Ingyen és bérmentve letölthető játékok, illetve ingyenessé tett játékok listája...
Elküldve: 2004. 06. 22. 22:35
Sziasztok!!!
Anno még réges régen, mikor még 5x86-osom volt 24mb rammal és 2mb-os tridentel, akkor volt egy gamma IndyCar Racing 2 by Papyrus. Ezt a gammát keresem égen földre de sehol. Ti nem tudjátok honnan lehetne letölteni? (Esteleg már ingyenes-e?)
Előre is köszi!
ui.: Ti ismertétek? Csipáztátok??
Mert voltak benne olyan "extra" dolgok mint a gumimelegedés és vele a tapadás elvesztése amit eddig olyan jól még senki semmiben nem tudott megcsinálni!!!
Hello
Anno még réges régen, mikor még 5x86-osom volt 24mb rammal és 2mb-os tridentel, akkor volt egy gamma IndyCar Racing 2 by Papyrus. Ezt a gammát keresem égen földre de sehol. Ti nem tudjátok honnan lehetne letölteni? (Esteleg már ingyenes-e?)
Előre is köszi!
Mert voltak benne olyan "extra" dolgok mint a gumimelegedés és vele a tapadás elvesztése amit eddig olyan jól még senki semmiben nem tudott megcsinálni!!!
Hello
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2004. 06. 23. 11:57
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 21:35
Sziasztok!!!
Előre is köszi!
Hello
Előre is köszi!
Hello
Hali!
Egyik kedvencem volt, s nem ártana, ha valakinek meglenne, mert nekem is nagyon hiányzik. Pedig még a mai napig megvan róla az 576Kb újság leírása a Gamáról.
Hogy ingyenes e? Ez szokásos módon jogi kérdés: Ha megszűnt a cég, akkor a jogutódlás a kiadónál van, feltéve a készítő/készítők nem tartottak rá igényt. Jó lenne kideríteni ki készítette, ki adta ki, stb.
Mindenesetre aki tud linket ahol meg lehet venni, az ne habozzon, s írja meg!

Köszi előre is!
Szerkesztette: Norbert 2004. 06. 23. 11:57 -kor
Üdvözlettel:
Norbert
Norbert
Elküldve: 2004. 06. 23. 12:56
Tudtommal a játékot a Papyrus fejlesztette és talán ők is adták ki, de ebben nem vagyok biztos! Mintha láttam volna az egyik gamer oldalon, hogy fejlesztőként és kiadóként is ők szerepelnek...
Tényleg jó lenne, ha ingyenessé tennék, mert a legjobb törésmodell ebben a játékban van!
Tényleg jó lenne, ha ingyenessé tennék, mert a legjobb törésmodell ebben a játékban van!
Szerkesztette: Jareth 2004. 06. 23. 12:58 -kor
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 06. 29. 06:04
Tisztelt Házigazdák!
A lista frissítése lassan időlegessé válik, így a következő kéréssel fordulok a Házigazdák felé:
Miután megszűnt a hozzászólás szerkesztésének lehetősége, szeretnék megkérni egy Házigazdát, hogy eme fórum első hozzászólásában található listát majd az általam elküldött hozzászólással frissítse, amit én levélben számára elküldök. A frissítés időpontja még nem letisztázott, de amint lehetséges, meg fog történni. (Nagyon sok időt emészt fel az összes játék összes linkjének ellenőrzése/cserélése)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Norbert, a fórumozó
S a hivatalos levél után még pár személyes megjegyzés tőlem: Úgy érzem bár nem teljes programok, mégis úgy döntöttem a listába bele fogom venni a különböző egyéb régi programok átiratainak linkjeit is, például a ZDooM-ét is, mert bár az eredeti játék elengedhetetlen feltétele a játéknak, sokunk ezekkel is nagyon sokat játszottak, s szeretnének ismét újra játszani velük. (Ha valakinek ellenvetése lenne, vagy ötlete, szívesen fogadok bármilyen hozzászólást!)
Egyébként a linkek mellett egy másik kérdést is szeretnék felvetni: Ki tudja mi lett a Sanctuary Woods-ból?
Főképp Point-And-Click játékokat adtak ki, egyik nagy nevű ezek közül a Robert Ripley's - Belive it or Not! - The Riddle of Master Lu. Sajnos nem tudtam letisztázni a 7th Guest és 11th Hour játékok jog helyzetét sem, sőt, inkább csak elakadtam, bár ha lehetőség van rá, hogy törvény megsértése nélkül terjeszthetném, már azzal a kérdéssel fordulnék felétek, hova pakolhatnék fel 6 ISO fájlt...
Szóval ha tudtok egy jó tanácsot adni hol tudok annak utánanézni, hogy az USA-ban hogyan van szabályozva a szerzői jog jogutódlása, megköszönném... :confused:
Szerettem ezeket a játékokat, s sajnálom, hogy mára már kevesen ismerik, s nem is akarom, hogy feledésbe merüljenek. Van még pár hasonló ismeretlen programom: USS Ticonderoga, Action Soccer by Ubi Soft (?), s jó lenne, ha ezek sem merülnének a feledés homályába...
A lista frissítése lassan időlegessé válik, így a következő kéréssel fordulok a Házigazdák felé:
Miután megszűnt a hozzászólás szerkesztésének lehetősége, szeretnék megkérni egy Házigazdát, hogy eme fórum első hozzászólásában található listát majd az általam elküldött hozzászólással frissítse, amit én levélben számára elküldök. A frissítés időpontja még nem letisztázott, de amint lehetséges, meg fog történni. (Nagyon sok időt emészt fel az összes játék összes linkjének ellenőrzése/cserélése)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Norbert, a fórumozó
S a hivatalos levél után még pár személyes megjegyzés tőlem: Úgy érzem bár nem teljes programok, mégis úgy döntöttem a listába bele fogom venni a különböző egyéb régi programok átiratainak linkjeit is, például a ZDooM-ét is, mert bár az eredeti játék elengedhetetlen feltétele a játéknak, sokunk ezekkel is nagyon sokat játszottak, s szeretnének ismét újra játszani velük. (Ha valakinek ellenvetése lenne, vagy ötlete, szívesen fogadok bármilyen hozzászólást!)
Egyébként a linkek mellett egy másik kérdést is szeretnék felvetni: Ki tudja mi lett a Sanctuary Woods-ból?
Főképp Point-And-Click játékokat adtak ki, egyik nagy nevű ezek közül a Robert Ripley's - Belive it or Not! - The Riddle of Master Lu. Sajnos nem tudtam letisztázni a 7th Guest és 11th Hour játékok jog helyzetét sem, sőt, inkább csak elakadtam, bár ha lehetőség van rá, hogy törvény megsértése nélkül terjeszthetném, már azzal a kérdéssel fordulnék felétek, hova pakolhatnék fel 6 ISO fájlt...

