HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#801 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 11:09

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. Sep. 17., Saturday - 20:52

Egyébként itt a bizonyíték, hogy realtime volt az mgs4 :

katt

:p

Már version képe is azt mutatta szvsz.
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#802 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:29

Tessék megkapaszkodni:

Kazunori Yamauchi:

This video "Vision Gran Turismo" is a concept movie as a progress report for the GT series making headway to PS3. The Lancer Evolution and the RX-7 in Tokyo International Forum in the first scene are full-spec high-detailed models created for PS3.
The following scene with cars running is a kind of "hybrid" movie in which the modeling data used in GT4 are decorated with PS3 rendering.

The EVO & RX-7 are the only bits of Gran Turismo 5 in this video. Those are the car models we can expect in the final game, the rest of these videos are just GT4 based. As I said before these "Vision" videos are to show you what to expect in the future for Gran Turismo 5, the HDR lighting (decorated with PS3 rendering, rich rendering), cockpit view, larger pack of cars etc, etc.

ez így NAGYON durva lesz. ha megnézitek a videót, az a két autó az elején ami végülis a GT5 lesz szinte filmszerű...

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 09. 18. 13:30 -kor

JóSebesség

#803 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:36

Szerintem egyébként nem lesz törés a GT5ben. Írták is ugye hogy több autó lesz. Mondjuk én megvagyok törés nélkül is csak legyen jó az AI.

viszont lesz műszarfalnézet, ütni fog!
JóSebesség

#804 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 10:45

mivel nincs Nintendo topik, ezért ide:

nem muszáj majd úgy használni a kontrollert mint egy távirányítót, lesz rá mód hogy hagyományos "vázzal" feleszereljük a cuccot.
egyelőre ez csak az IGN által megcsinált "váz" az eddigi adatok alapján..

Valami ilyen lesz a végén.  Az igazi "alap" kontroller itt van:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A kontroller egyébként szerintem forradalmi, tényleg. Itt egy überatom teaser video:
link

Na, ez az igazi innováció. MGS4 meg atombüntetés, a PS3 kötelező gép lesz!

Szerkesztette: spidey 2005. 09. 18. 17:22 -kor

#805 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:27

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 22:48

Áhh a touchpad legalább annyira béna mint a kontroller :D

Egyébként a Phantomhoz kifejlesztett "lapboard" lenne a megoldás. Teljesen ölbevehetö Billentűzet+egér kombó, és kényelmes is. Nézzetek meg videót, ha tudtok, nem tudom már, hol volt.

#806 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:31

igen láttam már. szerintem is "forradalmi", de ettől függetlenűl még mindig vannak kétségeim. valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy zsúfoltabb játékban ahol gyorsan történnek az események(hentelős fps) mi lesz. de most komolyan. meg a kar is nagyon könnyen elfáradhat szvsz.
JóSebesség

#807 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:33

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 18:31

igen láttam már. szerintem is "forradalmi", de ettől függetlenűl még mindig vannak kétségeim. valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy zsúfoltabb játékban ahol gyorsan történnek az események(hentelős fps) mi lesz. de most komolyan. meg a kar is nagyon könnyen elfáradhat szvsz.

Hát igen. Meg kell valaki, aki játékokat fejleszt rá. AZ az érzésem, hogy az EA, Activision, Sierra nem nagyon fog. Az N-nek kell sok fejlesztőt megfogni. Különben bukta.

#808 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Sep. 18., Sunday - 17:31

Hát ha egy ilyen kontrollertől elfárad akkor mi lenne ha egy xm8at szorongatnál?  :D
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#809 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 22:48

Áhh a touchpad legalább annyira béna mint a kontroller :D

:box2:  :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#810 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 05:30

http://www.gamespot....ws_6133820.html

TGS 2005: Kojima shows real-time demo of MGS4

ez jó:

Interestingly, Kojima said he doesn't want to give MGS4 a totally realistic look. "With the shift to high definition [resolution], we can give a very realistic look to the game, like an actual movie," he said. "But we purposely added filtering to give it the look that makes it Metal Gear Solid." He then showed how he can change the color balance, glare, and add other effects in real-time through the PS3 dev kit debug menu

So when will MGS4 come out? Not for at least another year, according to Kojima, who said the game will be shown again at the 2006 Tokyo Game Show. "This is our first time, so we focused on presenting the visual aspects of MGS4," he said. "At next year's show, we plan to show more of the game's aspects that can't be seen by the naked eye."

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 09. 19. 05:32 -kor

JóSebesség

#811 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 12:58

http://www.gamespot....ws_6133825.html

TGS 2005: Kirby creator to make Metal Gear Solid 5?
JóSebesség

#812 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:42

pff, nem semmi.. járom a fórumokat, mindenhol a 14 éves internethuszárok nyomatják a PC a legjobb vagy az XBOX360 sokkal jobb mint a PS3 dumát. Hihetetlen, és az talán még szörnyűbb hogy egyesek ezeket a hülyeségeket el is hiszik.

