alatt?

Szerk : már megint rossz voltál ? :D

Olyan mint neked a "Törzsvendég" :)

Bassssszus :Đ Látva a MGS4 videot megint elbizonytalanodtam az x360 vs PS3 témában. Eddig mindeképpen boxot akartam venni, de ez a muvi ez kész... Ha tényleg nem prerenderelt ( márpedig a PS2 hypenál elég sok volt a kamu video es kep... ) Akkor szvsz foldbedongoli a boxot. Elbújhat mellette az UT2007 pedig mikor azt figyeltem akkor is leesett az állam.

most pihegek egy cseppet :Đ
"I have to do this..."

#685 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:22

megvárod amíg kijön a PS3. Ha tetszik megveszed ha nem akkor megveszed olcsón a Boxot. :)
JóSebesség

#686 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:22

Ne igen, erre a ps3-as gta-ra leszek még nagyon kiváncsi, hogy mit hoznak ki belőle, de szerintem nem kell félteni, lesz álleejtés itt is :-D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#687 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:42

update: no megtudtam, hogy Vision GT nem is lesz ;) GT5 lesz a köv. GT. Akkor mi is az a VGT? Semmi. Csak egy videó amit az E3on mutattak be. Tehát, a jelenlegi trailer maga a GT5 egy nagyon korai állapotában.
JóSebesség

#688 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:45

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 14:42

update: no megtudtam, hogy Vision GT nem is lesz ;) GT5 lesz a köv. GT. Akkor mi is az a VGT? Semmi. Csak egy videó amit az E3on mutattak be. Tehát, a jelenlegi trailer maga a GT5 egy nagyon korai állapotában.

Ezt már rég tudtam :p

Állítólag lesz motorstorm múvi is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

#689 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:47

ja azt várom. remélem lesz benne multiplayer :D
JóSebesség

#690 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:06

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 12:56

A soha nem látott részletességű otacon ;)

Monitoron tényleg szép, de tv-n megint csak egy mosott paca lesz, ez a konzolok átka. Habár nem tudom ps3 támogat e monitoros megjelenítést  :think:

#691 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 15:06

Monitoron tényleg szép, de tv-n megint csak egy mosott paca lesz, ez a konzolok átka. Habár nem tudom ps3 támogat e monitoros megjelenítést  :think:

Használj akkor HDTV-t :Đ
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#692 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:16

hát igen..ezek a konzolok már hd tvre vannak tervezve...:) más kérdés, hogy jelenleg csak a felső tízezernek telik rá.
JóSebesség

#693 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:19

Használjon akinek hét anyja van. Magyarországon hol van HDTV? Sehol a béka segge alatt 20 éve múlva sem lesz. Monitorom van, TV-m van, majd tán fogok venni egy HDTV-t csak a PS3-hoz? Álmaikban. Nem értem mi a francos fenéért nem lehet egy nyomi d-sub kimenetet lökni a nyomi konzoljukra.

#694 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:22

BTW, ez fentebb belinkelt MGS, meg GT videó nem hatott meg, choppy szar wmv, semmi részlet nem látszik. Ilyen ocsmányra tömörítve, sok mai PS2/PC játék is nézne így ki.

#695 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:26

nyilván, de ezek még nem a hivatalos trailerek...
JóSebesség

#696 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 14:31

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Sep. 16., Friday - 13:42

V == 5.

Tod VII+VII=XII ;)

Szvsz római szám lehet...
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#697 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:00

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 15:06

Na igen, legutóbb megnéztem az A hőst, és hát dzsetlí teljesen úgy nézett ki, mint valami mosott prerender a tévében. Nade monitoron sokkal jobb volt a grafikája, majdnem, mintha élne....:D :p

Ha veszel HDTV-ready HDMI-s LCD monitor/TV hibridet, akkor kirakja a képet.

#698 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:05

Srácok, én azért nem élném bele magam a videókba magamat a helyetekben. Lehet, hogy azt a benyomást keltik, ez így fog kinézni, de ezt senki nem garantálja. Sehol nem mondták, hogy ez real-time. Még azt sem, hogy nem pre-render (bár itt már komoly pofa kell), mert nagyon olyan szaga van. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg engine, de nem real-time. Vagy elérik, hogy optimalizációval ha nem is pont így nézzen ki, de azonos élményt, benyomást keltsen, vagy bizony butítani fognak rajta sokat, hogy elérjék a megfelelően stabil frame rate-et. Szóval az MGS4 a storyjával együtt ilyen grafikával valszeg tényleg überbefosás lenne, de legyünk picit szkeptikusak is. Addig még hátravan a Subsistance különben is (ennek Weapon of the Patriots az alcíme, ez van a videó végén?)

#699 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:21

Idézet: special - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 16:00

Na igen, legutóbb megnéztem az A hőst, és hát dzsetlí teljesen úgy nézett ki, mint valami mosott prerender a tévében. Nade monitoron sokkal jobb volt a grafikája, majdnem, mintha élne....:D :p

Ha veszel HDTV-ready HDMI-s LCD monitor/TV hibridet, akkor kirakja a képet.

Alapvető különbség van filmek és videójáték között. De szerintem korábban erről már vitáztunk, nem kéne megint belemenni. Nekem nem tetszik a TV-n megjelenített játékkép, ez van.

#700 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 15:31

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 15:19

Használjon akinek hét anyja van. Magyarországon hol van HDTV? Sehol a béka segge alatt 20 éve múlva sem lesz. Monitorom van, TV-m van, majd tán fogok venni egy HDTV-t csak a PS3-hoz? Álmaikban. Nem értem mi a francos fenéért nem lehet egy nyomi d-sub kimenetet lökni a nyomi konzoljukra.

Szvsz sima tévén is ugyanolyan jól fog kinézni a cucc, de persze hdtv-n jobban.
De nemtom mit kell az ilyennen kiakadni, persze, hogy nem veszek hdtv-t 1 milka csokiért, mert hülye azért nem vagyok :D Kell venni egy lcd monitort és azon is fog futni nagyfelbontásban, gondolom...

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.