Devil May Cry 4 Trailer impressions
PlayStation 3
Elküldve: 2005. 09. 16. 18:55
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 09. 16. 19:56
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:18
Hát, sok helyen olvastam hogy a nextgen konzolokra sokkal egyszerűbb fejleszteni mint az előzőkre. Meg ugye PC-n minden egyes VGA-ra/CPU-ra stb külön kell optimizálni a játékot. Konzol estén meg ugye fix a hardver.
Nekem meg pont ugy remlik hogy azt olvastam, hogy PS3-ra meglehetosen nehez fejleszteni,az XBOX360-nal mindenkepp...
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 09. 16. 20:02
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 20:56
Nekem meg pont ugy remlik hogy azt olvastam, hogy PS3-ra meglehetosen nehez fejleszteni,az XBOX360-nal mindenkepp...
ezügyben összevissza infók vannak jelenleg. Nemrég pl. az 576-on olvastam, hogy a Ps3-ra könnyeb fejleszteni mint az X360-ra. Majd kiderül az igazság, úgyis elkezdenek majd óbégatni a fejlesztők egy idő után ha szerintük nehéz valamelyik gépre fejleszteni
Elküldve: 2005. 09. 16. 20:43
Szerintetek érdekel bárkit, számít bármit is, melyikre milyen fejleszteni? Őszintén szólva, mint fogyasztó, mint iparági érdeklődő, szarok rá. Ha nehéz, hát nehéz, megoldják, mert nem tehetnek mást, nincs alternatíva. Ne extrémitásokra tessék gondolni, mindegyik platformra lehet fejleszteni, így vagy úgy. Azt mondják, Xboxra sokkal könnyebb, mint PS2-re. Ez nem igazán látszik meg a piaci szereplésen. Ez nem piacformáló erő. Nem ez alapján dől el, hogy egy stúdió melyik címet melyik platformon jelenteti meg.
Ráadásul szerintem a kód optimalizálása a nagy címek esetében egyáltalán nem a legnagyobb költség a különféle licencdíjak, a designerek, grafikusok, zenészek, szinkron és mocap színészek mellett. Nem beszélve arról, hogy motort lehet venni olcsóbban, mint megírni a sajátot.
Ráadásul szerintem a kód optimalizálása a nagy címek esetében egyáltalán nem a legnagyobb költség a különféle licencdíjak, a designerek, grafikusok, zenészek, szinkron és mocap színészek mellett. Nem beszélve arról, hogy motort lehet venni olcsóbban, mint megírni a sajátot.
Elküldve: 2005. 09. 16. 21:03
Azé' vért fognak izzadni a fejlesztők hogy normálisan dolgoztassák azt a 8/7 SPE-t is,
Meg a fixbossnál a 6 thread... :o
Meg a fixbossnál a 6 thread... :o
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."
Elküldve: 2005. 09. 16. 21:09
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Sep. 16., Friday - 21:04
Izzadjanak csak. Cserébe megtömjük a pénztárcájukat. 
Lófaxt...
A haszon legnagyobb részért nem ők fogják eltenni, persze nincs okuk a sírásra se...
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."
Elküldve: 2005. 09. 16. 21:57
Ezideáig nagyon jó a TGS . Azért még van 1-2 játék amiről szívesen néznék újabb trailereket
pl Motorstorm.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:29
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 22:57
Ezideáig nagyon jó a TGS . Azért még van 1-2 játék amiről szívesen néznék újabb trailereket
pl Motorstorm.
Elvileg csak holnap nyit meg hivatalosan és szerintem sokkal jobb, mint az e3 volt.
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 09. 16. 23:56
from 576.hu:
"Sokan vártak játszható PS3 stuffokat a Tokyo Game Show-n, nekik csalódniuk kellett, mivel az egyetlen kiállított kontroller is egy bemutatógép mellett volt látható, egy "conceptual design" felirat társaságában. Azaz a Sony még mindig nem véglegesítette az irányító kinézetét, így lehet, hogy nem csak a TGS-re látogatókat, hanem a bumerángozás szerelmeseit is csalódás éri.
Amint eléri a joy végleges formáját, be fogunk számolni róla."
"Sokan vártak játszható PS3 stuffokat a Tokyo Game Show-n, nekik csalódniuk kellett, mivel az egyetlen kiállított kontroller is egy bemutatógép mellett volt látható, egy "conceptual design" felirat társaságában. Azaz a Sony még mindig nem véglegesítette az irányító kinézetét, így lehet, hogy nem csak a TGS-re látogatókat, hanem a bumerángozás szerelmeseit is csalódás éri.
Elküldve: 2005. 09. 17. 07:43
kis offtopic..
http://media.ps2.ign...980/vids_1.html
"The real RIDING simulator"
igenigen, a GT készítői egy motorszimulátoron dolgoznak. Nagyon jól fog kinézni...az biztos
és hogy miért offtopic?
mert PS2re készülget.
http://media.ps2.ign...980/vids_1.html
"The real RIDING simulator"
igenigen, a GT készítői egy motorszimulátoron dolgoznak. Nagyon jól fog kinézni...az biztos
és hogy miért offtopic?
JóSebesség
Elküldve: 2005. 09. 17. 08:15
Inkább csinálnának PC-re egy programot, minthogy ilyenekkel töltenék az időt
Persze tudom a sony nem engedné, de ha más néven csinálnák, akkor max csúnyán nézhetne
Elküldve: 2005. 09. 17. 08:57
Álmodozz.
PD soha a büdös életben nem fog PC-re játékot kiadni. 
Inkább drukkolj, hogy mondjon csődöt az X360, és akkor lesz Forza Motorsport PC-re is
(persze, csak vicceltem. no offense!)
Inkább drukkolj, hogy mondjon csődöt az X360, és akkor lesz Forza Motorsport PC-re is
JóSebesség
Elküldve: 2005. 09. 17. 17:07
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 9:57
...Inkább drukkolj, hogy mondjon csődöt az X360, és akkor lesz Forza Motorsport PC-re is 
degeci :Đ
"I have to do this..."
Elküldve: 2005. 09. 17. 17:17
Idézet: scip - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 18:07
degeci :Đ
Leo gecz a kis geci

Súgó
A téma zárva.