De most komolyan, van alapja ennek ? Kint van már a PS3 vagy az X360? Egyáltlán hogy lehet a PC a legjobb? Kapásból fel tudnék sorolni egy tucat hátrányt.
JóSebesség

#813 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:42

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:31

hat 1997-ben nekem is furcsa volt latni, mikor norvegiaban a villamoson a kamaszok latszolag minden ok nelkul elkezdtek fullos hangerovel beszelni a semmibe :) /akkortajt volt a headset boom arrafele/. ez a kontorller nagyon poen. nekem meg belefer az is, hogy az ms vs sony parbaj mellett ezzel a nintendo revbe erhet neveto harmadikkent. tuti, hogy ez egy forradalmian uj jatekelmeny. mondjuk nem volt konkretan a kezemben, de tartottam prezentaciot hasonlo elven mukodo "hadonaszos" egerrel. eleg sok mindent meg lehetett a driverenek tanitani es praktikus hadonaszassal problemamentyesen lehetett uralni a gepet. lenyeg a lenyeg egy fullos 3D szabadsagfok az iranyitasban hatalmas elonyokkel jar, igaz foleg az rpg es hasonlo jatekokban foci, tenisz es tarsai inkluzive. most gondold csak at, ezzel mar egesz eletszereun lehet teniszezni vagy pinpongozni - ha a jatekban jol van a dolog kezelve :)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#814 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:44

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 16:42

Egyáltlán hogy lehet a PC a legjobb? Kapásból fel tudnék sorolni egy tucat hátrányt.

megszokta. az emberek tobbsege retteg a valtozatossagtol, a mastol a mexokottol elterotol. apro kicsi lepesek. es pl ezert gondolom, hogy bill batyo windozpistaja akar meg egy hatalmas ongol is lehet...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#815 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:50

A Nintendon múlik minden..Nekik kell csinálniuk a gameket, nem az EAnak vagy a Codemastersnek. És akkor tök jó lesz a revolution. Újszerű ötletek kellenek, pl autóversenyt vagy Doom3at nem tudom elképzelni ezzel a kontrollerrel.

amúgy offtopik, de az N64 miért is volt 64? 64bit? a proci? vagymi volt 64bit benne?  :think:
JóSebesség

#816 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 17:56

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:50

A Nintendon múlik minden..Nekik kell csinálniuk a gameket, nem az EAnak vagy a Codemastersnek. És akkor tök jó lesz a revolution. Újszerű ötletek kellenek, pl autóversenyt vagy Doom3at nem tudom elképzelni ezzel a kontrollerrel.

amúgy offtopik, de az N64 miért is volt 64? 64bit? a proci? vagymi volt 64bit benne?  :think:

Lehet, hogy összesen 64 játék volt rá :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#817 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 18:00

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:42

pff, nem semmi.. járom a fórumokat, mindenhol a 14 éves internethuszárok nyomatják a PC a legjobb vagy az XBOX360 sokkal jobb mint a PS3 dumát. Hihetetlen, és az talán még szörnyűbb hogy egyesek ezeket a hülyeségeket el is hiszik.

De most komolyan, van alapja ennek ? Kint van már a PS3 vagy az X360? Egyáltlán hogy lehet a PC a legjobb? Kapásból fel tudnék sorolni egy tucat hátrányt.

Ja ez meg szerintem is szánalmas, én sem azért részesítem elönyben a ps3-at, mert húú az aztán majd ver mindent garafikailag, hanem ezért :
-devil may cry 4
-resident evil 5
-metal gear solid 4
-gran turismo 5
-killzone 3
-motorstorm
-warhawk
-alone in the dark 5
stb..
Nekem ezek a játékok jönnek be, ezek a folytatások.szeretem a folytatásokat és ezeket a játékokat, szal felőlem nézhetne ki 50* jobban akármelyik játék x360-ra én akkor is a ps3-at választanám :)
Szerk : monnyuk a warhawk meg a motorstorm nem folytatások, de jók :-D

Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 09. 19. 18:01 -kor

#818 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 18:06

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 18:56

Lehet, hogy összesen 64 játék volt rá :D

64, kb. ebből vagy 20 jó. :D  Az első 64 bites gép volt. A Dreamcast meg az első 128 bites, mégis... Arcade-átiratokra nem volt vevő senki.

#819 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 18:09

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Sep. 19., Monday - 16:42

Azé nefelejtsük el hogy a G80-SLI plusz M-s A64 is lesz...

Persze a Cell így is földbe fogja veri, de a grafproc nagyonhamar elfog kopni.
És akkor 2007eleje, quadcore stb... Szal nem kell leírni a pc-t, úgy gondolom 2007ben már egyforma látvány lesz ha nem előbb, és szvsz könyebb is lesz rá programot írni... ;)

Persze ettől függetlenül én is PS3 tulaj leszek, talán nem is egy, meg idővel ez is meg lesz hackelve ;)

És minek ide plazmatv mikor akad projektor is? :D

És én nem írnám le az boxot sem, a Revolution meg ha ügyes akkor ezzel a kontrollerrel huszárvágást is tudna csinálni a két konzolzillán :D

Szerkesztette: Asker 2005. 09. 19. 18:12 -kor

#820 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 18:18

Idézet: Asker - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 19:09

Azé nefelejtsük el hogy a G80-SLI plusz M-s A64 is lesz...

És akkor 2007eleje, quadcore stb...

És ennek az árából veszel majd 3 PS3-mat  ;)
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.