Szerettem ezeket a játékokat, s sajnálom, hogy mára már kevesen ismerik, s nem is akarom, hogy feledésbe merüljenek. Van még pár hasonló ismeretlen programom: USS Ticonderoga, Action Soccer by Ubi Soft (?), s jó lenne, ha ezek sem merülnének a feledés homályába...
Üdvözlettel:
Norbert
Norbert
Elküldve: 2004. 07. 02. 13:05
Hát akkor mán ne ZDoom legyen, hanem Doomsday (aka JDoom)

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Games Reloaded...

Games Reloaded...
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik
Elküldve: 2004. 07. 02. 14:36
Idézet: NeoMaN01 - Dátum: 2004. júl. 2., péntek - 12:05
Hát akkor mán ne ZDoom legyen, hanem Doomsday (aka JDoom)
Szia NeoMaN01!
Először is köszönöm tanácsod, de ha elolvastál volna alaposabban, észrevehetted volna, hogy a ZDoom-ot csak példaként említettem meg, s nem valószínű, hogy még belekerülnek a kiegészítők, egyenlőre csak tervbe van véve. Oka egyszerű: Nem teljes játékok, csak az eredeti átiratai. Én is sokat játszottam a DOOM-al, s hasonló sok régi játékkal, de nem erről szól főképp ez a fórum.
Egy kérésem viszont lenne: Szeretnélek megkérni, hogy ha lehet, ne használj ekkora felbontású képeket ebben a témakörben, mert erősen visszafogod annak használatát. Már megkértem egy Fórum-Szerkesztőt, hogy csak a linkeket hagyja meg. Oka egyszerű: Nem közvetlen a Témakörhöz tartozik, félreérthetővé teszi a beszélgetést: Azt lehet belőle leszűrni, hogy a JDooM egy teljesértékű, szabadon hozzáférhető játék, de ez csak egy kiegészítő.
S így utólag is szeretnélek tisztelettel köszönteni a Fórumban, s szívesen várom további hozzászólásod, linkjeid. Érezd jól magad, s további jó netezést!
U.i.: Tisztelt Moderátor urak! Szeretném megtudni, lehetséges e az első hozzászólás átszerkesztése? Tényleg elkelne a segítség. Megoldható?
Üdvözlettel:
Norbert
Norbert
Elküldve: 2004. 07. 02. 15:38
Idézet: Norbert - Dátum: 2004. júl. 2., péntek - 15:36
U.i.: Tisztelt Moderátor urak! Szeretném megtudni, lehetséges e az első hozzászólás átszerkesztése? Tényleg elkelne a segítség. Megoldható?
Egy kis türelmet kérek, még várok a válaszra!
Mellesleg nagyon jó ez a kezdeményezésed, miszerint összegyűjtöd az ingyenes játékokat és közzéteszed a linkeket! Sok ilyen ember kellene, mint te vagy és akkor teljesen más lenne a világ!
Sok sikert kívánok a folytatáshoz, remélem a későbbiekben is lesz időd és erőd tovább bővíteni az egyébként is fantasztikus listádat!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 07. 02. 16:52
The Spirit Engine (freeware)
Érdekes 2d-s crpg-szerűség. Az elején összeállítod 3 fős csapatod, amivel 5 nagyobb térképen kell végigmenni. A játékmenet jelentős hányada harc, ami igen egyedi megvalósítású real-time-hibrid.
A maradék játékidőt meg a mászkálás és párbeszédek teszik ki. A történet folyamatosan alakul, néhol aszerint változik, hogy milyen questeket csináltál meg, vagy melyik karaktert választottad a csapatba.
A rajzok, animációk aranyosak, a zene nagyon hangulatos, a játék végkifejlete pedig igazi meglepetés.
Egyedüli negatívum az irreális HW igény (For best performance: 1.25GHz Processor, 256MB RAM. )
Érdekes 2d-s crpg-szerűség. Az elején összeállítod 3 fős csapatod, amivel 5 nagyobb térképen kell végigmenni. A játékmenet jelentős hányada harc, ami igen egyedi megvalósítású real-time-hibrid.
A maradék játékidőt meg a mászkálás és párbeszédek teszik ki. A történet folyamatosan alakul, néhol aszerint változik, hogy milyen questeket csináltál meg, vagy melyik karaktert választottad a csapatba.
A rajzok, animációk aranyosak, a zene nagyon hangulatos, a játék végkifejlete pedig igazi meglepetés.
Egyedüli negatívum az irreális HW igény (For best performance: 1.25GHz Processor, 256MB RAM. )

"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
Elküldve: 2004. 07. 08. 15:23
Steel Panthers: World at War - Full Free Game a Fileplanetről
Live fast... Die Never!
Elküldve: 2004. 07. 10. 17:42
Hali
hír a Hardwireden, Sógun tollából:
"(Avault) A Sony Online Entertainment világgá kürtölte, hogy teljesen ingyen letölthetővé teszi az EverQuest Classic-ot, plusz még két kiegészítőjét is, melyek címei: Ruins of Kunark és Scars of Velious. Akiknek van regisztrált Station Accountjuk, hozzáférhetnek a cucchoz. 30 napig ingyen lehet játszani a kemény heroinnak számító szerepjátékkal. Természetesen van némi korlátozás."
hír a Hardwireden, Sógun tollából:
"(Avault) A Sony Online Entertainment világgá kürtölte, hogy teljesen ingyen letölthetővé teszi az EverQuest Classic-ot, plusz még két kiegészítőjét is, melyek címei: Ruins of Kunark és Scars of Velious. Akiknek van regisztrált Station Accountjuk, hozzáférhetnek a cucchoz. 30 napig ingyen lehet játszani a kemény heroinnak számító szerepjátékkal. Természetesen van némi korlátozás."
Live fast... Die Never!
Elküldve: 2004. 07. 22. 13:49
Sziasztok...
Hát a frissítés csúszik, elnézést mindenkitől, de cserébe egy gyors plussz link:
FlightGear is an open-source, multi-platform flight simulator

Szerintem gyönyörű...
Hát a frissítés csúszik, elnézést mindenkitől, de cserébe egy gyors plussz link:
FlightGear is an open-source, multi-platform flight simulator

Szerintem gyönyörű...
Szerkesztette: Norbert 2004. 07. 22. 13:50 -kor
Üdvözlettel:
Norbert
Norbert
Elküldve: 2004. 07. 23. 19:04
Counter-Strike 2D
szóval ismeritek ezt a játékot? szerintem marha jó! nem kell hozzá erőmű, mégis megvan a feeling, és melég gyors a netünk hozzá, hogy jól menjen!
Hivatalos oldala, itt letölthetitek, szerintem nagyszerű, játszatok sokat vele Ti is!
képek(ne ilyesszenek el!):

szóval ismeritek ezt a játékot? szerintem marha jó! nem kell hozzá erőmű, mégis megvan a feeling, és melég gyors a netünk hozzá, hogy jól menjen!
Hivatalos oldala, itt letölthetitek, szerintem nagyszerű, játszatok sokat vele Ti is!
képek(ne ilyesszenek el!):

It's not bug, it's future.
Elküldve: 2004. 07. 26. 12:42
Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 13:46
Azóta tudsz írni valamit a tapasztalataidról?
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 07. 26. 12:50
Nem tudjátok, az oil imperium ingyenes? Nagyon régi játék, de nagyon jó

Elküldve: 2004. 07. 26. 14:03
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. júl. 26., hétfő - 13:42
Azóta tudsz írni valamit a tapasztalataidról?
Mi történt, csaknem megtetszett a Sw:Galaxies éa azt akarod "pótolni"?

Én most huzomm lefelé a klienst, bár mostanában teljesen sw addikt lettem...

User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2004. 07. 26. 15:47
www.tibia.com
Ez is egy ingyenes mmorg game, kicsit kisebb kliensell
Mar teljesen fuggo lettem tole
Ez is egy ingyenes mmorg game, kicsit kisebb kliensell

Mar teljesen fuggo lettem tole

Everun Umpc
512 ram, 6 Gb ssd, 60 Gb hdd
600 Mhz Amd
Wlan, Bt
512 ram, 6 Gb ssd, 60 Gb hdd
600 Mhz Amd